Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak641 FtBenzin árak624 FtEUR401.12 FtUSD383.14 FtCHF427.35 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Persze hogy van, csak gépkapcsolatban, ugy hogy a rövid tárcsasorok közzé mélylazitót illesztettek.
DE láttam már rugóztatott ( nem torziórugós) változatban is.
Büszke lehetek rá, hogy ilyen meg olyan rendszerű gépet csinálok, mivel a rendszert alkotó fő alkatrészek eredeti gyári termékek, nem hátul a fáskamrában farigcsáltuk ki.
Mi minősül szerinted kidolgozási hibának?
Mert ha egy gép abban a formában kitünően dolgozik, akármilyen furcsa alakja is van az alkatrésznek attól még lehet jó.
Akkor irj levelet minden olyan cégnek európába, hogy nem tetszik az eljárásuk, hogy a BBG-AMAZONE, JK-KOTTE, RAU, QUIVOGNE ésatöbbi ne gyártson már ugyan olyan gépet mint a Lemken, meg a Kongskilde, mert néked nem tetszik.
Mi a probléma a kidolgozással?
Gondolod, hogy a Magyar iparban csak hülye melósok vannak, de odakinn a török, román, meg egyéb más országokból származó kétkezi munkások azok meg diplomával hegesztenek?
Furcsa módon immáron már Magyarországról importálják a szakmunkásokat Romániába is, mert megszöktek Olaszba, Spanyolba, Franciába egy jobb reményt keresve.
Akik meg itthopn maradtak azokra meg nem szivesen biznak semmit.
Nekem olyan emberek mondták ezt a történetet akik gépjavitásban vannak otthon odaát.
Tudod mit a kidolgozásukról már egy kilométerről ordit, hogy nem egy lemken vagy kongskilde. Kérlek többet ne hozakodj elő ezzel. Tudom, hogy nem elsősorban a kidolgozás meg a külső számit de a honlapon szétnézve egy kicsit odafigyelehtnél erre is. És én nem lennék olyan büszke arra, hogy ha kell kongskilde ha kell egyéb rendszerű talajmüvelőgépet gyártassz. Én szeretem, ha a dolgok a helyükön vannak. A tied is lehet jó de egy egyszerű másolással nem tudod azt megalkotni amin e lemkennél egy csapat 30 éve kinlódik. De akkor ugy reklámozzad a gépeid, hogy ennyi pénzért ez van és ennyiért ez is jó és ne ugy hogy az összes gyár fos a tied meg jobb mint az eredeti amiről "fejlesztetted".
Meg tudod azért is van, h nem gyártunk le dolgokat előre, mert már jártam ugy vevővel, h nem adott elöleget, megrendelte valami filreflancos felszereltséggel a gépet, aztán letagadta a megrendelést, és a végén elhajitotta a telefonját. Ezután keress vevőt a gépnek, mert kibnek kellhet pont azzal a felszereltséggel?
Vannak olcsóbb tárcsáink amiből természetesen több fogy , nincs gond vélük, de a drágábbak azok ha megnézed a listát a tárcsák képek alatt kék felirattal és ráklikkelsz, eleve láthatod, hogy nagy tömegűek.
Nálunk a legfontosabb, hogy csak elégedett vevőink legyenek.
Csak azok vannak, nem kell pótalkatrész a gépekhez idejekorán, mert birják a strapát.
De ha most egy kitakart feliratú nyugati gép nek lenne a fotója a lapomon elhinnéd, h a Lemken gyártotta?
Nem gondolom én h. szart csináltok.
Csak mondom hogy jó lett volna ha lenne a szériákból legyártva 1db. legalább hadd lássam én a paraszt hogy mi a dörgés.
Nem azt mondom hogy mind a 800 ott álljon az udvaron. Tudom, hogy nem 2 fillér legyártani akármit is.
De a mg. ilyen látni kell, ki kell próbálni. Csak a jó hírű termék életképes. A szart csak 1 x lehet eladni, annak híre megy és annyi a biznisznek, lehet kínálgatni.
Gondolod, hogy csinálunk egy csomó nyugati anyagból egy csomó szart és azt reklámozzuk?
A nyugati cégek még arra se méltatnak, hogy normális képet közöljenek a termékeikről, ne hogy már valaki alaposan szemügyre vegye.
Leteszed az előleget aztán foglalkoznak, h meghozzák, vagy esetleg idehaza legyártassák, mert ugye egyes cégeknél már igy áll a zászló.
Én azthittem hogy a KUHN az ekében a csúcskörül van de mikor megláttam hogy a szállitó keréken az abroncs MADE IN ROMANIA akkor kicsit kiábrándultam belőle
5107 hozzászólás
Válasz #256. hozzászólásra
hát én ma nagyon béna vagyok, mert egyet se tudok megnyitni
Válasz #255. hozzászólásra
Sumo Trio:
http://www.sumo-direct.co.uk/images/trailed%20trio.jpg
Válasz #254. hozzászólásra
Erre gondoltál:
http://www.sumo-direct .co.uk/html/pid_vid_quat.html
A filmen tulajdonképpen mindegyiken az látható csak különböző erőgépekkel.
Válasz #253. hozzászólásra
Melikre gondolsz?
Válasz #251. hozzászólásra
Hol van az a lazítós tárcsa?
Válasz #251. hozzászólásra
No akkor nem hivsz fel?
Ha drága a telefon visszahivlak :-)))
Válasz #250. hozzászólásra
Na jó de ha valaki olyan véleményt mobnd egy gépről, h nem kellene néki, akkor szerinte biztosan szőr van a hurkában és más fog tetszeni :-))))
Válasz #248. hozzászólásra
Még jó h. működik baszki! Máskülönben meg mire lenne dísznek?:-) Nekem nem kell azt mondtam.
Válasz #248. hozzászólásra
És néhány filmecske, hogy hogyan müxik:
http://www.sumo-direct.co.uk/html/pid_vid_quat.html
És gondolod, hogy ha nem müködne az egy csapágyas 2 tárcsás mosell, akkor gyártanák?
Itt van a SUMO Quatro egyik példája:
http://www.sumo-direct.co.uk/images/QT%20P1010023.JPG
Válasz #241. hozzászólásra
Ja persze igazad is van. Ami kettesével van fölfogatva, erről el is feledkeztem!
Na ilyet se vennék.
Az elég hülye megoldás! Olyat hol lehet megnézni?
Válasz #244. hozzászólásra
Ez már megy az én agyamra is!!!
Válasz #243. hozzászólásra
Szupi, megint széttépte a linket ..... WWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Válasz #242. hozzászólásra
UNIA TWIX rugóztatott:
http://www.euro-jabelmann.de/englisch/bodenbearbeitung/scheibbeneggenunia/53742297aa1297701/l008.jpg
DE ez kivételesengumi torziórugós kivitel:
Souchu Pinet BRET'MULCH tipus
http://www.souchu-pinet.fr/?action=page&pageId=415
Válasz #240. hozzászólásra
Persze hogy van, csak gépkapcsolatban, ugy hogy a rövid tárcsasorok közzé mélylazitót illesztettek.
DE láttam már rugóztatott ( nem torziórugós) változatban is.
Válasz #214. hozzászólásra
Van rövidtárcsa ami nem 1 - enként van csapágyazva?
Válasz #235. hozzászólásra
Büszke lehetek rá, hogy ilyen meg olyan rendszerű gépet csinálok, mivel a rendszert alkotó fő alkatrészek eredeti gyári termékek, nem hátul a fáskamrában farigcsáltuk ki.
Mi minősül szerinted kidolgozási hibának?
Mert ha egy gép abban a formában kitünően dolgozik, akármilyen furcsa alakja is van az alkatrésznek attól még lehet jó.
Akkor irj levelet minden olyan cégnek európába, hogy nem tetszik az eljárásuk, hogy a BBG-AMAZONE, JK-KOTTE, RAU, QUIVOGNE ésatöbbi ne gyártson már ugyan olyan gépet mint a Lemken, meg a Kongskilde, mert néked nem tetszik.
Szabi!
Hogy Te mekkora ész vagy!
Mi a probléma a kidolgozással?
Gondolod, hogy a Magyar iparban csak hülye melósok vannak, de odakinn a török, román, meg egyéb más országokból származó kétkezi munkások azok meg diplomával hegesztenek?
Furcsa módon immáron már Magyarországról importálják a szakmunkásokat Romániába is, mert megszöktek Olaszba, Spanyolba, Franciába egy jobb reményt keresve.
Akik meg itthopn maradtak azokra meg nem szivesen biznak semmit.
Nekem olyan emberek mondták ezt a történetet akik gépjavitásban vannak otthon odaát.
Válasz #232. hozzászólásra
Tudod mit a kidolgozásukról már egy kilométerről ordit, hogy nem egy lemken vagy kongskilde. Kérlek többet ne hozakodj elő ezzel. Tudom, hogy nem elsősorban a kidolgozás meg a külső számit de a honlapon szétnézve egy kicsit odafigyelehtnél erre is. És én nem lennék olyan büszke arra, hogy ha kell kongskilde ha kell egyéb rendszerű talajmüvelőgépet gyártassz. Én szeretem, ha a dolgok a helyükön vannak. A tied is lehet jó de egy egyszerű másolással nem tudod azt megalkotni amin e lemkennél egy csapat 30 éve kinlódik. De akkor ugy reklámozzad a gépeid, hogy ennyi pénzért ez van és ennyiért ez is jó és ne ugy hogy az összes gyár fos a tied meg jobb mint az eredeti amiről "fejlesztetted".
Mek alukálni, jójcakát, mert kiestek a póznák a szempillám alól...........
Válasz #231. hozzászólásra
Meg tudod azért is van, h nem gyártunk le dolgokat előre, mert már jártam ugy vevővel, h nem adott elöleget, megrendelte valami filreflancos felszereltséggel a gépet, aztán letagadta a megrendelést, és a végén elhajitotta a telefonját. Ezután keress vevőt a gépnek, mert kibnek kellhet pont azzal a felszereltséggel?
Válasz #231. hozzászólásra
Vannak olcsóbb tárcsáink amiből természetesen több fogy , nincs gond vélük, de a drágábbak azok ha megnézed a listát a tárcsák képek alatt kék felirattal és ráklikkelsz, eleve láthatod, hogy nagy tömegűek.
Nálunk a legfontosabb, hogy csak elégedett vevőink legyenek.
Csak azok vannak, nem kell pótalkatrész a gépekhez idejekorán, mert birják a strapát.
De ha most egy kitakart feliratú nyugati gép nek lenne a fotója a lapomon elhinnéd, h a Lemken gyártotta?
Válasz #228. hozzászólásra
Nem gondolom én h. szart csináltok.
Csak mondom hogy jó lett volna ha lenne a szériákból legyártva 1db. legalább hadd lássam én a paraszt hogy mi a dörgés.
Nem azt mondom hogy mind a 800 ott álljon az udvaron. Tudom, hogy nem 2 fillér legyártani akármit is.
De a mg. ilyen látni kell, ki kell próbálni. Csak a jó hírű termék életképes. A szart csak 1 x lehet eladni, annak híre megy és annyi a biznisznek, lehet kínálgatni.
Válasz #229. hozzászólásra
amit meg nem, akkor utána néz a dolognak, ha van rá infó
Válasz #225. hozzászólásra
még jó hogy Josey mindent tud
Válasz #224. hozzászólásra
Gondolod, hogy csinálunk egy csomó nyugati anyagból egy csomó szart és azt reklámozzuk?
A nyugati cégek még arra se méltatnak, hogy normális képet közöljenek a termékeikről, ne hogy már valaki alaposan szemügyre vegye.
Leteszed az előleget aztán foglalkoznak, h meghozzák, vagy esetleg idehaza legyártassák, mert ugye egyes cégeknél már igy áll a zászló.
Válasz #226. hozzászólásra
egy bolygó meg valami csehszlovák ekegyár gondolom
Válasz #222. hozzászólásra
Te is marha poénos vagy. Tudod mi az a jupiter Pisti?
Válasz #221. hozzászólásra
A Jupiter az egy Cseh gyármányú váltvaforgatóeke, mig a Saturnus egy Cseh gyártmányú kompaktor
Válasz #220. hozzászólásra
Mi az amit itt nem lehet elmondani? Nekem képek kellenek, meg referencia ha nincs akkor az úgy nehéz...
Válasz #216. hozzászólásra
Ha nézted a hionlapunkat mind Lemken és mind Kongskilde rendszerű grubbert is készitünk.
Válasz #221. hozzászólásra
nem Szaturnuszról
Válasz #219. hozzászólásra
Miről dumáltok a jupiterekről?
Válasz #217. hozzászólásra
Én nem veszlek komolyan? Te nem méltattál arra, hogy fehivj telefonon.
Válasz #215. hozzászólásra
Mivel, hogy a hobbym a talajművelőgépek , igy természetesen az is érdekel, h a szomszédos országban mit gyártanak.
Válasz #214. hozzászólásra
Kisipari rövidtárcsa?
Hát ez érdekes...
Válasz #213. hozzászólásra
Azt hiszem mégiscsak belemegyek a rizikóba Josey.
Kielemezem a költségvetést aztán rendelek vlm.t. Marad a nyugati. Nem veszel komolyan látom.
Válasz #210. hozzászólásra
a grubber nekem is bejön, a lemken, vogel, kongskilde
Válasz #213. hozzászólásra
jól vagy informálva
Válasz #206. hozzászólásra
hát a rövidtárcsára kacsingatok én is ami egyenként van csapágyazva, nem úgy mint a kisiparik
Válasz #212. hozzászólásra
Igen tudom, már egy pár éve, ott, ahol az spc vetőgépeket gyártják , de készitenek kisebb kompaktorokat is.
Válasz #209. hozzászólásra
azt tudtad Josey hogy Lemken ekét is gyártanak nálunk ??
Válasz #210. hozzászólásra
No akkor kérdjed a töködet, hogy mi?
Válasz #206. hozzászólásra
A 4.-nek a grubber, az 5. nek a väderstadt, a 6. nak a horsh , a 7. nek a tököm tudja mi.....
Válasz #208. hozzászólásra
Biztosan a Francia-Román barátságra hivatkozva szerelték azzal :-))))
Válasz #205. hozzászólásra
Én azthittem hogy a KUHN az ekében a csúcskörül van de mikor megláttam hogy a szállitó keréken az abroncs MADE IN ROMANIA akkor kicsit kiábrándultam belőle