Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- MTZ 1221 traktor új
- Kukorica terményárak új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Ingyenes RTK korrekció közösségi alapon új
- gaspardo vagy agrion új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
Cikkajánló
Hirdetés

291 hozzászólás
Válasz #39. hozzászólásra
az már talán nem is pestmegye, a Feri közelebb van hozzám Bács-ból
Válasz #37. hozzászólásra
meg úgy szerepel még az agyukban ahogy ez az a jármű amivel a parasztok tüntetni járnak :))))))
Válasz #35. hozzászólásra
én egész délről . cegléd-nagykőrös környéke
Válasz #34. hozzászólásra
nekem szó szerint ez volt beleírva: az F kategórián egy pecsét és : "mezőgazdasági vontató nehéz pótkocsival" szöveg volt rágépelve. mindez 1990-ben keletkezett.
Válasz #33. hozzászólásra
Szerintem kár ezt firtatni.10 rendőrből 11 agyában úgy szerepel a traktor, hogy egy 4 kerekű valami, ami után van kötve egy másik 4 kerekű valami ami nem zakatol.Ha megállít csak azt nézi, hogy le van e takarva a szóródó áru.
Válasz #32. hozzászólásra
Arra vigyázzatok ha volt már forgalomba akkor nem lehet zöldet tetetni rá
Válasz #32. hozzászólásra
hello!
én csepelszigeti vagyok te merről nagyjából?
Válasz #33. hozzászólásra
a régi jogsiba se volt az F-nél nehézpót beirva,mert azt mondták,automatikusan jár.
Válasz #31. hozzászólásra
nekem a régi jogsim B-re,és F re szólt,mikor kiadták az újat B-hez beirták a 101 korlátozást,a T-hez nem irtak korlátozást,az M,K-hoz irták a 186-ot.ezek szerint vontathatok nehézpótot is,mert nincs korlátozás a T-nél.
Válasz #30. hozzászólásra
Kriszti még új korában sem tudott 30 nál többel menni. és a régi forgalmija is lassú járműre szól. fejre állított TSZ-es háromszög rendszám van még rajta. :))))
Válasz #29. hozzászólásra
állítólag az a korlátozott.ami nem vontathat.
Válasz #27. hozzászólásra
A dolog úgy működik hogy bemész a KPM-hez elmondod a nyügödet.
- Van egy Zetorom amivel trágyát szeretnék rakni ehez kell zöld rendszám.Ők adnak igazolást hogy zöld rendszámot kapjál az Ocsmányirodába.A jogosultságot nem az okmányiroda hanem a KPM dönti el.A kristal-nak mennyi a végsebessége?Aszem ott van valami határ 25-30 km/h
Válasz #28. hozzászólásra
A 186 mit jelent?
Válasz #26. hozzászólásra
ja. a régi jogsim olyan volt F+ Nehéz pótkocsi . De C-m nincs , ezért az okmányirodás nő azt mondta hogy nem ad nehéz pótot. most akkor mi a franc van. már én is homály vagyok az ügyben.
Válasz #23. hozzászólásra
aszondod a KPMnéladnak rá igazolást? mire kell hívatkozni?
Válasz #24. hozzászólásra
az F a mezőgazdasági vontatón belöl a legmagasabbat jelenti.
Válasz #23. hozzászólásra
köszi, még megvan a régi TSZ-es szürke forgalmija a Krisztinek . Annak elégnek kell lennie.
Válasz #21. hozzászólásra
ezt honnan veszed? nekem volt F+nehézpótom és még így se akarta beírni a nő az okmányirodában. Az öcsémnek nem volt nehézpótja és nem is írták be neki a B-jéből adódóan hogy B+186 ami elvileg azt jelenti hogy nem húzhat pótot mgv-vel.
Válasz #18. hozzászólásra
Ne az Ocsmányirodát basztasd vele.Menj el a KPM-hez az adásvételivel.Ott adnak igazolás, azzal menj az Ocsmányirodába.De az is megoldható hogy forgalmit szerezz a traktorhoz hivatalosan piros rendszámmal.
Leírjam?
Válasz #17. hozzászólásra
nekem pedig pont kéne a Krisztire. nem szoktam vele vontatni, akár a légféket is leszedem róla ha azon múlik.
Válasz #4. hozzászólásra
de adja.
Válasz #19. hozzászólásra
beszarás
Válasz #17. hozzászólásra
És a kínai quadokra is lehet kérni, de csak a kínaira, a japánra nem lehet megoldani.
Válasz #15. hozzászólásra
rakodógépre is kombájnra is adják azt tudom. itt a traktorra nem akarják adni egyedül.
Válasz #14. hozzászólásra
:-))))))))))))))))))))))))))))
Ez jó!!!!!!!!Teljesen regionális törvények vannak.Elmondtam mit láttam Békéscsabán (MTZ és pótkocsija egyforma zöld rendszámmal)Erre azt mondták hogy az Alföld más :-)))))))))))))))))De nálunk veszprémben adnak MTZ-re zöld rendszámot,pótra nem.
Üdv!
Válasz #15. hozzászólásra
végülis egy range roverral is ki (meg) lehet közelíteni az erdőt :)))))))))))
Válasz #14. hozzászólásra
Egyik haveromnak a manitun van, a másiknak meg egy off-road autón.
Válasz #13. hozzászólásra
nálatok lehet zöld rendszám a traktorra? nálunk kiakadtak az okmányirodban mikor akartam kérni. aszonták csak az erdészeti kiközelítő traktorra adnak olyat.
Válasz #8. hozzászólásra
Nem csodálom hogy homály a rendőr.Sok dologban én se igazodok ki.Ma pont ilyen ügyeket rendeztem.Traktor forgalombahelyezés piros rendszám zöld rendszám.Az okmányirodából a KPM-hez küldenek.A KPM-től az okmányirodába.Mindenhol hülyék mindenhez.De ez nekem csak jó:)
Üdv!
Válasz #11. hozzászólásra
én azon akadok ki hogy akkor ha 1 db ekkora pótot húzhatok , akkor miért nem húzhatok 2 db fele ekkorát?
Válasz #10. hozzászólásra
Igen.
Válasz #9. hozzászólásra
jaja, de az lehet akkora is amekkorát a traktor maximálisan húzhat. Mondjuk az én gépemmel 22 tonna: Röhej nem ?
Válasz #6. hozzászólásra
De csak a piros rendszámos pótot húzhatsz, és csak egyet.
Válasz #6. hozzászólásra
B vel húzhatod, de kismotorral nem. A b -vel mehetsz piros rendszámos traktorral, de szerintem a pótkocsival kapcsolatban nincs egységes álláspont. Ebben a témában minden rendőr homály. Ha rendes , nem szól. Ha b...zi akkor meg feljelent.
Válasz #5. hozzászólásra
a tanulság: k...rva sokba kerül manapság ha le akarsz vizsgázni traktorra és nehézpótra együtt. :)))))))
Válasz #3. hozzászólásra
Ez a pótkocsi egy érdekes téma.Elvileg húzhatod kismotor jogsival is, ha lassú járművel húzod.Engem megálítottak 6T-s póttal.Csak B-s jogsim van, semmit nem szólt a rendőr.
Üdv!
Válasz #4. hozzászólásra
Az lehet.
Válasz #3. hozzászólásra
igen, de a régi F-el sem adták automatikusan a nehézpótot, csak ha levizsgáztál rá. Szerintem a mostani T sem adja automatice a nehézpótot.
Válasz #2. hozzászólásra
Sima C -vel nem húzhatsz pótkocsikat, csak C+E -vel.
Úgy tudom h.90ezer Ft most. Amikor én csináltam még 3200 Ft volt:))) . Jobban jársz ha a C kategóriát csinálod , az többe kerül, de a teherautó jogsival bármilyen traktort vezethetsz közúton. Munkavégzéshez meg amúgy is gépkezelői kell.
LENNE EGY OLYAN KÉRDESEM HOGY MILYEN ÁR-BA LENNE HA LE TENNÉM!!!