Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.35 FtUSD392.31 FtCHF431.22 FtGBP486.62 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
és nem tudod igy ránézésre h melyik csavar mit csinál nálam???Mert mondjuk nem lenne hátrányos tudni mit csinálok:))Befele v kifele probálkozzak a tekeréssel???
Válasz #427. hozzászólásra
Hát ha olyan jó én nemnyúlnék hozzá!Eztt a gépet pontt a kisfogyasztása miatt szeretik sokan.Ha megpiszkálod az értékek megváltoznak,és nemlessz arányos az elvégzett munka,a megnövekedett fogyasztással.Ha a csavargatás jólsikerűl még annyit is ehet mintt eggy 50-es MTZ.
:))Nagyobb gázadásnál már most emelte az elejét!!:))
Ja le fényképeztem aztán majd tekergetem össze- vissza. Csak most nincs meló vele aztán nem akarom beindítani mer már öregecske az akksi tavaszig meg nem akarok már venni.
Válasz #425. hozzászólásra
Jegyezdd össze a mostani állásokat,hogy tudjad hogyvóltt eredetileg,aztán tekerketheted ahogy bírod,énis kíváncsivagyok h mijön ki belölle?(Csak megne vadúljon,és főldhözvágjon a sok paci)Amúgy 37LE a legtöbb ami kicsavarható belölle,ebben a fórmában.
Hát garancia sztem már nem nagyon van rola mert '91 es a masina.Meg a cég is megszünt ahonnan vettük:))
de akkor azok alatt lesz a megváltás!Most jol kimegyek aztán össze tekergetem az összeset:)))
Oke akkor meglépem.
Nézd meg milyen picike adagolo van rajta:))
Szerinted a műanyag kupakok alatt vannak csavarok és azokon lehetne valamit állítani???Hogy többet kapjon v hasonlók??
Válasz #418. hozzászólásra
Én 4 hónapja ugyan így jártam,szétszedtem és levóltt égva, vettemrá eggy kis áttételestt 22000 ft értt cseh gyártmányút.Van ukránis azis jó,de a kínaiak már ezttis lekoppintották.olyat nehohy vegyél!
Ne kínlódj vel,vidd el egy autóvillamosságishoz,mert addig kötözgetsz,hogy leégeted a traktort!Szerintem-igaz ,nekem vagy 3 éve csinálták-az önindítóban az aluminiumm(?) lap törhetett el.
Sziasztok!
Azt meg el is felejtettem kérdezni itt a fórumon h akinek van vagy volt T 25 e annak nem csinált e olyat h elfordítod az indító kulcsot és csak kattanik egyet .A behúzótekercs behúzza az indítómotor fogaskerekét a fogaskoszorúhoz,de mintha fog a foggal találkozna és nem történik semmi.Papírforma szerint ilyenkor is el kellene kezdeni tekerni az indítómotornak és akkor beugrana a fogárokba a rendes helyére.Már megreszelgettem az indítómot. fogaskerekének fog éleit hátha sorjás meg a fogas koszorút is ,be is zsiroztam rendesen de néha még mindig csinálja.
Kétszer háromszor eljátsza ezt aztán beindul simán.
Abból gondolom h valami komolyabb gond van mert egyszer már lelökte az indítómotor hátsó fedelét.Letörte saját magáról mert annyira nyomta a kis fogaskereket előre h amire"feltámaszkodott" hátul az nem bírta és letört.
Vélemények??? Tanácsok???
Köszönöm!
Engem nem zavar.Ja videot megéztem.El még nem akadtunk vele igy sehol.De vigyázunk azért rá nehogy baja legyen meg nem is dolgozunk ám vele annyit csak a saját kertünkben meg mamánál.Össz. max.:1.3ha.1991 es és most van benne 450 óra:))
Szval kíméljük:))
Nekünk az ülőlap 1 öt cm vastag szivacs de az egész ülés 1 10 cm vastag gumin van gyárilag de nem nagyon segít ez se semmit.Nekünk van 1 kabát akasztó a fülkében bal oldalt felül a sarokban,de már gyárilag.na egyszer 4 esbe mentem és nem vettem észre 1 keresztbe lévőbarázdát az úton belementem akkorát ütött h lebólintottam az akasztót.:))Gondolhatod h megáldottam mind a 25 lovat meg a tervezőket is
persze hogy billencs ezzel mindent vittek a tsz-be nagyon jó ahol az mtz nem jön fel télen a gáton ÜRESEN ez 1 tonna fával csak ugy szalad .a tied is ugy megy mint a rakéta mert ez a 30km/h teli is viszi és ez nem nyöszörög. az kb mennyivel megy?
Hát apa csinált hozzá egy 1 tengelyes potot azt ha rendesen megrakjuk földel vagy ne adj Isten ganajjal akkor azért van rajta 15 20 mázsa.
Egyszer huztam 1 fatörzset de annálmár elég könnyű volt a kormány:)))de nem emelte el az eleét meg el is huzta azé
25336 hozzászólás
Az enyém ígynézettki,sajnáltamis eladni.
Hogy melyik mit állít nemtudom mertt én azokat még soha nempiszkáltam.Az enyém 22 kw-osvóltt 30 lovas,nekem elegvóltt,eggy ilyen kis géptől.
Válasz #433. hozzászólásra
MTZ 552 azttmondta hogy befelé!Persze eztt az enyémremondta.Da szerintem a T-25-nél is így a logikus.
Válasz #432. hozzászólásra
és nem tudod igy ránézésre h melyik csavar mit csinál nálam???Mert mondjuk nem lenne hátrányos tudni mit csinálok:))Befele v kifele probálkozzak a tekeréssel???
Válasz #431. hozzászólásra
Még nem ,de fogok,adokneki 1900-as fórulatot akkór kb 65 lovaslessz.
Válasz #429. hozzászólásra
Persze értem én de azért furdal a kíváncsiság.Tudod azért 1991 ota ment bele 480 üo.Szval agyon van használva.
te már állítottál valamit a tieden???
Válasz #428. hozzászólásra
Pontosan.
Válasz #427. hozzászólásra
Hát ha olyan jó én nemnyúlnék hozzá!Eztt a gépet pontt a kisfogyasztása miatt szeretik sokan.Ha megpiszkálod az értékek megváltoznak,és nemlessz arányos az elvégzett munka,a megnövekedett fogyasztással.Ha a csavargatás jólsikerűl még annyit is ehet mintt eggy 50-es MTZ.
Válasz #426. hozzászólásra
<--- ez a két csavar volt a műanyag alatt.Az egyik alapból beljebb van tekerve.De mi az a két csavr??? Fordulatszám és szállított mennyiség???
Válasz #426. hozzászólásra
:))Nagyobb gázadásnál már most emelte az elejét!!:))
Ja le fényképeztem aztán majd tekergetem össze- vissza. Csak most nincs meló vele aztán nem akarom beindítani mer már öregecske az akksi tavaszig meg nem akarok már venni.
Válasz #425. hozzászólásra
Jegyezdd össze a mostani állásokat,hogy tudjad hogyvóltt eredetileg,aztán tekerketheted ahogy bírod,énis kíváncsivagyok h mijön ki belölle?(Csak megne vadúljon,és főldhözvágjon a sok paci)Amúgy 37LE a legtöbb ami kicsavarható belölle,ebben a fórmában.
Válasz #424. hozzászólásra
Hát garancia sztem már nem nagyon van rola mert '91 es a masina.Meg a cég is megszünt ahonnan vettük:))
de akkor azok alatt lesz a megváltás!Most jol kimegyek aztán össze tekergetem az összeset:)))
Válasz #423. hozzászólásra
Az adagolón az állítási lehetőség azokon a csavarokon van amik levannak blombalva,és nem véletlenűl.(garancia)
Válasz #422. hozzászólásra
Oke akkor meglépem.
Nézd meg milyen picike adagolo van rajta:))
Szerinted a műanyag kupakok alatt vannak csavarok és azokon lehetne valamit állítani???Hogy többet kapjon v hasonlók??
Válasz #421. hozzászólásra
Pontosan ígyvóltt nekemis ugyan ezek a tünetek,az úlly indítóval soha többet nemcsinálta.
Válasz #420. hozzászólásra
:))Oke akkor kina kizárva.Nekem szinte újkora óta csinálja de ha belekap akkor tekeri rendesen.Ebből gondolom h nem az ind.mot. nak van baja
Én 4 hónapja ugyan így jártam,szétszedtem és levóltt égva, vettemrá eggy kis áttételestt 22000 ft értt cseh gyártmányút.Van ukránis azis jó,de a kínaiak már ezttis lekoppintották.olyat nehohy vegyél!
Ne kínlódj vel,vidd el egy autóvillamosságishoz,mert addig kötözgetsz,hogy leégeted a traktort!Szerintem-igaz ,nekem vagy 3 éve csinálták-az önindítóban az aluminiumm(?) lap törhetett el.
Sziasztok!
Azt meg el is felejtettem kérdezni itt a fórumon h akinek van vagy volt T 25 e annak nem csinált e olyat h elfordítod az indító kulcsot és csak kattanik egyet .A behúzótekercs behúzza az indítómotor fogaskerekét a fogaskoszorúhoz,de mintha fog a foggal találkozna és nem történik semmi.Papírforma szerint ilyenkor is el kellene kezdeni tekerni az indítómotornak és akkor beugrana a fogárokba a rendes helyére.Már megreszelgettem az indítómot. fogaskerekének fog éleit hátha sorjás meg a fogas koszorút is ,be is zsiroztam rendesen de néha még mindig csinálja.
Kétszer háromszor eljátsza ezt aztán beindul simán.
Abból gondolom h valami komolyabb gond van mert egyszer már lelökte az indítómotor hátsó fedelét.Letörte saját magáról mert annyira nyomta a kis fogaskereket előre h amire"feltámaszkodott" hátul az nem bírta és letört.
Vélemények??? Tanácsok???
Köszönöm!
Azt nem tudja valaki h CE kategóriás jogsival lehet dupla potot húzni trakival???
Válasz #414. hozzászólásra
Na még ilyen rondát.
Válasz #414. hozzászólásra
Ez a modern vlagyimir???:))
http://www.youtube.com/watch?v=Qd7EN0DbVss
Válasz #412. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=cdzKDpZCyHQ
Válasz #408. hozzászólásra
sziasztok
igen igen a t 25=vlagyimirec!
Mi így is hívjuk gyere ide kicsi vlagyimir!És oda gurul:))
a hasznaltautó.hu oldalon láttam egy t-16ost 300 ezerért és fasza állapotba volt!
a t-25 a vladimir traktorgyár (vtz)
a t-16 harkovi traktorid zavod (htz)
de nem sok a külömbség
de
Válasz #407. hozzászólásra
A T-25-t nem a Vlagyimiri Traktorgyár gyártotta? Oroszul BT3 (VTZ) a rövidítése.
Válasz #406. hozzászólásra
Persze, hogy a trakiról! Ott kell(-ene) lenni a fülke hátoldalán a légszűrő mellett.
Úgy kezdődik hogy: "Harkovszki Traktori Zavod..." persze cirill betűkkel :)
a trakiról?
Válasz #404. hozzászólásra
Lespórolták róla az adattáblát?
nekünk kb9,5ha van és egész nyáron ment és semmi baja és ez kb olyan 70-es gyártmány lehet
Válasz #402. hozzászólásra
Engem nem zavar.Ja videot megéztem.El még nem akadtunk vele igy sehol.De vigyázunk azért rá nehogy baja legyen meg nem is dolgozunk ám vele annyit csak a saját kertünkben meg mamánál.Össz. max.:1.3ha.1991 es és most van benne 450 óra:))
Szval kíméljük:))
na megyek amugy én 13 éves vagy ok de remélem nem zavar na szevasz
megnézted a videot?
te már akadtál el ugy hogy szántáson alácsavartad és elásta teljesen magát?mert mi 8 mázsa mütrágyával mtz szántásra akartunk volna rámenni
Válasz #398. hozzászólásra
:)))
én meg mtz barázdába 5 dikkel nincs szélvédö benne de azon majdnem kiestem
Válasz #396. hozzászólásra
Nekünk az ülőlap 1 öt cm vastag szivacs de az egész ülés 1 10 cm vastag gumin van gyárilag de nem nagyon segít ez se semmit.Nekünk van 1 kabát akasztó a fülkében bal oldalt felül a sarokban,de már gyárilag.na egyszer 4 esbe mentem és nem vettem észre 1 keresztbe lévőbarázdát az úton belementem akkorát ütött h lebólintottam az akasztót.:))Gondolhatod h megáldottam mind a 25 lovat meg a tervezőket is
nekem még az ülésbe sincs rugo http://www.youtube.com/watch?v=VOt3ja8Alhw ezt nézd meg ez a mi videonk
Válasz #394. hozzászólásra
Papíron max 25 de aszfalton nem igen járok mezön meg gyors mer kiesek belöle ugye a sok rugó hiánya miatt:))
persze hogy billencs ezzel mindent vittek a tsz-be nagyon jó ahol az mtz nem jön fel télen a gáton ÜRESEN ez 1 tonna fával csak ugy szalad .a tied is ugy megy mint a rakéta mert ez a 30km/h teli is viszi és ez nem nyöszörög. az kb mennyivel megy?
Válasz #392. hozzászólásra
21 vagyok. és a tiednek az eleje billenős vagy mi???
amugy te hányéves vagy?
mi ezt nem birjuk csk üresen emeltetni az elejét
Válasz #389. hozzászólásra
Hát apa csinált hozzá egy 1 tengelyes potot azt ha rendesen megrakjuk földel vagy ne adj Isten ganajjal akkor azért van rajta 15 20 mázsa.
Egyszer huztam 1 fatörzset de annálmár elég könnyű volt a kormány:)))de nem emelte el az eleét meg el is huzta azé
mennyi sujt huztál már ell vele?
Válasz #387. hozzászólásra
Jajaja az is elöl van nekem
mert ugyan az a motor csak más hejen van a légszürö