Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD391.85 FtCHF431.03 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jó kisgép csak sok szabadidővel kell rendelkezni!
Nálunk nem volt kimélve munkagépekkel, mert egy orosz kettes ekét húzott ami eredetileg 2x30-as volt mi átalakítottuk 2x35-re, egy vontatott 180cm-es tárcsát húzott, 4m-es függesztett boronát, 3soros sorközművelőt, Rz-1,5-ös szárzúzót, 2t-ás légfékes egytengelyes pótot amire 35mázsa fért terményből!
1000literes házikészítésű permetezőt!
Mindennemű munkát végzett ő volt a nagyfiú mert csak ő volt magában! Nagyjavítást nem kellett csinálni rajta, mert 8évvel ezelőtt eladtuk! Olvass vissza már leirtam nálunk a 4000óra alatt mi volt javítva!
Jó kis trakeszok a t25ösök csak a hajtásra nagyon vigyázni kell.nekünk mindig az adta meg magát:(
Meg sokszor be levegősősdőt:(
De ha szűkségem lenne rá vennék egyet.
Szerintem ez így biztosan nem igaz.Amikor én érdeklődtem kifejezetten a T25 öst kérdeztem mennyire adják meg a vontathatóságot és úgy mondták a 4T-át.Gondolj bele hova húznál egy T25-tel egy 6,5t-ás pótot?Meg milyen felső pótkocsihúzót raknál rá,hová?A motorteljesítményt is figyelembe kell venni,nem csak az önsúlyt.
Hello
A vontatásról annyit,hogy ha pirosrendszámos a traki és a forgalmiba az van írva lassújármű akkor a saját tömegének NÉGYSZERESÉT húzhatja.
Csak szintén pirosrendszámos potkocsit húzhat
akár 6,5T tömegűt. És csakis felső pótkocsi vonóberendezéssel. Az alsó húzót csak egytengelyes kocsihoz fogadják el.
Hali Vlagyisok. Köszi az infót.Ha légfékesen 4 tonnát vontathat,akkor egy 3,5t egytengejes pót kell nekem.2010 ben megy műszakira a traki addigra kiéptíem a rendszert és megküzdve a bürokráciával megpróbálom átvizsgáztatni.A kampót elfogadják 4 tonnára is,vagy valami más kell?Üdv B Peti.
Válasz #67. hozzászólásra
Nekünk volt levegőrendszer építve a T-25-ön! Mikor vittem vizsgáztatni akkor levettem hátul a fékszelepet és a vizsgaállomáson azt mondtam, hogy csak fújtatásra használom a kompresszort és el is fogadták nem kötekedtek! Én orosz 2t-ás légfékes pótot húztam vele!
Hali mindenkinek.Nekem nincs a Vlagyin kompresszor,így 1,5tonna ráfutófékes kocsit húzhatok vele maximum.Kiépített levegőrendszerrel mennyit húzhat a traktor?Létezik hozzá valamilyen "gyári" légfékes kocsi? előre is köszönöm üdv B Peti.
Mi 1994-ben vettük vadi ujjonan a T25-öt és 7évig hajtotuk dolgozott nagyon sokat! Kb 4000üzemórával adtuk el azért ment bele ennyi mert lassú! A 7év alatt egy főtengely szimeringet cseréltünk rajta és hátsó féltengelyt de ezek garanciában voltak javítva! Garancián kivúl egyszer kellett az öninditót feljavítani, meg két hidraulika cső csere volt!
Válasz #56. hozzászólásra
Ez így van, a T-25 nem szántásra való, persze lehet vele. Kisegítő munkákra, gyümölcsösbe, háztáji gazdaságokba. A 90-es években sok új kisgazda beleesett abba a hibába, hogy 10-20 ha-ra vettek egy T-25-t, és csak azzal akarták művelni, volt akinek pl. kettétört simítózáskor. Kisebb munkákra, második traktornak jó. Könnyű a fenntartása, egyszerű, strapabíró.
Válasz #55. hozzászólásra
Gyárilag volt hozzá egy vonóhorog, amit az alsó függesztőkarok leszerelése után lehetett felszerelni. Hivatalosan csak ezzel lehetne pótkocsit vontatni, de ez macerás az átszerelés miatt, ha nem csak pótkocsizol. Ugyanezt a vonóhorgot átalakítva fixre is láttam már, így mozgatni nem lehet, de nem kell átszerelni. Természetesen vonólapról is lehet pótot húzni, csak az nem szabályos.
A t-25-öt az oroszok nem is szántásra találták ki ,hanem kommunális célokra,illetve gyümölcsösökbe,régebben láttam egy orosz videót,magyar felirattal,amikor reklámozták,azt hiszem a filmúzeumon adták,és ott mondták,10-15 ha-os gyümölcsösökbe ajánlják,illetve kisebb családi gazdaságoknak,ha jól emlékszem már vlagyimir volt ráírva,és 1995-ös felvétel volt.
nálunk ugyanolyan mélyen mint amilyennen az mtz-k dolgoznak 30 fölött enne és nagyon meg lenne kínozva.
nem erre a talajra valo szegényke de amit korábban irtam arra tök jó.
nálunk 3-4 óra 1 ha kiszántása kb 800-1000 m hosszú táblában nagyobb géppel 80-100 le
IGY IGAZ AHOGY IROD ÉN SZÁNTOTTAM EGY BARÁZDÁRA A FATERRAL 4 FEJES TARLÓHÁNTÓ EKÉVEL ÉS UGYANANNYIT EVETT MINT A 6340 ZETOR HEKTÁRONKÉNT KIITTA EGYNAP A TANKOT AMI ADDIG LEHETETTLEN VOLT 1 HÉTIG ELKETYEG 1 TANKKAL
Csak 6ló a különbség!
A t30-as 4x4-es igaz autómata az elsőhajtása, ha megkapar a hátulja akkor kapcsol az eleje! Orbit kormány van rajta! Motor teljesen ugyanaz csak a fordulaton variáltak valamit meg z üzemanyagmennyiségen az adagolóban!
Jó az oda is de kimondottam könnyű munkára való! Könnyű munkánál fogyasztásban verhetetlen alig eszik valamit! :) De talajmunkában már megközeliti az mtz fogyasztását igaz csak hektárra mérve!
Ugyanaz a motor mint a tied csak 4kw-al többet tud! Elméletileg minden megegyezik a motoron csak többet pörög és így 36Le-ős!
A t-30-as meg király kis gép én már láttam élőben is meg vezettem is! Ritkán van eladó! Tegnap is hirdettek egyet ma már el is vitték!
szerintem az a 30 lóerő kevés talajra, ha meg akkora gépet teszel utána amivel könnyen boldogul akkor meg tényleg kell a sok szabadidő, mert nem valami szapora.
25336 hozzászólás
Válasz #83. hozzászólásra
Ja mindenféle karbantartás megvolt adva neki ami a könyvében levolt irva, ha ez be van tartva akkor hálás traktor!
Válasz #83. hozzászólásra
Jó kisgép csak sok szabadidővel kell rendelkezni!
Nálunk nem volt kimélve munkagépekkel, mert egy orosz kettes ekét húzott ami eredetileg 2x30-as volt mi átalakítottuk 2x35-re, egy vontatott 180cm-es tárcsát húzott, 4m-es függesztett boronát, 3soros sorközművelőt, Rz-1,5-ös szárzúzót, 2t-ás légfékes egytengelyes pótot amire 35mázsa fért terményből!
1000literes házikészítésű permetezőt!
én most egy nehéz trakin töröm a fejem ami nem tul drága!:)
Nagyon jár az eszem a zt 303 ason mit tudol rola
Jó gép én azt mondom minden fajta csak tudni kell mit mire kell használni és mi menyit bir,és akkor meghálalja.
Minden gépnek szive van:)
Válasz #78. hozzászólásra
Mindennemű munkát végzett ő volt a nagyfiú mert csak ő volt magában! Nagyjavítást nem kellett csinálni rajta, mert 8évvel ezelőtt eladtuk! Olvass vissza már leirtam nálunk a 4000óra alatt mi volt javítva!
most veted
Válasz #77. hozzászólásra
Talajmunkázott: szántott, tárcsázott, boronált, szártépőzött, sorközművelt
Gyümölcsösben permetezett, tárcsázott, boronált, pótkocsizott
Bérmunkában kerteket tárcsázott szántott éves szinten 150kert meg bérmunkában pótkocsizott sokat!
Jó kis trakeszok a t25ösök csak a hajtásra nagyon vigyázni kell.nekünk mindig az adta meg magát:(
Meg sokszor be levegősősdőt:(
De ha szűkségem lenne rá vennék egyet.
4000 óra van benne?
Volt már fő javitás végezve rajta?
igen mindent az csinált anno.
Ő volt a nagy fiu:)
Válasz #60. hozzászólásra
Akkor ti használtátok rendesen, de biztos értetetek is hozzá. 4000óra elég sok, talajmunkára használtátok, vagy gyümölcsös?
Egy t 25 ösnek egy 3.5 féltonás kell de bőven sok is neki atol többet megse birna mozditani a tarlon az tuti mert néha még az mtznek is nehéz.
Válasz #74. hozzászólásra
Szerintem ez így biztosan nem igaz.Amikor én érdeklődtem kifejezetten a T25 öst kérdeztem mennyire adják meg a vontathatóságot és úgy mondták a 4T-át.Gondolj bele hova húznál egy T25-tel egy 6,5t-ás pótot?Meg milyen felső pótkocsihúzót raknál rá,hová?A motorteljesítményt is figyelembe kell venni,nem csak az önsúlyt.
Hello
A vontatásról annyit,hogy ha pirosrendszámos a traki és a forgalmiba az van írva lassújármű akkor a saját tömegének NÉGYSZERESÉT húzhatja.
Csak szintén pirosrendszámos potkocsit húzhat
akár 6,5T tömegűt. És csakis felső pótkocsi vonóberendezéssel. Az alsó húzót csak egytengelyes kocsihoz fogadják el.
Hali Vlagyisok. Köszi az infót.Ha légfékesen 4 tonnát vontathat,akkor egy 3,5t egytengejes pót kell nekem.2010 ben megy műszakira a traki addigra kiéptíem a rendszert és megküzdve a bürokráciával megpróbálom átvizsgáztatni.A kampót elfogadják 4 tonnára is,vagy valami más kell?Üdv B Peti.
Válasz #71. hozzászólásra
Nem tudom pontosan mi kellene hozzá hivatalosan,de lehet hogy a te ötleted a nyerő.
Válasz #70. hozzászólásra
Kéne műbizonylat mi? Le kell vajazni a vizsgabiztost:)!!
Válasz #69. hozzászólásra
Nekem is van kompresszor csak a forgalmilyába kellene valahogy bejegyeztetni hogy hivatalos legyen.
Nekünk volt levegőrendszer építve a T-25-ön! Mikor vittem vizsgáztatni akkor levettem hátul a fékszelepet és a vizsgaállomáson azt mondtam, hogy csak fújtatásra használom a kompresszort és el is fogadták nem kötekedtek! Én orosz 2t-ás légfékes pótot húztam vele!
Én a közlekedésfelügyeletnél érdeklődtem azt mondták hogy kiépített levegőrendszerrel 4T össztömegű pótkocsit vontathat.
Hali mindenkinek.Nekem nincs a Vlagyin kompresszor,így 1,5tonna ráfutófékes kocsit húzhatok vele maximum.Kiépített levegőrendszerrel mennyit húzhat a traktor?Létezik hozzá valamilyen "gyári" légfékes kocsi? előre is köszönöm üdv B Peti.
Itt van egy T-25-ös kisönindítóval és a hátul a függesztő szerkezet is megvan csinálva rajta, hogy nem kell szerelgetni:
tudok eladó T-25-öst,nem sokat dolgozott szinalatt tárolt .a bácsi kiöregedett,és eladó.
Válasz #63. hozzászólásra
Nekem is megvolt! csinálva!
Válasz #58. hozzászólásra
Meg eleht úgy is csinálni, hogy ne keljen levenni, és hip-hop át lehet szerelni.
Válasz #57. hozzászólásra
Akkor gondolom teker ezerrel?
Arra vagy nem 2 hektárra nem tartok azért nagy gépet.
Válasz #59. hozzászólásra
Mi 1994-ben vettük vadi ujjonan a T25-öt és 7évig hajtotuk dolgozott nagyon sokat! Kb 4000üzemórával adtuk el azért ment bele ennyi mert lassú! A 7év alatt egy főtengely szimeringet cseréltünk rajta és hátsó féltengelyt de ezek garanciában voltak javítva! Garancián kivúl egyszer kellett az öninditót feljavítani, meg két hidraulika cső csere volt!
Ez így van, a T-25 nem szántásra való, persze lehet vele. Kisegítő munkákra, gyümölcsösbe, háztáji gazdaságokba. A 90-es években sok új kisgazda beleesett abba a hibába, hogy 10-20 ha-ra vettek egy T-25-t, és csak azzal akarták művelni, volt akinek pl. kettétört simítózáskor. Kisebb munkákra, második traktornak jó. Könnyű a fenntartása, egyszerű, strapabíró.
Válasz #55. hozzászólásra
Gyárilag volt hozzá egy vonóhorog, amit az alsó függesztőkarok leszerelése után lehetett felszerelni. Hivatalosan csak ezzel lehetne pótkocsit vontatni, de ez macerás az átszerelés miatt, ha nem csak pótkocsizol. Ugyanezt a vonóhorgot átalakítva fixre is láttam már, így mozgatni nem lehet, de nem kell átszerelni. Természetesen vonólapról is lehet pótot húzni, csak az nem szabályos.
27000 ft-ért vettük!
Válasz #54. hozzászólásra
A t-25-öt az oroszok nem is szántásra találták ki ,hanem kommunális célokra,illetve gyümölcsösökbe,régebben láttam egy orosz videót,magyar felirattal,amikor reklámozták,azt hiszem a filmúzeumon adták,és ott mondták,10-15 ha-os gyümölcsösökbe ajánlják,illetve kisebb családi gazdaságoknak,ha jól emlékszem már vlagyimir volt ráírva,és 1995-ös felvétel volt.
Üdv mindenkinek
Pótkocsit vontat esetleg valaki T 25-el?
HIVATALOSAN?
Mivel csatlakozik a pót? hová?
kapcsolófej típusa? gyártója?
köszönöm szépen
Válasz #52. hozzászólásra
Nekem tavaly fél hektár+egy ismerősnek 2 kisebb darab 25l.Mondjuk az ismerősömnél csak egyirányba szántottam .
Válasz #52. hozzászólásra
nálunk ugyanolyan mélyen mint amilyennen az mtz-k dolgoznak 30 fölött enne és nagyon meg lenne kínozva.
nem erre a talajra valo szegényke de amit korábban irtam arra tök jó.
nálunk 3-4 óra 1 ha kiszántása kb 800-1000 m hosszú táblában nagyobb géppel 80-100 le
Válasz #49. hozzászólásra
Nekem 1hektárban kb 20-22litert evett a T-25! Igaz 1hektár kiszántására kellett 4óra! Mtz-22-24liter/hektár és 1,5óra alatt kiszántok egy hektárt!
Válasz #50. hozzászólásra
Mennyiért vesztegetnek most egy önindítót?
na meg vettem az mtz öninditót és passzolt rá pöc röf!
Válasz #46. hozzászólásra
IGY IGAZ AHOGY IROD ÉN SZÁNTOTTAM EGY BARÁZDÁRA A FATERRAL 4 FEJES TARLÓHÁNTÓ EKÉVEL ÉS UGYANANNYIT EVETT MINT A 6340 ZETOR HEKTÁRONKÉNT KIITTA EGYNAP A TANKOT AMI ADDIG LEHETETTLEN VOLT 1 HÉTIG ELKETYEG 1 TANKKAL
Válasz #46. hozzászólásra
Jó a fszt! Beszarik a réten az ekével.
Válasz #45. hozzászólásra
Csak 6ló a különbség!
A t30-as 4x4-es igaz autómata az elsőhajtása, ha megkapar a hátulja akkor kapcsol az eleje! Orbit kormány van rajta! Motor teljesen ugyanaz csak a fordulaton variáltak valamit meg z üzemanyagmennyiségen az adagolóban!
Válasz #43. hozzászólásra
Jó az oda is de kimondottam könnyű munkára való! Könnyű munkánál fogyasztásban verhetetlen alig eszik valamit! :) De talajmunkában már megközeliti az mtz fogyasztását igaz csak hektárra mérve!
Válasz #41. hozzászólásra
miben tér el vagyis mitől erőssebb ?
honnan a 10 +LÓ?
Válasz #42. hozzászólásra
Ugyanaz a motor mint a tied csak 4kw-al többet tud! Elméletileg minden megegyezik a motoron csak többet pörög és így 36Le-ős!
A t-30-as meg király kis gép én már láttam élőben is meg vezettem is! Ritkán van eladó! Tegnap is hirdettek egyet ma már el is vitték!
Válasz #40. hozzászólásra
Kötött talajra nem való de rendsodrózni vegyszerezni műtrágyát szórni kiváló alig eszik sőt 165-ös kaszával is elboldogul
Válasz #40. hozzászólásra
nem ismereem azt a motort, T30-ast is csak képen láttam eddig
Itt van a képen a T30-as!
Válasz #38. hozzászólásra
Nekem a 36Le-ős motorral volt! Olyan amelyik a T-30-asban van. Ismered?
Válasz #37. hozzászólásra
hát azt nem
Válasz #34. hozzászólásra
szerintem az a 30 lóerő kevés talajra, ha meg akkora gépet teszel utána amivel könnyen boldogul akkor meg tényleg kell a sok szabadidő, mert nem valami szapora.
Válasz #33. hozzászólásra
Az eke tipusát nem tudod véletlenül?