Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2048. hozzászólásra
T 150 -T váltottam erre az nh ra a sulya ennek is akkora mint annak volt (8,2T),Használom szállításra meg műtrágyaszórásra is,igy mindig kereket kell majd szerelgetni.Felénk is mindenki ezeket a dög nehéztárcsákat szidja,egyetértenek abba hogy még a lazítóknál is jobban ölik a traktort.
De amugy amit a szabolcs beszél az talajfügő is nálunk közép köttött a talaj lehet azért viszi jobban mint az övéké! Hülyeség egy traktor nem melegedhet ha jó rajta minden kiköthetem én a fához is akkor se melegedhet!!! Simitoztam tavasszal 820 as Waderstad rexius simitóval akkorse melegedett pedig 7-dik 8 dikba huztam teljesen lerakva!!
Szabolcs én nekem van 8110-es 820-as Carrierel nem hiszed el akkor gyere el nézd meg!!! kb 10cm mélyen járatom a carriert tarloban 10-12km rel viszi igaz 12-órába meg eszi a tank gázolajat!!! Nem azt mondom fogja ezt is de ez nem melegszik minden nap fujatom a hütőjét 89-92 a vize! még nem jön meg az uj helyette eddig evvel kell nyomnom!! 8330-as jön helyette!!!
5046 hozzászólás
Válasz #2093. hozzászólásra
Garden Jet???????
Válasz #2073. hozzászólásra
JoseyT azért ha már hirdeted ezt a frankó tárcsát dobhatnál egy árajánlatot e-mailra!
szucsike78@freemail.hu
Válasz #2093. hozzászólásra
Na éppen ezen 2 márkán filózok!
Árban a Malupe nyerő minőségben biztos jobb a forrás!
Válasz #2092. hozzászólásra
Ne vegyél Malupét !!!!
Akkor inkább Forrást!!!!
Válasz #2085. hozzászólásra
Befektetés nélkül nincs haszon!
Beszéltem a Malupe gyártóval önbeálló keret 40+áfa!
Válasz #2090. hozzászólásra
Akkor vehetnél utána egy "komoly" tárcsát :)))))
Hát nekem az autóm nehezebb.
Válasz #2088. hozzászólásra
igen, 50 pacis, másfél tonnás
De 50 lovas?
Válasz #2086. hozzászólásra
DE Misinek egy nagy kistraktotja van Agrokid 50 ami erős, de könnyű változat.
Szerintem 50LE-s trakihoz elég a 2,2-as tárcsa is. Nekem 50-es mtz-hez ekkora volt és szántáson már nagyon nehezen vitte ezt is.
Válasz #2084. hozzászólásra
Látom nagy erőkkel gépesítesz .
Válasz #2083. hozzászólásra
Akkor szerintem nekem elég bőven a kisebb tárcsalapos is!
Válasz #2082. hozzászólásra
Kb müvelési mélységben 1-3cm
Válasz #2079. hozzászólásra
Mi a kölönbség egy 460 és 510 tárcsalap közötti munkájának?
Válasz #2080. hozzászólásra
(Miért remélheti vajon??????)
Remélem vesz 1 ilyet,de újat!
Válasz #2074. hozzászólásra
1,80-as, 460-as lapokkal.
Válasz #2070. hozzászólásra
akkor 1 kétméteres könnyűvel repülne.
Válasz #2075. hozzászólásra
Egy 1.8-2 méteresben gondolkozok azt szerintem elkel hogy vigye!
:) aranyos....
Válasz #2072. hozzászólásra
bocs,mtz 50 re gondoltam.
Csá, és ez milyen széles?
Válasz #2068. hozzászólásra
![AM 180 Tandem](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20090727214046_100_6262.JPG)
Szia!
Ezzel a mérettel még megkellene hogy tudjon küzdeni az Agrokid 50-es.
Válasz #2071. hozzászólásra
De 1.5 tonnás a traki!!!!!!!!!!!
2,8 m.
Válasz #2069. hozzászólásra
A gyári adat szerint 12 mázsa, de azzal szerintem emelné az elejét az ásógép 8 mázsa orr súly nélkül azzal is bólogat egy kicsit!
Mennyit bír emelni?
Az én 50 lovas trakimhoz milyen szélességű tárcsa volna az ideális?
Válasz #2066. hozzászólásra
Az öntéstalaj az nem éppen a rétivel 1kategória, sem a barna erdő, és a közethatású.
Válasz #2065. hozzászólásra
Váó!
És a domok homokosat aszondod?
Válasz #2064. hozzászólásra
A talajtérkép szerint arra nincs, meg még sok kilométeres körzetbe se.
Válasz #2063. hozzászólásra
Tuti agyag!
Hát nem hiszel neki?
Válasz #2062. hozzászólásra
Nem meri leírni, hogy milyen talaj van feléjük.
SZANBERG!!!!
Itt vár 1 frappáns kérdés.
Kössed föl a gatyeszt.
Válasz #2060. hozzászólásra
Mit tartogatsz neki??????
Hol vagy szanzberg?
Meg amúgy könnyeb talajra kéne!
Válasz #2057. hozzászólásra
Hány leveles tárcsát?
Válasz #2056. hozzászólásra
Szia!
Mtz 82 könnyebb talajokra 3,20-as könnyebb, nehezebb talajokra 3,00-as középnehéz tárcsát ajánlok vontatott kivitelben.
Helo!
MTZ 820 ra mekkora húzatós tárcsát ajánlatok?
Válasz #2054. hozzászólásra
jól beszélnek !!!!!!
ez az IH tárcsa 1 mocskos dög :!))
tényleg könnyebben viszi az ekét de még a lazitót is a johni !!
Válasz #2048. hozzászólásra
T 150 -T váltottam erre az nh ra a sulya ennek is akkora mint annak volt (8,2T),Használom szállításra meg műtrágyaszórásra is,igy mindig kereket kell majd szerelgetni.Felénk is mindenki ezeket a dög nehéztárcsákat szidja,egyetértenek abba hogy még a lazítóknál is jobban ölik a traktort.
De amugy amit a szabolcs beszél az talajfügő is nálunk közép köttött a talaj lehet azért viszi jobban mint az övéké! Hülyeség egy traktor nem melegedhet ha jó rajta minden kiköthetem én a fához is akkor se melegedhet!!! Simitoztam tavasszal 820 as Waderstad rexius simitóval akkorse melegedett pedig 7-dik 8 dikba huztam teljesen lerakva!!
Hello koléga én automatába nyomom egésznap 1890 vált vissza 2220-nál vált fel! ha nem fujatom a hütőjét ki minden reggel akkor a vize max 94 fokos!!
Válasz #2049. hozzászólásra
nekem tiszta hűtővel az 5.2-es Ih-val 10-ik sebességben egész nap 94-95-ön volt a viz . Neked is fel szokott menni addig???
Válasz #2049. hozzászólásra
Szia!
11-ik sebességgel, full gázon nyomod???meddig esik le a fordulat???
Szabolcs én nekem van 8110-es 820-as Carrierel nem hiszed el akkor gyere el nézd meg!!! kb 10cm mélyen járatom a carriert tarloban 10-12km rel viszi igaz 12-órába meg eszi a tank gázolajat!!! Nem azt mondom fogja ezt is de ez nem melegszik minden nap fujatom a hütőjét 89-92 a vize! még nem jön meg az uj helyette eddig evvel kell nyomnom!! 8330-as jön helyette!!!
Válasz #2046. hozzászólásra
hamar kedved lett az ikker kerékhez :)))
Válasz #2044. hozzászólásra
igy van a külsöbe kell a kevesebb