Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR415.11 FtUSD395.26 FtCHF445.83 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4673. hozzászólásra
Szia.
A T-25 szárain 24mm-er,illetve 29mm-es a furatátmérő.
Az MTZ vonószár mindkét végén 29mm-es furat van a golyó közepén.
Válasz #4670. hozzászólásra
Szia Atti.
Az MTZ szár végén a golyó furata nagyobb,mint a Vlagyi gyári szárain,ezért esztergáltunk hozzá csapokat,ami passzentosan illeszkedik bele.
Az 1ik végén önzáró anya van,a másik végén hagytunk 8mm-er széles 40mm-er átmérőjű "korongot" ,amit aztán lelapoltam,hogy villáskulcsal meglehessen fogni.
Ez a lapolt rész akadájozza meg,hogy a szár lecsússzon.
A tartó fül,és a szár közé raktuk 5 mm-er széles gyűrüt,hogy nagyobbat lehessen "terpesztetni" a szárakkal.
Csőváz : B Peti
Szia Koppány!
Ahova az MTZ szárak csatlakoznak a traki alatt a vonópadra és ahova teszed rá a szárat.Nem tudom,hogy mondják de ha jól tudom csapnak.Te azt cserélted vagy az eredeti van még fent?
Üdv Mindenkinek! Azt szeretném megkérdezni hogy véletlenül valakinek nincs e T 25ről valami magyar dokumentuma ami a traktor fejlődésével kapcsolatos, hol találták ki,honnan ered, milyen fejlődésen ment keresztül stb! Segítségeteket előre is köszönöm!
Egyébként nekünk is van egy ilyen gépünk és már több éve csak 5-6 kert szántására használjuk évente! De úgy döntöttem hogy ősztől munkára fogom, mivel még tanulok így nyáron megpróbálom rendbe tenni mert van egy kis hibája, de ha valamit nem tudok akkor számítok a segítségetekre!!!
Üdv Mindeninek!
Akkor majd megvárom, a műhelytitkokat. Én is most töltöttem fel olajjal,reggel megyek először azt hittem h. víz aztán néztem majd égnek állt a hajam.
Pedig csak 870 üzemóra van benne, és meg van kímélve.
Szia Márk!
hát igen nekem is mozog sajna le- föl az bisztos és ezért is nyomja nekem ott az olajat mert így kiverte a szimeringet ami ott van. ki-be ha mozog szerintem az nem baj annyira, de tervezem hogy szétszedem hogy mi is a baja miért lógicál a gardán
miánt megtudom, leírom neked
Jasi neked az első peremhajtásnál a kardánkereszt mozog ki-be? Ha mozog kb mennyit? Mert ma munkaközben azt vettem észre h. kicsit mozog és nyomta kifele a hajtóműolajat.
Válasz #4658. hozzászólásra
Hali.
Nekem 400literes 3 dugattyús függesztett axi permetezőm van,amivel még velebír a 30 ló.
A 300 lityis ideális lesz hozzá.
Hali!
Ati kezd összeállni a kis kombinátoromhoz az anyag. nagy kérésem lenne még hozzád légyszíves 1 mértet adj még nekem
azok a laposvasak amire a kapák vannak fogatva, azok milyen távolságra vannak egymástól?
köszi előre is
Válasz #4656. hozzászólásra
Cső Atti.
MTZ vonószárak+vonópad van fenn a Vlagyin.
Műszakin ugyan nem fogadják el,de 5 évente 1x arra a fél napra felrakom a kampót.
Helo!
Te ezt a kocsit ami a képen van.Milyen húzó van felszerelve a T25 re?Mert nekem még az eredeti van ami a szárakra van felszerelve.Csinálnál rólla képet?
áááá ez nem szép dolog én ott laknák bizniszelnék mit állat
van képed a trakid ekéjéről??? mert kellene vennem hozzá valami jófajta hattyúnyakas ekécskét jó áron
na igen csak tudni kell bánni vele porolni azt bisztos hogy lehet vele de még annak idején az 50 MTZ-vel még kerekezni is tudtam kicsit nehéz volt neki a függesztett tárcsa
Tudom én is, hogy jók a méhtelepek. Mikor középsulis voltam, minden hétfő délutánom erre ment el, mintha ünnep lett volna:) Igaz nem pont gépalkatrészek után kutattam, hanem transzformátorok után.
Te merre laksz amúgy? Megyek megnézem a gépedet ok ?
jó dolog az ilyen telep, én sok jó cuccot hoztam már kilóra ma is hoztam 1 rendkezelőt, bár nincs sok értelme de azért elhoztam, ócó vót MTZ alkatrészt már 1 tucatot hoztam, meg hidraulika cuccokat, vezérlőtömböt, munkahengert, amit amúgy elég húzósan adnak, én kilóra veszem 1-2 ezer forintért
25322 hozzászólás
Válasz #4673. hozzászólásra
Szia.
A T-25 szárain 24mm-er,illetve 29mm-es a furatátmérő.
Az MTZ vonószár mindkét végén 29mm-es furat van a golyó közepén.
Válasz #4672. hozzászólásra
Mekkora átmérőjű a golyós furat az MTZ száron?Akkora mint a T25 a szár végén lévő mert az nagyobb mint a belsö.
Válasz #4670. hozzászólásra
Szia Atti.
Az MTZ szár végén a golyó furata nagyobb,mint a Vlagyi gyári szárain,ezért esztergáltunk hozzá csapokat,ami passzentosan illeszkedik bele.
Az 1ik végén önzáró anya van,a másik végén hagytunk 8mm-er széles 40mm-er átmérőjű "korongot" ,amit aztán lelapoltam,hogy villáskulcsal meglehessen fogni.
Ez a lapolt rész akadájozza meg,hogy a szár lecsússzon.
A tartó fül,és a szár közé raktuk 5 mm-er széles gyűrüt,hogy nagyobbat lehessen "terpesztetni" a szárakkal.
Csőváz : B Peti
Válasz #4668. hozzászólásra
Írj ide: gépkönyvek@citromail.hu tel:+36309347166 szinte minden géphez kínál katalógust itt az agroinformon.
Válasz #4657. hozzászólásra
Szia Koppány!
Ahova az MTZ szárak csatlakoznak a traki alatt a vonópadra és ahova teszed rá a szárat.Nem tudom,hogy mondják de ha jól tudom csapnak.Te azt cserélted vagy az eredeti van még fent?
Válasz #4668. hozzászólásra
Szovjetunióban találták ki, és nem sokat fejlődött.
Tömören ennyi
Keress rá cirill betűkkel a neten, használd ezt:
http://209.85.135.132/search?q=cache:LUMblX-banoJ:translate.google.hu/+google+ford%C3%ADt%C3%B3&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a#
Üdv Mindenkinek! Azt szeretném megkérdezni hogy véletlenül valakinek nincs e T 25ről valami magyar dokumentuma ami a traktor fejlődésével kapcsolatos, hol találták ki,honnan ered, milyen fejlődésen ment keresztül stb! Segítségeteket előre is köszönöm!
Egyébként nekünk is van egy ilyen gépünk és már több éve csak 5-6 kert szántására használjuk évente! De úgy döntöttem hogy ősztől munkára fogom, mivel még tanulok így nyáron megpróbálom rendbe tenni mert van egy kis hibája, de ha valamit nem tudok akkor számítok a segítségetekre!!!
Üdv Mindeninek!
Akkor majd megvárom, a műhelytitkokat. Én is most töltöttem fel olajjal,reggel megyek először azt hittem h. víz aztán néztem majd égnek állt a hajam.
Pedig csak 870 üzemóra van benne, és meg van kímélve.
Válasz #4664. hozzászólásra
Szia Márk!
hát igen nekem is mozog sajna le- föl az bisztos és ezért is nyomja nekem ott az olajat mert így kiverte a szimeringet ami ott van. ki-be ha mozog szerintem az nem baj annyira, de tervezem hogy szétszedem hogy mi is a baja miért lógicál a gardán
miánt megtudom, leírom neked
Valami oknál fogva most a t25 motorja 1800 rpm helyett 1950 forog és nem áll meg a bomnál mint eddig.Mi lehet az oka meg baj e?
Jasi neked az első peremhajtásnál a kardánkereszt mozog ki-be? Ha mozog kb mennyit? Mert ma munkaközben azt vettem észre h. kicsit mozog és nyomta kifele a hajtóműolajat.
Válasz #4660. hozzászólásra
Köszi Ati!
Kösz az infot Koppány vezér
Válasz #4658. hozzászólásra
Hali.
Nekem 400literes 3 dugattyús függesztett axi permetezőm van,amivel még velebír a 30 ló.
A 300 lityis ideális lesz hozzá.
Válasz #4659. hozzászólásra
Távolság 30cm!Az enyém az 1 felújitott RAU vetéselökészitö.
Hali!
Ati kezd összeállni a kis kombinátoromhoz az anyag. nagy kérésem lenne még hozzád légyszíves 1 mértet adj még nekem
azok a laposvasak amire a kapák vannak fogatva, azok milyen távolságra vannak egymástól?
köszi előre is
Üdv mindenkinek!
Még nem írtam a fórumba de most szeretnék venni egy 300l AXIÁL ventillátoros permetezőt a T25 höz.
Az érdekelne hogy szerintetek nem e nagy hozzá?
Cső Atti.
MTZ vonószárak+vonópad van fenn a Vlagyin.
Műszakin ugyan nem fogadják el,de 5 évente 1x arra a fél napra felrakom a kampót.
Válasz #4650. hozzászólásra
Helo!
Te ezt a kocsit ami a képen van.Milyen húzó van felszerelve a T25 re?Mert nekem még az eredeti van ami a szárakra van felszerelve.Csinálnál rólla képet?
A T-30as adagolóján melyik csavaron kell állítani ha gyarapítani szeretnénk a ménest? Van ezzel már valakinek tapasztalata?
Szervómunkahenger úgyis engedi az olajat, csak után kell tölteni meg szűrőt kitisztítani . Ez már az új orosz technológia automata olajleengedés.
Válasz #4649. hozzászólásra
Hát nem gyengék a lengyelek
Válasz #4651. hozzászólásra
a könyve nem hoz hozzá ilyen dolgot, hogy olajat kell cserélni
csak zsírozás van benne.
Sziasztok!
Srácok a kormányműben nem lehet olajat cserélni, nics rajta leeresztő?
Válasz #4649. hozzászólásra
Csak az íííze kedvéért.
Ez tetszik nagyon!
Válasz #4647. hozzászólásra
Sajna ezzel a géppel nem szántok, így ebben sajna nem tudok segíteni. De ha iwiw-re bekukkantol. . .
Válasz #4646. hozzászólásra
áááá ez nem szép dolog én ott laknák bizniszelnék mit állat
van képed a trakid ekéjéről??? mert kellene vennem hozzá valami jófajta hattyúnyakas ekécskét jó áron
Válasz #4645. hozzászólásra
Ha hiszed ha nem, én még nem jártam soha Ukrajnában. Valahogy nem vonz az a rész.
Pl. hidraulika szivattyút is a Habitól rendeltem. . .
jah jut eszembe... ha te a határ széllén laksz akkor te tudsz ócó új alkatrészeket az orosz teknikához igaz???
Válasz #4643. hozzászólásra
na igen csak tudni kell bánni vele porolni azt bisztos hogy lehet vele de még annak idején az 50 MTZ-vel még kerekezni is tudtam kicsit nehéz volt neki a függesztett tárcsa
Válasz #4642. hozzászólásra
Pedig annak is vannak ilyen helyzetei
Válasz #4641. hozzászólásra
a másik sporteszközöm van fönt nem a traki
Válasz #4640. hozzászólásra
Jójó azt elfelejtettem na
Válasz #4639. hozzászólásra
nálad se sok!!!
Válasz #4637. hozzászólásra
Valakit bejelöltem. . . De sehol egy traktor, nem értem.
Válasz #4637. hozzászólásra
na és te???
hogy talállak meg iwiwen???
tudod ellenőrzés
Válasz #4636. hozzászólásra
Nem
Csak ellenőrzés tudod
Válasz #4635. hozzászólásra
jelölni akarsz???
Jaskó János
Válasz #4634. hozzászólásra
Hogy vagy megtalálható iwiw-en?
Válasz #4632. hozzászólásra
iwiw myvip mindkettőn
Válasz #4631. hozzászólásra
télleg nem vagy messze
vagy 350 km
Válasz #4631. hozzászólásra
Iwiw-en vagy?
Válasz #4630. hozzászólásra
Szabolcs megye. 1 faluval bentebb az ukrán határtól
Válasz #4629. hozzászólásra
hogy hogy?????
te?? merre laksz???
Hát öööö, nem vagy túl messze az a nagy igazság.
Mondjuk azt nem mondtam h a vlagyival megyek
Válasz #4627. hozzászólásra
oksi jöhetsz de szerintem vagy 4 napi hideg élelmet csomagolj mikorra ideérsz hozzám
Nógrád megye
Buják
Válasz #4625. hozzászólásra
Tudom én is, hogy jók a méhtelepek. Mikor középsulis voltam, minden hétfő délutánom erre ment el, mintha ünnep lett volna:) Igaz nem pont gépalkatrészek után kutattam, hanem transzformátorok után.
Te merre laksz amúgy? Megyek megnézem a gépedet ok ?
Válasz #4624. hozzászólásra
igazad van!!!
jó dolog az ilyen telep, én sok jó cuccot hoztam már kilóra ma is hoztam 1 rendkezelőt, bár nincs sok értelme de azért elhoztam, ócó vót MTZ alkatrészt már 1 tucatot hoztam, meg hidraulika cuccokat, vezérlőtömböt, munkahengert, amit amúgy elég húzósan adnak, én kilóra veszem 1-2 ezer forintért