Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
- Massey Ferguson traktorok új
- Kukorica vetőmagok új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Solis traktorok új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Agrárjog új
183 hozzászólás
Válasz #31. hozzászólásra
Ja 3000+ szállítás az áfát akkor elfelejtette mondani.
Válasz #31. hozzászólásra
Felhívtam és háromezer semmi áfáról nem volt szó ,nem csak én hívtam a haver is Mentségére váljék Nyíregyházán kétszer ennyi úgy hogy ,most azért meg nyugodtam ,csak nem erről volt szó .
Válasz #30. hozzászólásra
Nem akarom védeni ,de gondolom 3000 +fa + szállítás ,gondolkozz mielött hülyeséget irkálsz
Válasz #19. hozzászólásra
Így vegyen valaki valamit F Gyulától !
Igaz meg érkezett a keréksúly , de a becsület nem ennyi gondolom ami 3000ft az nem 5400ft Amikor beszéltünk telefonon azt ,ígérted 3000ft polcról , na így küldök én neked vevőt is a gépeidre itt elbasztad a becsületed komám de nagyon!
Csóri nagyanyámtól kértem kölcsön kitudjam fizetni a postást baszd ki
Válasz #27. hozzászólásra
Ha perkins motor van benne, akkor talán érdemes lenne motorszám, motorkód alapján érdeklődni valamelyik perkins motorokkal foglalkozó cégnél. pl itt
http://www.interdiesel.hu/, de biztos van más féltucatnyi ilyen cég még!
Válasz #25. hozzászólásra
Legszívesebben én is eredetit tennék bele, de sajnos április, május környékén jön be egy hajó Kínából, amin vagy lesz, vagy nem. Jelenleg nem lehet kapni.
Válasz #24. hozzászólásra
Ezt nem ötlet alapján tenném. Van nem egy cég aki porlasztó beállítással foglalkozik, ő velük kellene beszélned, mert porlasztóból annyi van mint égen a csillag, és nem olcsó buli tehát nem árt elsőre jót tenni bele mert különben duplán fizetsz...
Válasz #24. hozzászólásra
Lehet hülye kérdés, de miért kell azt tákolni? Miért nem jó a gyári?
MTZ-be se mókányolnék bele semmit, nemhogy egy Perkins motoros traktorba. Én megvenném akármennyibe kerül, mert csak úgy lesz hosszú életű a motor. Amúgy egy jó adagolós tudja, hogy mivel lehetne kiváltani, ha annyira az az óhaj.
Sziasztok!
Van e valakinek ötlete, hogy az YTO porlasztócsúcsát milyen más gyártmányú traktor porlasztócsúcsával lehetne kiváltani. A Traktorom 98-as, X904-es 90 LE, turbós, 30-as váltóval. Köszönöm!
Válasz #21. hozzászólásra
Rendeltem neked is 4 darobot a postaköltség egy ezres fejenként
Válasz #21. hozzászólásra
Simán annyiért,holnap felhívom ,ha kamu elájulok
Én is rendelnék többet, egy helyen lakunk Zolival.
Akkor küldjél légy szíves postán ennyiért!
Válasz #18. hozzászólásra
új keréksúly készletről 3 000 FT/db. Tel: 30 3498133 Farkas Gyula
Válasz #15. hozzászólásra
Hátsó keréksúlyokat nem tud valaki? MTz traktorhoz használtat természetesen,nem sürgős ,de ha mire tavaszodik kellene .
Üdv mindenkinek!
Zetor 12045 kabin tető érdekelne a vastagabb verzió valakinek nincs eladó véletlenül?
Igazából egy árajánlat kellene egy törött traktorra, hogy mit érhet a roncs érték a biztosító miatt.
Szintén milyen gép éget ki és mennyire ha mtz vagy jumz akkor érdekel
Válasz #13. hozzászólásra
Milyen tipusú gépről van szó ?
Ismer valaki az országban olyat aki kiégett vagy törött traktort vásárolna?
Válasz #11. hozzászólásra
kösz
Válasz #7. hozzászólásra
netto 22,5eft
Válasz #8. hozzászólásra
jah közbe már olvasom hogy Szabi is ezt javasolta.
Válasz #6. hozzászólásra
Aggyá má nékem is!
Honnan lehet ilyenre szert tenni?
Válasz #1. hozzászólásra
kramp és granit katalógusba nézz utána. Lehet szerencséd.
Válasz #6. hozzászólásra
nh l85 höz is tudsz modnani nekem egy árat jobb oldalsó hátsó üveg csak kíváncsiságból!
Válasz #5. hozzászólásra
olyan........
Válasz #3. hozzászólásra
Az árat honnan tudod? Milyen hozzáférésed van?
http://www.kramp.com/shop/action/product_10_-3_526596_11101_59330_0_Kabinenscheiben+XL+passend+f%C3%BCr+Case++IH+4210
Válasz #1. hozzászólásra
netto kb 52 eft.
Kramp
Válasz #1. hozzászólásra
nem fogsz találni amik vannak bontóban azok mind kiégett stb az üveg törik ki elsöre a hőtől!!!!! uj az egyetlen út én is kerestem már nekem csak üveg kellene de se legyártatni nem lehet se bontottat szerezni! külföldröl max 20e ft al olcsobb lesz de akkor is ennyi legközelebb jobban kell figyelni
Segítséget szeretnék tőletek kérni...
Dudtok e valahol kicsiny országunkban traktorbontót ahol esetleg Case IH 4210 hez lehet bal első ajtót vadászni..
az egész ajtó teljesen üveg.. Ikr és egyéb helyeken "csak" 223 00Ft + szállítás szinte ingyen van...