Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak641 FtBenzin árak624 FtEUR401.12 FtUSD383.14 FtCHF427.35 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A KVE 3-40-es ekéket IH fejekkel szerelik, 2 féle változatban kapható, az egyik pántos felfogatással ( ugy mint az Impala Twin 3M 1050) a másik valami hasonló módszerrel lehet állítani a fogásszélességet , mint a KRW -n, csak egy kicsit otromba a megoldás, majd keresek valami képet és a képtáramba felteszem.
Kapható szingli átlendülő kerékkel és közuti kerékkel is.
Marha jók ám a szemeim ellátok még akár odáig is ha felmegyek a legmagasabb dombra! :-))))
Á nem, a múltkor ( pár hónapja) éppen arra motoroztunk és egy udvarban láttam meg.
Valami GD 3.2 vagy 3.6 nem tudom pontosan. Az A 1800 rábautánzat kihalása után hátrakerültek az ócskavasba. El akarták vinni az ócskavasba de nem engedtük mer jó lessz még valamire. Aztán most már vannak megfelelő traktoraink és előbányásztuk őket. Van olyan is hogy még soha nem járt ki a kapunn és tiszta ujak a lapok rajta.
Hol láttad te. Elvitte a viz odáig vagy mi? Különben nekünk nincs razolunk csak a szomszédoknak. Nekünk valami ősöreg román X és V tárcsáink vannak és szántótárcsák.
Kinek a pap, jön be, kinek a papné és van akinek csak a paplan :-))))
Az X tárcsát azt mondják, h könnyebb müködtetni, mivel nincs mit állitgatni rajta a vonórúdnál, de a V változatok szoktak fejtörést okozni a felhasználóknak.
Na azt ne mond, h biztosan hülye hozzá a gépkezelő, mert láttam olyat is, h kijöttek a Kühnét beállitani, aztán szerencsére arrajártam és sikerült helyrehozzam a problémát.
A traktort nem lehetett egyenesbe tartani, kicsit rádolgoztam és utána rendbejött minden.
Kérdés: hogy mi számit nyugatinak?
X tárcsában a csehek, lengyelek vannak a piacon, de a csehek a Storm ot , a lengyelek az Unia-t.
Romániában a GDU-t, más nagyobb gyártó nincs a piacon, rajtam kivül Magyarországon csak esetleg a Kühne foglalkozik X tárcsával, de az még az IH , XT rendszerű dolog.
Most lesz 1 elég PERVERZ kérdésem! Ha akarsz (tudsz) válaszolsz. Ha nem az se baj. Bár ki tudná ha nem Te? :-)) Ki gyárt (árul) még ilyen típusú tárcsát, a környező országokat is beleértve? Persze csak ebben az árfekvésben érdekel a dolog.Meg hát ne is szakadjon szét 30ha után. Nyugatiak kizárva.
5107 hozzászólás
Válasz #104. hozzászólásra
pedig hiddel Géza hogy nincs KWE csak KVE meg KRW ez utóbbi van nekem
Válasz #104. hozzászólásra
Olan tipus nincs.
KVE : Kühne Váltvaforgató eke
KRW C : Kühne Rabe Werk Condor
Válasz #103. hozzászólásra
5.2 ih
Válasz #98. hozzászólásra
de engem a KWE érdekelne, mert nem találtam róla semmit, de a szememmel láttam a tábláját, hogy KWE
Válasz #101. hozzászólásra
Ne dumálj! Inkább írjad be milyen tárcsád van a 200 hektó kukoricára!!!!!
Válasz #98. hozzászólásra
No nyitottam egy képtárat:
http://josey.xfree.hu/120422
Van benne KRW és KVE eke is.
Válasz #100. hozzászólásra
Járt 1 lófa..t.... 3 éve ki se mozdult a falujábol mondta már :-)))))))))))))
Válasz #97. hozzászólásra
És ha igen?
És 1 KFVE- hez mit szólnál Géza? Az nem lenne jó?
Válasz #93. hozzászólásra
Szia Géza!
A KVE 3-40-es ekéket IH fejekkel szerelik, 2 féle változatban kapható, az egyik pántos felfogatással ( ugy mint az Impala Twin 3M 1050) a másik valami hasonló módszerrel lehet állítani a fogásszélességet , mint a KRW -n, csak egy kicsit otromba a megoldás, majd keresek valami képet és a képtáramba felteszem.
Kapható szingli átlendülő kerékkel és közuti kerékkel is.
Válasz #94. hozzászólásra
Tényleg jártál erre?
Válasz #94. hozzászólásra
Szentmártonban van egy Csikszereda mellett.
Válasz #93. hozzászólásra
Olyan nincs. KVE az már akad!
Válasz #77. hozzászólásra
Marha jók ám a szemeim ellátok még akár odáig is ha felmegyek a legmagasabb dombra! :-))))
Á nem, a múltkor ( pár hónapja) éppen arra motoroztunk és egy udvarban láttam meg.
Válasz #89. hozzászólásra
hello Josey!
a KWE 3VF ekéről mit lehet tudni?
Válasz #87. hozzászólásra
Amúgy viccnek szántam.
Válasz #89. hozzászólásra
Tengelycsere után kiszántott vagy 200 hektárt azóta ott eszi a rozsda az udvaron
Válasz #88. hozzászólásra
Nem meri felhivni Joseyt mert még nem férfias a hangja! :)
Válasz #88. hozzászólásra
Szia Pisti!
Paldoo poénos :-))))
Apropó mi lett a KRW ekéddel?
Válasz #85. hozzászólásra
látom Paldoo megint it garázdálkodott gondolom nem hivott fel telefonon?,??
Válasz #82. hozzászólásra
Úgy örököltük őket oszt most előszedtük.
Válasz #85. hozzászólásra
Még nem láttál ilyet? Nagyon egyszerű semmi bonyolult hidraulikus kütyü és mégis kitér a fatörzsétől!
Válasz #84. hozzászólásra
Basszus ez a facsík ápoló naon egyedi, biztosan tuti módon lehet,különböző poziciókban dolgozni.
Válasz #83. hozzászólásra
Szia Szaby!
Olvasom máris
Válasz #78. hozzászólásra
Nekem GD tárcsám van! :) Josey irtam mailt.
Válasz #81. hozzászólásra
Hát akinek olyan eszközökre is futja, amiket nem is használ...:D
Válasz #80. hozzászólásra
Miért? Mert kaptunk pár régi tárcsát a kertben?
Válasz #79. hozzászólásra
Teli vagytok ti lejjel.
Válasz #78. hozzászólásra
Valami GD 3.2 vagy 3.6 nem tudom pontosan. Az A 1800 rábautánzat kihalása után hátrakerültek az ócskavasba. El akarták vinni az ócskavasba de nem engedtük mer jó lessz még valamire. Aztán most már vannak megfelelő traktoraink és előbányásztuk őket. Van olyan is hogy még soha nem járt ki a kapunn és tiszta ujak a lapok rajta.
Válasz #77. hozzászólásra
Milen szántó tárcsátok van?
Románból gondolom, h GD, GDU változatok.
Válasz #66. hozzászólásra
Hol láttad te. Elvitte a viz odáig vagy mi? Különben nekünk nincs razolunk csak a szomszédoknak. Nekünk valami ősöreg román X és V tárcsáink vannak és szántótárcsák.
Válasz #70. hozzászólásra
Hahooooo !!!! Paldoo!!!!!!!
Elusztatok az esőben?
Hivj már fel lécci a 06 70 2672796 os telcsin
Válasz #74. hozzászólásra
pont ott van a földem a szomszédban
Válasz #73. hozzászólásra
Kurva nagy szerencséjük volt, hogy arra jártál pon! :D
Válasz #72. hozzászólásra
Kinek a pap, jön be, kinek a papné és van akinek csak a paplan :-))))
Az X tárcsát azt mondják, h könnyebb müködtetni, mivel nincs mit állitgatni rajta a vonórúdnál, de a V változatok szoktak fejtörést okozni a felhasználóknak.
Na azt ne mond, h biztosan hülye hozzá a gépkezelő, mert láttam olyat is, h kijöttek a Kühnét beállitani, aztán szerencsére arrajártam és sikerült helyrehozzam a problémát.
A traktort nem lehetett egyenesbe tartani, kicsit rádolgoztam és utána rendbejött minden.
Válasz #67. hozzászólásra
v, gondolom nem lep meg! Nem is tom, hog az x mire jó.
Válasz #70. hozzászólásra
Az Unia CUT XL 28/610-es 1270kg,
UNIA CUT XL 32/610 1380kg,
UNIA XL 39/610 1500kg, de nem jegyzik idehaza.
Válasz #68. hozzászólásra
Az unia az mennyit ér? Agrikonnak nincs vlm.je? Mindenki csak a V-ket nyomja ugye? Nyugati= razol, rau, kuhn.......
Válasz #63. hozzászólásra
Szia Paldoo!
Hivj fel telefonon:
+36-70=2672-796
Válasz #62. hozzászólásra
Kérdés: hogy mi számit nyugatinak?
X tárcsában a csehek, lengyelek vannak a piacon, de a csehek a Storm ot , a lengyelek az Unia-t.
Romániában a GDU-t, más nagyobb gyártó nincs a piacon, rajtam kivül Magyarországon csak esetleg a Kühne foglalkozik X tárcsával, de az még az IH , XT rendszerű dolog.
Milyen tárcsád van Jani?
Itt vagy Szabi? Láttam ám a Razolotokat!!! Mit szólsz hozzá???
Válasz #64. hozzászólásra
Mennyi ha-ra akarod?
Köszi.
Válasz #61. hozzászólásra
agroporta.hu
Válasz #57. hozzászólásra
Most lesz 1 elég PERVERZ kérdésem! Ha akarsz (tudsz) válaszolsz. Ha nem az se baj. Bár ki tudná ha nem Te? :-)) Ki gyárt (árul) még ilyen típusú tárcsát, a környező országokat is beleértve? Persze csak ebben az árfekvésben érdekel a dolog.Meg hát ne is szakadjon szét 30ha után. Nyugatiak kizárva.
Josey.
Lehet, hogy lemaradtam valamiről mivel új vagyok itt, de a gépeidet hol lehetne megnézni. /honlap/
Nekem is szimpatikusabb az x tárcsa.
Válasz #55. hozzászólásra
igen, de nemértem, h miért tépi szét a linket?
Válasz #56. hozzászólásra
Pill, eltünök egy rövid időre, hamarosan leszek , üdv:JOSEY
Válasz #57. hozzászólásra
Én ezzel azt akartam mondani, hogy nem tudom megnyitni csak a freeweb jelenik meg.