Hirdetés
Fórum
- AKG támogatás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Direktvetés, no-till. új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- RS-09 eszközhordozó új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
Cikkajánló
Marhatrágyát ilyen drágán még sohasem adhattak el
A régi közmondás szerint az ízlésről nem lehet vitatkozni.
Hirdetés
305 hozzászólás
Kaptatok már a 2005-ös ter alap támról, a túl igénylésről valamit?? Folyik az ellenőrzés már a 2006-os terítéken van!!
Válasz #203. hozzászólásra
Már akartam javasolni, de jól teszed. Így nem leszel ráutalva senkire. Legalább is ebből a szempontból.
Válasz #202. hozzászólásra
Van egy kisparaszt a szomszédban, de az nagybunkó:) Aratás közepén leteszi a kombájnt és elkezd szántani:) Holnapra egyébként igérték a vágást a negyedik faluból. Meg már néztem ki magamnak egy 514-est napraforgóaratásra, csak még kell hozzá az a kis búzapénz is.
Válasz #201. hozzászólásra
És nincs kisparaszt kombájnnal? Ő talán levágá!
Válasz #200. hozzászólásra
Az a baj, hogy a nagyok meg a kisparasztot utálják felénk. Már csak kitolásból sem vágják le a búzámat. Hátha beledöglök, a földeket meg eladom nekik.
Válasz #199. hozzászólásra
Még mindig nembirtátok levágni? Ráadásul azt hallottam, hogy az fm-nél utálják a parasztot nagyon.
Válasz #198. hozzászólásra
Gondolom. Nekem 20 ha összesen, ebből 2 búza még talpon csírázik, de a bevétele nagyon hiányzik a kasszából...
Válasz #197. hozzászólásra
6, nekem az elég sok...
Hány ha-os területet érint a hiánypótlás?
Válasz #195. hozzászólásra
Ráadásul neked hazai pálya:)
Válasz #193. hozzászólásra
Amúg jó ez az oldal!
Válasz #193. hozzászólásra
Az sincs olyan messze:). Egyébbként Én békésmegyei vok.
Válasz #192. hozzászólásra
Nem.Szolnok megyei. Csak sok kérdésre kaptam már választ azon az oldalon.
Válasz #191. hozzászólásra
Hali! Nem igazán arra válaszolt, amit kérdeztem, de az agrárkamaránál azt mondták, hogy majd meg kell felebezni, de nem v.színű, hogy fizetnek.:( Amúgy a határidővel nincs gond. Te békésmegyei vagy?
Látom a bekesmeak-on már meg is kaptad a választ a jogásztól. Most akkor mi újság van a határidővel? Kicsúsztál?
Válasz #189. hozzászólásra
Jaj, Én is!:)
Válasz #188. hozzászólásra
Remélem kedvező választ kapsz:)
Válasz #187. hozzászólásra
Megkérdeztem. Köszönöm szépen a segítséged!
Válasz #186. hozzászólásra
Itt utána tudsz nézni, vagy meg tudod kérdezni a jogásztól a tutit:
http://www.bekesmeak.hu/kerdesvalasz/kerdeskeres.php
Válasz #185. hozzászólásra
Biztos? Mertn azt mondták az fm-be hogy zéró tolerancia. De az "ügyintéző" nem biztos, hogy tisztába volt a konkrét helyzettel, amikor bevittem a hiánypótlást.
Válasz #184. hozzászólásra
Ha nincs túligénylésed, akkor nagy baj nem lehet. Legfeljebb hiánypótlás, meg később kapod meg az összes támogatást
Válasz #183. hozzászólásra
De Én nem igényeltem nagyobb területről, csak nem rajzoltam körbe egy tanyahelyet.
Válasz #182. hozzászólásra
Ja.Falumbéli 5 ha-ra elcseszte a berajzolást, erre ugrott rá a támogatás + a támogatás duplájára büntették. Éppen tegnap ecsetelte az ügyet...
Járt valaki, már úgy, hogy rosszul rajzolt v.mit a térképen, de a területet jól írta be, és nem kapott támogatást?
Válasz #180. hozzászólásra
Köszi!
Válasz #179. hozzászólásra
véglegesre kattintsz,utánna az ÜK beadás gombra,akkor megkérdezi a randszer,hogy internetes úton adod be vagy kinyomtatod és postán,ha internetes úton akkor kattintsz arra,és kész.
Válasz #176. hozzászólásra
Jólaci megcsináltam a térképet kitöltöttem a adatlapot! Elküldeni ugy kell, hogy e véglegesre katintani?
Válasz #177. hozzászólásra
Kezd már látszani a hatás! remélem jó lesz most jól jött rá az eső, bemosta mint az állat!
Válasz #173. hozzászólásra
milyen a LUMAX?van már hatás?
Válasz #175. hozzászólásra
nem most kell csinálni,én már márciusba megcsináltam,rég beadtam,minden jó volt,most terhelt a rendszer.
Nálam is olyan,ennyit tudnak,meg tetű lassú
Nem!! Talán rendszer hiba megint!!!
Sziasztok!
Ha belépek a ügyfélkapun nekem a képernyő alsó felén nincs semmi! Olyan minta csak a felén tudnék dolgozni, magyarul 3-4 sor látszik egyszerre! Nektek is ilyen?
ma délelött megcsináltuk az agrárkamari tanácsadóval a támogatási kérelmet
kb. 5-ször állt le a rendszer
Válasz #170. hozzászólásra
A 166-ban. leírtam! Én is ma találtam meg a megoldásd!
Igen a firefoxal nekem működött egyből, de én jobban kedvelem az explorert!
Válasz #169. hozzászólásra
Mit kell átállítani?
A firefoxal egyből működik?
Válasz #168. hozzászólásra
Nem jobb, de amig az explorert nem álítod átt , be sem tudsz vele lépni az ügyfélkapun!
Van erről tapasztalatok:
Igaz az, hogy a FIREFOX böngészővel jobb az MVH E ügyfélkapu használata?
A hasznosítási kódokat az MVH honlapján az E-kérelem 2008 / Jogcímek / SAPS / Feltételrendszer /Kódlista útvojnalon érhető el.
28. Hogyan kell beállítani az Internet Explorert az Ügyfélkapus belépéshez?
1. Válassza ki felül az Eszközök menüpontot, azon belül az Internetbeállítások menüpontot
2. Kattintson felül a Biztonság fülre
3. Kattintson egyszer a Megbízható helyek ikonra, ez egy nagy zöld körben egy pipa
4. Kattintson a helyek... gombra
5. A feljövő ablakban a webhely hozzáadása a zónához mezőbe írja be, hogy:
https://gate.gov.hu
6. Kattintson a hozzáadás gombra
7. Kattintson az OK gombra
Hogyan lehet be illeszteni a képernyőre a támogatást kérelmező lapot!!? Ugyanis nekem nem látszik a jobb fele!!Hiába kicsinyítek akkorsem jó!!
Válasz #163. hozzászólásra
keress vissza az alapnövények megvannak .
Válasz #162. hozzászólásra
jólvan na nem kaplak be!
azt tudjátok hogy a hasznosítási kódokat hol lehet megnézni?
Válasz #161. hozzászólásra
Jól van na! Be nem kell kapni!!
Válasz #159. hozzászólásra
Ne idegesíts Ides! A kutya nem lapoz azért vissza! Egyébként meg fejlődhettek volna anyit az elmúlt 4 hétben hogy az explorerből is elérhető legyen!
Használjátok a Firefoxot az Exploler egy szar!
Válasz #157. hozzászólásra
Te egésznap ezen rágódtál!! A topik elején ott van mit kell letőlteni!!
Válasz #157. hozzászólásra
nem tudtad?
Na Végre bejutottam! Explorerrel nem lehet bejutni!! Le kell tölteni a firefoxot és abból már be lehet lépni!!
Válasz #154. hozzászólásra
egy kicsit alá kell tenni! Vagy olyan nagy a befolyása ott fenn?? nálunk így müködött össze fogtunk és menni kellett neki!!