Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.35 FtUSD392.31 FtCHF442.67 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A nyakörv önmagában nem mindig elég, ezért teszek rájuk cseppet is. Eddig bevált. Az ultrahangos bigyó nekem nem jött be. Jó lehet még pár spray formában felhordható lötty, de azok is csak ideig-óráig hatnak, aztán újra fújni kell,kicsit macerásabb, de talán hatékonyabban tartja távol őket.
A kutyáimon volt Scalibor nyakörv+Skudo ultrahangos kullancsriasztó.Egy séta alatt 11 kullancs ment beléjük.Ez a környék erősen fertőzött babesiával,az egyik kutyánk beteg is lett.
Értem már.
Igaz, én kérdeztem Tőled, hogy azok is vannak??? Nálunk éppen egy sincs. Csak saját részre szoktunk tartani, de tavaly nem vettünk egy röfit sem. Mostanában szeretnénk két 120-130 kg-ost venni.
De ez már itt nagyon off.
Még nincs utána utód kb:8hónapja van nálam.A borjú kereskedőm forgatja a tehenészetek közt a bikákat így olcsóbban hozzá jutunk törzs bikákhoz.Persze a kötelező vizsgálatok után jöhet be a telepre.
Alakul,,, ma jöttek az ablakosok felmérték a hiányzó nyílászárókat és a jövő héten meg lesz az összes ajtó ablak,és aztán le glettelik az összes helységet.Most is nagy melóba kezdtem csinálok az egyik hodály mellé elő tetőt 32m hossz 6m széles . a két ünnep közt lebetonoztunk 7db beton gyámot és holnap kezdjük rárakni az oszlopokat és a tető szerkezetet,majd fotózok.
küllem vonalról ne kérdezz!!!!!!! de azt is el tudom mondani. Munkavonal :Egészség, szemszürések, diszplázia, PRA KATARAKTA CEA CL TNS.. aztán utána jön kinek milyen stilusban dolgozó kan tetszik, milyen erős a szeme, ősök eredményei karaktere a kutyának stb. szóval sok szempontot figyelembe vesznek, aztán döntenek egy jó kan mellett.
1387 hozzászólás
A nyakörv önmagában nem mindig elég, ezért teszek rájuk cseppet is. Eddig bevált. Az ultrahangos bigyó nekem nem jött be. Jó lehet még pár spray formában felhordható lötty, de azok is csak ideig-óráig hatnak, aztán újra fújni kell,kicsit macerásabb, de talán hatékonyabban tartja távol őket.
A kutyáimon volt Scalibor nyakörv+Skudo ultrahangos kullancsriasztó.Egy séta alatt 11 kullancs ment beléjük.Ez a környék erősen fertőzött babesiával,az egyik kutyánk beteg is lett.
Válasz #1119. hozzászólásra
foghagymát etetek velűk.
Válasz #1137. hozzászólásra
ezigy igaz
Válasz #1135. hozzászólásra
Legalább tudja az ember, hogy mit eszik.
Válasz #1134. hozzászólásra
Bárkivel megesik.
Válasz #1133. hozzászólásra
van bizony volt mango is de mos fehérek vanak és csak sajátrészre.
Válasz #1133. hozzászólásra
elnézést tudod mégjó hogy figyelem amit olvasok hát ha nem figyelném milene?
Válasz #1132. hozzászólásra
Értem már.
Igaz, én kérdeztem Tőled, hogy azok is vannak??? Nálunk éppen egy sincs. Csak saját részre szoktunk tartani, de tavaly nem vettünk egy röfit sem. Mostanában szeretnénk két 120-130 kg-ost venni.
De ez már itt nagyon off.
Válasz #1131. hozzászólásra
milyen fajta röfikvanak nálatok
Válasz #1130. hozzászólásra
Válasz #1129. hozzászólásra
mango vagy fehér?
Válasz #1128. hozzászólásra
Azok is vannak?
Válasz #1127. hozzászólásra
demilyen jol teted én kitakaritottam a röfiket
Válasz #1126. hozzászólásra
Igen, itt is.
Azért is mentem ki néhány fotót készíteni, mert tiszta tavasz volt ma.Már nem bírtam bent lenni.
Válasz #1125. hozzászólásra
sütöttbizony reggel fagyos volt a föld és utána százágra
Válasz #1124. hozzászólásra
Ó, dehogy!!! Miért lenne baj?
Csak arra gondoltam, hogy ma biztosan Nálad is sütött a nap. Szép kutyusod van!!!
Válasz #1123. hozzászólásra
nem deaz baj?
Válasz #1122. hozzászólásra
De ez nem is mai kép.
az enyém nem fürdözik a napon a képen
Januári napfürdő:
Kiltix vagy Scalibor nyakörv + valamilyen spoton (Advantix, Frontline, Biospotix stb.) Bár több ismerősöm semmit sem használ.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy az állatok mellett dolgozó kutyákat mivel véditek a kullancsoktól?
Válasz #1117. hozzászólásra
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/404463_303417896362789_100000837422716_769538_1966334975_n.jpg
Válasz #1116. hozzászólásra
okés mail ment
Válasz #1115. hozzászólásra
aszkiraly(kuki)gmail(dot)com
colizoli!!!!
adj egy elérhetőséget!!
Válasz #1112. hozzászólásra
értem
Válasz #1111. hozzászólásra
Mi Martonvásárhelyről vettük 600+ÁFA.
Válasz #1110. hozzászólásra
A törzs tenyészet csak inszeminátorral ,csak kereső bikát tarthat.
Válasz #1109. hozzászólásra
Még nincs utána utód kb:8hónapja van nálam.A borjú kereskedőm forgatja a tehenészetek közt a bikákat így olcsóbban hozzá jutunk törzs bikákhoz.Persze a kötelező vizsgálatok után jöhet be a telepre.
Válasz #1108. hozzászólásra
csak a törzstenyészet fedeztethet a saját bikáival??
Válasz #1107. hozzászólásra
Olyanok, mint Arnold...
Szépet örökít? Honnan való?
Válasz #1102. hozzászólásra
Nem vagyok törzs tenyészet,mégis jól érzem magamat.
Válasz #1100. hozzászólásra
Tessék van egy nekem is.
Válasz #1103. hozzászólásra
igyvan. máképp nem is lehet, állandó jó minőségű egészséges kutyát tenyészteni. Lassan de biztosan.
Válasz #1104. hozzászólásra
Ügyesek vagytok!
Válasz #1096. hozzászólásra
Alakul,,, ma jöttek az ablakosok felmérték a hiányzó nyílászárókat és a jövő héten meg lesz az összes ajtó ablak,és aztán le glettelik az összes helységet.Most is nagy melóba kezdtem csinálok az egyik hodály mellé elő tetőt 32m hossz 6m széles . a két ünnep közt lebetonoztunk 7db beton gyámot és holnap kezdjük rárakni az oszlopokat és a tető szerkezetet,majd fotózok.
Válasz #1098. hozzászólásra
jóvan persze tudom h. lelkiismeretesen stb..... csinálod.......
Válasz #1099. hozzászólásra
saját tenyésztésű bikával nem is próbáltad????
Válasz #1099. hozzászólásra
A tisztább limuzinok nem vadak illetve bolondok?
Válasz #1097. hozzászólásra
Mi is ilyen vegyeseket vettünk:limusin,angus,charoline.
Törzskönyves bikát pedig blondet.
Válasz #1095. hozzászólásra
3 évenként bika csere már most megrendeltem 2db limót Zírc-ről januári szállítással.
Válasz #1094. hozzászólásra
küllem vonalról ne kérdezz!!!!!!! de azt is el tudom mondani. Munkavonal :Egészség, szemszürések, diszplázia, PRA KATARAKTA CEA CL TNS.. aztán utána jön kinek milyen stilusban dolgozó kan tetszik, milyen erős a szeme, ősök eredményei karaktere a kutyának stb. szóval sok szempontot figyelembe vesznek, aztán döntenek egy jó kan mellett.
Válasz #1092. hozzászólásra
Az egyszínűt ,piros ,fakó,fehér,fekete lényeg nem tarka .De azért azt is elviszi ha szép formákat mutat.
Válasz #1093. hozzászólásra
Tibi bácsi. Kész a tanya?
Válasz #1093. hozzászólásra
mit csinálsz akkor ha pont a szebbik üsződet befedezi pont az apja???
Válasz #1091. hozzászólásra
azt ne mond h. a kutyatenyésztők 100%a csakis a fajta érdekeinek védelmében tenyészt akár ráfizetéssel is
Válasz #1089. hozzászólásra
Így is tudok szelektálni ,a szebbeket hagyom meg,és ne kételkedj a bikákban hiszen törzskönyvesek.
Válasz #1090. hozzászólásra
Szépek, melyik fajtát szereti a vevő legjobban?