Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak641 FtBenzin árak624 FtEUR402.25 FtUSD383.14 FtCHF428.63 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
100 le elég vontatáshoz,de a100le hidraulikája kevés az emeléshez és még kevesseb aszállitáshoz! Javaslom válaszd a vaderstad vontatott 3m-s cerrierjét!
5107 hozzászólás
Palinak!
6,2 IH nehéz V tárcsa. Na ez biztos megfingatná azt a 110 ló erőt.
Pali ha jó tárcsát akarsz venni érdeklődj a géderlaki METALWOLF-nál ! Minőségi gépet fogsz kapni reális áron!
Ki tudna nekem segíteni olyan tárcsa kell nekem amelyik a 110 lovas traktort megfingatja
unnia tárcsa csak fele az ára
én is a carrier mellett vagyok sokkal megbízhatóbb konstrukció főleg a csapágyazás és a tárcsaélettartam terén
100 le elég vontatáshoz,de a100le hidraulikája kevés az emeléshez és még kevesseb aszállitáshoz! Javaslom válaszd a vaderstad vontatott 3m-s cerrierjét!
Tudtok valamit az Amazon Catros,Vaderstad CR 300,Vogel-Noot teradisc tipusu rovidtarcsakrol.Egy 3 meteres baszerzeset tervezem 100Le ros traktorhoz.Eleg eros-e a traktor ezen gepek vontatasahoz,emelesehez.Elore is koszonom