Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.33 FtUSD390.32 FtCHF431.59 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem változott a véleményem azóta SEM.
Azóta is a B+K-nál lévő gépek a legszebb állapotúak, ami már szinte gyanús. Ezért szeretnék 1-et teljesen
kivesézni mennyire állja meg a MŰSZAKI TARTALOM is a
kinézetet, mert az gyönyörűre van elkészítve....
A B+K-nál van 1 JD 8400 T, most rakták fel az ünnep előtt...
Csak ebben is 5020 óra van, úgyhogy nekem mostmár nagyon
gyanús a cég, minden angol v. német gazda akkor ad el
hevederes JD-t, ha 5 ezret elér az üzemóra??
Ez is annyira szépre van glancolva, hogy már ez is gyanús...smile nononosmile nononosmile nononoVálasz #9471. hozzászólásra
Nagyon jó!!!!
Diagnosztikára ne is legyen gondod, mert olyan kontaktal
megyek aki teljesen kifogja vesézni a gépet a legutolsó
hibakódig stb.
Mi Hódmezővásárhelyről megyünk, majd kereslek...
Mert szántással tudod javítani a talaj víz és levegőforgalmát."Kedvező adottságú talajnál a szántás 2-3 max 4 éven keresztül elhagyható". Haszon agrár magazin.Pont most írnak erről.
A használt gépben mindig van valamennyi lutri...EZ VAN.
A B+K-nál lévő gépek főként Angliából behozott kinézetre
leütött gépek, amit ők művészi módon kikozmetikáznak.
Vedd úgy, hogy legalább ezt nem Neked kell megcsinálni,
hogy kinézzen a géped valahogy.
De ettől függetlenül műszakilag lehet teljesen korrekt
állapotban a gép. Ne sajnáld rá a pénzt egy teljes
állapotfelmérésre (diagnosztikára), hogy apró bajokat is
azonnal orvosolni lehessen...
Az árakról: nagyüzem megveszi a 300 lovas hevederest újonnan és 5-8 ezer óra után lecseréli, de nem igazán van felvevőközönsége ezeknek a használt gépeknek így
elég nyomott áron lehet csak a piacon eladni őket.
Írd már meg légyszives merre vagy az országban, mert
lehet, hogy felkeresnélek ha megérkezett a gép.
Válasz #9454. hozzászólásra
Ez pont annyira "szántja" be amennyire muszáj ennél jobban fölösleges, lehetne csinálni tárcsával volt is már úgy, de az tárcsatalpat csinál, és jobban rögösít.
ehhhh
én jobban beszántanám az öreg IH tárcsával mint ez a komondor!!
minek xarozni véle ha csak zöldtrágya nem értem!ha igy hagyja akkor minek cibálni az a kultit ha meg szántja esetleg akkor is felesleges!szerintem.
lehet nem értek hozzá
elégé
Szabi ezt mindenki tudja!! De azt is hogy a szárat csak az ih tudja kellö képen be keverni a talajba..Ezért fordúl elö még igy is hogy TD ból sokszor cultust csinálnak a gépészek mert a kis átméröjü tárcsa össze tolja a cucot maga elött!!
Most mit mondja !?
Itt a szomszéd faluból 2 ember ott kint dolgozik, mint "kozmetikusok". Erre akkor jöttem rá, mikor kint voltunk és véletlenül nem a jó telepre kötöttünk ki, ott futottunk össze, hát nem is mentünk át a jó telepre...............
Van nekem is ilyesmi meg a nagyrészén pedig áll a hasonló minőségű olajretek zöldtrágya, van amelyik táblán valamennyivel kisebb meg van ahol még magasabb.
Majd lesz valami....Mondjuk nyár végén ezek mind lazításba kerültek tehát van alapművelve is!
Ismerősöd aztmondta hogy jó az a komondor de amióta megvan a topdown azt húzzák mert símább talajfelszínt hagy, repce búza alá ez számít, tavaszi alá nem nagyon szerintem.
Csak jólenne nekem az a 4,4-es, hátra meg gyártanánk tárcsasort mint ahogy a kukoricás komondoros videón is van a sokoró honlapján.
Vedd meg az 5méterest a szomszédodtól akivel beszéltem!!!! A nagy T-hez jólesz jó haladós, ezt eladod valakinek kisebb gépre és még sokat nem is kellett beletenned
Válasz #9427. hozzászólásra
Nem tudom miért volt olcsóbb remélem nem is fogom megtudni, de különben ha máshol többet engednek az árból lehet közel ennyiért venni.
1.200 euróért hozzák haza, uj heveder 5-6000 euró/db kint. Görgőt hajtókereket nem feltétlenül kell azzal együtt cserélni de az is kopik egyszer cserélni kell azt is.
Ha érdekel keress meg E-mailen.
Válasz #9423. hozzászólásra
Azt tudod, hogy ezeknél alapvető, hogy milyen kapa van a gépen, a td-hez is van vagy 5 féle és egész másképp dolgozhat különböző kapákkal, és beállításokkal, ez a komondornál is így van, bár ha közel 30 cm-en húzod igencsak jól megkavarják a földet ezek a gépek.
Itt egy komondoros munka olajretekben:
Azért azt ne feledjétek el Gergő, hogy ezen nem olyna egyszerű hevedereket cserélni mint trakin a kereket...
Írtad, hogy lehet valami kopottabbat szerzel az erdészeti melókra. Challengernél a szakszervízes csere félmillió Ft. Gondolom spéci műszer kell hozzá.
Kitudod Te is cserélni persze de a beállításokat, spanolást nem. Ha pedig rosszul áll össze akkor megeszi magát egyhamar, komoly károsodás várható.
Szólj ha itthon van, most pedig én megyek el megnézni, úgy mint ahogy tavaly Te jöttél el hozzám
12373 hozzászólás
Válasz #9465. hozzászólásra
Nem azért kezdtek szántani,hanem azért mert NEM BÍRTAK A GYOMOKKAL
Válasz #9473. hozzászólásra
Nem változott a véleményem azóta SEM.
Azóta is a B+K-nál lévő gépek a legszebb állapotúak, ami már szinte gyanús. Ezért szeretnék 1-et teljesen
kivesézni mennyire állja meg a MŰSZAKI TARTALOM is a
kinézetet, mert az gyönyörűre van elkészítve....
1 éve irtad
o óóóóóóóó
A B+K-nál van 1 JD 8400 T, most rakták fel az ünnep előtt...
Csak ebben is 5020 óra van, úgyhogy nekem mostmár nagyon
gyanús a cég, minden angol v. német gazda akkor ad el
hevederes JD-t, ha 5 ezret elér az üzemóra??
Ez is annyira szépre van glancolva, hogy már ez is gyanús...smile nononosmile nononosmile nononoVálasz #9471. hozzászólásra
Válasz #9465. hozzászólásra
tápanyagforgalom sem elhanyagolható!
Válasz #9470. hozzászólásra
Sorry, a másik Szabira gondoltam...
Válasz #9467. hozzászólásra
Elviszlek ha gondolod.
Te tudod kivel fogok menni
Válasz #9467. hozzászólásra
lenne kaja is
hernyópörkütt
Válasz #9463. hozzászólásra
Nagyon jó!!!!
Diagnosztikára ne is legyen gondod, mert olyan kontaktal
megyek aki teljesen kifogja vesézni a gépet a legutolsó
hibakódig stb.
Mi Hódmezővásárhelyről megyünk, majd kereslek...
Válasz #9463. hozzászólásra
Mennék én is, akár egy kisebb találkozó is lehetne ebből.........
Válasz #9464. hozzászólásra
Viszünk nagyítót és valaki majd csak rájön valamire,ha nem akkor valós. De ezek a B+K sok nagyon profik nem igazán hagynak árúlkodó jeleket.
Válasz #9446. hozzászólásra
Mert szántással tudod javítani a talaj víz és levegőforgalmát."Kedvező adottságú talajnál a szántás 2-3 max 4 éven keresztül elhagyható". Haszon agrár magazin.Pont most írnak erről.
Mennyire lehet valós óraszám ebbe a Tsbe?
Jászsági vagyok, küldjetek mailt ha tényleg érdekel és írok mindenkinek.
Válasz #9461. hozzászólásra
Én is elmennék akkor amikor munkában kerül kipróbálásra.
Válasz #9460. hozzászólásra
Akkor egyre többen leszünk majd ott
Válasz #9444. hozzászólásra
A használt gépben mindig van valamennyi lutri...EZ VAN.
A B+K-nál lévő gépek főként Angliából behozott kinézetre
leütött gépek, amit ők művészi módon kikozmetikáznak.
Vedd úgy, hogy legalább ezt nem Neked kell megcsinálni,
hogy kinézzen a géped valahogy.
De ettől függetlenül műszakilag lehet teljesen korrekt
állapotban a gép. Ne sajnáld rá a pénzt egy teljes
állapotfelmérésre (diagnosztikára), hogy apró bajokat is
azonnal orvosolni lehessen...
Az árakról: nagyüzem megveszi a 300 lovas hevederest újonnan és 5-8 ezer óra után lecseréli, de nem igazán van felvevőközönsége ezeknek a használt gépeknek így
elég nyomott áron lehet csak a piacon eladni őket.
Írd már meg légyszives merre vagy az országban, mert
lehet, hogy felkeresnélek ha megérkezett a gép.
Válasz #9454. hozzászólásra
Ez pont annyira "szántja" be amennyire muszáj ennél jobban fölösleges, lehetne csinálni tárcsával volt is már úgy, de az tárcsatalpat csinál, és jobban rögösít.
Válasz #9456. hozzászólásra
A véderes cuccokkal együt divatba jöttek a precíz szárzúzók is!!! Azon csodálkozom hogy ök még nem gyártanak!!!!!
Válasz #9452. hozzászólásra
Akkor inkább tiggert húzhatnának helyette...de az is "zsák utca" lett már több helyen (mennyi volt a hernyó? 58ezer?)
össze tolja ha a szerkezet nincs karban tartva!!
akkor van a maci effektus
Válasz #9453. hozzászólásra
Itt meg minden 4-5 ik faluban van egy-- Azon nem sok mindent tudnak a P tok gyakorolni..
Válasz #9451. hozzászólásra
ehhhh
én jobban beszántanám az öreg IH tárcsával mint ez a komondor!!
minek xarozni véle ha csak zöldtrágya nem értem!ha igy hagyja akkor minek cibálni az a kultit ha meg szántja esetleg akkor is felesleges!szerintem.
lehet nem értek hozzá
elégé
Bekeveri ez, meg kell tanulni használni, még gyerekcipőben jár felénk de tanulunk nap, mint nap.
Válasz #9451. hozzászólásra
Szabi ezt mindenki tudja!! De azt is hogy a szárat csak az ih tudja kellö képen be keverni a talajba..Ezért fordúl elö még igy is hogy TD ból sokszor cultust csinálnak a gépészek mert a kis átméröjü tárcsa össze tolja a cucot maga elött!!
Válasz #9450. hozzászólásra
Hát az IH és hasonló tárcsák egy ilyen kultihoz a 3,14csába sincs !!!
Válasz #9449. hozzászólásra
Nálunk búza vetömagágy készitésére használják szigorúan csak IH- tárcsa után!!
Válasz #9446. hozzászólásra
Szerintem azért amit sejtek erről: tavasziak alá felénk nem működik egyenlőre.
Válasz #9443. hozzászólásra
Hát még attól ami nálunk megy! De ezt ö szóvá is tette..Emlékszel még??
Válasz #9444. hozzászólásra
Rá se baxxxál!
Máskülönben a tarlón akkor mit javítanátok!?!?!?!?
jólesz az nyugi, jól néz ki egyben van
Válasz #9443. hozzászólásra
de miért kezdett szántani???
Válasz #9440. hozzászólásra
Értem, hát ilyen van máshol is, használt gép nincs kockázat nélkül.
Válasz #9442. hozzászólásra
12sosor kellene vágótárcsákkal sortisztítókkal!!!
Válasz #9439. hozzászólásra
Itt aki már 3-4 éve TD-ik az idén szántani kezdet.......B.M. sírna, ha látná !
Válasz #9426. hozzászólásra
NAA Akinek ilyen nagy kombájnja van annak nem telik egy tisztességes vetőgépre 4 és félért? 14 millióért vehetsz újat...
Válasz #9435. hozzászólásra
Általánosságban írtam a 30-at nem nagyon megy le annyira esetleg laza talajokon, az osztása 40cm
Válasz #9434. hozzászólásra
Most mit mondja !?
Itt a szomszéd faluból 2 ember ott kint dolgozik, mint "kozmetikusok". Erre akkor jöttem rá, mikor kint voltunk és véletlenül nem a jó telepre kötöttünk ki, ott futottunk össze, hát nem is mentünk át a jó telepre...............
Válasz #9433. hozzászólásra
Így engeded tavaszi elé a fődet???
Van nekem is ilyesmi meg a nagyrészén pedig áll a hasonló minőségű olajretek zöldtrágya, van amelyik táblán valamennyivel kisebb meg van ahol még magasabb.
Majd lesz valami....Mondjuk nyár végén ezek mind lazításba kerültek tehát van alapművelve is!
Ismerősöd aztmondta hogy jó az a komondor de amióta megvan a topdown azt húzzák mert símább talajfelszínt hagy, repce búza alá ez számít, tavaszi alá nem nagyon szerintem.
Csak jólenne nekem az a 4,4-es, hátra meg gyártanánk tárcsasort mint ahogy a kukoricás komondoros videón is van a sokoró honlapján.
Vedd meg az 5méterest a szomszédodtól akivel beszéltem!!!! A nagy T-hez jólesz jó haladós, ezt eladod valakinek kisebb gépre és még sokat nem is kellett beletenned
Válasz #9427. hozzászólásra
Nem tudom miért volt olcsóbb remélem nem is fogom megtudni, de különben ha máshol többet engednek az árból lehet közel ennyiért venni.
1.200 euróért hozzák haza, uj heveder 5-6000 euró/db kint. Görgőt hajtókereket nem feltétlenül kell azzal együtt cserélni de az is kopik egyszer cserélni kell azt is.
Ha érdekel keress meg E-mailen.
Válasz #9432. hozzászólásra
Ne meg azt a fényképet akkor csinálták, mikor a 2 táblát leástuk 2-en 2 óra alatt...........
Válasz #9432. hozzászólásra
Bemérték, annyi az ! Felénk kb az egy átlagos föld, van benne jó rész is, kötöttebb is, szik folt is.
Válasz #9433. hozzászólásra
ezt is le lehet 30-ra tenni? azt hittem csak 25-re lehet
amúgy milyen távolságra vannak ezen a kapák egymástól?
Válasz #9431. hozzászólásra
Aranyos vagy
Válasz #9423. hozzászólásra
Azt tudod, hogy ezeknél alapvető, hogy milyen kapa van a gépen, a td-hez is van vagy 5 féle és egész másképp dolgozhat különböző kapákkal, és beállításokkal, ez a komondornál is így van, bár ha közel 30 cm-en húzod igencsak jól megkavarják a földet ezek a gépek.
Itt egy komondoros munka olajretekben:
Válasz #9431. hozzászólásra
No mivan 500-ak klubbja!?!?!?!
Hétfőn Szoboszlón Pioneer-os szakmai nap volt vevőtalálkozó. Plusz dupont plusz genezis.
500klubbos kísérletekből kettőt mutatott a műtrágyás tsávó hát nem a kalocsai kulák állt a tábla mellett piros trikóban!?!?! hehe
standard átlag 4,x tonna 5q pétisót aládolgozva talajba, 500-as termőhely eredménye meg 5,x volt tehát egy jó tonnával több rémlik.
jól beszélek!?!?
Válasz #9430. hozzászólásra
Most már tök mindegy, nem !?
Válasz #9429. hozzászólásra
Ne idegesíts, mi van a B+K-val most már mond el miért nem vásárolnál!
Nincs már fent a hírdetés.
Gergő, dobj már egy linket erről a gépről !!!!
Bár a B+K-tól semmi sem érdekel, még ha fizetnek is................
Azért azt ne feledjétek el Gergő, hogy ezen nem olyna egyszerű hevedereket cserélni mint trakin a kereket...
Írtad, hogy lehet valami kopottabbat szerzel az erdészeti melókra. Challengernél a szakszervízes csere félmillió Ft. Gondolom spéci műszer kell hozzá.
Kitudod Te is cserélni persze de a beállításokat, spanolást nem. Ha pedig rosszul áll össze akkor megeszi magát egyhamar, komoly károsodás várható.
Szólj ha itthon van, most pedig én megyek el megnézni, úgy mint ahogy tavaly Te jöttél el hozzám
Válasz #9420. hozzászólásra
Gratulálok a hevederes JD hez. Nagyon tetszik.
Mi az oka, hogy ilyen hihetetlenül jó áron adják ezeket?
Esetleg meg lehetne nézni élőben ha itthon lesz? ( merre gazdálkodsz?)
Szállítási költség mennyi lesz?
Heveder cseréről van valami infód, h mekkora összeg a pár hozzá és kell e cserélni görgőt is ilyenkor.
Én is komolyan elgondolkodtam ezen a gépen.
Köszi előre is az infókat.
Válasz #9425. hozzászólásra
naggggyon drága vagy...