Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR414.59 FtUSD394.63 FtCHF445.24 FtGBP499.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4723. hozzászólásra
Hali hali.
Majd kultivátorozáskor kiderül...nem tudom.
Délután (a sör helyett
) a mulcsert hajtattam vele 2 órát,de azzal nem volt gond.
2 fordulatot szűkítettem a reteszelő rudazatán is,remélem nem fogja kidobálni a fokozatot.
Válasz #4719. hozzászólásra
Cső Atti.
minusz 6-7 fokig nem kivánja az izzítást,e felett azonban kéri.
Kb fél percig pirítok oda neki,de így aztán pöccre indul nagy hidegben is.
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem a melegitőgyertyával kapcsolatba.Mikor a kontakt lámpa mellet ég a másik piros lámpa kb hány másodperc múlva lehetne inditani a gépet,hogy könnyeben beindúljon?Főleg télen.Vagy van valami hang?
na a kormányt kiszedtük, szét szedtük a golyós csapágyat a tetején kicseréltük meg a két szimeringet, uj olaj bele hézag beállítva és már jo is kb 10 fokot mozog most holtjátékba eddig meg jo 90 fok volt.
Összesen 3 orát dolgoztunk rajta. Szerintem megérte
Szerintem ezeket a kormányműveket részegen készítik és meózzák.
Nem is (illetve igen) értem hogy kapnak újkorukban rendszámot.
Ha szétszeded megérted mire gondolok!
nem gyári,igy vettük,igazábol nemtom de a gyárin állitolag nem nyithato az ablak.Még tanulom a vlagyit,van 1 gond vele.terhelés alatt kidobja a terepet.milehet a gond?ekét meg nézek majd csak az a gond hogy mindenem mtzhez vettem.bár a vetögép jolessz az csak 15 soros
szia
nekem ex25 ös ekém van de ennél azért vinne nagyobbat is.nálunk közép kötött földek vannak.
joképű a vlagyid a hátsó ablak nagyon tetszik h nyitható gyári???
Sziasztok,érdeklödnék hogy mijen ekét lehet húzni a vlagyival mijet vegyek?probaként rádobtam 2s átalakitott lovas ekét de az csak bohockodás.szerintem az mtz ekém nagylenne 2 fejjel lehet kifeküdne.
valamit csak kell vele csinálnom mert a közuton tök veszélyes velemenni mert fél fordulatokat kell tekernem h elunduljon. Ha csak földön menne nem izgatna
Az én kicsikém akkor terhes??? Ajjaj Nem bírok ennyi T-30-ast fent tartani!! kb. hány szokott születni? Mint az embernél, hogy csak 1 ...vagy, mint egy macskánál? Legalább 6? Ennyire műszakit csinálni...
Válasz #4688. hozzászólásra
Cső Atti.
2X cseréltem eddig olajat a szűrőházban,de nekem nem tűnt fel a két csík mint neked.
Én csak kipucoltam,+ belecsurgattam az 1 lityi motorolajat.
A két csík terhességi teszten pozitív eredményt jelez.
Lehet,hogy lesz kicsije a kicsikédnek?
Akkor azt a fél deci oilt neked bell belöknöd....mégis csak te vagy az apuka!
Válasz #4686. hozzászólásra
Szeva Árpi.
Külön nívója legalábbis az enyémnek nincs.
1,05 liter olaj kell a teknőbe,és ezt 500üóránként ildomos cserélni a szűrőbetét és a szűrőház kitakarítása mellett.
Csákány...Á vazze megállt a növésbe...húsvétkor beleraktam a földbe,és a hideg föld nem igazán akarja hogy csírázzon..cumi van...ha csíráztattam volna már kin lenne...
Üdv!
A trakin szeretnék szelephézagot állítani, ebben kérném a segítségeteket.A hézag mérete úgy tudom mind a kifufogószelepnél és a szívószelepnél is 0,3mm. A beállítás menetére lennék kíváncsi, aki tudd kérem segítsen.
Köszönöm!
25322 hozzászólás
Válasz #4723. hozzászólásra
Hali hali.
Majd kultivátorozáskor kiderül...nem tudom.
Délután (a sör helyett
) a mulcsert hajtattam vele 2 órát,de azzal nem volt gond.
2 fordulatot szűkítettem a reteszelő rudazatán is,remélem nem fogja kidobálni a fokozatot.
Válasz #4722. hozzászólásra
És most nem dobja ki???
Prego Jancsi.
Köszönöm a telefonos segítséget.
Sikerült flottúl beállítani.
Cső Atti.
minusz 6-7 fokig nem kivánja az izzítást,e felett azonban kéri.
Kb fél percig pirítok oda neki,de így aztán pöccre indul nagy hidegben is.
Üdv!
Nincs semmilyen hangjelzés, ami az izzítás végét jelezné!
Válasz #4718. hozzászólásra
Kösz szépen!Ad valami hangot ha kész az izzitás?
Válasz #4717. hozzászólásra
Szia Atti.
A könyv szerint 40-60 másodperc izzítást igényel.
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem a melegitőgyertyával kapcsolatba.Mikor a kontakt lámpa mellet ég a másik piros lámpa kb hány másodperc múlva lehetne inditani a gépet,hogy könnyeben beindúljon?Főleg télen.Vagy van valami hang?
na a kormányt kiszedtük, szét szedtük a golyós csapágyat a tetején kicseréltük meg a két szimeringet, uj olaj bele hézag beállítva és már jo is kb 10 fokot mozog most holtjátékba eddig meg jo 90 fok volt.
Összesen 3 orát dolgoztunk rajta. Szerintem megérte
Válasz #4705. hozzászólásra
Szerintem ezeket a kormányműveket részegen készítik és meózzák.
Nem is (illetve igen) értem hogy kapnak újkorukban rendszámot.
Ha szétszeded megérted mire gondolok!
Válasz #4712. hozzászólásra
szuprr kis eke,nekemis hasonlót kellene szerviroznom
Válasz #4711. hozzászólásra
meg akarom persze mindenképpen
Válasz #4710. hozzászólásra
Válasz #4705. hozzászólásra
Igenis meg kell csinálni,nem kell a kontárok szavára hallgatni
Válasz #4708. hozzászólásra
az ekédröl van képed?megnézném,köszi
nem gyári,igy vettük,igazábol nemtom de a gyárin állitolag nem nyithato az ablak.Még tanulom a vlagyit,van 1 gond vele.terhelés alatt kidobja a terepet.milehet a gond?ekét meg nézek majd csak az a gond hogy mindenem mtzhez vettem.bár a vetögép jolessz az csak 15 soros
Válasz #4706. hozzászólásra
kéccer25ös az eke csak lázad a szgép:)
Válasz #4706. hozzászólásra
szia
nekem ex25 ös ekém van de ennél azért vinne nagyobbat is.nálunk közép kötött földek vannak.
joképű a vlagyid a hátsó ablak nagyon tetszik h nyitható gyári???
Sziasztok,érdeklödnék hogy mijen ekét lehet húzni a vlagyival mijet vegyek?probaként rádobtam 2s átalakitott lovas ekét de az csak bohockodás.szerintem az mtz ekém nagylenne 2 fejjel lehet kifeküdne.
Válasz #4704. hozzászólásra
valamit csak kell vele csinálnom mert a közuton tök veszélyes velemenni mert fél fordulatokat kell tekernem h elunduljon. Ha csak földön menne nem izgatna
Válasz #4703. hozzászólásra
Ne foglalkozz vele, sose lesz jó!
Urak!
Köszi a képeket sokat segítettetek amugy a kormány holtjáték nagy de nem reagál az utánna állításra,gondolom akkor valahol beljebb lesz a hiba
Válasz #4700. hozzászólásra
ezt a könyvéből fényképeztem ki de sajna nincs több kép róla, és elég rossz a képminőség is sajnos.
Válasz #4700. hozzászólásra
Itt a hajtó csiga élő képe. A belső részeket nem fényképeztem, arról nem tudok mutatni képet.
Mi a baj vele?
Válasz #4698. hozzászólásra
tudnál még feltenni képet ha van??
Válasz #4698. hozzászólásra
huuu köszi ahogy nézem akkor csigás
Válasz #4697. hozzászólásra
valahogy így néz ki
Sziasztok! Nem tudja valaki h a vlagyinak milyen kormányműve van??? Globoid csigás mint mondjuk a lada, vagy golyósoros vagy milyen???
Válasz #4695. hozzászólásra
Vazze T-30-asod van?
Akkor neked T-25ös(ök) fognak születni!
A jó kecske (T-30) hajlamos az ikerellésre.
Válasz #4690. hozzászólásra
Az én kicsikém akkor terhes??? Ajjaj Nem bírok ennyi T-30-ast fent tartani!! kb. hány szokott születni? Mint az embernél, hogy csak 1 ...vagy, mint egy macskánál? Legalább 6? Ennyire műszakit csinálni...
Válasz #4682. hozzászólásra
No meg tudod, az ünnepnapjaim.....meg utána a szívás..én szóltam.
mhm mhm....
Válasz #4691. hozzászólásra
A gyári csap végén a szárat csak 1 vékony rugós biztosító védi meg a lecsúszástol,ezért aztán új csapok mellett döntöttem.
Helo Koppány!
Majd utána nézek MTZ száraknak.Nem akarnák csapot cserélni gondolom megoldható perselyekkel is.Jó lenne az is?
Válasz #4688. hozzászólásra
Cső Atti.
2X cseréltem eddig olajat a szűrőházban,de nekem nem tűnt fel a két csík mint neked.
Én csak kipucoltam,+ belecsurgattam az 1 lityi motorolajat.
A két csík terhességi teszten pozitív eredményt jelez.
Lehet,hogy lesz kicsije a kicsikédnek?
Akkor azt a fél deci oilt neked bell belöknöd....mégis csak te vagy az apuka!
Válasz #4679. hozzászólásra
Kösszi Koppány!
Válasz #4687. hozzászólásra
Arra a kettő csíkra gondoltam, ilyen biztos van a tiédben is. (?)
Amúgy okés, 1, 05 liter kell, hogy benne legyen? Vagyis 1 liter.
Köszi!
Válasz #4686. hozzászólásra
Szeva Árpi.
Külön nívója legalábbis az enyémnek nincs.
1,05 liter olaj kell a teknőbe,és ezt 500üóránként ildomos cserélni a szűrőbetét és a szűrőház kitakarítása mellett.
A levegőszűrőben hol kell állnia az olajszintnek a teknőben?
A műanyag ami benne van, annak a 2 csíkja között?
hali!
gyújtási sorrend 1-2-0-0
Válasz #4683. hozzászólásra
nálunk meg tegnap 35...Viszont ma elég meleg volt...
1 hete esett felénk bő 50mm csapadék most már cak a meleg hiányzik mindennek.
Válasz #4681. hozzászólásra
Csákány...Á vazze megállt a növésbe...húsvétkor beleraktam a földbe,és a hideg föld nem igazán akarja hogy csírázzon..cumi van...ha csíráztattam volna már kin lenne...
Válasz #4680. hozzászólásra
Szeva Jancsi.
Újfalusi burgi csírázik?
Válasz #4677. hozzászólásra
Igen nem együtt járnak...
Válasz #4678. hozzászólásra
Nem tudom,hogy létezik e több féle.
A 920-as MTZ-nken ugyan ilyen van,mint amit a Vlagyira tettem.
Válasz #4674. hozzászólásra
Kösz szépen!Melyik MTZ tipús szára van a trakidon?Vagy tök mindegy csak MTZ legyen.
Válasz #4676. hozzászólásra
Nem biztos, mert lehet 1,2,0,0 vagy 1,0,2,0 a gyújtássorrend szelepváltás, azt hiszem a t25nek nem együtt járnak a dugói az az 1.2.0.0.
Válasz #4675. hozzászólásra
Két hengernél /himba váltás/ amásikat állítod.Négy hengernél is igy van befecskendezési sorrend 1-3-4-2.Hathengeresnél általábam 1-5-3-6-2-4.
Üdv!
A trakin szeretnék szelephézagot állítani, ebben kérném a segítségeteket.A hézag mérete úgy tudom mind a kifufogószelepnél és a szívószelepnél is 0,3mm. A beállítás menetére lennék kíváncsi, aki tudd kérem segítsen.
Köszönöm!