Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #155. hozzászólásra
Hali Kamionos.
Ha már gyümi,és Ketor a vágyad,végy 1 ilyen vasat.
Nekem nagyon bejön.
Ritkán hirdetnek idehaza,és sajna elég magas áron,mivel speckó gép.
5611-est adtam bele ,h legyen minden gépnek eleje a homokba ha kell,meg fiatalitottunk is vele. Szántás-tárcsa-hengerre van nagygép zt -fiat180le ,az mtz82 is csak permetez-műtrágyát szór-vet ,igy lett az mtz-be 20év alatt 3500üó .
2001 dec-től van nálam,6 éve vettem rá rakodót és az első gumikat ezért ujjra cseréltem,üzemóra nem ment ,mert 800 körül mutat,de nálam a 9 év alatt csak évi 1-2 tankolásnyit ment ,szippantózott 50-60m3/év, és gabonát kanalaztam össz-vissz 3 ezer q körül,évi 50 körbála behordás.
És kintről behozott gépek ára hogy alakul? Nem érdemesebb kint utána nézni? Van rájuk regadó? És ha nem vizsgáztatom le akkor nem lehet olcsóbban megúszni? Mondjuk alkatrészként behozni?
Azért a zetor jobban tapad mint az mtz,nekem az mtz82 táncol a 90q gabona előtt homoktarlón,a zetor6245 simán indult és még kanyarodott is ugyanott,pedig akkor még nem volt rajta a homlokrakodó sem.
ez a kék elég jo gép csak szántofoldre nem valo! borozdába leér az ajja szántani nem lehet vele kicsi a sulya ez egy ültetvénytraktor szölöbe gyümölcsösbe viszont ideális!!!
Az igaz hogy könnyű, de ekkora földet /főleg hogy homok/ ha 2 fejes ekével is szántom nem sok idő. Azt meg bírja húzni. Szerintem. Nagy gép meg nem túl jó gyümölcsösbe. Nem egyszerű ez. Lehet mtz lesz a vége. Bár a zetor a szívem csücske lenne. Csak az ára a fiatalabbaknak az csillagászati.
Szántóföldön csak max 5 hektárt kellene művelnie. Az nem sok egy 90 pacis gépnek. 35-40 hektár gyümölcsöst művelnek ilyen géppel. 5 ha. nem lenne szerintem gond
Válasz #124. hozzászólásra
Emlékszek azokra , nagyon faja kis műszerek azok , mit össze nem csorgattuk a nyálunkat egy olyan után a suliban bár a Landini mistral 40-es is jó kis gép volt .
De azért azt tudnod kell hogy az nem való igazából szántó földre .
Annyiból tisztességes hogy vállalja az üzemórát,de előbb utóbb költeni kell rá, Számolj mennyiért adná, milyen állapotban van, Neked mit érne, mennyiből tudnád felújítani, meg persze mennyire tetszik..stb...
Zetort akartam de nagyon drága. 30 év körüli kacatokat adják 2 milla körül. Ami 1.2 millió körül van az meg le van harcolva. Most néztem egy New Hollandot t90es kertészeti traktor. 11000 üóra nem sok kicsit???
A kérdésem az lenne hogy milyen traktort vegyek 6 hektár földre. Ebből 1 hektár gyümölcsös. A permetezés miatt kellene egy fülkés gép. És ha már megveszem olyat akarok amivel megtudom művelni a szántót is. Mit tudtok javasolni olyan max 2,5-3 milla körül.
6512 hozzászólás
Válasz #156. hozzászólásra
Nem rossz a gép csak ez is drága móka. Néztem én hasonló zetort.
Válasz #160. hozzászólásra
Kellene nagyon az a plussz 20 ló.
Válasz #159. hozzászólásra
Akkor majd a következő bevételből.
Válasz #158. hozzászólásra
Most költöttem el az árát.
Válasz #157. hozzászólásra
Álmodik a nyomor
Válasz #156. hozzászólásra
Még egy Zetoros...
Válasz #155. hozzászólásra
Hali Kamionos.
Ha már gyümi,és Ketor a vágyad,végy 1 ilyen vasat.
Nekem nagyon bejön.
Ritkán hirdetnek idehaza,és sajna elég magas áron,mivel speckó gép.
Válasz #154. hozzászólásra
Értem. Akkor ezért nem ment sokat.
Válasz #153. hozzászólásra
5611-est adtam bele ,h legyen minden gépnek eleje a homokba ha kell,meg fiatalitottunk is vele. Szántás-tárcsa-hengerre van nagygép zt -fiat180le ,az mtz82 is csak permetez-műtrágyát szór-vet ,igy lett az mtz-be 20év alatt 3500üó .
Válasz #151. hozzászólásra
Értem. Akkor nem hajtottad agyon.
Válasz #151. hozzászólásra
Értem. Akkor nem hajtottad agyon.
Válasz #150. hozzászólásra
2001 dec-től van nálam,6 éve vettem rá rakodót és az első gumikat ezért ujjra cseréltem,üzemóra nem ment ,mert 800 körül mutat,de nálam a 9 év alatt csak évi 1-2 tankolásnyit ment ,szippantózott 50-60m3/év, és gabonát kanalaztam össz-vissz 3 ezer q körül,évi 50 körbála behordás.
Válasz #147. hozzászólásra
Néztem a tiedet is. Csak ott is a 24 év ami sok. Mennyi az üzemóra benne? Használtan vetted?
Válasz #148. hozzászólásra
csak a fuvar
Válasz #146. hozzászólásra
Akkor se regadó se semmi járulékos költség?
Válasz #143. hozzászólásra
Enyémre Lengyel és Szlovák érdeklődő is volt ,csak rakodó nélkül érdekelte volna őket ,de egyenlőre nem szedném szét,ha már eredetit szereztem rá .
Válasz #145. hozzászólásra
nyugat felől azt hozol amit akarsz,és azt csinálsz vele amit akarsz,a döglött kutyát se érdekli
És kintről behozott gépek ára hogy alakul? Nem érdemesebb kint utána nézni? Van rájuk regadó? És ha nem vizsgáztatom le akkor nem lehet olcsóbban megúszni? Mondjuk alkatrészként behozni?
Válasz #142. hozzászólásra
Ez igaz. Jobban fog a zetor. De nem is ez itt a baj. Inkább az ára combos.
Válasz #142. hozzászólásra
ezt tudom hogy így van de mind két tipusnak akkor is aránytalanul fenn van az ára
Válasz #138. hozzászólásra
Azért a zetor jobban tapad mint az mtz,nekem az mtz82 táncol a 90q gabona előtt homoktarlón,a zetor6245 simán indult és még kanyarodott is ugyanott,pedig akkor még nem volt rajta a homlokrakodó sem.
Válasz #140. hozzászólásra
Soknak tűnik,üzemórát figyelembe véve.
Az ára kicsi magas. 3200000ft + áfa
Válasz #138. hozzászólásra
ez igy igaz,tudják,hogyha kell ugyis megveszed mégha aranyárba mérik is kiloját!
Válasz #134. hozzászólásra
nem kora miatt drága hanem mert a nepper hálózat felnyomta az árakat ugyan úgy mint az MTZ-knél
Válasz #135. hozzászólásra
egy ilyen gép kuplungjavitása kb 459000ft
Válasz #133. hozzászólásra
Nem ki rosszul, áráról lehet valamit?
ez a kék elég jo gép csak szántofoldre nem valo! borozdába leér az ajja szántani nem lehet vele kicsi a sulya ez egy ültetvénytraktor szölöbe gyümölcsösbe viszont ideális!!!
Válasz #131. hozzászólásra
Igen. Mondhatni irreálisan magasak az árai ezeknek a gépeknek. Régi régi én megértem de nem fizetek érte régiség árat.
Válasz #130. hozzászólásra
Válasz #130. hozzászólásra
Ez az.
Válasz #129 hozzászól
Ezt neked kell látnod , igen elég sok e 2-2,4 millió egy 20-25éves zetorért .
Válasz #129. hozzászólásra
Kép van róla?
Válasz #128. hozzászólásra
Az igaz hogy könnyű, de ekkora földet /főleg hogy homok/ ha 2 fejes ekével is szántom nem sok idő. Azt meg bírja húzni. Szerintem. Nagy gép meg nem túl jó gyümölcsösbe. Nem egyszerű ez. Lehet mtz lesz a vége. Bár a zetor a szívem csücske lenne. Csak az ára a fiatalabbaknak az csillagászati.
Válasz #127. hozzászólásra
nem aterület nagyságával van a baj de egy rendes ekét nem tudsz utána kötni mert kicsi az önsúlya és nem húzza el .
Válasz #125. hozzászólásra
Szántóföldön csak max 5 hektárt kellene művelnie. Az nem sok egy 90 pacis gépnek. 35-40 hektár gyümölcsöst művelnek ilyen géppel. 5 ha. nem lenne szerintem gond
Válasz #123. hozzászólásra
Igen. Elgondolkodtató. Most nézetek utána az alkatrészáraknak. Annyi hogy nálam nem menne olyan túl sokat.
Válasz #124. hozzászólásra
Emlékszek azokra , nagyon faja kis műszerek azok , mit össze nem csorgattuk a nyálunkat egy olyan után a suliban bár a Landini mistral 40-es is jó kis gép volt .
De azért azt tudnod kell hogy az nem való igazából szántó földre .
Válasz #122. hozzászólásra
Elektrohidraulikus irányváltó. Kimondott kertészeti.Komplett fordul az első híd. Baba kis műszer
Válasz #120. hozzászólásra
Annyiból tisztességes hogy vállalja az üzemórát,de előbb utóbb költeni kell rá, Számolj mennyiért adná, milyen állapotban van, Neked mit érne, mennyiből tudnád felújítani, meg persze mennyire tetszik..stb...
Válasz #121. hozzászólásra
Ja nagynak nagy akkora mint a többi kis zetoré gyümölcsösbe lehet kicsit nagy .
A nyuszinak mechanikus a váltója vagy power ?
Válasz #119. hozzászólásra
Ja emlékszem. Csak akkor még nem volt annyi pénzem. Meg annak nagynak találtam a fülkét. De lehet rosszul gondoltam.
Válasz #117. hozzászólásra
Na ez a baj. Pedig jó bőrben van. Fincsi hang jó állapot. Csak engem is az üzemóra aggaszt.
Válasz #116. hozzászólásra
Anno kínáltam neked a 7745-ösömet az neked való lett volna .
Annyi üzemóránál már bármi baja lehet...
Az elég sok...
Válasz #115. hozzászólásra
Zetort akartam de nagyon drága. 30 év körüli kacatokat adják 2 milla körül. Ami 1.2 millió körül van az meg le van harcolva. Most néztem egy New Hollandot t90es kertészeti traktor. 11000 üóra nem sok kicsit???
Válasz #113. hozzászólásra
60le közötti használt nyugati első kerék hajtással, vagy egy Zetor 6245 az kijön olcsóbban is
Válasz #113. hozzászólásra
820.2
Szép napot mindenkinek!
A kérdésem az lenne hogy milyen traktort vegyek 6 hektár földre. Ebből 1 hektár gyümölcsös. A permetezés miatt kellene egy fülkés gép. És ha már megveszem olyat akarok amivel megtudom művelni a szántót is. Mit tudtok javasolni olyan max 2,5-3 milla körül.