Hirdetés
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Mezőgazdasági idénymunka új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Robotkormány új
- Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek! új
- Körbálázót, de milyet? új
- Legelő telepítés, gondozás, stb... új
- Agrártámogatások kifizetése új
Cikkajánló
Hirdetés
1086 hozzászólás
Válasz #35. hozzászólásra
T-30A80 úgyanaz mint a többi csak ennek a kardán közé van iktatva egy kapcsoló amivel ki-be lehet kapcsolgatni a hajtást. Ez gyárilag van rajta nem barkács. Egyébként az Orosz gépet a Magyar Amerikába is exportálta csak nem jött neki össze. A T-25-ös fülke nélüli változatát az XT3-at azt Amerikába szánták, 100db-ot rendeltek belöle 50-et kikültek a másik 50 már nem kellett nekik. Nem csoda, egy rakás szar, ne úgy mint a régi T-25-ös. Na a lényeg az, hogy nekem van egy ilyen T-30-as trakim, itt szoktam hírdetni az agroinformon.
És ennek mi a tipusa? Magyarországon van ilyen?
Válasz #33. hozzászólásra
Van most egy ami nyugatra készült mert angolul vannak rajta a szövegek, ennek kapcsolható az első meghajtása karral, nem autómata.
Válasz #29. hozzászólásra
Az elejében lévő kapcsoló körmöket meglehet csinálni kapcsolhatóra, vagy állandó elsőhajtásra?
Nekem már volt ami át volt alakítva orbitosra és a hidraulika szivattyú bőven elbírta mind a kettőt. A kihelyezett gyorcsatlakozókra volt rákötve a hidraulika kar meg előre ki volt rögzítve, hogy ne ugorjon vissza. Egy másiknál ahol zil szervó volt beépítva ugyanígy oldották meg és azzal sem volt semmi baj a tulaj elmondása szerint. Az bíztos, hogy nagyon jót csinálsz magadnak ha áttalakítod orbitosra vagy szervósra.
zs! nem szerencsés egy szivattyurol működtetni.mert a szervonyomás lényegesen alacsonyabb mint a hidraulika,másrészt általában akkor kell emelni a munkagépet amikor fordulni kell,és az olaj arra fog menni amerre könnyebb neki,én azt javaslom,épits ki rá egy külön rendszert
Sziasztok véleményt szeretnék kérni,hogy t-25-ös gépen szeretnék szervó kormány átalakitást végezni már megvan az orbit+munkahenger szeretném megtudni,hogy az a pici olajszivatyu ami rajta van megtudja-e hajtani egyszere a két dolgott (hátsó munka henger +kormányzás) és elég neki az az olajnyomás az orbitnak.Kis tz4k volt azt mondta a volt tulaj primán müködött.és azon is kis olajszivattyú van.
Külömségek még: fékrenszer, kuplung, szivattyúmeghajtás, hátsó ablak, kormányzás, gumiméret, lehajtás-féltengely. Az elejében vannak a kapcsolókörmök, a hátulja direktbe hajt.
József!
Hogyan kapcsol be az eleje? azt tudom,hogy ha megcsúszik a hátsó kerék akkor bekapcsol. A váltóban vagy az elsőhajtásban kapcsol? Az LTZ traktor elsőhajtása úgyanez?
Szentgyögyi József
Akkor mi a különbség a két traki között?
Üdv Zs. Gyula! Lehet, hogy a könyvet rosszul fordítod le mert a T-30-as az a normál esetben nem tud hátrafelé bekepcsolni csak előre. Ha nem hiszed gyere el megmutatom, van kettő is, de amik előtte voltak azoknak sem kapcsol be az eleje hátrafelé. szabynak meg azt üzenem, hogy nyugodtan vegye meg az egész katalógust mert nem csak az a két dolog külömbözik a T-25 és a T-30-ban.
Ok. Majd figyelem a hirdetést és majd jelentkezem.
Szia Gyula! Ha ráérsz akkor lépjél be a skeipba
és beszélgessünk!
Megbeszéltük amint kész vagyok a forditással felkerül a listára akkor bármikor megrendelheted!
Üdv!
Engem inkább az alkatrész katalógusból a sebváltóból való kihajtás és az egész elsőhajtás érdekel. A többi ugyanaz mint a T-25-ös. T-25 katalógusom az van. Meg a gépkönyv az teljes egészében.
6000-ret adok a gépkönyvért és az lkatrész katalógusból azért a pár oldalért.
Ok Tibi felirtam a rendelésedet amint kész vagyok vele postázom!
Üdv Gyula
Szia!Én már többször rndeltem töletek és ez is kellene a nevem Bodor Tibor Dobozi vagyok a cimem a nyilvántartásotokban megvan!8000ért kell min a két könyv cd-re irva!
Köszi!
Üdv:Tibi
Ha együtt rendeled ugy 3000 mert hát megértheted hogy aki kapásbol két könyvet rendel cd-n megérdemli a kedvezményt de általában van lehetöség az alkura!Föleg az lyanoknak akik már vettek tölünk bármilyen gépkönyvet mindegy mikor csak szerepeljen a nyilvántartásunkban!
Ha nekem csak alkatrész katalógus kell akkor az csak 3000 Ft?
Üdv Szaby nálunk minden gépkönyv Ugyananyiba kerül(5000ft+3000az alk kat) kivéve a kombájnoké mert hát az 1200oldal és aki scennelt már ilyesmit tudja mekkora munka nem beszélve a forditásrol j-peg-formátumban lessz ami akár asztali dvd lejátszon is megnézhető lessz!Ez ha valaki megnézi a bolt árakat rájön hogy baráti ár!
Kb mnnyibe fog kerülni?
Milyen formában lessz?
Nyomtatva, cd-re irva?
Üdv örülök hogy elégedett vagy igyekszünk hogy ne legyen semmi kifogás pedig egynémely gépkönyvünk közel 40éves.Igen lessz majd eladó is és ha már rendeltél hivatkozz majd rá mert igy jelentösen olcsobban kapod meg pedig amugy is nálunk a legolcsobbak!
Gyula
Hello Gyula és lessz majd eladó?Én már rendeltem töletek több gépkönyvet és nagyon elégedett vagyok velük!
Igen éppen forditom magyarra!Ezen kivül 162féle tipushoz van és a kinálat folyamatosan bövül!
Üdv:Gyula
Gyula önnek van gépkönyve?
igen a gépkönyve szerint automatikusan bekacsol hátramenetben is!
Üdv:Gyula
Az elsőhajtás hátrafelé is bekapcsol ha megcsúszik a kerék?
T-25 katalógus nekem is van.
Engem ingább a sebváltóból való kihajtás és az egész elsőhajtás érdekelne.
Az nincs benne a t-25 katalógusban.
A nyáron hirdették az expressz.hu-n
Mi érdeklödtünk gépkönyvröl és katalógusrol de még csak orosszal sem tudtak szolgálni sehol igy beszereztünk T-25 gépkönyvet és katalógust itt az agroinformon hirdeti Provásznai úr a gépkönyveit töle vettünk mi is, nem sokban különbözik a T-30tol magyar nyelvű és megfizethető boltban csak a gépkönyvet 16ért akarták ránksózni nála a 8ért megkaptuk a gépkönyvet és a katalógust is kifogástalan minöségű!
Alkatrész katalógust és kezelési utasítást nem tud valaki?
hogyan lehet átalakítani,
Milyen alkatrészek kellenek hozzá?
Magyar ember mindent meg tud oldani!! Egyébként nem lessz késő mire kapcsolja az elejét. Még észre sem veszed, hogy kapar a hátula már löki is neki az elejét.
Képet tudsz küldeni a két trakiról?
A t-30 as traktort át lehet-e alakítani, hogy én kapcsoljam be az elejét mint az mtz-ben?
Mert félek, hogy mikor már bekapcsol akkor késő.
Teljessen automata de ez nem is haj mert a hátulja egy nagyon kicsit elkapar akkor már kapcsolja is az elejét. Oldalgós terülen egy kiss ellenkormányzás és már kapcsolja is az elejét. Nekem van kettő is.
A T-30 as traktorba az elsőhajtást be lehet kapcsolni mint Mtz-ékben? Mert azt hallottam, hogy csak automata.