Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.52 FtUSD392.46 FtCHF431.59 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen azért kb. 1 millo sok ezért aztán azért csak kettes ekét visz normálisan az is szerintem.Mert a három már sok neki.Ennyi pénzért ahogy te is mondtad még régebben sztem csilli-villi 50 est lehet kapni és akkor az viszi a 3 ekét
Elméletben nem szabad egy mtz-nek se kormolni még terhelés alatt se! Az enyém minimálisan kormol és erő is van benne! Régebben kormolt feketén ha lepadlóztam és fogyasztott is rendesen! :) Régi beállítással fogyasztott 30liter/ha szántásban, most meg minden gyári értékre van állítva minimálisan kormol, meg 20liter/ha-ból kijövök szántásnál! :) Nem mindegy! :)
Igen ,de mint mondtam kb 10-ből 2 ha foglalkozik ilyennel,ahol dolgozok ott is vannak még kisfülkés 80-as ból átalakított nagyfülkés 80-asok ,na meg egy pár gyári is ,és azokon is a pedálokon a gumi vasig kova pedig a gyáriakba kb 10-12000 óra van ,az átalakítottakba meg kitudja mert évek óta nem megy a számlálójuk.
Meg kb 5 ló,és nekem kb 200-250-el pörög többet kb most 2000-et maxon.De van olyan aki maxra csavarta szántásnál csak úgy füstől ,de a motorának semmi baja,úgyhogy bírja a tuningot.
Kb 10-ből 2 ha lecseréli ezket pláne amiben 15000 óra van,én a krasznokvajdaitsz-be nézegettem kiselejtezett 82-80-asokat ,azokba 14-16000 óra volt a váltógomb kb fele mint kellett volna lennie meg a kormányon nem volt rece ,meg vékony volt.
ez a szaki 70 éves ,és 50 éve foglakozik vele ,meg neki is voltak mtz-i ,és tapasztalatból csinálta így ,mert azt mondta a kuplongot ,meg a váltót ,nem beszélve az elejéről kíméled.
Jókisgép.Csak én mindég idegenkedtem a keskeny hátsó gumiktól, valahogy olyan komójtalan tőlle a kinézete.De lehet hogy csak engemzavar sz egész világon!az biztos hogy széles gumival faszáúl mutat.
Na igen ,de ez ha beállítja minden állítási lehetőséget leblombáz ,vagy lefest ,így garis,ha le van jőve a festék már nem garis ,ezért nem szabd állítgatnom
Válasz #249. hozzászólásra
Nem akarok pofátlan lenni, de nekem is elküldenéd azokat a táblázatok???
Ki tudja mit hoz az élet milyen traktor tudok venni...Ha ezek a beállítások jók lennének a kis fülkés 50 eshez az maga lenne a mámor.:)))
melak87@gmail.com
Ezeket is megkaptam ,mostmár látom hogy miújság.szerintem 60 lovasra érdemes megcsinálni.A fogyasztásban nemlehet túl nagy különbség,szerintem minimális.És a motór tartóssága szempontjából sem hiszem hogy érdemleges,ez a pici tuning.És 60 ló az jólhangzik!
A t-25-ösön is lehet állítani fordulatot már nem emlékszem, hogyan de adagolósnál érdemes 2000Fordulat/percig fel lehet a 25-öst is húzni és még hosszútávon nincs semmi baja a motornak.
A t-25-ös annak idején 3 féle motorral készült
Volt a 18kW-os ami 25 lovat jelent
A 22.5kW-os ami 30lovat jelent és a
26,5 Kw-os ami 36 lovat jelent.
Az enyémbe gyárilag 26,5kW-os motor volt!
Azt hiszem hogy csak adagoló van állítva rajta meg szelephézag és előtöltés.
Előtöltést máshol kell állítani!
Válasz #238. hozzászólásra
De hallottam hogy csak max 200 felfelé,mertt kikönyökő a motór!Amúgy mennyi lovat jelentt +200 fórdulat?2 db csavar van rajta mindd a kettőn eggy irányba? és egyfórmát csavarni?
mtz 552! Szerinted a kis 25 ösön is lehetne valamit állítani??Kicsit az adagolóján??Nem várok ám én nagy csodát csak kérdezem,de ezen nem soros adagoló van hanem forgó elosztós.Ahogy nézegetem.
Amikor mondod h fordítasz rajta akkor mit állítasz az előbefecskendezést???
3mp alatt tudsz tekerni rajta anyagot! :) 10-es villás kulcs és egy kombinált fogó segítségével! Az adagoló végén van kát 6-os csavar ami kiáll! Azon fordítitasz befelé 1/4 kört rögtön megvadul a géped! :)))
25336 hozzászólás
Válasz #283. hozzászólásra
Igen igen igen!!!!!
Az szuper lenne!!!
KÖSZÖNÖM:))))
Válasz #281. hozzászólásra
Igen azért kb. 1 millo sok ezért aztán azért csak kettes ekét visz normálisan az is szerintem.Mert a három már sok neki.Ennyi pénzért ahogy te is mondtad még régebben sztem csilli-villi 50 est lehet kapni és akkor az viszi a 3 ekét
Válasz #282. hozzászólásra
Az normális addig kell csak kormolnia!
Válasz #280. hozzászólásra
Érdekel még T-25 videó, rakok fel a videó topicba még?
Válasz #277. hozzászólásra
A 25 ös is kormol ha lepadlózom de ha már fölpörög akkor elhagyja,pedig ezen garantáltan minden gyári
Válasz #280. hozzászólásra
Igen T30-as néven fut! Nagyon drágán adják használtban!
Válasz #278. hozzászólásra
Élőben még nem csak képen vagy videón.De ez az összkerekes verzió nem t30 néven futott???
Egyébként szívmelengetőek ezek a videók:)))))
Válasz #270. hozzászólásra
Kissanya láttál már ilyen T-25-öst?
Válasz #275. hozzászólásra
Elméletben nem szabad egy mtz-nek se kormolni még terhelés alatt se! Az enyém minimálisan kormol és erő is van benne! Régebben kormolt feketén ha lepadlóztam és fogyasztott is rendesen! :) Régi beállítással fogyasztott 30liter/ha szántásban, most meg minden gyári értékre van állítva minimálisan kormol, meg 20liter/ha-ból kijövök szántásnál! :) Nem mindegy! :)
Válasz #275. hozzászólásra
Tekerd be jol, mert nem elég környeze szenyező alapból!
Válasz #274. hozzászólásra
Ha az egyiket nem csavarod a másik után nem sok mindent érsz el vele ,nekem a fordulat meg a üzemanyag is lett csavarva.
Válasz #272. hozzászólásra
Nem mindegy, hogy az üzemanyag mennyiséget csavarta maxra vagy a fordulatot!
Válasz #271. hozzászólásra
Igen ,de mint mondtam kb 10-ből 2 ha foglalkozik ilyennel,ahol dolgozok ott is vannak még kisfülkés 80-as ból átalakított nagyfülkés 80-asok ,na meg egy pár gyári is ,és azokon is a pedálokon a gumi vasig kova pedig a gyáriakba kb 10-12000 óra van ,az átalakítottakba meg kitudja mert évek óta nem megy a számlálójuk.
Válasz #267. hozzászólásra
Meg kb 5 ló,és nekem kb 200-250-el pörög többet kb most 2000-et maxon.De van olyan aki maxra csavarta szántásnál csak úgy füstől ,de a motorának semmi baja,úgyhogy bírja a tuningot.
Válasz #263. hozzászólásra
Akkor ezek jok a régi 50 eshez is??? Amilyet nekem muttaddtál
Válasz #269. hozzászólásra
De ezeket pillanatok alatt és fillérekért ki lehet cserélni!
Válasz #236. hozzászólásra
Kb 10-ből 2 ha lecseréli ezket pláne amiben 15000 óra van,én a krasznokvajdaitsz-be nézegettem kiselejtezett 82-80-asokat ,azokba 14-16000 óra volt a váltógomb kb fele mint kellett volna lennie meg a kormányon nem volt rece ,meg vékony volt.
Válasz #267. hozzászólásra
Csak bezavarta ,mert a 82-esemről beszéltünk ,és közbe az 50-esét csinálta és azt hitte,az is 52-es ,demár lefestette és nem nyúlt hozzá.
Válasz #263. hozzászólásra
ez a szaki 70 éves ,és 50 éve foglakozik vele ,meg neki is voltak mtz-i ,és tapasztalatból csinálta így ,mert azt mondta a kuplongot ,meg a váltót ,nem beszélve az elejéről kíméled.
Válasz #260. hozzászólásra
Igen meg jöttek.Nagyon köszönöm!!
Ja ilyen alapozó színű. Szerintem valamikor halvány piros lehetett csak kifakította a nap sztem.
Jókisgép.Csak én mindég idegenkedtem a keskeny hátsó gumiktól, valahogy olyan komójtalan tőlle a kinézete.De lehet hogy csak engemzavar sz egész világon!az biztos hogy széles gumival faszáúl mutat.
Válasz #262. hozzászólásra
meg miskolc mellett is van területem
Válasz #259. hozzászólásra
Az adagoló beállítási táblázat nem emliti meg az 50 és 52-es különbséget vagyis egyforma az értéke!
Válasz #255. hozzászólásra
Én putnok körül gazdálkodok ,de mádra szoktam járni ,meg tállyán néztem kb 8 hónapja egy 50-est.
Na igen ,de ez ha beállítja minden állítási lehetőséget leblombáz ,vagy lefest ,így garis,ha le van jőve a festék már nem garis ,ezért nem szabd állítgatnom
Válasz #257. hozzászólásra
Elküldtem a táblázatot!
Ha jól látom barna színű a gép? Az enyém is barna volt! :)
Válasz #239. hozzászólásra
Az 52-esnek nem árt adni egy kis anyagot ,mert ha be van kapcsolva a 4 kerék akkor kell neki az anyag
Válasz #257. hozzászólásra
jól néz ki
Válasz #255. hozzászólásra
oke meg van.Nem a legjobb minőség de azért fel ismerhető a pici:))
Nem akarok pofátlan lenni, de nekem is elküldenéd azokat a táblázatok???
Ki tudja mit hoz az élet milyen traktor tudok venni...Ha ezek a beállítások jók lennének a kis fülkés 50 eshez az maga lenne a mámor.:)))
melak87@gmail.com
Válasz #253. hozzászólásra
Törőldd a mostani avatarodat és másóldbe hellyette az újj képet anit készítettél!
Ezeket is megkaptam ,mostmár látom hogy miújság.szerintem 60 lovasra érdemes megcsinálni.A fogyasztásban nemlehet túl nagy különbség,szerintem minimális.És a motór tartóssága szempontjából sem hiszem hogy érdemleges,ez a pici tuning.És 60 ló az jólhangzik!
Válasz #251. hozzászólásra
Hova töltsem fel???Hogy kell???
Válasz #251. hozzászólásra
Ki megyek le kapom de benn áll a garázsában ,szval a minőség nem lesz a legjobb mer sötét a hely.
Válasz #248. hozzászólásra
A trakiról tudsz felrakni képet?
Válasz #248. hozzászólásra
Azért te ne állj neki mert hamar el is lehet rontani! Ha nincs semmi baja akkor hagyd békén, mert lehet több kárt csinálsz mint hasznot!
Válasz #246. hozzászólásra
Küldtem még 3-at! Egy kis érdekesség! :)
Válasz #243. hozzászólásra
Aha értem nekünk a sima 25 lovacskás van.Majd azért meg nézegetem h mi a helyzet vele mert azért ha picit erősebb az sosem baj.:)))
Válasz #246. hozzászólásra
Mindjárt küldök még 3-at! Csak vacakol a citromail!
Válasz #244. hozzászólásra
Megkaptam köszi szépen!
Válasz #244. hozzászólásra
duromaria@citromail.hu
Válasz #242. hozzászólásra
Igen 200+-t elbír!
Irj egy email címet és küldök neked táblázatot!
Válasz #241. hozzászólásra
A t-25-ösön is lehet állítani fordulatot már nem emlékszem, hogyan de adagolósnál érdemes 2000Fordulat/percig fel lehet a 25-öst is húzni és még hosszútávon nincs semmi baja a motornak.
A t-25-ös annak idején 3 féle motorral készült
Volt a 18kW-os ami 25 lovat jelent
A 22.5kW-os ami 30lovat jelent és a
26,5 Kw-os ami 36 lovat jelent.
Az enyémbe gyárilag 26,5kW-os motor volt!
Azt hiszem hogy csak adagoló van állítva rajta meg szelephézag és előtöltés.
Előtöltést máshol kell állítani!
De hallottam hogy csak max 200 felfelé,mertt kikönyökő a motór!Amúgy mennyi lovat jelentt +200 fórdulat?2 db csavar van rajta mindd a kettőn eggy irányba? és egyfórmát csavarni?
mtz 552! Szerinted a kis 25 ösön is lehetne valamit állítani??Kicsit az adagolóján??Nem várok ám én nagy csodát csak kérdezem,de ezen nem soros adagoló van hanem forgó elosztós.Ahogy nézegetem.
Amikor mondod h fordítasz rajta akkor mit állítasz az előbefecskendezést???
Válasz #237. hozzászólásra
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!
Válasz #232. hozzászólásra
50-es és 52-es adagoló között semmi különbség nincs csont egyforma mind a kettő beállítási értékekben is!:)))
Válasz #232. hozzászólásra
3mp alatt tudsz tekerni rajta anyagot! :) 10-es villás kulcs és egy kombinált fogó segítségével! Az adagoló végén van kát 6-os csavar ami kiáll! Azon fordítitasz befelé 1/4 kört rögtön megvadul a géped! :)))
Válasz #233. hozzászólásra
Megnyugodhatsz nem ez a traki volt az övé! A betű stimmelt csak nem 1-essel kezdődött, mint a tied hanem 4-essel.
Bocs ha álmatlan éjszakád volt!