Hirdetés
- Agrártámogatások kifizetése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Direktvetés, no-till. új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- MTZ 1221 traktor új
- Claas Lexion vélemények új
- AKG támogatás új
Cikkajánló
Hirdetés
1603 hozzászólás
Válasz Anicska #902. hozzászólásáraJászberényben Szatmári Malomnál 4000- et kínálnak.
Válasz csokasr #901. hozzászólásáraSzép ,de a talaj is jó.Árakat hallott már valaki ,még mindig 3700-3800 körül kínálnak vagy van remény kicsit többre is .
Sziasztok,
Az enyém ilyen, GK Szemes II. Fok.
Válasz Gabesz 01 #896. hozzászólásáraAzt már megmutattad milyen tritit tudsz csinálni.ha a kukoricád is ilyen silány gány meló .Inkább keresztrejtvényt fejtsél gazdaságosabb ,mint minket itt hülyíteni te agyament .Nem arról beszélve ,hogy tele sz.rod a fórumot itt is ,meg az MTZ Indexen is te lágyagyú
Válasz Gabesz 01 #895. hozzászólásáraJóvan na ez a Tritikálés topic te gyerek!
Válasz broll79 #897. hozzászólásáraIlyen idöben nem nehéz,meg egy kicsit csúszik a szij is nála..
Válasz Gabesz 01 #895. hozzászólásáraMi van veled Szürke???,
Napszuràst kaptàl?
Lassan elèred megint, hogy kitiltsanak.
Válasz Anicska #892. hozzászólásáraNeked jó de nekem nem,mert ha utánna számolsz,hogy vetömag ha megveszed a Fémzároltat akkor ha nincs géped akkor bérmunka ,ha van akkor gázolaj !
Ha számolod a vegyszerrt a kombájolást,és a bálázást,és eladod a trikit 3800/q,és a költség ha jóltudom 5000ft kezdödik hogy legyen haszon!
Szalma is ha eladod 300-400ft de az se megy én 250ft nem tudtam eladni,tudod mit veszek 3 maléacot és odaadom neki van trágya és ennivaló is a családnak,ennyi nehogy már valaki jó járjon Kereskedö vagy Kupec Roma ennyi!
Énis eladom ha jó ár lesz,igaz csak fél hold van ha nem megetetem,a szalmát meg aláérakom,vagy ráfekszek!
Lesz vagy 30db esetleg 50db 2x akkora mint a szomszédnak ami 1 holdja van ,pedig ö elöbb vetette!
Válasz tehenes gazda #894. hozzászólásáraOrsós ,ha jól tudom 2024ben lesz egy olyan olimpiai szám,ki tudd többet hazudni remélem mi nyerjük,mert mi kormányunk tudd a legjobban hazudni a birka nép meg beveszi,hogy a forint megerösödött!
Már olvastam hogy 320ft/ 1 euró de lehet hogy 400 is lehet,de a M1 ugy adja elö,hogy erösödik a forint,de mihez?
Mert miénk a leggxengébb már minenki utol ért,tán a KINAI WONG 1kinai wong 0,25ft,többi megelözi HUFFOT !
Válasz Gabesz 01 #890. hozzászólásárahaláli jó ez a vikcsu soha nem hallottam nálunk GYŐZIKÉNEK hívják.
Válasz Anicska #892. hozzászólásáraMiért?
Válasz medikus #891. hozzászólásáraAz jó !!!
Válasz Anicska #889. hozzászólására3800!!
Válasz perdix #888. hozzászólásáraItt van a tank meg a géppuska és kinyirom,aki ugy keresi a pénzt hogy a hazug embert védik,már az emberröl a bört is lehuzzák,olyan mint a RÁKOSI,CSÓCSESZKU ,vagy ÉSZAK _KOREAI MELNÖK! ugyok jöhetnek van bor pálinka!
Lehet még azok fognak megasóztatni az embereket TEK, ahol dolgozik a felét be kell adni a államnak,mint Rákosinál,és kiabálják a nevét meg a cipöjék puszilják a hivei !
HAJRÁ VIKCSU HAJRÁ ÉLJEN VIKCSU
Tritikálé be ért árat csak csütörtökön tudnak mondani addigra hetes lesz .
Válasz Gabesz 01 #881. hozzászólásáraAddig Vikcsuzol, míg egyszer megkeres a TEK, és téged visznek el málenkij robotra, ahonnan sem fater, de még a szürke sem ment ki.
Válasz Gabesz 01 #881. hozzászólásáraÖööö, ezt a mondatot most tényleg nem értem
Tényleg ezt írtad vagy csak nálam jelenik meg totál értelmetlenül? A "marha" miért nagy M, a "néz" miért két z és mi van a kis munkával?
Válasz jozef19 #885. hozzászólásárapedig ősszel topdown-oztuk a földet, hogy a sok tèli csapadèktól ne szàradjon ki. de sajnos ez van. Nàlunk az öszi kalàszosokban sem nagyon remekelnek az idèn, a kukoricàk is sülnek felfele. Pedig itt akkor terem jol ha aszàlyos èv van
Válasz broll79 #884. hozzászólásáraItt se volt több,ez van...
Válasz jozef19 #883. hozzászólásáraSajnos vetès óta nem kapott 30 mili esőt, azt is 2-5mili àtlagba, januàrtól kb 60 mili
Válasz broll79 #882. hozzászólására9-10-el lehet benne menni...
Ilyen most s tavaszi triti
Válasz tri #877. hozzászólásáraMajd a _Vikcsu Marhának nézz,és leszel a Csicskása vagy a Málenkij robot!
Válasz mgyula #879. hozzászólásáraÈn is 250-300 kilòval szórom. Vetni is kb 220kg. De nekem a szóràs sikeresebb szokott lenni.
Válasz broll79 #857. hozzászólásáraSzia!Én is szoktam műtrágya szóróval vetni, és ezt kombinátorral bedolgozom.Viszont ide már nem elég HA-n ként az 1.5 mázsa inkább 2.5-2.8 mázsa kell
ÜDV! felvásárlási árat tud valaki?
Válasz Gabesz 01 #872. hozzászólásáraTéged elég gyakran levernek, ugye? Vagy nem szoktál személyesen közösségbe járni és játsszani az eszed, csak írásban? Ott laksz és "bátor"-t hevesben keresed? Nem tudod, hogy mire gondol valaki a faludból, ha azt mondja megy bátorba, meggyesre, szalkára, ecsedre? Te csak úgy fogod fel, ha NYÍRbátor, NYÍRmeggyes, MÁTÉszalka, NAGYecsed? Kiket nézel itt bohócnak?
Válasz Gabesz 01 #874. hozzászólásáraInkább 14.000-ért kapsz egy mázsa címkést.
Válasz Gabesz 01 #874. hozzászólásáraInkább 14.000-ért kapsz egy mázsa címkést.
Válasz broll79 #873. hozzászólásáraKösz nem kell veszek egy mázsát elsö osztályut 4000ft körül!
Rendes vagy
Válasz Gabesz 01 #872. hozzászólásáraMindegy, hagyjuk. Ugy làtom nem kell ez neked. Ilyen az, mikor valaki nem akarja hogy segitsenek rajta.
Válasz broll79 #870. hozzászólásáraDe ezelött BÁTORT irtár nem mindegy,hogy idki a bilit vagy vidki :-D
Válasz Gabesz 01 #869. hozzászólásáraBocs,akkor benéztem.
Válasz Gabesz 01 #866. hozzászólásáraTE NAGYON SZÜRKEEEEE!!!!!!!!
NYÌRBAÀTORBA!!!!
Válasz Földönfuto #867. hozzászólásáraAz biztos,de a kollegám BÁTORT MONDOTT,és az messze van a kettö nem ugyan az!
Egyik Nyirbátor Szabolcs megye!
Másik BÁTOR Heves Megye !
Nehogy már keverjétek
GIZIKÉT A GÖZEKÉVEL
Válasz Sanyee #862. hozzászólásáraEléggé ritkának tűnik,szerintem 25-30q/ha.
Válasz Gabesz 01 #866. hozzászólásáraNe idegesits.Hozzátok 22km Nyirbátor.
Válasz broll79 #861. hozzászólásáraNem jártam bártorba sajnos hozzám messze van!
Te jártál már Bátorban? Merre van?
Válasz broll79 #861. hozzászólásáraNem jártam bártorba sajnos hozzám messze van!
Te jártál már Bátorban? Merre van?
Válasz Sanyee #863. hozzászólásáraMajd a kombájn és a mérleg nyelve mutassa meg ,hogy mégis mennyi van rajta!
Nekem csak fél hold van!Remélem meglesz a 10-20 mázsa
Válasz Sanyee #862. hozzászólására
Válasz ZT Anti #854. hozzászólásáraEgy kicsit bentebbi mai kép.
Mégegyszer leírom, hogy ez a December közepi vetés.
Válasz Gabesz 01 #860. hozzászólásáraBàtorig mèg lehet el is vittem volna.
Válasz broll79 #859. hozzászólásáraNem megyek,megveszem,vagy 4800m2 a trikitálét ami most kombájoltam nem nagy összeg talán 3-4eft mázsája!
kösz
Válasz Gabesz 01 #851. hozzászólásáraEljössz akkor vetömagèrt szürke?
1holdba adok neked 2mázsát vagy 0,2 tonna vagy 200kg, hogy műtràgya szóróval ki tudd szorni. Nekem mindig szebb volt ugy mint a sima vetett
Válasz Sanyee #853. hozzászólásáraGabonavetögéppel érdemes vetni vagy jó a tölcséres mütragyaszóróva is?
Ugyan ugy kell szórni a Trikitálét mint a mütrágyát vagy azt kevesebbre kell kinyitni a subert,vagy gyorsabban menni vele meglegyen a 150kg holdanként?
Válasz Sanyee #850. hozzászólásáraNem feltètlenül. èn is 3. Fokut vetek vissza idèn ès nincs vele baj. Tudja a minoseget es mennyisèget is. De a szürkèjè màr nagyon gyenge. Ha vesz most aratàskor jobbat akkor èvwkig jo lesz neki.
sőt!!! Szürke ha eljössz hozzàm, akkor ingyen ès bèrmentve adok neked egy holdba való harmadfoku magot.
Válasz Gabesz 01 #847. hozzászólásáraEz a képen 17ha, ez sem fémzárolt mag volt, már 3.vagy 4. éves, a fajtáját nem tudom sajnos. Annak idején egy havertól vettem takarmánynak, de olyan szép volt a mag, hogy elvetettem. Minden évben vetek fémzároltat vetőmagnak,de azóta is ez vetem vissza mert ez midig szebb és többet terem.
Válasz ZT Anti #854. hozzászólásáraEz most csak a széle. Belül jobb.
Válasz Sanyee #852. hozzászólásáraNem túl sűrű. Csak aszéle ilyen, vagy máshol is?