Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Visszafogom magam, mert utálok írni:))!
Szóval, nekemis vil bajoma k.művel, mindig nagy volt a játék, bárhová tekertem a z állítócsavart.
Lógott a kormánytegely is (amin a rúdfej van)
Szétszedtem, kiderűlt, h. selejt a persely benne, csináltattam 1 újjat. A görgős csapágynál is lógott, oda let rakva gojós csapágy úgy illesztve, hogy tengelyirányba el tudjon mozdulkni állításkor.
Mikor miminden patent volt, akkor se lehetet kicsire állítani a holtjátkot.
Úgy sz. ahogy van az illesztés.
Jobb ha nem adszrá, mert szélmalomharc.
50 est szeretnék venni mert amenyit nekünk kell ahoz első osztályú meg nem is akarok sok pénzt benne tartani csak szántana meg tárcsázna mert a többit a 25 ös is simán meg csinálja
Mi a véleményed erről???
Hülyeség 1 álltalán nekem nagyobb gépet venni mert mondjuk teljesen kihasználva ugy se lenne csak azt se szeretném ha a 25 ös szét ugrana mert szántok vele meg nehezebbet dolgozik mert jo kis gép én szeretem...
én meg vas megyei mi újonnan vettük és most van benne 430 uo.
Nem nagyon van nagy munka nálunk csak éppen a kertben munka mellett amit lehet...
mi kupuffogót cseréltünk rajta mer össze borult a belseje 1 szer:))))Jó hangja volt:)))
mást nem a kormány holt játékkal vesződünk évek ota
egyszerüen nem tudjuk beállítani mindig nagy igasság szerint azt sem tudom biztosan h merre kellene tekerni a csavarját
nincs ötletete???
Válasz #794. hozzászólásra
Szántás kb 3.5 ha, gyümölcsösben talajmaró permetezés, meg van még 7 ha erdő. igaz kicsit dimbes dombos, de a tárcsával még csak meg lehet művelni.
Válasz #800. hozzászólásra
De ha pl későbbi mondjuk júniusi káposztaültetéshez kell a talajt gyommentesen tartani és nincs az illetőnek tárcsája,akkor jó szolgálatot tesz a kombi.A tengeri az más,de azok alá nem is a T-25-sel kell dolgozni.
nekünk meg a kert elejében van a kiskert a végébe meg vetünk gabonát szval amikor elmunkáljuk vetés elött akkor az egészet elmunkáljuk és akkor boronálunk.
ezért nem szokott kelleni a kombi
Válasz #798. hozzászólásra
Ha kötöttebb a talaj-márpedig felétek az a jellemző-,akkor jobb a kombinátor.Jobban tömörít a rögtörő miatt,de ha igazi kombinátor,akkor a vonóerőigénye is magasabb.
Majd valamikor koraeste benézek.
na majd lefényképezem a mienket aztán felrakom ide.
nem gyári mi csináltuk de van utánna rögtörő meg minden bár mondom nem használjuk
mondjuk tavasszal szántást elmunkálni nekünk ott a borona szval nemtom
jaja ha szervó lenne benne akkor jo kis gép lenne de amikor mi vettük akkor felénk nem lehetett szervósat kapni sajna.
mi kettes ekével szántunk de csak a telkünk széleségében,12 soros vetőgéppel vetünk 3 leveles boronával boronálunk meg 3 kapás krumli kihúzóval huzzuk a krumpli sorokat.
Van kombinátorunk is de azt nem is használjuk.
Mire kell használni a kombinátort 1ébként ???:))))
Tudom,hogy nem tőlem kérdezted,de én talajmaróztam,3 soros régi fajta nagy palántázóval palántáztam,3 soros töltögetővel zöldhagymátbakhátoltam vele,meg a zöldségeket szállítottam táblán belül.Nekem a fix kormányoszlop és a szervo nélküli kormány miatt nem jött be.Ezt már a VTZ-k kiküszöbölik.
aha én meg hál Istennek én lekopoghatom h mostanában nem csinálja eddig csak 2szer maradt benne a fokozatban,de sztem az is lehettett a baja h gyorsan akartam neki adni
Egyébként milyen munkákat csináltok vele???
A váltóprobléma téma volt nálunk is mint kiderült a reteszelőknél belül eltört valami kis "pecek" aztán az okozta. Hál istennek nem tett kárt semmiben.
Válasz #785. hozzászólásra
Nagy a hamutartalma és ha nem azt eszik a boci,amit akar,hanem az ember adja elé,akkor az minél változatosabb legyen még monotakarmányozás esetén is.
Nagy a hamutartalma és ha nem azt eszik a boci,amit akar,hanem az ember adja elé,akkor az minél változatosabb legyen még monotakarmányozás esetén is.
25336 hozzászólás
Válasz #835. hozzászólásra
Ja, csak a kormány állása változik.
Válasz #834. hozzászólásra
ja a mijenknek is mind 1 hova tekered a csavart nagy a játék:(((
akkor pedig ugy marad
Válasz #833. hozzászólásra
Visszafogom magam, mert utálok írni:))!
Szóval, nekemis vil bajoma k.művel, mindig nagy volt a játék, bárhová tekertem a z állítócsavart.
Lógott a kormánytegely is (amin a rúdfej van)
Szétszedtem, kiderűlt, h. selejt a persely benne, csináltattam 1 újjat. A görgős csapágynál is lógott, oda let rakva gojós csapágy úgy illesztve, hogy tengelyirányba el tudjon mozdulkni állításkor.
Mikor miminden patent volt, akkor se lehetet kicsire állítani a holtjátkot.
Úgy sz. ahogy van az illesztés.
Jobb ha nem adszrá, mert szélmalomharc.
Válasz #831. hozzászólásra
akkor ne fogd vissza magad kérlek mert most ráérnék megcsinálni ha tudnám h mit és merre:)))
Válasz #830. hozzászólásra
50 est szeretnék venni mert amenyit nekünk kell ahoz első osztályú meg nem is akarok sok pénzt benne tartani csak szántana meg tárcsázna mert a többit a 25 ös is simán meg csinálja
Mi a véleményed erről???
Hülyeség 1 álltalán nekem nagyobb gépet venni mert mondjuk teljesen kihasználva ugy se lenne csak azt se szeretném ha a 25 ös szét ugrana mert szántok vele meg nehezebbet dolgozik mert jo kis gép én szeretem...
Válasz #826. hozzászólásra
Tudnék a kormányról mesélni!
Válasz #827. hozzászólásra
az bröhögve mert utánna volt.
Válasz #826. hozzászólásra
A kormányról gőzöm sincs, a kipufogó nekünk is üres de így jó erős a hangja
Amúgy csak egy kérdés, a földalapú támogatást már megkapta mindenki?
Válasz #825. hozzászólásra
annak a fényében h az ország másik felében van ettől nem kell tartanunk:))))))
az 50 es vinné????
Válasz #824. hozzászólásra
én meg vas megyei mi újonnan vettük és most van benne 430 uo.
Nem nagyon van nagy munka nálunk csak éppen a kertben munka mellett amit lehet...
mi kupuffogót cseréltünk rajta mer össze borult a belseje 1 szer:))))Jó hangja volt:)))
mást nem a kormány holt játékkal vesződünk évek ota
egyszerüen nem tudjuk beállítani mindig nagy igasság szerint azt sem tudom biztosan h merre kellene tekerni a csavarját
nincs ötletete???
Válasz #823. hozzászólásra
Nem bírná felemeli, de ha birná, akkor leszakadna hamar a munkahenger.
Válasz #811. hozzászólásra
Bal hátsó kerékcsapágy csere. meg pár apró kopóalkatrész csere. amúgy Szabolcs m.i. vagyok.
Válasz #820. hozzászólásra
akkor ez is menne
Válasz #818. hozzászólásra
hát igen!:)
Válasz #819. hozzászólásra
:)))
Válasz #816. hozzászólásra
mi haza szoktunk hozni vele a kettes ekét 8-10 zsák krumplival jo 2 emberes zsákokkal persze azért azt fel emelte
Válasz #818. hozzászólásra
Apránként postán? :-)
Válasz #812. hozzászólásra
kár h olyan messze!!!:(((
Sztem azt még a 25 ös is vinné,de sajnos azért az országot nem tudom átszelni 1 tárcsa miatt:((
Válasz #816. hozzászólásra
oszt mér?vagy ha igen felmegy az eleje az égbe?
Válasz #815. hozzászólásra
Azt nem bírja felemelni se,
Válasz #814. hozzászólásra
ez van vagy 600.
Válasz #812. hozzászólásra
Nekerm is ilyesmi vol a 25ösön, csak 50es lapokkal.
Válasz #808. hozzászólásra
Mekkora, hány kilós?
Nem sokat bír emelni a 25ös.
Válasz #810. hozzászólásra
hajdu bihar:)1.8 széles kb.nagy 6.5 tárcsalap volt rajta de már olyan 5.5-60 lehet.új csapággyal.
Válasz #809. hozzászólásra
aha akkor azért használjátok...
Eddig volt rajta valami nagyobb hiba????
Válasz #808. hozzászólásra
jol hangzik!
kb milyen széles???
Meg te merre laksz mert ugyi én vas megyében:(((
Szántás kb 3.5 ha, gyümölcsösben talajmaró permetezés, meg van még 7 ha erdő. igaz kicsit dimbes dombos, de a tárcsával még csak meg lehet művelni.
Válasz #807. hozzászólásra
függesztett,jó nehéz,az ár olyan 150 körül.
Válasz #806. hozzászólásra
éppenséggel kellene mert nincs de mekkora és mennyiért????
Válasz #805. hozzászólásra
van egy tárcsám eladó.nem érdekel?
Válasz #803. hozzászólásra
csak pár sor csemegét meg enni nem többet
Válasz #802. hozzászólásra
te miröl beszélsz? én is azt mondom hogy jó a kombi,de hidd el én már káposztából meg karfiolból kinöttem,volt pár ezer mindig.
Válasz #801. hozzászólásra
kukoricát nem is vetetek?
De ha pl későbbi mondjuk júniusi káposztaültetéshez kell a talajt gyommentesen tartani és nincs az illetőnek tárcsája,akkor jó szolgálatot tesz a kombi.A tengeri az más,de azok alá nem is a T-25-sel kell dolgozni.
nekünk meg a kert elejében van a kiskert a végébe meg vetünk gabonát szval amikor elmunkáljuk vetés elött akkor az egészet elmunkáljuk és akkor boronálunk.
ezért nem szokott kelleni a kombi
boronát csak vetés elött szoktunk használni,mármint gabona!Tavasszal pedig simitó utánna kombi,oszt ennyi:)
Ha kötöttebb a talaj-márpedig felétek az a jellemző-,akkor jobb a kombinátor.Jobban tömörít a rögtörő miatt,de ha igazi kombinátor,akkor a vonóerőigénye is magasabb.
Majd valamikor koraeste benézek.
Válasz #797. hozzászólásra
na majd lefényképezem a mienket aztán felrakom ide.
nem gyári mi csináltuk de van utánna rögtörő meg minden bár mondom nem használjuk
mondjuk tavasszal szántást elmunkálni nekünk ott a borona szval nemtom
Válasz #796. hozzászólásra
A kombinátort magágykészítésre,kelő gyomok írtására,szánáselmunkálásra használjuk.Van ebből is sokféle.
Válasz #795. hozzászólásra
jaja ha szervó lenne benne akkor jo kis gép lenne de amikor mi vettük akkor felénk nem lehetett szervósat kapni sajna.
mi kettes ekével szántunk de csak a telkünk széleségében,12 soros vetőgéppel vetünk 3 leveles boronával boronálunk meg 3 kapás krumli kihúzóval huzzuk a krumpli sorokat.
Van kombinátorunk is de azt nem is használjuk.
Mire kell használni a kombinátort 1ébként ???:))))
Tudom,hogy nem tőlem kérdezted,de én talajmaróztam,3 soros régi fajta nagy palántázóval palántáztam,3 soros töltögetővel zöldhagymátbakhátoltam vele,meg a zöldségeket szállítottam táblán belül.Nekem a fix kormányoszlop és a szervo nélküli kormány miatt nem jött be.Ezt már a VTZ-k kiküszöbölik.
Válasz #793. hozzászólásra
aha én meg hál Istennek én lekopoghatom h mostanában nem csinálja eddig csak 2szer maradt benne a fokozatban,de sztem az is lehettett a baja h gyorsan akartam neki adni
Egyébként milyen munkákat csináltok vele???
A váltóprobléma téma volt nálunk is mint kiderült a reteszelőknél belül eltört valami kis "pecek" aztán az okozta. Hál istennek nem tett kárt semmiben.
Válasz #791. hozzászólásra
Az nem sok, csak be van járatva jóformán.
Válasz #790. hozzászólásra
hát sztem az sem sok uo
a mienk 93 as kiadású és 448 uó van benne:)))))
Vigyázunk ám rá:)))
Válasz #787. hozzászólásra
1925 üzemóra van benne. ennek kb 60% talajmunkával kapta a többit permetezéssel, egy forrás 640-es axiállal.
Válasz #786. hozzászólásra
szia
mennyi üzem ora van benne????