Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.55 FtUSD384.76 FtCHF428.82 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én se 20-as furóra gondoltam! De utánna ott rohadni kezd a vas! De ebből nem nyítok vitát! Szerintem ha kézzel megkopogtatja az ember mondjuk egy tárcsa alvázát annak már a hangja elárulja, hogy vastgfalú vagy vékonyfalú zártszelvényből van!
Én magam is szoktam minőség ellenőrzést végezni és nem feltűnő helyen egy ponton megfúrom! Kopogtatni a dinnyét szokták, a fémek keménységét mérni kell!
Tetszenek a minőségre vonatkozó jelzők ! A tárcsa megvásárlása előtt fúrjátok meg a vázat , ellenőrizzétek az anyag minőségét, és vastagságát ! Nyilván ami olcsó az 3-as és puha . Egyszer kell minőséget venni.
Azelmúlt 4 száraz évben azt a tech. jött be hogy nyáron tarlót szántottam mert a tárcsa ló.aszt se csinált a földel! Majd gyűrűshenger! Ezt ősszel megrohantam rögtörős tárcsával / addig szépen megérett a szántás!/ aztán vetés! Nem kellett az őszi szántást napokig gyúrnom hogy vethető magágyat csináljak a búzának!
Én ma tárcsáztam egy nagyobb lapú tárcsával mint az enyém és most jöttem rá, hogy sokkal jobb a nagy lap!én is átépítem a tárcsámat nagy lapra 56-osravagy nagyobbra. Most 46-os volt de levan kopva már 42-43cm-esre!
5107 hozzászólás
Válasz #506. hozzászólásra
Jó a képen szögvasból van a tárcsa! Annak meg látszik a vastagsága!
Válasz #505. hozzászólásra
Sőt mi több, esetleg St37.2-es szögvasból :-)))
Válasz #504. hozzászólásra
Én se 20-as furóra gondoltam! De utánna ott rohadni kezd a vas! De ebből nem nyítok vitát! Szerintem ha kézzel megkopogtatja az ember mondjuk egy tárcsa alvázát annak már a hangja elárulja, hogy vastgfalú vagy vékonyfalú zártszelvényből van!
A fúrást észre sem veszed , nyilván nem feltűnő helyen csinálom , és 2-es fúróval kell csinálni !
Válasz #501. hozzászólásra
Minőségi!! Mind a mi ekénk csak lehessen eladni a portékát!!!
Válasz #501. hozzászólásra
Nekem jó a fülem! :) Furás után gondolom lerozsdakezeled?
Én magam is szoktam minőség ellenőrzést végezni és nem feltűnő helyen egy ponton megfúrom! Kopogtatni a dinnyét szokták, a fémek keménységét mérni kell!
Válasz #498. hozzászólásra
Én csak megkopogtatom és ahangjáról hallom! Nem rongálok! :)))
Válasz #498. hozzászólásra
jó megyek és összefurkászom a gépeidet.nemtudom mit szolnál hozzá!
Tetszenek a minőségre vonatkozó jelzők ! A tárcsa megvásárlása előtt fúrjátok meg a vázat , ellenőrizzétek az anyag minőségét, és vastagságát ! Nyilván ami olcsó az 3-as és puha . Egyszer kell minőséget venni.
Válasz #495. hozzászólásra
Én ennyire nem ismerem a vasanyagot!
Válasz #494. hozzászólásra
Addig szilárd mig nem használják! De biztos nem tartós!
Válasz #493. hozzászólásra
meg min: s355-ös minőségű szerkezetacélból
Válasz #492. hozzászólásra
dehogy is, szilárd az mint a pudvás tök :-D
Válasz #490. hozzászólásra
Szerintem min 5-ös falvastagságú zártszelvényből kell csinálni egy tárcsát!
Gondolom 1hektár után észrevették a gyengevázat! :)
Az árából én is erre gondoltam, hogy anyag spórolás van!
Válasz #486. hozzászólásra
szeretnek spórolni az anyaggal, szemrebbenés nélkül csináltak már 120x120x4 es falú gerendával vontatott 320-as tárcsát.
Válasz #487. hozzászólásra
A viccet félretéve szerintem kevés Csabi az ilyet már 3-al oldja meg!
Válasz #485. hozzászólásra
Az a símitó az még homokon se ér semmit! Könnyű! Biztos nem tömör!
Válasz #486. hozzászólásra
szerintem, még sok is :-))))
Válasz #485. hozzászólásra
szerintem is az! Ők jó tárcsát csinálnak? Szerinted nem kevés a két csapágy?
Válasz #484. hozzászólásra
Úgy néz ki, mintha a Vadkert-Agro terméke lenne
Josey!
Az avataromon lévő tárcsát ki gyártja nem tudod?
Válasz #482. hozzászólásra
Durva!!!!!!! Najó tényleg csákány!
TÖRÖLTE AZ EGÉSZ ROMA TOPIKOT
Válasz #479. hozzászólásra
Silány! Na lépek mert holnap szántani kell! hátha sikerül egy rókát kiszántani! :-)) jóéjt mkinek!
Válasz #478. hozzászólásra
Csak meg ne tudják Rézműves Ronáldóék mert kiássák reggelre
Válasz #472. hozzászólásra
Most milyen tárcsád van????
Válasz #476. hozzászólásra
Telivagyunk ilyenekkel mi? :-))))
De, ha lenne egy komoly tárcsád, akkor az érne valami tarlóban is!
Válasz #475. hozzászólásra
Nekem van kettő elásva egy 50 hektáros parcellába csak nem tom melyikbe:-))))))))
apropo:nem tud veleki JD lanz 500-as hó oldalkaaszát
Az" egészen jó homokosat" remélem nem komolyan gondolod?
Válasz #470. hozzászólásra
A fa..odat!!!
Ne szédíts!!! :-))))
Válasz #469. hozzászólásra
Hát egy része! Bár vannak egészen jó homokosabb részek is!
Válasz #468. hozzászólásra
Én mázsákat szedek ki 1 évben!
Ez a mellékes ha leadom dec. ben! :-))))))
öregapám talált:kiszántotta rigollal a rókát
Válasz #467. hozzászólásra
Annyira kötöttek a talajaid?
Válasz #466. hozzászólásra
Hát eddig néhány rozsdás vasdarabon kívül még semmit sem találtam! :-))
Válasz #465. hozzászólásra
Azelmúlt 4 száraz évben azt a tech. jött be hogy nyáron tarlót szántottam mert a tárcsa ló.aszt se csinált a földel! Majd gyűrűshenger! Ezt ősszel megrohantam rögtörős tárcsával / addig szépen megérett a szántás!/ aztán vetés! Nem kellett az őszi szántást napokig gyúrnom hogy vethető magágyat csináljak a búzának!
aranyat
Válasz #464. hozzászólásra
Mit keresel Te a szántásban????
Válasz #459. hozzászólásra
De igen azért gondoltam a metalwolfos kvtb-re
Válasz #460. hozzászólásra
Az tuti! Legalább fog vágni rendesen ha kukitarlót tárcsázol! Ja és minél nehezebb legyen!
Válasz #460. hozzászólásra
Az jó. Nekem is az van.
Válasz #459. hozzászólásra
Ez is jó meglátás!!!
Válasz #457. hozzászólásra
Akkor a 610-es lap a 23 cm -es távtaróval már tuti?
Válasz #454. hozzászólásra
Arra nem volna jobb egy kissebb tárcsa is? Már -mint könyebb és szélesebb kisebb lapokkal.
Válasz #450. hozzászólásra
Én ma tárcsáztam egy nagyobb lapú tárcsával mint az enyém és most jöttem rá, hogy sokkal jobb a nagy lap!én is átépítem a tárcsámat nagy lapra 56-osravagy nagyobbra. Most 46-os volt de levan kopva már 42-43cm-esre!