Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR401.45 FtUSD383.29 FtCHF427.35 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A metal jobb! :) De szerintem 56-os laphoz 19cm távtartó az kicsi szerintem vízes földben a lapok közzé fog ragadni a föld! Az én vélményem szerint 56-os laphoz már kell a 35-ös tengely és legalább 23cm-es távtartó!
Ha rám hallgatsz akkor elég a 3.2-s de abból a nagylapút és a nehezett válaszd!Azzal bármiolyen nehéz körülmények között is dolgozni fogsz! Nagyon fontos az egy lapra eső terhelés! nem fél m-n mulik a boldogság!
Helló Géza!
Álltalában a tengelytől függ! A leták szereli harmincas tengellyel az törik,hajlik mint a ropi!Normális tárcsának a tengelye 40mm-s az osztása pedid 230mm-s!
Akkor a tied NVTB volt? Nekem 100 ló után kell! Húztam vele már 3,2-est de az egy kicsit kicsi utánna azétz nézegetem a 3,4-est mert a 3.7-es meg lehet hogy már sok!
Én is így gondolom! Viszont van itt egy tagnak nvtb-3,7-e veszett durva vázzal! Ha a 4 mázsa külömbség abból adódik hogy a 3,4 kvtb váza ugyanaz mint az nvtb3,7-é akkor egyből veszek egyet!
Farkas Gyula Úr! Mennyiért vágna hozzám egy metalwolfos KVTB-3,4-est rögtörővel?? És miért van kb 4 mázsányi külömbség tömegben a 3,2-es és a 3,4-es közt míg a 3-as és a 3,2-es közt alig van külömbség?
Nem METÁLVORKOS hanem METAL-WOLFOS és nem mindig a saját hasznomat nézem , forgalmazhatnám is , de "ipari hulladékot " nem forgalmazok . A suszter maradjon a kaptafánál !
5107 hozzászólás
Válasz #454. hozzászólásra
Próbálj meg húzni egy kis átmérőjű kereket a földön,utánna egy nagyobbat melyiket húzod könnyebben!
Válasz #455. hozzászólásra
Én csak azért irtam, hogy ha véletlenül vízes földön kell tárcsázni! Mert azért nem mindig van száraz tavasz vagy ősz!
Válasz #452. hozzászólásra
vizes földben nem tárcsázunk, nekem nincs is sárkaparó feltéve már évek óta
Válasz #450. hozzászólásra
Az a helyzet hogy a nagy lapú / mondjuk 650-es / Nvtb- ből a 100 lóra a kat. csak 3. métert ír! Nekem viszont többnyire csak szántást elmunkálni kell!
Válasz #450. hozzászólásra
Feri megint jól beszél!!!!!!!!!
Válasz #447. hozzászólásra
A metal jobb! :) De szerintem 56-os laphoz 19cm távtartó az kicsi szerintem vízes földben a lapok közzé fog ragadni a föld! Az én vélményem szerint 56-os laphoz már kell a 35-ös tengely és legalább 23cm-es távtartó!
Válasz #448. hozzászólásra
nem, de nem mindegy
kap új tárcsasort és kész
Válasz #440. hozzászólásra
Ha rám hallgatsz akkor elég a 3.2-s de abból a nagylapút és a nehezett válaszd!Azzal bármiolyen nehéz körülmények között is dolgozni fogsz! Nagyon fontos az egy lapra eső terhelés! nem fél m-n mulik a boldogság!
Válasz #445. hozzászólásra
560 átmérő
4.5 vastag
36 a négyszög
Válasz #443. hozzászólásra
Szeva Géza! Metalwolfos tárcsád van?
Válasz #444. hozzászólásra
érdekes a leták 230-as és 30 tengely
a metal.. az 190-es és 35 tengely
akkor most szar mindkettő?
Belotta-t kell venni az spanyol és tényleg jó árat nemtok
Válasz #441. hozzászólásra
a habi igy hirdeti 560x4.5x36
Válasz #438. hozzászólásra
Helló Géza!
Álltalában a tengelytől függ! A leták szereli harmincas tengellyel az törik,hajlik mint a ropi!Normális tárcsának a tengelye 40mm-s az osztása pedid 230mm-s!
Válasz #440. hozzászólásra
hello
nekem is 3 méteres van és az kicsi, meg már kopottak a lapok is, ezért megszélesítem
Válasz #441. hozzászólásra
Szerintem csak vastagságban van különbség!
Válasz #439. hozzászólásra
minőségben mi különbség?
Válasz #436. hozzászólásra
Akkor a tied NVTB volt? Nekem 100 ló után kell! Húztam vele már 3,2-est de az egy kicsit kicsi utánna azétz nézegetem a 3,4-est mert a 3.7-es meg lehet hogy már sok!
Válasz #437. hozzászólásra
a habi-é olasz a letáké francia állitolag
Válasz #436. hozzászólásra
hello Feri!
az 560-as tárcsalaphoz mekkora távtartó illendő
a metalwolf-os 19 cm
a leták 23 cm
Válasz #435. hozzászólásra
a leták honlapján 6600-ért adják
mitől lehet ekkora különbség?
Válasz #433. hozzászólásra
A tárcsa súlya azért változik ,merta váz szelvény merete nem egyforma! Nekem volt géderlaki tárcsám 3m-s 610 lapokkal,40mm-s tengellyel,12x150-s tartóvázzal.130le kellet hozzá!
Válasz #434. hozzászólásra
Habi kft 3690ft tegnapi szorolap
üdv.
tudja valaki, hogy 560-as csipkés tárcsalaphoz mennyiért lehet hozzájutni?
Válasz #432. hozzászólásra
Én is így gondolom! Viszont van itt egy tagnak nvtb-3,7-e veszett durva vázzal! Ha a 4 mázsa külömbség abból adódik hogy a 3,4 kvtb váza ugyanaz mint az nvtb3,7-é akkor egyből veszek egyet!
Válasz #431. hozzászólásra
Az a 4 mázsa kül. olyan katalógus szagú.
1 lap nem tesz hozzá annyit azt tudja mindenki.
Vázat se csinálnak másikat a nagyobbhoz az is 100!
Válasz #428. hozzászólásra
Na attól nem félek hogy hozzám vágnak egy tárcsát.... :-))) Egyébként nem állt szándékomban kihúzni a gyufát, tényleg érdekel az ára kéne venni egyet!
Válasz #424. hozzászólásra
Így igaz!
A kereskedőknek az fáj,hogy a metál-wolf-s cuccok nem jutnak el hozzájuk,megveszik atermelők a gyártótól-Géderlakról!
Válasz #423. hozzászólásra
Kedves Farkas Gyula!
Bizom benne hogy ezt a hozzászólást, a Farkas Laci is olvassa Géderlakon!!!
Válasz #427. hozzászólásra
Vigyázz!!!!
Mert ha kihúzod nála a gyufát hozzád is vágja! :-)))))
Farkas Gyula Úr! Mennyiért vágna hozzám egy metalwolfos KVTB-3,4-est rögtörővel?? És miért van kb 4 mázsányi külömbség tömegben a 3,2-es és a 3,4-es közt míg a 3-as és a 3,2-es közt alig van külömbség?
Nem a fenét, nem árulsz szargépeket. Nem kell itt vetíteni! Parasztok vunk, nem teljesen hülyék!
nem hiszed,hogy az az ember nézte akinek géderlaki tárcsája van?nem mondom hogy jobb,de van olyan jó.
A Metalwolf jó gépeket gyárt, nekem van kombim tőlük.
Nem METÁLVORKOS hanem METAL-WOLFOS és nem mindig a saját hasznomat nézem , forgalmazhatnám is , de "ipari hulladékot " nem forgalmazok . A suszter maradjon a kaptafánál !
Válasz #420. hozzászólásra
ne mindég a saját hasznodat nézd a gépekbe.
Válasz #420. hozzászólásra
van a faluba metalvorkos és néztük és ahhoz képpest is jó.és 200000ft-al volt olcsóbb.attól hogy "TE" nem forgalmazod attól lehet jó !!!!!!!!!!!
Nézzétek meg élőben a METALWOLFOS tárcsát és rájöttök , hogy nem is olyan jó
Válasz #418. hozzászólásra
610-es és jó gép.
Válasz #417. hozzászólásra
És működik rendesen? Mekkorák a lapok 61, 56 ???
http://www.vadkert.net/vadkertagro/
Válasz #415. hozzászólásra
soltvadkerti,Vadkert agró a gyártó.
Válasz #414. hozzászólásra
És az meg hol van? Agrikonos?
Válasz #413. hozzászólásra
a gyártó honlapjáról van,ilyen tárcsám van.
Válasz #363. hozzászólásra
Hallod Laci, mi ez a tárcsa?
Ki gyártja, hol van lekapva vlmelyik kereskedőnél?
Válasz #410. hozzászólásra
Igen érdekes módon a ruszki tankok voltak dizelek.
Válasz #410. hozzászólásra
Engem konkrétan az se zavar ha viszkire megy.
Nekem nincs ezekből.
De 1-et majd beszerzek 1x aztán megyek TANKOZNIIIIIII !!! :-))))
Válasz #408. hozzászólásra
Na ja,csak nem dizel,hanem benzin üzemüek
Válasz #408. hozzászólásra
Kösz a segítséget! :)
Válasz #407. hozzászólásra
Ezek TANK típusok tesó!