Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR401.45 FtUSD383.29 FtCHF427.35 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nm rossz az x tárcsa pl tarlóhántásra jóbb mint a v. A másilk ami miatt szeretem hogy leengedve is tudok vele jobbra-balra fordulni a v-vel csak 1 irányba lehet.
üdz mindenkinek!
jómagam is dillemmáztam sokat,hogy milyen és mekkora tárcsát vegyek,a 150 lovas traktorom után.ki is próbáltam jó párat,végül 4,5m x tárcsa mellett döntöttem,jövö héten hozza a kereskedő németországból,ha lesz tapasztalat,majd leírom itt!
Hát persze , h. azt akarok!!! Meg is rendeltem a legújabb világbajnoki várományos 22m-es X tárcsát tőlük!!!
Amerikából meg vettem egy BIG BUDOT tripla kerekekkel, ez lesz a nyerő páros. Szerelünk rá 15000l-es tankot, h. meg se kelljen állni, itt is nyerünk majd időt!
Az ócska cselendzsert meg lemosom a placcról már 12óra után!!!!! 1000ha per nap a célom!!! Benne leszek majd minden újságban.
Most viszont addig is nagy munkában vagyunk. Nincs itt 1 rohadt 1000ha- os parcella sem! Írtunk minden erdőt ,bokrot temetjük a tavakat, hordjuk el a hegyeket!!!
Már csak 800ha hiányzik a célig. Az még kb. 1 hét.
Utána pedig indul a BANZÁÁÁÁÁÁÁJ !!!! Majd hívlak ha kezdünk, h. lásd mit is tud az X- TÁRCSA!!!!! :-DDDD
Mifelénk van egy román gd-3,4 x tárcsa megvan már több mint 10 éve a sácnak ő megvan elégedve vele teljesen. Igaz elmondása szerint korcol középen egy kicsit de a simitó elviszi! Meg van egy orosz x tárcsa arról nem tudok semmit ismered Josey?
A múltkor láttam a vonatról egy xt tárcsát és az szépen dolgozott egyenes marad a föld, ha jól láttam olyan tárcsa volt amit Josey is forgalmaz! De az EASY SMDX volt!
Mert régen mifelénk azért nem szerették az xt tárcsát mert középen összehúzta a földet! Én úgy gondolom, hogy egy kicsit szét kell húzni a két hátsó tagot, hogy szépen összeborítson!
De azért szólj előtte a kollégáknk hogy készüljenek a nagy flexxekkel meg a nagy vágókkal hogy leszedjenek a fárol . Igy mutat maga példáta fiataloknak MODERÁTOR úr???????:-))))))))))))))
5107 hozzászólás
Válasz #356. hozzászólásra
Mindjárt megjönnek a V-sek aztán le leszel hurrogva!!!! Készülj fel!!!! :-))))
Válasz #355. hozzászólásra
Miért is?
Válasz #354. hozzászólásra
Na most aztán kihúztad a gyufát!
Mindjárt faszolsz!!!!!!!!
Válasz #335. hozzászólásra
Nm rossz az x tárcsa pl tarlóhántásra jóbb mint a v. A másilk ami miatt szeretem hogy leengedve is tudok vele jobbra-balra fordulni a v-vel csak 1 irányba lehet.
Válasz #344. hozzászólásra
Amúgy meg hol adsz el annyi krumplit, a nagybanin?
Vagy vlm. TÉSZ -en keresztül?
Válasz #351. hozzászólásra
Azannya!!!
Az meg ritka minta .... Még olyanra nem is kacsingattam!
Nincs vlm. kép ezekről vlhol???
Válasz #350. hozzászólásra
használt lesz,knoche.
Válasz #348. hozzászólásra
Csak nem ezt gondolod??,
Mondtam már, h. nem vok DEBIL!!!!
Nem dumálok magammal!!!!!!!!!!!
Szerintem meg Te is én vok!!!! :-DDDD
Hova lettél Szabi???
Milyen a tárcsa????
Németek csinálnak X-et??????
Vagy használt lesz?
Válasz #347. hozzászólásra
o.k. thnx !!!!!
Válasz #346. hozzászólásra
Most bevallom üsse kavics.
Ez mind!!! :-))))))))))))))
Válasz #343. hozzászólásra
Most akkor Palika vagy Paldoo vagy MF.vs J.D. vagy Gál János????????????
Válasz #344. hozzászólásra
Elég is annyi abból!!! Főleg az idén.
Persze csak ha jó az ár. :-)))
Válasz #343. hozzászólásra
csupán 8 hektáron.
Válasz #340. hozzászólásra
Te is krumplizol vagy mi??? A Szabik szeretik biztos a hasábot, erre már rájöttem! :-)))
Válasz #340. hozzászólásra
És milyen márka,..... lesz????
Válasz #339. hozzászólásra
PALIKA ????????
üdz mindenkinek!
jómagam is dillemmáztam sokat,hogy milyen és mekkora tárcsát vegyek,a 150 lovas traktorom után.ki is próbáltam jó párat,végül 4,5m x tárcsa mellett döntöttem,jövö héten hozza a kereskedő németországból,ha lesz tapasztalat,majd leírom itt!
Válasz #338. hozzászólásra
hello Palika!
akkor te 200 ha-on nyomod?
akkor te kulák vagy!
Válasz #337. hozzászólásra
Hát persze , h. azt akarok!!! Meg is rendeltem a legújabb világbajnoki várományos 22m-es X tárcsát tőlük!!!
Amerikából meg vettem egy BIG BUDOT tripla kerekekkel, ez lesz a nyerő páros. Szerelünk rá 15000l-es tankot, h. meg se kelljen állni, itt is nyerünk majd időt!
Az ócska cselendzsert meg lemosom a placcról már 12óra után!!!!! 1000ha per nap a célom!!! Benne leszek majd minden újságban.
Most viszont addig is nagy munkában vagyunk. Nincs itt 1 rohadt 1000ha- os parcella sem! Írtunk minden erdőt ,bokrot temetjük a tavakat, hordjuk el a hegyeket!!!
Már csak 800ha hiányzik a célig. Az még kb. 1 hét.
Utána pedig indul a BANZÁÁÁÁÁÁÁJ !!!! Majd hívlak ha kezdünk, h. lásd mit is tud az X- TÁRCSA!!!!! :-DDDD
Ja! Te világrekeordot akarsz?
Válasz #320. hozzászólásra
Akkor a világrekordot mért nem V-vel csinálták Te Jani????
Ha már annyira szar. Biztos a GB -nél csupa amatőr a vezetőség. :-DD
Válasz #332. hozzászólásra
Azért, mert elégedett vele, még 1 szar marad.
Válasz #331. hozzászólásra
Jó éjszakát megyek én is aludni mert holnap szolgálat!
Válasz #330. hozzászólásra
Éppen nem, de azt a tárcsát egy kisfülkés 50-es vitte! :) Igaz gyümölcsösben homokon!
Válasz #328. hozzászólásra
Mifelénk van egy román gd-3,4 x tárcsa megvan már több mint 10 éve a sácnak ő megvan elégedve vele teljesen. Igaz elmondása szerint korcol középen egy kicsit de a simitó elviszi! Meg van egy orosz x tárcsa arról nem tudok semmit ismered Josey?
Jójcakát Mindenkinek!
Kipurc, kikapcs :-))
Válasz #329. hozzászólásra
Akkor meg azért, mert rázkódtál:)) Biztos lekörözte a traktor egy párszor a vonatot!:))
Válasz #327. hozzászólásra
Sajnos mifelénk nem jár gyors vonat, olyan szar a sín állapota, hogy 25-30km/h val megy a vonat! 40km-es távot 1óra 25perc alatt tesz meg!
Válasz #323. hozzászólásra
az tkp olyan mint a 490-es ih müvelése, csak jól be kell állitani
Válasz #323. hozzászólásra
Gyors vonat volt? Mert akkor nemcsodálkozom:)) X tárcsával fordulni se lehet, Csak ha tökig kiemeled.
Válasz #322. hozzászólásra
Az két különböző fogalom!
Válasz #320. hozzászólásra
Nem méterekre gondoltam! :) Max 25cmre! Egy kicsit biztos fog hagyni de ott van utánna a simitó és elegyengeti!
Válasz #322. hozzászólásra
igyaz, de angolban inkább ezt használják, ritkábban a trailer disk harrow kifejezést
Válasz #318. hozzászólásra
A múltkor láttam a vonatról egy xt tárcsát és az szépen dolgozott egyenes marad a föld, ha jól láttam olyan tárcsa volt amit Josey is forgalmaz! De az EASY SMDX volt!
Válasz #319. hozzászólásra
A vontatott meg a félig fűggesztett az nem ugyan az!
Válasz #319. hozzászólásra
semi mounted disk X
Válasz #317. hozzászólásra
Ja!, de akkor ott elhagy! Az úgy szar! Csak a v a tárcsa! A többi amatőröknek való.
Válasz #316. hozzászólásra
félig függesztett ( vontatott ) tárcsa X változata
Válasz #317. hozzászólásra
Szerintem most is
Válasz #315. hozzászólásra
Mert régen mifelénk azért nem szerették az xt tárcsát mert középen összehúzta a földet! Én úgy gondolom, hogy egy kicsit szét kell húzni a két hátsó tagot, hogy szépen összeborítson!
Válasz #315. hozzászólásra
Az smdx, az minek a röviditése?
Válasz #313. hozzászólásra
A Medium, Premium, Super SMDX változatok igen
Válasz #313. hozzászólásra
Nem! Az tökéletesen sima:DD
Válasz #308. hozzászólásra
Josey!
Az xt tárcsák hogyvannak megcsinálva, hogy középen nem huzza össze a földet?
Válasz #307. hozzászólásra
Nincs mercim! Jó is lenne!
Válasz #306. hozzászólásra
Nem lehetetlen! :)
Válasz #309. hozzászólásra
Csak vicc volt a múltkor találtam a videót!
Válasz #305. hozzászólásra
De azért szólj előtte a kollégáknk hogy készüljenek a nagy flexxekkel meg a nagy vágókkal hogy leszedjenek a fárol . Igy mutat maga példáta fiataloknak MODERÁTOR úr???????:-))))))))))))))
Válasz #305. hozzászólásra
hát ez gyors vót :-)