Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4868. hozzászólásra
Szia.
Igen 10-et mondott.
Én az ajtóba 4000ftért vettem Tatán,de el mentem érte,mert nrm vállalták a postáraadást.
Lehet 1-et rendel,10000darabot kap szindróma lett volna.
Már rég el kellett volna hozni...De bejöttek a tavaszi munkák és majd,majd,majd...Majd elvitte a víz...Na ha kemény fa lett volna jobban iparkodtam volna érte!!!!
Vazze csak az ágrendszerre hagyatkozhatok,oda meg nem engedtek többet,kivéve május elején az éves elárasztástól eltekintve.
Legközelebb informálódok,és szólok időben,nehogy úszóra kapjon a portéka.
A szomszédasszonyom helyett inkább az járt volna a fejedben hogy szósz jancsikának hogy árad a duna és elviszi a fáját!!!Ez a cumi....Szerintem 25köböt széjevitt a víz...
Nem ott kell hegeszteni..Nem az ívbe...Hanem a nyelv végén..Elhiszem hogy nem érthető...De máshogy nem tudom elmagyarázni..legjobb volna lerajzolni..Na majd holnap több energiám lesz hozzá..
Nekem szántásnál kidobja a terepet,jártatok már igy milehet a gond.ha jobbra döl a gép morgást hallok jobb oldalrol.félek hogy valami komojabb hiba van.
Nekem a t-16ba ugyanez a szitu,és mi alapján heggyszetetd fel?magyarul a trepnilemezt a váltó tetején lévő lemezt hegesztetted fel??ahol van ha jól emlékszem az a 3-3 barázda?
Sziasztok ha a Vlagyiban "összekavarodik" a sebebesség annak mi a megoldása. Tavaly is előfordult párszor meg már az idén is. Elég macerás szétkapni mindent h levehessem a váltót és helyretenni...
Válasz #4831. hozzászólásra
Hali Jasi.
Ez egy Bagodi gyártmányú tolólap,BTL-150-es.
Elöl a pótsújok helyére van felfogatva 6db csavarral,hátul+a vonószárakat is tartó fülekhez.
Szia Péter!
Néztem én is a videóidat! Nagyon jo a t-25! Télen én is hoztam fát a t-25-tel a szomszédunknak csak mi mbp 3.5 tonnás pótkocsival. Meg is jártuk, mert lefele a dombon megtólta a trakeszt és a jobb hátsó és első kerék a levegőben volt, a végén már a pótkocsi tartotta. Igaz azért az a 2 tengelyes pót nem olyan kicsi! De szóltunk egy ürgének és nagynehezen visszahúzott a mtz 82-vel, aztán hazavittem a fát. Amúgy semmi baja se lett a pótnak se meg a traktornak se. De most már nem lessz ilyen gond az mtz-vel, mert az már nehéz. De a t-25 az nagyon strapabíró gép meg a csoportyában nem is olyan gyenge! Abba a videóba az a másik t-25 az nagyműszerfalas vagy kicsi? Az is oonnan hordta a fát ahonnan te? Nektek milyen trakltorjaitok vannak? Nagyon jó az az 1 tengelyes pótkocsid!!! Várjuk a többi vidit.
Hahó Vezér! lefigyeltem a videókat látom van tuti tolólapod dnem dobnál föl nekem néhány képet róla, néhány oldalról? mert szeretnék én is csinálni a trakihoz 1et és érdekelne hogy is néz ki tulajdonképp, milyen a fölfogatása a trakira meg hogy hogy is néz ki a fölépítése.
előre is kösz
25322 hozzászólás
Válasz #4859. hozzászólásra
Szia Jancsika!
Az Én szomszédasszonyom meg Ő!
Válasz #4871. hozzászólásra
Te Petya...Jancsi nem sportol,szerintem nem ismeri őket.
Balettórákra jár,oda meg nem kell edzőcipó+tréning ruci.
Válasz #4870. hozzászólásra
szeva Petya.
Futómű gyógyúl?
Tövisek zöldelnek szépen?
Fotó nincs?
Hamár élőben nem néztem még meg...ugye?
Holnap ki kéne mennem kapálni, voltatok mostanában traktorral a földeken? Voltam Mohácson a Szuker Sportnál, nem ismered Jancsi véletlen?
Éreztem én erősen, hogy sok érte a 10 ropi, de nem volt akkor más.
Válasz #4868. hozzászólásra
Szia.
Igen 10-et mondott.
Én az ajtóba 4000ftért vettem Tatán,de el mentem érte,mert nrm vállalták a postáraadást.
Lehet 1-et rendel,10000darabot kap szindróma lett volna.
Válasz #4866. hozzászólásra
Te Armada 10et mondott a szélvédőre ugye???Vajon ez póstakölcséggel együtt lehetett e vagy személyesen vásárolta...Csak mert én 6500ért vettem..
Válasz #4866. hozzászólásra
Már rég el kellett volna hozni...De bejöttek a tavaszi munkák és majd,majd,majd...Majd elvitte a víz...Na ha kemény fa lett volna jobban iparkodtam volna érte!!!!
Válasz #4865. hozzászólásra
Szeva Jancsi.
Te hát nálunk nics is Duna!!!
Vazze csak az ágrendszerre hagyatkozhatok,oda meg nem engedtek többet,kivéve május elején az éves elárasztástól eltekintve.
Legközelebb informálódok,és szólok időben,nehogy úszóra kapjon a portéka.
Válasz #4864. hozzászólásra
A szomszédasszonyom helyett inkább az járt volna a fejedben hogy szósz jancsikának hogy árad a duna és elviszi a fáját!!!Ez a cumi....Szerintem 25köböt széjevitt a víz...
Naná!!!
Férfiböl vagyok én is cimbi!!!!
Válasz #4862. hozzászólásra
Igen...és a fűje is zöldebb volt...De már kitapostam a sok átjárkáláskor...
Válasz #4861. hozzászólásra
A szomszed noje mindig zoldebb:-)))
Válasz #4860. hozzászólásra
Áá nincs oka az irigykedésre!!!Nagyon csinos felesége van!!!!
:-) Csak irigykedik szegeny...
Válasz #4855. hozzászólásra
Neked naon sokat jár a fejedben az én szomszédasszonyom!!!!
Válasz #4857. hozzászólásra
Nem ott kell hegeszteni..Nem az ívbe...Hanem a nyelv végén..Elhiszem hogy nem érthető...De máshogy nem tudom elmagyarázni..legjobb volna lerajzolni..Na majd holnap több energiám lesz hozzá..
ahoz a bemarásokhoz hozzáér a váltókar??
de ha túlhegeszted akkor meg nem teszi be rendesen sebességbe igaz??
talán már kapizsgálom h miről van szó...
Válasz #4853. hozzászólásra
hali főnök!
én sem értelek
akkor mit hegeszteni??
Válasz #4853. hozzászólásra
Így van rendjén!
Te vágod a témát,közben kenyed a szomszédasszonykát!
Válasz #4852. hozzászólásra
a 4851es hsz el megvilágosodtam köszi
Válasz #4850. hozzászólásra
Viszont agrárgyerek vágja miről beszélek...
Válasz #4850. hozzászólásra
Húú én nem naon értelek de Aszem Te sem engem..
Válasz #4848. hozzászólásra
4-4 barázda...igen és a belső részét raktam fel picit..ott ahol hosszírányba mozog a kar..
Válasz #4847. hozzászólásra
Köszi! A váltókar alján lévő rudazatra hegesztettél ami rácsúszik traki törzsére? Most hirtelen csak ilyen bénén tudom kifejezni magam
Nekem szántásnál kidobja a terepet,jártatok már igy milehet a gond.ha jobbra döl a gép morgást hallok jobb oldalrol.félek hogy valami komojabb hiba van.
Válasz #4847. hozzászólásra
Nekem a t-16ba ugyanez a szitu,és mi alapján heggyszetetd fel?magyarul a trepnilemezt a váltó tetején lévő lemezt hegesztetted fel??ahol van ha jól emlékszem az a 3-3 barázda?
Válasz #4846. hozzászólásra
Ki van kopva a sebváltófedél..Mármint azok a barázdák ahol mozog a váltókar...No én azt felhegesztettem kicsit azóta tuti!!
Sziasztok ha a Vlagyiban "összekavarodik" a sebebesség annak mi a megoldása. Tavaly is előfordult párszor meg már az idén is. Elég macerás szétkapni mindent h levehessem a váltót és helyretenni...
Válasz #4844. hozzászólásra
Szia!
Olyan 600.000-800.000ft körül már lehet jókat kapni, alkatrész ellátás pedig még eddig biztosított lehet hozzá kapni mindent.
Válasz #4841. hozzászólásra
hello,hogy e adnak egy jo alapotba levo vlagyit??es alkatreszt lehet e hozza kapni???
Válasz #4842. hozzászólásra
Valamikor ez is lovaskocsi volt.
Válasz #4841. hozzászólásra
Jó kis pótkocsid van,én is gondolkodok hogy kéne szereznem egy két tengelyest.lehet veszek egy lovaskocsit és átalakítom.
Üdv srácok!
Ma a Vlagyit egy kicsit megpakoltam meggyfa tőkével, szenvedett is a kicsike mire kihúzta az átázott területről.
Válasz #4839. hozzászólásra
Nincs mit nyugodtan kérdezz!
Válasz #4835. hozzászólásra
Hahó Vezér!!! köszi a képeket
lehet majd ha odajutok és belekezdek a legyártásába akkor majd még kérdezek pár dolgot
még egyszer kösz!
Válasz #4837. hozzászólásra
Szia Kukszi.
MTZ-920,nomeg a Vlagyi
Szia Péter!
Azt még megkérdezhetném, hogy nektek hány és milyen traktoraitok vannak?
Válasz #4832. hozzászólásra
Hali Kukszi.
Igen a másik 93-as évjáratú nagy műszerfalas Vlagyi,ami az öcsémé.
1ütt járunk erdőre.
Örülök,ha tetszett a videjjjóóóó!
Válasz #4831. hozzászólásra
Hali Jasi.
Ez egy Bagodi gyártmányú tolólap,BTL-150-es.
Elöl a pótsújok helyére van felfogatva 6db csavarral,hátul+a vonószárakat is tartó fülekhez.
Válasz #4833. hozzászólásra
Ennek örülök.
Válasz #4829. hozzászólásra
Csákány Sógi!!!
Jól látod!!!!Itt a lehető legolajozottabban működik minden..
Szia Péter!
Néztem én is a videóidat! Nagyon jo a t-25! Télen én is hoztam fát a t-25-tel a szomszédunknak csak mi mbp 3.5 tonnás pótkocsival. Meg is jártuk, mert lefele a dombon megtólta a trakeszt és a jobb hátsó és első kerék a levegőben volt, a végén már a pótkocsi tartotta. Igaz azért az a 2 tengelyes pót nem olyan kicsi! De szóltunk egy ürgének és nagynehezen visszahúzott a mtz 82-vel, aztán hazavittem a fát. Amúgy semmi baja se lett a pótnak se meg a traktornak se. De most már nem lessz ilyen gond az mtz-vel, mert az már nehéz. De a t-25 az nagyon strapabíró gép meg a csoportyában nem is olyan gyenge! Abba a videóba az a másik t-25 az nagyműszerfalas vagy kicsi? Az is oonnan hordta a fát ahonnan te? Nektek milyen trakltorjaitok vannak? Nagyon jó az az 1 tengelyes pótkocsid!!! Várjuk a többi vidit.
Válasz #4828. hozzászólásra
Hahó Vezér! lefigyeltem a videókat látom van tuti tolólapod dnem dobnál föl nekem néhány képet róla, néhány oldalról? mert szeretnék én is csinálni a trakihoz 1et és érdekelne hogy is néz ki tulajdonképp, milyen a fölfogatása a trakira meg hogy hogy is néz ki a fölépítése.
előre is kösz
Válasz #4828. hozzászólásra
Szépen üzemel a szerkezet, milyen könnyen vitte a fát!
Válasz #4821. hozzászólásra
Szeva.
Gondolom a szomszédasszonykának csak a fantáziája mocskos.
Te meg tiszta olajjal ápolod hab testét,hiszen szárazon kenetlenül nem az igazi.
Ugyi?
Válasz #4820. hozzászólásra
Hali.
A "Docler.hu"-ra töltöttem párat.
Vlagyi címszó alatt megleled őket.
Válasz #4820. hozzászólásra
Hali.
A "Docler.hu"-ra töltöttem párat.
Vlagyi címszó alatt megleled őket.
Válasz #4825. hozzászólásra
Nincs mit...De ha legközelebb találkozunk valamelik csehóba,egy sört elfogadok..
köszi választ