Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
a másik tárcsa xt volt de már halálra kopott sima lapok rajta meg hát nem egy olyan tárcsa amivel tudnál kemény földbe is tárcsázni csak csikargatná a földet!
na én ugy jártam a tárcsa vételkor hogy egy ilyet vettem 300 ért ami át volt alakitva V re!! aztán 3 honapig hirdettem mire eladtam annyiért amennyiért vettem és közbe sikerült 280 ért vennem egy 600 as lappal szerelt 1,5 tonnás V tárcsát tökéletes állapotban!!! ez szerintem játékszer a rendes tárcsákhoz képest és még drága is szerintem!
Te fogalmam sincs, a masik topicon is egy srác tárcsát kereset és ezt is ajánlottak neki, de valamiért nem kell neki, de mondjuk szalajt is egy kicsit a srác.
Tudomasom szerint demo darab, tehat nem sokat futott,majdnem új es 600k-ba kijönne.
súlyra! lapokra! vázra! meg mondjuk ha jol ismert márkájú tárcsa akkor nem de használatközbe is érdemes én pl egyedileg gyártottat vettem és nem teljesen 100 as a működése mert első sor eltolt második meg rendesen egymás mellett a 2 sor! és középen egy lap tullóg ott ahol már megy amugy is egy lap és nem lehet átalakitani normálisan!
Igen nem az a fajta, de mégis.
Mert erre IH csapágyat tudsz rakni, de amit belinkeltél abba meg XT csapágyat. Aztán melyik jön ki olcsoban és melyik jobb azt most nem tudom.
Nem ez a fajta.
Köszi.
http://www.hallali.hu/index.php?path=1515,23,1255,267,358,2624&fr=&lim=20&tid=10874
Ezen a néven:
Jobb oldali hegesztett csapágytartó.
Vagy bal.
Csak részben tudod!! Vannak itt 5-6 Ak földek ami csak azért van, hogy ne legyen lyuk a földön!!! Na ott nem igen érdemes termelni, érted vazeeeeeee!!!
Nekem is az van belotta a tárcsámonn, kitől lehet venni most ki a fő beszállító???? Kettő éve a kitétől vettem de most kifogytak és kellene megint venni.
Szevasztok
Volna egy kérdésem: Ismeri valaki az olasz HRC 45-47 -es tárcsalapokat és a bellotta tárcsalapokat?
Mi a véleményetek róluk?
A válaszokat előre is köszönöm
#1. hozzászólás, Tudja Ferenc küldte be 2011-12-28 20:07:14-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Szeretnék venni egy kuhn DISCOVER tárcsát.Csak nemtudom milyet kellene ti mélyk fajtát ajánjátok egy 90lóerős gép után?Vagy inkább raba rövidtárcsát vegyek?
fizikai lehetetlenség hogy az kijön csak ugy mivel a kis lemez is csak félre forditva tudom felrakni szóval azon a lukon fix nem jön le szóval szívtam mert először le kell fűzni a tengelyről mindent és utána a házat kell elfordítani 90 fokba és akkor jön ki a helyéről
én csak erre voltam kíváncsi hogy le kell fűzni mindent vagy csak leakasztom de akkor fűzés marad...
akkor azt nem lehet lefordítani ? mert be van lapolva felülről és úgy tűnt hogy nagyobb átmérőjű mint a luk ami lefele van de meg próbáljuk most is fel van emelve de nem mozdult.....
ööööö de az a csapszeg nem engedi ami benne van keresztbe mert annak az átméröje nagyobb mint a luk ami lefele van a bakon szóval csak akkor lehetne ha lehetne forditani a csapszegen de be van állva rendesen és nem akarom mindent vele szétütni meg haljligatni amig nem tudom hogy hogy van feltéve oda!
ki tudja hogy kell ezt a csapágyazást szétszedni?? le vettük már 2 oldalt a lemezkét 4 csavar fogta, le nem jön az egész meg elfordítani se tudjuk azt a csapszeg szerűséget ami kijön bár látszik hogy be van lapolva! lehet hogy csak ugy lehet szétszedni ha leszedjük lapokat meg a távtartókat??? gondoltam megkérdezem hátha szerelt már valaki ilyet!
Ma a világ legvízesebb szántóföldjét tárcsáztam a 6,2-essel. Egyéb fődeken 5-10centire megy le a tárcsa több sorral, ittmeg ELSÜLLYEDTEM bakker! kb egy órája gyorsan befejeztem a fogást oszt jöttem haza.
Nem hiszem el, a folyó majdnem kiszárad, ezen meg olyan sár van mint az állat, rég volt már a bakkancsom koszos...
Az a baj, hogy a rugó olyan állásba van összenyomva teljesen, hogy az első sort emelem ki vele. Ha átmegyek egy barázdán keresztbe, akkor az első sor bele sem megy, mert már kiemeli a rugó.
Hashúzón húzom, így emelni sem tudok avonórúd elején. Esetleg át lehetne szabni a tárcsa elejét.
Az ih tárcsák nem orrnehezek?
Emeld a rudat. Ha össze van nyomva a rugó akkor vízszintes rúd esetén a gép a tárcsa elejét húzza bele a földbe és az orsónál fogva emeli a hátulját, másik megoldás hogy lazítasz az orsón. A miénk úgy van beállítva, hogy ha vízszintes a rúd akkor épp laza a rugó. Néha még így is jobban belehúzza az elejét kicsit, viszont egy minimális emeléssel lehet kompenzálni és nem kell az egekbe emelni a rudat hozzá.
5046 hozzászólás
Válasz #2545. hozzászólásra
milyen gép huzza?
Válasz #2544. hozzászólásra
most ezt
Válasz #2543. hozzászólásra
mennyi lé lenne rá amugy? miket nézel?
Válasz #2542. hozzászólásra
Válasz #2540. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20090523204214_c6-orig.jpg
ezt a tárcsát sikerült vennem 280 ért!
a másik tárcsa xt volt de már halálra kopott sima lapok rajta meg hát nem egy olyan tárcsa amivel tudnál kemény földbe is tárcsázni csak csikargatná a földet!
Válasz #2540. hozzászólásra
annyiért én is vennék
Válasz #2537. hozzászólásra
na én ugy jártam a tárcsa vételkor hogy egy ilyet vettem 300 ért ami át volt alakitva V re!! aztán 3 honapig hirdettem mire eladtam annyiért amennyiért vettem és közbe sikerült 280 ért vennem egy 600 as lappal szerelt 1,5 tonnás V tárcsát tökéletes állapotban!!! ez szerintem játékszer a rendes tárcsákhoz képest és még drága is szerintem!
Válasz #2538. hozzászólásra
köszi
írtam nekik majd kiderül
Válasz #2537. hozzászólásra
Te fogalmam sincs, a masik topicon is egy srác tárcsát kereset és ezt is ajánlottak neki, de valamiért nem kell neki, de mondjuk szalajt is egy kicsit a srác.
Tudomasom szerint demo darab, tehat nem sokat futott,majdnem új es 600k-ba kijönne.
Válasz #2536. hozzászólásra
ez a solti tárcsa ugye?
ismerősnek van lajoson ő dicsérte csak vmit át kellett alakítania mert középen elhagyott pár centit.
Válasz #2532. hozzászólásra
Azt irják egy másik topicon, hogy egy egész elfogadhato ár/érték arányú tárcsa. En nem tudom, de ugyis megmondják, majd az okosat.
Igaz, hogy X nem V, de ugyis beállitás kérdése.
http://www.agrokerholding.hu/index.php?path=2196&fr=&lim=20&tid=12335
Szerintem hogy a neve KVBT... vel kezdődjön.
súlyra! lapokra! vázra! meg mondjuk ha jol ismert márkájú tárcsa akkor nem de használatközbe is érdemes én pl egyedileg gyártottat vettem és nem teljesen 100 as a működése mert első sor eltolt második meg rendesen egymás mellett a 2 sor! és középen egy lap tullóg ott ahol már megy amugy is egy lap és nem lehet átalakitani normálisan!
arra kell figyelni -----denagyon -----h. minden jelöltet torpedózz ide be
használt tárcsa vételénél mire kell figyelni? vontatott középnehéz 3.2-es V be gondolkozom
azért használtban mert újért nem tudok másfél mikit adni.
Válasz #2530. hozzászólásra
Tárcsázás után!
Válasz #2512. hozzászólásra
Spanyol lapos tárcsa! Tárcsázás előtt!
Válasz #2528. hozzászólásra
Igen nem az a fajta, de mégis.
Mert erre IH csapágyat tudsz rakni, de amit belinkeltél abba meg XT csapágyat. Aztán melyik jön ki olcsoban és melyik jobb azt most nem tudom.
Válasz #2527. hozzászólásra
Nem ez a fajta.
Köszi.
http://www.hallali.hu/index.php?path=1515,23,1255,267,358,2624&fr=&lim=20&tid=10874
Ezen a néven:
Jobb oldali hegesztett csapágytartó.
Vagy bal.
Válasz #2526. hozzászólásra
olyan engem is érdekelne, bár szerintem jobban jársz, ha ilyen kezdesz el gondolkodni. Bár nem tudom, hogy méretben hogy passzolnak.
http://webshop.keletagro.hu/58_ih10-770-nehez-tarcsa-alkatreszek/xt-csapagytarto-bal-st-740-kivitelu_id6024
Sziasztok!:)
FFT tárcsám van,xt csapágyakkal.
Xt csapágytartót keresnék hozzá,használtat.
Köszönöm a segítségeteket,előre is!:)
Válasz #2514. hozzászólásra
Nem a mesére...Hanem konkrét lelö helyre!!!
Válasz #2523. hozzászólásra
Pííííízről mit tudsz, mennyi vóóóóóót????
Válasz #2517. hozzászólásra
Tavaly volt az Agro-Alfa Szombathely tel.0694-513-350.
Válasz #2521. hozzászólásra
biztos hogyne......
1tonnás árpás főd csak azi van nekünk is h. nyelje azt a brutkó nyereséget amit a 3tonnás termel
Válasz #2520. hozzászólásra
Csak részben tudod!! Vannak itt 5-6 Ak földek ami csak azért van, hogy ne legyen lyuk a földön!!! Na ott nem igen érdemes termelni, érted vazeeeeeee!!!
Válasz #2519. hozzászólásra
azi mondom....... há tudom mi a filozófiád
Válasz #2518. hozzászólásra
De lehet, sokszor jobb ha csak tárcsázol mintha vetsz is valamit!!!
Válasz #2517. hozzászólásra
vessé is bagmeg necsak tárcsázz
Válasz #2512. hozzászólásra
Nekem is az van belotta a tárcsámonn, kitől lehet venni most ki a fő beszállító???? Kettő éve a kitétől vettem de most kifogytak és kellene megint venni.
Válasz #2515. hozzászólásra
mivan bevásátá?
Válasz #2512 hozzászól
Válasz #2513. hozzászólásra
szia! mit szeretnél tudni róla?
ROME-tárcsárol valakinek infója??
Válasz #2511. hozzászólásra
Bellota lapok spanyol, csak jót tudok mondani róla,tartósak,sokat kibírnak.Olasz lapok szerintem semmire se valók,én tapasztaltam.
Szevasztok
Volna egy kérdésem: Ismeri valaki az olasz HRC 45-47 -es tárcsalapokat és a bellotta tárcsalapokat?
Mi a véleményetek róluk?
A válaszokat előre is köszönöm
#1. hozzászólás, Tudja Ferenc küldte be 2011-12-28 20:07:14-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Szeretnék venni egy kuhn DISCOVER tárcsát.Csak nemtudom milyet kellene ti mélyk fajtát ajánjátok egy 90lóerős gép után?Vagy inkább raba rövidtárcsát vegyek?
Válasz #2507. hozzászólásra
fizikai lehetetlenség hogy az kijön csak ugy mivel a kis lemez is csak félre forditva tudom felrakni szóval azon a lukon fix nem jön le szóval szívtam mert először le kell fűzni a tengelyről mindent és utána a házat kell elfordítani 90 fokba és akkor jön ki a helyéről
én csak erre voltam kíváncsi hogy le kell fűzni mindent vagy csak leakasztom de akkor fűzés marad...
Válasz #2507. hozzászólásra
okés kösz a segítséget!
10 évig ilyenem volt párszor kellett szétszedni.
Válasz #2505. hozzászólásra
akkor azt nem lehet lefordítani ? mert be van lapolva felülről és úgy tűnt hogy nagyobb átmérőjű mint a luk ami lefele van de meg próbáljuk most is fel van emelve de nem mozdult.....
Az a csapszegnek tűnő gomba fejű csap része a csapágyháznak, nem jön ki belőle. Nyugodtan emeld meg, üss rá ha kell.
Válasz #2503. hozzászólásra
ööööö de az a csapszeg nem engedi ami benne van keresztbe mert annak az átméröje nagyobb mint a luk ami lefele van a bakon szóval csak akkor lehetne ha lehetne forditani a csapszegen de be van állva rendesen és nem akarom mindent vele szétütni meg haljligatni amig nem tudom hogy hogy van feltéve oda!
Üdv!
A vázat meg kell a géppel emeltetni, így leemeli róla a lábat.
Utána tengely irányba lehúzod.
ki tudja hogy kell ezt a csapágyazást szétszedni?? le vettük már 2 oldalt a lemezkét 4 csavar fogta, le nem jön az egész meg elfordítani se tudjuk azt a csapszeg szerűséget ami kijön bár látszik hogy be van lapolva! lehet hogy csak ugy lehet szétszedni ha leszedjük lapokat meg a távtartókat??? gondoltam megkérdezem hátha szerelt már valaki ilyet!
Ma a világ legvízesebb szántóföldjét tárcsáztam a 6,2-essel. Egyéb fődeken 5-10centire megy le a tárcsa több sorral, ittmeg ELSÜLLYEDTEM bakker! kb egy órája gyorsan befejeztem a fogást oszt jöttem haza.
Nem hiszem el, a folyó majdnem kiszárad, ezen meg olyan sár van mint az állat, rég volt már a bakkancsom koszos...
Válasz #2498. hozzászólásra
Az a baj, hogy a rugó olyan állásba van összenyomva teljesen, hogy az első sort emelem ki vele. Ha átmegyek egy barázdán keresztbe, akkor az első sor bele sem megy, mert már kiemeli a rugó.
Hashúzón húzom, így emelni sem tudok avonórúd elején. Esetleg át lehetne szabni a tárcsa elejét.
Az ih tárcsák nem orrnehezek?
Válasz #2496. hozzászólásra
Köszönöm a segítséget! Annyit még megírnál, hogy mennyi az optimális tárcsaszög?
Válasz #2494. hozzászólásra
Emeld a rudat. Ha össze van nyomva a rugó akkor vízszintes rúd esetén a gép a tárcsa elejét húzza bele a földbe és az orsónál fogva emeli a hátulját, másik megoldás hogy lazítasz az orsón. A miénk úgy van beállítva, hogy ha vízszintes a rúd akkor épp laza a rugó. Néha még így is jobban belehúzza az elejét kicsit, viszont egy minimális emeléssel lehet kompenzálni és nem kell az egekbe emelni a rudat hozzá.
Válasz #2494. hozzászólásra
előre fölfelé emelkedve.......logikusan agyalva