Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem T-16M-es trakim van, de abba is T-25-ös motor van.
Enyém is ezt csinálta, hogy nagy volt a nyomás 5-6 bar, a motor jobb oldalán van egy felcsavarozott (2 csavar )leblonbált nyomásszabályozó. Ebben van egy golyó és az szokott beverődni,hiába állítottam a rúgó erőn akkor sem lett jó így vettem egy másik nyomásszabályozót. Úgy emlékszem pár ezres volt. Most 3-4 bárnál nem megy feljebb fordulaton sem.
1.
A traktor olajnyomása a mutató szerint alapjáraton 4-5, ha gázt adok akkor 5-6 . Rendben van így?
2. Az üzemanyag szint mérő nem működik, mi lehet a baj?
3. Van egy kis kör alaku mérőóra a műszerfalon ami nem működik, mit mutathat?
4. Pótkocsi vontatására milyen vonoszerkezetet használtok.
1.
Az magas! állítani kell vissza!
2. az sok minden lehet, de legyen Pl szakadás, vagy a jeladó rossz stb
Olvasd el, h. milyen mértékegység van rajta, és utána ír be!
4. Milyen pótkocsi?
Köszi az eddigi segítségeteket.
Újabb problémáim:(bocsi a tudatlanságom)
1.
A traktor olajnyomása a mutató szerint alapjáraton 4-5, ha gázt adok akkor 5-6 . Rendben van így?
Válasz #1383. hozzászólásra
Hali Norbi.MOL 20w-40w standard diesel olaj bőven faxa.Én is azt töltöm a Vlagyiba.Ha igaz a könyv szerin 400üórát mehetnék vele,de 200üóránként lecserélem.7 lityi kell bele.Csőváz B Peti.
én molosat tettem bele több fokozatút azt hiszem 20w50 eset tökéletesen megfelelt nekem ez eddig is ezt raktam bele semmi gondja és felesleges bele a drágább olaj
köszi kérdésed ja tudom mi az csak még nem szedtem apro darabokra mtz t aztán nem tom mivan rajta meg mi nincs.
de szerintem én is tudnék olyat mondani amit elsöre te sem tudnál és én minden nap találkozom vele
Köszi a segítséget.Holnap előveszem a gépkönyvét és megnézem, mit tudok vele kezdeni.
A kép nem lenne rossz.Ha lenne időd, elküldhetnéd.
e-mail: t25mtz@mailbox.hu
Köszi
A légfékről: gondolom, csak a pótot fékezné légfékkel, a traki marad mechanikus.
Néhány hónapja volt fenn egy hírdetés, 30 ezer körül hírdették a komplett légfék rendszert t25-re.
ja meg az állítás...
a kihajtásnál a hátsokerék belső oldalán ott alul van 1 csavar és 1 kontra anya mindkét oldalon na azt kell tekerni ugy emléxem befele de ez nem biztos ha nagyon bogyolultan irtam akkor szolj:)))
hát azt nemtudom h ha rakok rá légféket akkor csak a pot lesz légfékes a traki marad az eredeti szalagfékes megoldás.
Mert a nagy MTZken a traki is légfékes ugye????És akkor ott a traktor és a pot is levegövel fékezödik vagy ott is csak a pot???
már nemtom mivan :))))))
Hát,hogy megéri e azt neked kell tudni.Ha vontatni szeretnél vele akkor igen.Nekem a közlekedés felügyeletnél azt mondták,hogy 4T-ig adják meg a vontathatóságot légfékkel.Az utolsó kérdésedet nem értem:mi az hogy a traktoron maradhat e az eredeti fék?Azt is át akarod alakítani légfékesre?
A t25 ösömhöz akarok venni légféket. Mi a véleményetek megéri e és h kb mekkora potot bir még el a gép????
Lehet e ugy csinálni h csak a potkocsi légfékes a trakin marad a gyári???
köszi a segítséget
Egy kis segítségre lenne szükségem.
T 25 traki után kettes ekét és szárzúzót keresek.
Milyen ekét javasoltok, (vagy milyet NE!)
Mekkora fogásszálességű és magasságú eke való a T25 után?
Szárzúzót mekkorát bír el? 150 cm-es oké neki,
Igen Tatán van tömb.Az eggyik legolcsobbak és csomagküldéssel is foglalkoznak.Merre lax?Baján is van: Dorcer Kft.Cseréltél már tömböt?A tömbnél lévő fülketartó csavarról szedd le az anyát és picit emeld meg a fülkét.Sokkal jobban hozzáférsz a tömbtartó csavarokhoz
Sebességek:1 fokozat6,4km/h
2 fokozat8,1km/h
3 fokozat9,4km/h
4 fokozat11,9km/h
5 fokozat14,9km/h
6 fokozat21,9km/h
1800/min fordulaton.A páros fokozatok a közúti,a páratlanok a terep fokozatok.
hello!bocsánat hogy beleszólok,de a mászó fokozatok mind más terepnél,és közutinál.terepnél kb 1,8km/h közutinál kb 2,6km/h.és ez mind 1800-as fordulatnál.De ezek a sebességek a nem balonos gumisra vonatkoznak.Ja és ha a gép hátramenetben van és úgy kapcsolsz mászót,pár tizeddel lassabb lesz,mint terep,mint közuti fokozatban
25336 hozzászólás
Válasz #1387. hozzászólásra
Nekem T-16M-es trakim van, de abba is T-25-ös motor van.
Enyém is ezt csinálta, hogy nagy volt a nyomás 5-6 bar, a motor jobb oldalán van egy felcsavarozott (2 csavar )leblonbált nyomásszabályozó. Ebben van egy golyó és az szokott beverődni,hiába állítottam a rúgó erőn akkor sem lett jó így vettem egy másik nyomásszabályozót. Úgy emlékszem pár ezres volt. Most 3-4 bárnál nem megy feljebb fordulaton sem.
1.
1.
Az magas! állítani kell vissza!
2. az sok minden lehet, de legyen Pl szakadás, vagy a jeladó rossz stb
Olvasd el, h. milyen mértékegység van rajta, és utána ír be!
4. Milyen pótkocsi?
Köszi az eddigi segítségeteket.
Újabb problémáim:(bocsi a tudatlanságom)
1.
Köszi as segítséget
Hali Norbi.MOL 20w-40w standard diesel olaj bőven faxa.Én is azt töltöm a Vlagyiba.Ha igaz a könyv szerin 400üórát mehetnék vele,de 200üóránként lecserélem.7 lityi kell bele.Csőváz B Peti.
szia
én molosat tettem bele több fokozatút azt hiszem 20w50 eset tökéletesen megfelelt nekem ez eddig is ezt raktam bele semmi gondja és felesleges bele a drágább olaj
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Motorolaj csere előtt vagyok.
Milyen motorolajat vegyek a T25-be. Ti milyet használtok?
Mennyi kell bele?
köszi
Válasz #1381. hozzászólásra
Nagyon szívesen!
Válasz #1380. hozzászólásra
Mostmár tudom a sebességi fokozatokat,hogy hol vannnak.Kössz szépen!!!!
Válasz #1379. hozzászólásra
hi akkor ennek hasznát tudod venni neke a szerelőládán van baloldalt
Válasz #1356. hozzászólásra
Helo!
Énnekem ilyenem nincs T25 be.
Válasz #1371. hozzászólásra
Ezredmásodpercekben mérhető!!!
Max. fél másodpercet élnél meg ott! :-DDDDD
Válasz #1365. hozzászólásra
köszi kérdésed ja tudom mi az csak még nem szedtem apro darabokra mtz t aztán nem tom mivan rajta meg mi nincs.
de szerintem én is tudnék olyat mondani amit elsöre te sem tudnál és én minden nap találkozom vele
Válasz #1371. hozzászólásra
:-)) Megnézném az észlelés pillanatát!(Biztos lefejelné a monitort.. !:-)))De az biztos,hogy ott aztán Ő... a főnök :-)
Válasz #1373. hozzászólásra
(Á én nemtom miről beszél, de istenbizony jól hangzik! :-DDDDDDD )
Válasz #1373. hozzászólásra
Hát érdekes lehet. De mijért tiltják ki mindenünnet?
Válasz #1369. hozzászólásra
Olyan, hogy ha valakit kitiltanak mindenhonnan, akkor valami ingyenes mitomén min fórumozgat 1maga, meg a közvetlen család:DDD
Válasz #1369. hozzászólásra
Ahan
Válasz #1370. hozzászólásra
Képzelheted mennyire lekötne...
Szted hány másodperc után tiltana ki??:))
Hát még ha ezen a néven regiznék:DDD
Válasz #1368. hozzászólásra
Miért nem ugorsz be te is !?:-) (Mingyán vóna esemény!:-)
Válasz #1368. hozzászólásra
Milyen az a magán forum? Keri allatt Beki Bácsit érted?
Válasz #1367. hozzászólásra
Miujság keri magán fórumán?:)))
a fián és misikén kívül fórumozik vele valaki?????????
Válasz #1364. hozzászólásra
Ja...szerintem tudja...! csak most szívat mindenkit :-)))
Válasz #1363. hozzászólásra
Nem.Tárcsafékes.
Válasz #1364. hozzászólásra
m.mint a légfék :)))))))))
Válasz #1363. hozzászólásra
Te Sanya!
Tudod, mi az a lékfék 1éltalán???
Válasz #1362. hozzászólásra
há jovan na mittom én:))
és akkor az is szalagfékes mint a 25 ös??
Válasz #1355. hozzászólásra
A traktor dehogy légfékes.Ne bolondíts meg:-)))
Válasz #1360. hozzászólásra
aha én is köszönöm a segítséget és küldöm képet
Köszi a segítséget.Holnap előveszem a gépkönyvét és megnézem, mit tudok vele kezdeni.
A kép nem lenne rossz.Ha lenne időd, elküldhetnéd.
e-mail: t25mtz@mailbox.hu
Köszi
A légfékről: gondolom, csak a pótot fékezné légfékkel, a traki marad mechanikus.
Néhány hónapja volt fenn egy hírdetés, 30 ezer körül hírdették a komplett légfék rendszert t25-re.
Válasz #1357. hozzászólásra
ja meg az állítás...
a kihajtásnál a hátsokerék belső oldalán ott alul van 1 csavar és 1 kontra anya mindkét oldalon na azt kell tekerni ugy emléxem befele de ez nem biztos ha nagyon bogyolultan irtam akkor szolj:)))
Válasz #1357. hozzászólásra
hát ha kell van képem az ekémröl elküldhetem ha kell.
a másik meg h ha légféket rakok a T 25 re akkor az csak a potra???
Légfék? Mennyiből tudnád kihozni?
A fékezés biztoságosabb lenne, de hogy lehetne a traki fékszalagját légfékessé tenni.
Kérdésem:hogy lehet a t25-ön féket állítani? egyik fele gyengén fog?
Továbbra is várom a segítséget eke és szárzúzó vásárlásban. akinek lenne fotója , milyen eszközt javasol, kérem küldje el e-mailben.
Köszönöm
Válasz #1355. hozzászólásra
<----na ez meg itt a T25 sebesség kiosztásai multkor kérdezte valaki h melyik holvan és ilyenek
:)))
Válasz #1354. hozzászólásra
hát azt nemtudom h ha rakok rá légféket akkor csak a pot lesz légfékes a traki marad az eredeti szalagfékes megoldás.
Mert a nagy MTZken a traki is légfékes ugye????És akkor ott a traktor és a pot is levegövel fékezödik vagy ott is csak a pot???
már nemtom mivan :))))))
Válasz #1353. hozzászólásra
Hát,hogy megéri e azt neked kell tudni.Ha vontatni szeretnél vele akkor igen.Nekem a közlekedés felügyeletnél azt mondták,hogy 4T-ig adják meg a vontathatóságot légfékkel.Az utolsó kérdésedet nem értem:mi az hogy a traktoron maradhat e az eredeti fék?Azt is át akarod alakítani légfékesre?
Sziasztok!
A t25 ösömhöz akarok venni légféket. Mi a véleményetek megéri e és h kb mekkora potot bir még el a gép????
Lehet e ugy csinálni h csak a potkocsi légfékes a trakin marad a gyári???
köszi a segítséget
Válasz #1347. hozzászólásra
Helo!
Akkor a terep 3 van a legközelebb a gyors 1??
Válasz #1350. hozzászólásra
A 1.5 méter a max.
Ekébe talajfüggő.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
T 25 traki után kettes ekét és szárzúzót keresek.
Milyen ekét javasoltok, (vagy milyet NE!)
Mekkora fogásszálességű és magasságú eke való a T25 után?
Szárzúzót mekkorát bír el? 150 cm-es oké neki,
Ha lenne egy olcsó eke eladó, érdekelne.
Köszi a segítséget
Válasz #1348. hozzászólásra
hát akkor Tata közelebb mint Baja.
Válasz #1347. hozzászólásra
Szombathelyen lakom és még nem cseréltem tömböt de talán nem lesz bonyolult
Válasz #1341. hozzászólásra
Igen Tatán van tömb.Az eggyik legolcsobbak és csomagküldéssel is foglalkoznak.Merre lax?Baján is van: Dorcer Kft.Cseréltél már tömböt?A tömbnél lévő fülketartó csavarról szedd le az anyát és picit emeld meg a fülkét.Sokkal jobban hozzáférsz a tömbtartó csavarokhoz
Sebességek:1 fokozat6,4km/h
2 fokozat8,1km/h
3 fokozat9,4km/h
4 fokozat11,9km/h
5 fokozat14,9km/h
6 fokozat21,9km/h
1800/min fordulaton.A páros fokozatok a közúti,a páratlanok a terep fokozatok.
Válasz #1345. hozzászólásra
jajaja én is igy gondolom nekünk van a szerelö ládán sebességfokozat kiosztás majd lefotózom hnap aztán felrakom
Válasz #1338. hozzászólásra
én ugy tudom hogy az országuti fokozatok a 2 4 6 néven futnak a terepek meg 1 3 5 néven és van 1 két fokozatú mászósebesség a t25-ben.
Válasz #1342. hozzászólásra
A gyors 1-s az a 2. fokozat ugye?
akkor a legközelebb hozzá a lassabb 1-es és a gyorsabb 3as van.
gondolom ::::::::
Interusz kft Tata 27ezer forint az uj vezérműtömb
30/539 3116
Helo!
Még azt szeretném megtudni,hogy a terepek közűl melyik van a legközelebb a gyors 1 hez?
Válasz #1340. hozzászólásra
Ennyire pontosan nemtudom az értékeket:)))
Azt nem tudod véletlenül h vezérlötömböt honnan tudnék venni a 25öshöz???
hello!bocsánat hogy beleszólok,de a mászó fokozatok mind más terepnél,és közutinál.terepnél kb 1,8km/h közutinál kb 2,6km/h.és ez mind 1800-as fordulatnál.De ezek a sebességek a nem balonos gumisra vonatkoznak.Ja és ha a gép hátramenetben van és úgy kapcsolsz mászót,pár tizeddel lassabb lesz,mint terep,mint közuti fokozatban
Kössz szépen az infót!!Amúgy nincs nagy baja.