Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Termőföld kisajátítása autópálya épités miatt! új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Massey Ferguson 5445/5455 traktorok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Öntözés új
- Zetor traktorok új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Kalászosok műtrágyázása új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
Cikkajánló
Hirdetés
79 hozzászólás
UTB 650 M tipusú erőgép olajszivattyút keresek vagy az olajszivattyú két darabból álló házát (piros négyzetek). Van valakinek ilyen alkatrészekről információja?
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-06-01 13:06:45
#1. hozzászólás, egy ember küldte be 2014-03-29 18:52:34-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Sziasztok! UTB 650 traktorhoz szeretnék beszerezni kézikönyvet, ha valakinek van az irjon!
Fuuuull Puuuuulllll
Válasz #24. hozzászólásra
akkor nem vagy igazi traktoros ( és már nem is leszel)
Válasz #22. hozzászólásra
Én bele sem mentem volna a sárba.
Válasz #22. hozzászólásra
Mint az oroszok.Nem semmi amiket csinálnak, tényleg gladiátoroknak képezik.
felénk ezeket a trakikat hivják AKARATOS traktornak+traktorosnak , nem ezeket a modern műanyag izéket ...
Válasz #19. hozzászólásra
Egyébként nagyon sajnálom, hogy a gyár muzeumából nem hoztunk annak idején egy két utoszt. Nem tom azóta mi lett velük. Ahogy a román valóságot ismerem valami ocskavastelepen végezték.
Válasz #19. hozzászólásra
Hát az utosz mtz kópia és a multkor meglestem egy utost ami majdnem 650-es szóval csak van valami közös bennük.
Válasz #5. hozzászólásra
Brassóbann csinálta az AB nem Pakisztánbann hanem Egyiptomban vitték ott már 40 éve használnak U650est.
Nem MTZ licensz az UTOS U27 volt a MTZ45 licensz. Az U650 már a románok fejlesztették az U27 modelből.
Első ránézésre sokan azdt mondják, hogy MTZ kopia de ha belenézün jobban kideröl hogy semmi nem azonos az MTZkel.
Válasz #16. hozzászólásra
NIncs skype, csak mess.
Sinajan lesz megint agytagito
Válasz #16. hozzászólásra
Valami skype-od nincs?
Válasz #15. hozzászólásra
Hova?
Válasz #14. hozzászólásra
Ti nem kell menjetek agytagitora?
Válasz #13. hozzászólásra
Hát még jó. De ha nem lessz valami jó idő semmit nem lehet betakarítani.
Válasz #12. hozzászólásra
Az nem semmi....
A mezo milyen? Buza, pityesz?
Válasz #11. hozzászólásra
Itt eddig szombaton nem volt esső. Máskor mindig. Most meg kb egy orája visz el a víz.
Válasz #8. hozzászólásra
Itt 37-40 fok van. kibirhatatlan...
Válasz #7. hozzászólásra
Piatra Neamt-on csinaltak azokat a trakikat ugy tudom.....
Válasz #6. hozzászólásra
Ki megy Juravle-val a "talalkozora"?
Válasz #4. hozzászólásra
Idő milyen nállatok? Minket asszem elvisz mostmár a víz. Mindennap nagy zuhé.
Válasz #5. hozzászólásra
Hol gyártották? Nincs már gyár. Nemrég jártam arra.
Válasz #4. hozzászólásra
Nem megyek. És te? Mi még melozunk
NEMREG GYARTOTTAK [3HONAPJA]10.000DARABOT A PAKISZTANOKNAK,OK KABIN NELKUL KERTEK,AZT MONDTAK,H OK ENNEL JOBB TRAKTORRAL NEM DOLGOZTAK.LEHET GYAGYASOK EGY KICSIT.SZIVOS TRAKI AZ BIZTOS,DE A SEBESSEG VALTOJA AZ EGYIK LEGSZARABB BENNE
NAGYON EROS,ELEG SOKAT ESZIK,A SZANTAST NEM SZERETI,LEHET,H AZ MTZ-ROL MASOLTAK,DE LEGALABB FELE OLYAN JOT CSINALHATTAK VOLNA BELOLE
Válasz #2. hozzászólásra
Mesz Sinaia-ra?
Válasz #1. hozzászólásra
Az van nekem is. Igenytelen gepek az biztos, de egy kicsit regiek..... es kenyelmetlenek, nagy a fulkezaj, tisztan soha ne szallsz ki beloluk , de annyieert amennyiert venni lehet jobban nem kapsz. Egy kis ujitassal jo traktort lehetett volna belole csinalni
Válasz #1. hozzászólásra
Van. Jó gépek. Nagyon szivósak csak kicsit eljárt felettük az idő már. Ha jól tévedek valami ősöreg mtz licensz alapján gyártották őket. A szinkron mentes váltó ma már nem valami korszerű és a fogyasztás is nagy de azért szeretjük és használjuk őket. Kár hogy ma már nem gyártják.
VAN MEG RAJTAM KIVUL VALAKINEK ROMAN 650=ESE?MI A VELEMENYETEK ROLA?