Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Használt szántóföldi permetező új
- Direktvetés, no-till. új
- AKG támogatás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
Cikkajánló
Marhatrágyát ilyen drágán még sohasem adhattak el
A régi közmondás szerint az ízlésről nem lehet vitatkozni.
Hirdetés
305 hozzászólás
Válasz #153. hozzászólásra
szóval a falugazdász erősebb mint a könyvelő!! azért adtam a könyvelőnek bízalmi kérdés és nem vissza éllés!!
Válasz #150. hozzászólásra
Nekem valamikor voltak vele közösem marháim ,de ma már szóba sem állok vele mert egy pitiáner irigy ember és nem tudja megemészteni hogy nálam megy a verkli nála meg rég megdöglött!! arra esély sincs hogy onnan kipaterolják, pedig itt szinte mindenki utálja...
Válasz #151. hozzászólásra
ha nekem ideadnád az is visszaélés lehetne,csupán bizalmi kérdés
Válasz #150. hozzászólásra
a mi falugazdászunk 700db csinál,ezért kéri mindenkitől az ügyfélkaput
Válasz #149. hozzászólásra
na akkor ez nem vissza élés csak a könyvelőnél???akkor hogy is van ez??
Válasz #147. hozzászólásra
ja csak nekem nem csinálja meg mert van gépem!!főleg nem pénzért!!!!!!
Válasz #145. hozzászólásra
úgy adja be hogy odadod neki a jelszót és belép,a rendszerbe.ha nekem ideadnád,megtudnám csinálni a tiedet.
Válasz #146. hozzászólásra
ezt nálunk is eljátszotta utánna lett másik!! Hidd el nem lesz más megoldásod ha mindíg kidobb!!
Válasz #142. hozzászólásra
a falugazdásznak egy kódja van és egy kóddal egy gépen tud dolgozni és kb.300 kérelmet adhat be.a te ügyfélkapuddal megtudja csinálni ellenszolgáltatás fejében
Minálumk a falugaszdász ha valamit nem tud inkább letagadja hogy olyan nincs is csak ne kelljen megkérdezni-e a fönőkétől! Én aláírtam hogy magam megcsinálom ,de hogy a büdös f.s.ba ha be se lehet lépni!??!! Valakit megverek...
Válasz #143. hozzászólásra
gratula!!de ezt akkor sem értem saját regisztrációval valaki hogy adja be másét????
Válasz #142. hozzászólásra
300 darabnál többet azért nem csinálhat mert kifutna az időből,ezért átcsoportositanák az ügyfeleket.
Válasz #140. hozzászólásra
igen pontositom,2007 első negyedévet adta be a falugazdászom,utánna az asszony mivel 2007 ápr.22 volt a lagzink.
Válasz #141. hozzászólásra
itt mindenkitől kérik!!
Válasz #137. hozzászólásra
a falugazdászok csak kb.300db. kérelmet adhat be ,ha több van akkor váltat ki ügyfélkapus regisztrációt és úgy csinálja de ez nem szabályos .a mi falugazdászunk is ezt mondta és igy csinálja.
Válasz #138. hozzászólásra
tudtommal 2007-től kellet ügyfélkapu!!
Vagy lehet rosszúl tudom de itt mindenki akkor váltott!Kivéve ki nem volt vállalkozó!
Válasz #135. hozzászólásra
mi az hogy rosszúl?
Válasz #132. hozzászólásra
nekem 2006 ban a falugazdász adta be az áfabevallást meghatalmazással,nem is volt ügyfélkapum,2007 ben már én adtam be magam,(az aszonyom)ekkor váltottam ügyfélkaput
Válasz #134. hozzászólásra
Más nevével saját bejelendkezve hogy adjabe?? hiszen ezért kellett regisztráltatni magunkat nem??
Válasz #133. hozzászólásra
Akkor ti szerencsések vagytok ebben!!
De minekünk szenvedni kell ezzel!!
Válasz #131. hozzászólásra
mert az MVH nál rosszul regisztrálták a meghatalmazásotokat azért tud a te számoddal bemenni
Válasz #132. hozzászólásra
nem kell azért van meghatalmazás hogy az övével adja be én tudom,mert az asszony könyvelő.
Válasz #128. hozzászólásra
Ez ugy van hogy az agrárkamarások egyben a szaktanácsadoi is a gazdáknak szaktanácsadási dijat kell fizetnünk de ök erre állami támogatást kapnak és a dijnak visszaadják a 80 % át minimális összeg pár ezer forint amit nem adnak vissza.
Válasz #130. hozzászólásra
Na na akkor hogy csinálja meg az áfa bevallást az neki is kell!
Válasz #129. hozzászólásra
De ha nem tud belépni az ügyfélkapun akkor kell ez nálam is bejött!
Válasz #127. hozzászólásra
a könyvelődnek nem adhatod oda az ügyfélkapus jelszódat,visszaélhet vele .a kérelemcsomagban kapott jelszóval tud a falugazdász bejutni a tám.kérelmedhez,pont a visszaélés miatt.
Válasz #124. hozzászólásra
ha saját magad csinálod akkor nem kell az új jelszó amit kaptál a kérelemcsomaggal.
Válasz #126. hozzászólásra
és mekkora terület volt?? Mert itt csak azoknak csinálják kiknek nics számítogép otthon!
Válasz #125. hozzászólásra
Pedig nálam most is bejönn rendessen! Nekem is van könyvelőm odaadód az amit választasz! PPedig cserélni kell hidd el!! Mióta regisztráltál, nem régi és nem aktivál??
Válasz #120. hozzászólásra
Hála istennek nálunk a területalaput megcsinálja az agrarkamara.
Válasz #123. hozzászólásra
Nem változtatok jelszót mert a könyvelőm is azt használja az adó és járulék bevallásaimhoz! Az ügyfélkapus bejelentkezésnél be tudok jelentkezni mert kiírja hogy ön sikeresen bejelentkezett pár pillanat múlva előjön az ön által kívánt oldal! de az úgy b.szik előjönni, helyette újra előjön hogy írja be a jelszót meg a fel. nevet!!
Válasz #123. hozzászólásra
Nálam is a jelszó csere jött be!! majd utánna kell amit kaptál, ha be tudtál lépni!
Válasz #122. hozzászólásra
A saját jelszódat írd amit választottál mikor regisztráltál az önk nál és azt a felhasználó nevet! Ha nem megy cseréld ki a jelszót!
Az ügyfélkapun sem tudok belépni, meg a közvetlen bejelentkezéssel sem mert mindíg kib.sz hogy hibás a jelszó/felh.név! Pedig azt írom be ami a papíron van!
Válasz #119. hozzászólásra
Azt már ne!! Próbál kozz én sem csinálok mást de még sem jönn!! Ha igen mire eljutok a végére megint elmegy!!
Nyugi!!
Válasz #118. hozzászólásra
Egy hete is próbálkoztam de akkor is ez volt! Száradjon le keze lába még életében annak aki ezt kitalálta!
Válasz #117. hozzászólásra
Az nem kifelyezés!!! Szét b.sz az ideg!!!
Válasz #116. hozzászólásra
próbálkozz töbször,karbantartás biztos.én megcsináltam,szerintem egyszerű,be is tudnám adni de még nem lehet,kormányrendeletre várnak.
Válasz #116. hozzászólásra
Na mi van rajtad is kifogott a gép??
Az mitól van hogy beírom az ügyfélkapunál a felh. nevet meg jelszót. benyomom hogy ok. majd beugrik hogy sikeresen bejelentkeztem, mindjárt adja a kívánt ügyet , de egy pillanat múlva újra beugrik a panel amin kéri a felh. nevet meg a jelszót mintha be sem léptem volna!???
Válasz #113. hozzászólásra
Szerintem csak úgy lehet megoldani, ha a területet több parcellaként rajzolod be és így körbe tudod rajzolni a nem támogatható területeket. Aztán meg bejelölöd az egybeművelést.
Válasz #113. hozzászólásra
nem foglalkozik vele senki, mindenki a vetésekkel van elfoglalva
majd május elején, mikor egy hétig egyfolytában esni fog sorra kerül az is
Válasz #111. hozzászólásra
senki nem tudja????????????????????????????????????????????????
Válasz #111. hozzászólásra
nem tudjátok??
például egy 10ha ros parcellában van 2 tanyatelek ami nem támogatható hogyan kell rajzolni
Válasz #109. hozzászólásra
kösz
Válasz #108. hozzászólásra
kuk=GAB06, búza=GAB01, Árpa=GAB04, Nap=IPA17, legalábbis tavaly ez volt
tudni kéne a kódokat kuki napra búza árpa tudjátok?
Válasz #106. hozzászólásra
köszönöm,sikerült egyet berajzolni
Válasz #105. hozzászólásra
két kattintással tudod a sarokpontokat lerakni, a progi automatikusan összeköti a lerakott pontokat, így rajzol