Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.23 FtUSD385.36 FtCHF429.18 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1005. hozzászólásra
Ahogy most szembe nézi a képet job oldalon ugye egy máselöt szorosan ot a két tag az nem baj, baloldalt meg nagy a távolság a tagok közöt?
Válasz #1004. hozzászólásra
Amikor mi ujitotuk a tárcsát mi is gondolkodtunk ezen hogy ki lehesen emelni a kereket de nem jo mert nagy a suj és el megy a francba.
Azt kérdezném ha kapok választ, ennek a tárcsának az oldalán a tagok melet miért van az a két lemez? Milyen célt szolgál ot?
Meg ha jol látom a kerekeket ki lehet emelni?
hát még nem tom, h mennyiből jönne ki egy olcsóbb, de a hétvégém ugyis tárcsa tervezéssel telik el :-))))
2- 2,5 m-es vontatot erdészeti nehéztárcsát köll rajzoljak 90Le-s mtz háta mögé
Később én is rájöttem, hogy menetközben nem lehet állítani a széleséget! Pont nekem lenne jó egy ilyen tárcsa mert otthon szűk az udvar és le vagyok korlátozva tárcsa széleségben 320cm-es tárcsával már nem férek be! Ez meg pont jó lenne 260cm széles összehúzva azzal kényelmesen beférnék! Szétnyítva meg tökéletes lenne gyümibe! Csak 1,3milla sok érte!
Eléggé érdekes konstrukció.
Bár alap és közbenső helyzetben a traktor nyom közepét jobban müvelheti.
Menet közben nem, de ha meg állnak a géppel, fölemelik akkor lehet állitani müvelési szélességet :-)))9
Én ajánlottam többfélét innentől kezdve rajtatok áll, hogy milyet csináltok, mennyi pénzt szántok rá stb!
Az egyvonalban lévőt olcsóbb megcsinálni nincs olyan bonyolult mint a 3tagos!
5107 hozzászólás
Válasz #1005. hozzászólásra
Ahogy most szembe nézi a képet job oldalon ugye egy máselöt szorosan ot a két tag az nem baj, baloldalt meg nagy a távolság a tagok közöt?
Válasz #1004. hozzászólásra
Amikor mi ujitotuk a tárcsát mi is gondolkodtunk ezen hogy ki lehesen emelni a kereket de nem jo mert nagy a suj és el megy a francba.
Válasz #1003. hozzászólásra
Ezt fordítsd le magyarra légyszíves!
Válasz #1002. hozzászólásra
Igen kiemelhető mivel hátul van a kerék és ne haggyon nyomot! Az én tárcsámon is felhúzható a kerék teljesen a levegőben van tárcsázáskor!
Válasz #1001. hozzászólásra
ez mind oké csak ha most szembe nézük a két job tag ösze van tömöritve az nem ba, nem tolja az a földet a tulso meg szabad köztes?
Válasz #1000. hozzászólásra
és akerék tényleg ki emelhető ha jol látam?
Válasz #998. hozzászólásra
Úgy ahogy mtz is írta de ugyan olyan jó szántó földön is
Válasz #999. hozzászólásra
Egy kis fantáziával jó mindenhova! :) A lemez levehető!
Válasz #997. hozzászólásra
Szoval ez csak tényleg gyümölcsösbe valo és ezel joban be lehet meni közéjük mint a magáéval ami van?
Válasz #995. hozzászólásra
és az mi sor védö?
Válasz #994. hozzászólásra
A gyömülcsfa törzsét ne sértse meg vagy az alacsonyab ágak ne érjenek bele a tárcsába!
Válasz #993. hozzászólásra
A 2,5m nem széles erdőbe? Mifelénk 2,5m a sortáv és olyan 2,2-2,3m-es tárcsával szokták tárcsázni!
Válasz #994. hozzászólásra
sorvédő lemez
Azt kérdezném ha kapok választ, ennek a tárcsának az oldalán a tagok melet miért van az a két lemez? Milyen célt szolgál ot?
Meg ha jol látom a kerekeket ki lehet emelni?
Válasz #992. hozzászólásra
hát még nem tom, h mennyiből jönne ki egy olcsóbb, de a hétvégém ugyis tárcsa tervezéssel telik el :-))))
2- 2,5 m-es vontatot erdészeti nehéztárcsát köll rajzoljak 90Le-s mtz háta mögé
Válasz #991. hozzászólásra
Szia Josey!
Később én is rájöttem, hogy menetközben nem lehet állítani a széleséget! Pont nekem lenne jó egy ilyen tárcsa mert otthon szűk az udvar és le vagyok korlátozva tárcsa széleségben 320cm-es tárcsával már nem férek be! Ez meg pont jó lenne 260cm széles összehúzva azzal kényelmesen beférnék! Szétnyítva meg tökéletes lenne gyümibe! Csak 1,3milla sok érte!
Válasz #970. hozzászólásra
Szia Szaby!
Eléggé érdekes konstrukció.
Bár alap és közbenső helyzetben a traktor nyom közepét jobban müvelheti.
Menet közben nem, de ha meg állnak a géppel, fölemelik akkor lehet állitani müvelési szélességet :-)))9
Válasz #989. hozzászólásra
Igen és köszi szépen a tanácsokat meg a képeket is hogy könyebé tudtad teni a dolgunkat!
Na én mentem regel korai kelés!
Jo éjt.
Szakad az esö.
Válasz #988. hozzászólásra
Én ajánlottam többfélét innentől kezdve rajtatok áll, hogy milyet csináltok, mennyi pénzt szántok rá stb!
Az egyvonalban lévőt olcsóbb megcsinálni nincs olyan bonyolult mint a 3tagos!
Válasz #986. hozzászólásra
igen az könyeb lene mind a másik!
Válasz #985. hozzászólásra
most ezen nevetni kéne! Nem is kel magyarázkodni!
Válasz #983. hozzászólásra
Az x tárcsára meg lehet csinálni egy vonalban is ahogy a videón van!
Válasz #983. hozzászólásra
Vas anyagot ajánlok! :)
Válasz #982. hozzászólásra
Nem fogok magyarázkodni! A képen rajta van minden egy pici fantázia kell hozzá! Vagy egy mester embernek mutassa meg képen és megcsinálja nekik!
Válasz #981. hozzászólásra
Fantázi az van.)
Rajz is készül belöle, aztán jön hogy miböl legyen vagyis az anyaga!
Válasz #981. hozzászólásra
egy nőnek aztán magyarázhatod a technikát
Válasz #978. hozzászólásra
Egy kis fantáziával! :) Meg hegesztővel és csavarokkal! :)
Válasz #977. hozzászólásra
vezsdbe a moderátort csunyátirtam oda át.
Válasz #977. hozzászólásra
Tudom baszki , h. oda!
Azért írtam.
Válasz #976. hozzászólásra
mi is nézegettük a miénkre hogy lehetne rá varázsolni!
Válasz #975. hozzászólásra
Ültetvénybe készült!
Válasz #974. hozzászólásra
Jó mind a kettő! De inkább a 3tagut ajánlom! Ami a videón van olyan a tárcsát hanyatvágja! :)
Válasz #973. hozzászólásra
Van a GB-nek is ilyesmi kicsibe.
Meg az olaszok is csinálnak sztem. vlm. ilyeneket az ültetvényekbe.
Válasz #966. hozzászólásra
Igen ez fasza! De amiota meg mutatad anyunak azt 3 részböl álot most onét nem tágít!!
Válasz #971. hozzászólásra
Ez nem Josey műve!
Válasz #965. hozzászólásra
expresszen találtam! régebben adták fel!
Válasz #965. hozzászólásra
Josey :-))))))))))))
Válasz #967. hozzászólásra
Igen maszek találmány szerintem! Soha nem láttam még ilyen tárcsát!
Válasz #962. hozzászólásra
Oké mukszik, fasza!
Válasz #960. hozzászólásra
azért mert a jpg-be bekerült egy szóköz ki kell iktatni
Válasz #964. hozzászólásra
És ki csinál ilyet vagy ez is maszek találmány?
Válasz #963. hozzászólásra
Itt van egy videó ilyesmi rögtörőt kéne csinálni a tietek után is:
Válasz #964. hozzászólásra
Hol találtad?
Ki gyárt ilyet?
Válasz #963. hozzászólásra
Menetközben tudod állítani a szélességét! 260cm-től 360cm-ig! Most találtam a neten!
Válasz #959. hozzászólásra
De milyen tárcsa ez?
Tudom! Ird be, hogy www.kepmegoszto.extra.hu majd utánna kattints a feltöltött képekre lesz két piros tárcsa!
nézd meg símán a képmegoszton.
Válasz #958. hozzászólásra
Nem jön be semmi!
Válasz #958. hozzászólásra
A képmegoztóra tettem fel két tárcsa képet!
Véleményt!
http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=806782626.jpg
http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=415658419.jpg
Ilyen tárcsát láttatok már?