Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Ares 826 #3168. hozzászólásáraHa a parasztok most hirtelen megrohanják a kutat, akkor hamar kifogy. Márpedig hetek óta azt olvasom, hogy vannak helyek, ahol eddig nem lehetett normális mennyiséghez jutni. A helyükben én is szaladnék most, legalább egy-két hónapra betankolni.
Válasz #bandi #3165. hozzászólásáraHa ez tényleg általános, és ma megrohanják a kutakat, akkor már délutánra, estére "csitu" lesz, és a múltkori roham tapasztalatai alapján még jó, ha a jövő héten újra utolérik magukat.
Válasz ..,-:) #3157. hozzászólásáraNekünk ma a Mol kúton azt mondták, hogy ibc tartályba is hozhatunk bármennyit hatósági áron. Holnap hozunk is haza legalább egy tartájjal
Válasz Ares 826 #3154. hozzászólásáraIBC tartályban 200 liter. 200,01-nél(felesleges a pisztollyal játszani….)már az egész normál áron van kiszámlázva, viszont kell egy kört tenni és mehet újra a 200.
Traktorba mehet ami belefér.
Válasz KISMASZEK77 #3152. hozzászólásáraMost hívott a megyei kamara elnöke, hogy a hétvégén a MOL kutakon nincs korlát a tankolásra gazdálkodóknak minden trakit tele lehet tankolni és még adnak IBC tartályba is! Mai mol határozat, friss hír nem kamu! Elő a kannákat gazdatársak mindent megtölteni amit csak lehet!
Válasz #bandi #3151. hozzászólására Mondom lassan hogy mindenki megértse, amíg az új kormány nem alakul meg addig nincs semmilyen módosítás! Esetleg ha rendkívüli katonai helyzet lenne akkor a köztársasági elnöknek van addig jogköre szerintem rendkívüli döntéseket hozni!
Válasz Büresz #3146. hozzászólásáraNemtudom, de az előbb a boltban vették az étolajat, aztán modta a kasszás neki, hogy max 5 db! De két márkából vett szóval mehetett a 10
Válasz Büresz #3146. hozzászólásáraSzerintem nem volt mennyiségi korlát.
Abból is gondolom, hogy most mindnél külön külön fel van tüntetve a vásárolható mennyiség!
Eddig ezt nem tapasztaltam.
Válasz Büresz #3141. hozzászólásáraÉn csak segítségként gindoltam megosztani!
Ma a változatosság kedvéért a hatósági áras élelmiszerek mennyiségét korlátozták.
Válasz Büresz #3139. hozzászólásáraIlyennel nem tréfálnék!!!!
Tegnap 20 lityót adtak kannába, utána bezötyögtünk 2trakival.
Ma mentünk megint kettővel, erre mondják hogy lehet korlátlanul tartályba is.
Mellettem ibc- be nyomták, egy nekifutással tele! NINCS LIMIT!
Nem tudom hogy mindenütt megengedték-e, de a Kunhegyesi mol kúton biztos hogy így van!!!
Válasz Petro88 #3133. hozzászólásáraRendben, de sajnos minden a politikához kapcsolódik még az a szék is amin pont ülsz meg mi is, s az a billentyűzet is amit mindenki nyomkod!
Válasz envagyok2 #3123. hozzászólásáraEz kb mindenkit zavar, aki üzemanyagot használ az Ignises öreg papi kívűl... szerinted egy építőipari cég hogy tankol egy láncos kotrót vagy egy bulldózert? vagy egy rendezvényszervező egy dízel generátort? vagy hogy kerül üzemanyag mondjuk egy átemelő szivattyúba? vagy egy öntözőgépbe?
És mi a helyzet a kamionosokkal, teherautókkal, kisteherautókkal, furgonokkal, buszokkal? a járatos buszok is a kútra járnak, mert áruhiány van, mai napig nem állt helyre az ellátási lánc, mert aki megtehette az nem szállít, a hol meg (valószínűleg tudatosan) akadozik a kiszállítással... (miért is? mert minél kevesebbet visz ki most, annál kisebb a bukó, plusz annál könnyebb megindokolni miért kell korlátozni a mennyiséget...)
A választás után bedobják a gyeplőt, mert kell az államnak az ÁFA, csak a vak nem látja hogy a fogyasztóval szemben minden szereplő ellenérdekelt fél ebben a játékban...
Válasz #bandi #3119. hozzászólásáraazt megoldja a kutas, az nem a miniszterelnök dolga, hogy a szart lapátolja. ennyi érinti ebből őket. nyilván ezek a literek azért vannak, hogy ne kanázzák az osztrákok meg románok, ez így is fog maradni, ez senkit nem zavar rajtunk kívül, kb. ez a szépséghiba kategóriába tartozik náluk, annyit is foglalkoznak ezzel. majd ha így sem megy, akkor foglalkoznak vele, ami lehet hamar itt lesz, ha a molnak nem sikerült mára bevásárolnia rubelből, hahahaha
5531 hozzászólás
Na most volt ismerősöm a helyi mol kúton, kupában 20 liter a max! Szaladt ki a kislány, hogy azonnal álljon le és nincs több!
Válasz Ares 826 #3168. hozzászólásáraHa mindent megtankolok már 5 köb Aztán még ugye nem is tettél el plusszba
Válasz Ares 826 #3168. hozzászólásáraHa a parasztok most hirtelen megrohanják a kutat, akkor hamar kifogy. Márpedig hetek óta azt olvasom, hogy vannak helyek, ahol eddig nem lehetett normális mennyiséghez jutni. A helyükben én is szaladnék most, legalább egy-két hónapra betankolni.
Válasz #bandi #3165. hozzászólásáraVicc az egész...
Válasz Bárány #3167. hozzászólásáraKamionba nem adnak nagy rohamnak vége van a külföldieknek nem adnak kamcsiba, akkor miért nem lenne naftalin????
Válasz #bandi #3165. hozzászólásáraHa ez tényleg általános, és ma megrohanják a kutakat, akkor már délutánra, estére "csitu" lesz, és a múltkori roham tapasztalatai alapján még jó, ha a jövő héten újra utolérik magukat.
Válasz #bandi #3165. hozzászólásáraBenn a pakliban.
Válasz Ares 826 #3164. hozzászólásáraEz valami kampányzáró “vihettek akármennyit” akció? Hétfőtől meg csitu van
Válasz gyorfy10 #3161. hozzászólásáraEzt mondom én is de nehéz soknak itt a felfogása! Hétvégén van kiszolgálás tartályba is.
Válasz gyorfy10 #3161. hozzászólásáraKanizsán melyik molon mondták? Kell igazolni valamit? Vagy csak folyatni?
Válasz ..,-:) #3157. hozzászólásáraHa így akarják adni neked, kérd hogy mutasson róla valami papírt!
NINCS korlát!
Válasz ..,-:) #3157. hozzászólásáraNekünk ma a Mol kúton azt mondták, hogy ibc tartályba is hozhatunk bármennyit hatósági áron. Holnap hozunk is haza legalább egy tartájjal
telenyomjadtemocsok!!!!!
Válasz Ares 826 #3154. hozzászólásárainkább a kornai könyvét vegyétek elő, azzal többre juttok
Válasz envagyok2 #3156. hozzászólásáraJó akkor ahogy szeretnéd "parlament alakulása" ! Na így jó???????
Válasz Ares 826 #3154. hozzászólásáraIBC tartályban 200 liter. 200,01-nél(felesleges a pisztollyal játszani….)már az egész normál áron van kiszámlázva, viszont kell egy kört tenni és mehet újra a 200.
Traktorba mehet ami belefér.
Válasz Ares 826 #3148. hozzászólásárakormány nem alakul.
sehogyse.
azt válassza a parlament.
a parlamentnek van alakuló ülése...
Válasz #bandi #3150. hozzászólásáraA német csak egyet vihet.Nem mindegy.
Válasz KISMASZEK77 #3152. hozzászólásáraMost hívott a megyei kamara elnöke, hogy a hétvégén a MOL kutakon nincs korlát a tankolásra gazdálkodóknak minden trakit tele lehet tankolni és még adnak IBC tartályba is! Mai mol határozat, friss hír nem kamu! Elő a kannákat gazdatársak mindent megtölteni amit csak lehet!
Válasz #bandi #3151. hozzászólására Mondom lassan hogy mindenki megértse, amíg az új kormány nem alakul meg addig nincs semmilyen módosítás! Esetleg ha rendkívüli katonai helyzet lenne akkor a köztársasági elnöknek van addig jogköre szerintem rendkívüli döntéseket hozni!
Üdvözlet kollegák!
Mol kúton ezen a héten adnak még kannába gázolajat 200l.
Hétfőtöl csak 20l.
Helyileg MARTFÜ.
Válasz Ares 826 #3148. hozzászólásáraA éjszakai rendelet gyártás is szünetel vagy mi?
Válasz Büresz #3146. hozzászólásáraNemtudom, de az előbb a boltban vették az étolajat, aztán modta a kasszás neki, hogy max 5 db! De két márkából vett szóval mehetett a 10
Válasz Büresz #3146. hozzászólásáraSzerintem nem volt mennyiségi korlát.
Abból is gondolom, hogy most mindnél külön külön fel van tüntetve a vásárolható mennyiség!
Eddig ezt nem tapasztaltam.
Válasz #bandi #3147. hozzászólásáraAddigra kell az új kormánynak megalakulni addig csak ügyvezető kormány van nem tud senki sem törvényt módosítani!
Válasz Ares 826 #3145. hozzászólásáraMeglátjuk
Válasz atisgyulai #3144. hozzászólásáraKöszönjük. Az élelmiszer eddig is korlátozva volt nem?
Válasz .Richard. #3143. hozzászólásáraMájus 15. van a rendelet addig maradni fog szerintem a 480 ft/ liter ár
Válasz Büresz #3141. hozzászólásáraÉn csak segítségként gindoltam megosztani!
Ma a változatosság kedvéért a hatósági áras élelmiszerek mennyiségét korlátozták.
Válasz atisgyulai #3140. hozzászólásáraVálasztáshoz közeledve megszűnnek a korlátozások. Gondolom hamar 650 lesz.
Válasz agrogal #3135. hozzászólásárayoutubon fent van.
Válasz atisgyulai #3140. hozzászólásáraJól van, legjobb húzásuk mostanában ha így van.
Válasz Büresz #3139. hozzászólásáraIlyennel nem tréfálnék!!!!
Tegnap 20 lityót adtak kannába, utána bezötyögtünk 2trakival.
Ma mentünk megint kettővel, erre mondják hogy lehet korlátlanul tartályba is.
Mellettem ibc- be nyomták, egy nekifutással tele! NINCS LIMIT!
Nem tudom hogy mindenütt megengedték-e, de a Kunhegyesi mol kúton biztos hogy így van!!!
Válasz atisgyulai #3136. hozzászólásáraÁprilis 1?
Válasz Petro88 #3133. hozzászólásáraRendben, de sajnos minden a politikához kapcsolódik még az a szék is amin pont ülsz meg mi is, s az a billentyűzet is amit mindenki nyomkod!
Válasz atisgyulai #3136. hozzászólásáraReggel még nem lehetett
Achtung, Achtung!
Mol- nál szabad a gazda!!!!
Lehet vinni korlátlanul 480 ért.
Akár ibc- be is.
Ez nem rémhír, aki nem hiszi, járjon utána!
Válasz Moderátor #3132. hozzászólására Mire végignéztem letörölték,nekem tetszet
Válasz envagyok2 #3123. hozzászólásáraEz kb mindenkit zavar, aki üzemanyagot használ az Ignises öreg papi kívűl... szerinted egy építőipari cég hogy tankol egy láncos kotrót vagy egy bulldózert? vagy egy rendezvényszervező egy dízel generátort? vagy hogy kerül üzemanyag mondjuk egy átemelő szivattyúba? vagy egy öntözőgépbe?
És mi a helyzet a kamionosokkal, teherautókkal, kisteherautókkal, furgonokkal, buszokkal? a járatos buszok is a kútra járnak, mert áruhiány van, mai napig nem állt helyre az ellátási lánc, mert aki megtehette az nem szállít, a hol meg (valószínűleg tudatosan) akadozik a kiszállítással... (miért is? mert minél kevesebbet visz ki most, annál kisebb a bukó, plusz annál könnyebb megindokolni miért kell korlátozni a mennyiséget...)
A választás után bedobják a gyeplőt, mert kell az államnak az ÁFA, csak a vak nem látja hogy a fogyasztóval szemben minden szereplő ellenérdekelt fél ebben a játékban...
Válasz Ares 826 #3127. hozzászólásáraÜdv!
Ez az Üzemanyag fogyasztás / gázolaj- és benzináremelés topic!
NEM AZ OFF TOPIC!!!
Kérlek benneteket hogy ne politizáljatok ebbe a topicba se, arra van az off topic!
Köszönöm szépen :)
Modi
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-04-01 11:38:24
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-04-01 11:38:16
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-04-01 11:38:04
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-04-01 11:37:36
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-04-01 11:37:21
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-04-01 11:37:04
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-04-01 11:36:46
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-04-01 11:21:05
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-04-01 10:44:17
Válasz #bandi #3119. hozzászólásáraazt megoldja a kutas, az nem a miniszterelnök dolga, hogy a szart lapátolja. ennyi érinti ebből őket. nyilván ezek a literek azért vannak, hogy ne kanázzák az osztrákok meg románok, ez így is fog maradni, ez senkit nem zavar rajtunk kívül, kb. ez a szépséghiba kategóriába tartozik náluk, annyit is foglalkoznak ezzel. majd ha így sem megy, akkor foglalkoznak vele, ami lehet hamar itt lesz, ha a molnak nem sikerült mára bevásárolnia rubelből, hahahaha