Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.5 FtUSD391.39 FtCHF432.34 FtGBP484.97 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ha ott nincs üzemanyag menj pár faluval odébb. Itt még házhoz is kihozzák ha úgy kérem, csak jóban kell lenni a benzinkutassal. Törzsvendéget szeretik.
Sírsz, hogy nincs üzemanyag. A Szerb gazdák mikor az Amerikaiak bombázták őket, Magyarországra jártak át gázolajért. Itt még jó a helyzet.... Minden relatív.
Válasz Háromágú villa #3014. hozzászólásáraRosz helyen élsz, ittkorlátlan mennyiségben van üzemanyag. Prémium disel meg főleg ha minden kötél szakad. De mire nagyobb menyiségre lesz szükség simán beesik 480 alá az üzemanyag. (Aratásra)
Válasz Bárány #3001. hozzászólásáraA közeli MOL kúton úgy oldják meg hogy beállsz a nagynyomású kútfejre, tankolhatsz 200 litert kannába is, tudják hogy őstermelő vagy, nem kell átállítani semmit a rendszerben, hanem van bennt náluk egy kártya, azt becsippantja és 480 ért viheted...
Válasz ..,-:) #3000. hozzászólásáraVannak bajok, az biztos! Van, ahol ezt meg tudják oldani úgy, hogy tankolás előtt szükség esetén átállítják a számítógépeben az árat. De simán lehet, hogy ez nem mindenhol járható.
Válasz Bárány #2999. hozzászólásáraCsomó nagy nevű kúton nem lehet tankolni 7,5 tonna felettivel, mert a kútoszlopok 480-ra vannak állítva…….gyönyörű…..
Válasz ..,-:) #2992. hozzászólásáraÍgy is lehet a piacot leszabályozni magadnak.
Nem mintha a külföldi cégek nem molost árulnának.
Csak ugye az előállító úgy játszik velük, ahogy akar. Gondolom kiebrudalja az országból a többi láncot. Kb ez a lényeg
Válasz apuci #2991. hozzászólásáraJó sok kis kút, akik eddig külföldről szerezték be a cuccot, azok most gyakorlatilag, egytől-egyig bekopogott már a MOL-hoz szerződésért……vagy fine…..
Válasz barazdabetyar. #2987. hozzászólásáraAhigy hallom, vannak helyek, ahol még mindig erősen korlátozzák a tankolhatóennyiséget. Ott a muszáj nagy úr lehet, indulnak a tavaszi munkák.
Válasz Bárány #2986. hozzászólásáraMOL tól?Azoknak nem jár a 480-as ár.Ezért kútról hozassák,hogy 480 legyen.Ezért is van a fennakadás a kiszállításoknál.Ahogy hallottam a hódmező gazda is kijár a kútra 480-ast tankolni.
Válasz Bárány #2977. hozzászólásáraCsak ne hordják fönn annyira az orrukat!
A földjüket tőlünk lopták, a nyelvüket meg a németektől.
Most meg a naftàt hordják!
Mondjuk az nekem nem fáj, de az arcukból visszább vehetnének.
Válasz Bárány #2981. hozzászólásáraNem.
2 traktor, egy tulaj sem működik.
IBC 200 liter mehet.
Itt a Glencore/Viterra a szomszédban és a kamionok sokasága itt tankol.
Szerintem még mindig nem győzik a kiszállítását, viszont felfelé már megy a nyavalygás(lobbi), hogy ez nekünk, parasztoknak ez így nem jó, mert csak akadozunk a kutakon. Azért reggelente simán ott áll 30 traktor…….ez sem jó…..előbb utóbb ez is szemet szúr valakinek és rábaszás lesz…….a lényeget gondold tovább…….
Válasz atisgyulai #2972. hozzászólásárategnap este a megszokott OMV kút fél 10-től 50 liter a tankba, 20 a kannába, ma MOL-ra váltottam, az 100 liternél megállt, de legalább 100 és mindegy mibe
az OMV a határmenti kutakra hozta ki a korlátozást és tényleg tele vagyunk osztrákkal a kutakon, utánfutóval, hordóban viszi a burgenlandi türhő és nem emiatt türhő, mindig is azok voltak, az a lételemük
öröm, az ürömben, hogy az osztrák kút zsebéből húzza ki a pénzt az osztrák benzin turista
Válasz KISMASZEK77 #2965. hozzászólásáraElvileg trakiba 200lityót adnak, (de csak a tankba) és egy embernek naponta egyszer. Nagy pisztolyon lehet ezt kitankolni, de előtt be kell szólni, hogy vegyék át 480-ra.
Kis pisztoly 100- nál letilt.
A 100 litert is napi egy alkalommal lehet.
Hogy hogyan ellenőrzik azt ne kérdezze senki, fogalmam sincs.
Kis kutak még mindig Off-olnak.
Válasz endypapa_20120 #2968. hozzászólásáraegy dolgot nem értek, itt a fórumon pár nap alatt mindenre jön megoldás de azoknak akiknek a dolguk lenne kusban vannak! ez amit irtál tök jó szerintem, ami pedig a kutakon van az meg tök nem jó!
Válasz Ares 826 #2964. hozzászólásáraez nem a múltról szólt, csak szemléltettem, hogy hasonló helyzetből kiindulva, hova értek Ők és hova értünk mi. Mert ahogy nekik, úgy a lehetőség adott volt nekünk is, csak nálunk máshogy alakult
sőt, egy sokkal gyengébb adottságokkal rendelkező ország, tegyük hozzá
Válasz endypapa_20120 #2968. hozzászólásáraSőt! Ha lenne ilyen kártya, támogatás igényléskor feltölthetnék az igényelt területet lefedő üa. mennyiséggel. Tankoláskor lehúzzák és nem kellene jövedékit áfát igényelni!
Csak így túl egyszerű lenne.
5531 hozzászólás
Válasz Háromágú villa #3016. hozzászólásáraMindenre van megoldás…
Válasz Háromágú villa #3016. hozzászólásáraKevés, vagy te mint ellenzékben az összefogás. :D
Ha ott nincs üzemanyag menj pár faluval odébb. Itt még házhoz is kihozzák ha úgy kérem, csak jóban kell lenni a benzinkutassal. Törzsvendéget szeretik.
Sírsz, hogy nincs üzemanyag. A Szerb gazdák mikor az Amerikaiak bombázták őket, Magyarországra jártak át gázolajért. Itt még jó a helyzet.... Minden relatív.
Válasz MrPoke #3015. hozzászólásáraMicsoda érvek!!!
Válasz Háromágú villa #3014. hozzászólásáraRosz helyen élsz, ittkorlátlan mennyiségben van üzemanyag. Prémium disel meg főleg ha minden kötél szakad. De mire nagyobb menyiségre lesz szükség simán beesik 480 alá az üzemanyag. (Aratásra)
Válasz Csaba(Quercus) #3013. hozzászólásáraAzt lehet kapok, csak üzemanyagot nem.
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-21 07:10:05
Válasz Bárány #3001. hozzászólásáraA közeli MOL kúton úgy oldják meg hogy beállsz a nagynyomású kútfejre, tankolhatsz 200 litert kannába is, tudják hogy őstermelő vagy, nem kell átállítani semmit a rendszerben, hanem van bennt náluk egy kártya, azt becsippantja és 480 ért viheted...
Válasz neo. #3008. hozzászólásáraMiért rossz? 200L tankoltál 1óra különbséggel. Gonolom nem teherautóba.
Válasz neo. #3008. hozzászólására50 forintott csökkent az üzemanyag ára. De rajtafelejtette a 200 forint kedvezményt, előző napról. Jól jártál.
Valahogy nem jöttök a matek. Hol a hiba?
tegnap délelőtt a zanati úti MOL kúton(Szombathely) 9 traktor állt a sorban 2-300 le közti gépek, ez a konvoj elvisz egy negyed tankert
ennyi gépet abban a pár percben láttam, míg átértem a körforgalmon
Válasz ..,-:) #3005. hozzászólásáraÁllamosítás...
Válasz kori01 #3004. hozzászólására“Tisztogatás” !?
https://www.napi.hu/magyar-vallalatok/benzin-gazolaj-uzemanyag-uzemanyagar-tankolas-auto-befagyasztas-480-mol-atvetel.748571.html
Válasz ..,-:) #3002. hozzászólásáraMost le lehet mérni, hogy a MOL szerint hol vannak a "prioritások"...
Válasz Bárány #3001. hozzászólásáraVan olyan ismerősöm, aki 5.-e óta várja a tartályos kocsit…..
Válasz ..,-:) #3000. hozzászólásáraVannak bajok, az biztos! Van, ahol ezt meg tudják oldani úgy, hogy tankolás előtt szükség esetén átállítják a számítógépeben az árat. De simán lehet, hogy ez nem mindenhol járható.
Válasz Bárány #2999. hozzászólásáraCsomó nagy nevű kúton nem lehet tankolni 7,5 tonna felettivel, mert a kútoszlopok 480-ra vannak állítva…….gyönyörű…..
Válasz mitbrille #2998. hozzászólásáraElég lett volna csak a link.
Egyébként meg véleménycikk, clickbait címmel.
Válasz ..,-:) #2992. hozzászólásáraÍgy is lehet a piacot leszabályozni magadnak.
Nem mintha a külföldi cégek nem molost árulnának.
Csak ugye az előállító úgy játszik velük, ahogy akar. Gondolom kiebrudalja az országból a többi láncot. Kb ez a lényeg
Válasz #bandi #2994. hozzászólásáraIgen.
De a következő kb 35 km….
Válasz ..,-:) #2992. hozzászólásáraSzerintem itt is ez a helyzet!
Válasz ..,-:) #2982. hozzászólásáraÉs ha több molt is megjársz, mindenhol adnak kettőt?
Válasz Bárány #2978. hozzászólásáraÖssze lehet szedni apránként
Válasz apuci #2991. hozzászólásáraJó sok kis kút, akik eddig külföldről szerezték be a cuccot, azok most gyakorlatilag, egytől-egyig bekopogott már a MOL-hoz szerződésért……vagy fine…..
Úgy halottam az AVIA be adta a kulcsot!
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-21 07:07:43
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-21 07:07:02
Válasz barazdabetyar. #2987. hozzászólásáraAhigy hallom, vannak helyek, ahol még mindig erősen korlátozzák a tankolhatóennyiséget. Ott a muszáj nagy úr lehet, indulnak a tavaszi munkák.
Válasz Bárány #2986. hozzászólásáraMOL tól?Azoknak nem jár a 480-as ár.Ezért kútról hozassák,hogy 480 legyen.Ezért is van a fennakadás a kiszállításoknál.Ahogy hallottam a hódmező gazda is kijár a kútra 480-ast tankolni.
Aki nagykertől vásárol, az megkapja mostanság időben?
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-21 07:07:28
Válasz Bárány #2977. hozzászólásáraMi a gondjuk a gorenje-vel, van attól jobb ???
Válasz Bárány #2977. hozzászólásáraCsak ne hordják fönn annyira az orrukat!
A földjüket tőlünk lopták, a nyelvüket meg a németektől.
Most meg a naftàt hordják!
Mondjuk az nekem nem fáj, de az arcukból visszább vehetnének.
Válasz Bárány #2981. hozzászólásáraNem.
2 traktor, egy tulaj sem működik.
IBC 200 liter mehet.
Itt a Glencore/Viterra a szomszédban és a kamionok sokasága itt tankol.
Szerintem még mindig nem győzik a kiszállítását, viszont felfelé már megy a nyavalygás(lobbi), hogy ez nekünk, parasztoknak ez így nem jó, mert csak akadozunk a kutakon. Azért reggelente simán ott áll 30 traktor…….ez sem jó…..előbb utóbb ez is szemet szúr valakinek és rábaszás lesz…….a lényeget gondold tovább…….
Válasz ..,-:) #2980. hozzászólásáraÉs a több, egymás utáni tankolást sem engedik?
Válasz Bárány #2978. hozzászólásáraNálunk is korlátozva van.
Kicsik zárva.
OMV, Shell, MOL üzemel.
Válasz Bárány #2977. hozzászólásáraannyi a javunkra, hogy nálunk akkor még nem nagyon lehetett venni, se olcsón, se drágán
Válasz #bandi #2974. hozzászólásáraFelétek még mindig nincs?
Válasz Gandhy #2976. hozzászólásáraÉs még ők mutogattak a gorenjés magyarokra!
Megérdemeljük mi egymást...
Válasz atisgyulai #2972. hozzászólásárategnap este a megszokott OMV kút fél 10-től 50 liter a tankba, 20 a kannába, ma MOL-ra váltottam, az 100 liternél megállt, de legalább 100 és mindegy mibe
az OMV a határmenti kutakra hozta ki a korlátozást és tényleg tele vagyunk osztrákkal a kutakon, utánfutóval, hordóban viszi a burgenlandi türhő és nem emiatt türhő, mindig is azok voltak, az a lételemük
öröm, az ürömben, hogy az osztrák kút zsebéből húzza ki a pénzt az osztrák benzin turista
Válasz #bandi #2974. hozzászólásáraAz igaz mi nem vagyunk messze a fővárostól, de több depó is van ország szerte ahonnét kitudnak szállítani.
Válasz Ares 826 #2973. hozzászólásáraNálatok.
Válasz atisgyulai #2972. hozzászólásáraMár adnak mindenhol szinte trakiba tele tankot kicsi pisztolyról még ha kell a nagy vasba 400 litykót is!
Válasz KISMASZEK77 #2965. hozzászólásáraElvileg trakiba 200lityót adnak, (de csak a tankba) és egy embernek naponta egyszer. Nagy pisztolyon lehet ezt kitankolni, de előtt be kell szólni, hogy vegyék át 480-ra.
Kis pisztoly 100- nál letilt.
A 100 litert is napi egy alkalommal lehet.
Hogy hogyan ellenőrzik azt ne kérdezze senki, fogalmam sincs.
Kis kutak még mindig Off-olnak.
Üdv!
Korábban ment az offolás!!!! Ez az Üzemanyag fogyasztás / gázolaj- és benzináremelés topic!
NEM AZ OFF TOPIC!!!
Kérlek benneteket hogy ne politizáljatok ebbe a topicba se, arra van az off topic!
Köszönöm szépen :)
Modi
Válasz endypapa_20120 #2968. hozzászólásáraegy dolgot nem értek, itt a fórumon pár nap alatt mindenre jön megoldás de azoknak akiknek a dolguk lenne kusban vannak! ez amit irtál tök jó szerintem, ami pedig a kutakon van az meg tök nem jó!
Válasz Ares 826 #2964. hozzászólásáraez nem a múltról szólt, csak szemléltettem, hogy hasonló helyzetből kiindulva, hova értek Ők és hova értünk mi. Mert ahogy nekik, úgy a lehetőség adott volt nekünk is, csak nálunk máshogy alakult
sőt, egy sokkal gyengébb adottságokkal rendelkező ország, tegyük hozzá
Válasz endypapa_20120 #2968. hozzászólásáraSőt! Ha lenne ilyen kártya, támogatás igényléskor feltölthetnék az igényelt területet lefedő üa. mennyiséggel. Tankoláskor lehúzzák és nem kellene jövedékit áfát igényelni!
Csak így túl egyszerű lenne.
Válasz Géza bácsi #2965. hozzászólásáraIlyenkor lenne értelme a nak kártyának. Míg nem kellett semmire, volt, most meg nincs.