Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #bandi #2802. hozzászólásáraEbbe csak az a poén, hogy reggel fél 7-kor ott fejt le a tanker, én meg mellette tankolnék. Értem én, hogy nehezen jön a logisztika miatt, de legalább a traktorba ne akarjon már 10 litert adni...
Válasz Erdőjaro #2798. hozzászólásáraEgyszerűen hülyék. Hozzám is odajött a kutas kiscsaj, én csak annyit kértem, hívja fel a főnökét... Lett is 1 0-val több.
viszont először be kell menni a shop-ba igényegyeztetésre, majd tankolsz és vissza a számláért, ezt a nagynyomású fejen, a polgári az 100 literig a szokásos, de nem áll meg, neked kell kilőni, én tegnap ezt nem tudva túlfutottam 30 literrel, de nem volt belőle gond
én a civil fejen tankoltam, a többit a kutas mondta
Kicsit gázolajozzunk is. Itt és a szomszéd falukban nincs semennyi a kutakon már pár napja,és még így lesz pár napig.
A helyi gazdaboltosnak úgy kellett kérni a telepi diesel targoncába.
Máshol?
Válasz .Richard. #2778. hozzászólásáraminden április 4-ig tart, bármilye színű kormány is lesz, mindenféle árstopnak vége lesz, mint a botnak, az is nagy csoda lesz ha addig kibírja... utána átcsapunk egy hiperinflációs spirálba és hátszéllel csúszunk a kizsírozott szakadékba lefelé...
A választás nem arról szól, hogy ránk omlik-e 12 év hazugsága, hanem hogy a most regnáló kormány tagjai megússzák-e börtön nélkül...
Ha nyernek akkor meg, de a gazdasági visszaesés miatt 2 hónappal később mindenki az utcán lesz. Ha a másik oldal nyer és nem váltja valóra amit ígér, akkor is meg, de akkor 3 hét múlva lesz mindenki az utcán... bármi lesz is, borítékolom, hogy xar lesz...
Válasz .Feco. #2760. hozzászólásáraMindegy milyen kormány lesz? Ez az árstop most nagy divat. Mi van ha a kutasok mellett most a gazdákat stoppolják mivel eladhatatlan a 2ezer ftos kenyér. Nyáron muszáj eladni nincs akkora raktá r ahol tárolni lehessen igy arra pont aktuális. Az a baj most nem lehet alapul venni semmit. Holnap ha a fű kék akkor holnaptol az.
Válasz Ares 826 #2759. hozzászólásáraAki a 80-as években volt katona annak ismerös a"szopatnak anyám stop",az biztos,hogy az orosz szembeszált a gengszterekkel,azok meg elég csendben vannak.Ez nem háború,csak tisztogatás..
Válasz MrPoke #2765. hozzászólásáramire mindent összeszámolsz (tényleg mindent, nem gázolaj, meg bérek, aztán cső) kb épp felé csúszol a kétszámjegyű résznek... abból nehéz évente duplázni...
Válasz Bárány #2747. hozzászólásáraNem akarok tippeket adni Hernádi úrnak árképzése (), de én is 35 körülire saccolom.
De leginkább a szárazság aggaszt…
Válasz jozef19 #2763. hozzászólásáraValahogyan majd lesz!
Ahogy mondják, úgy még soha nem volt, hogy ne lett volna valahogy!
Egyébként itt a legtöbb helyen nem "benga" hanem eső gondok vannak, lesznek!
(Ez már egy másik topik...)
Válasz .Feco. #2760. hozzászólásáraÉrdekes haszonkulccsal számolsz. Amiket itt leírsz akkor évente meg kellene duplázódnod a gazdaságodnak. Lehet meg kellene vizsgálnod, hol úszik el a pénz.
Szerintem a jelenlegi árakkal nagyobb a jövedelem mint 2 éve. Csak legyen végre eső, mert már az a kérdés jelenleg, hogy lesz-e mit aratni.
Válasz jozef19 #2756. hozzászólásáraHát az is lehet a hogy kicsit elhúzza a háborúzást hogy az "okos nyugati vezetők és nép" hisztériázzon bepánikoljon! Ő most ezzel szopatja a nyugatot vissza az embargók miatt szerintem! A haverom szokta mondani a "szopatás az társas játék csak nem mindegy hogy a cerka melyik végén ki van" hát igaza van szerintem!
Válasz jozef19 #2754. hozzászólásáramindig vannak ilyen vállalkozások akik nem tudnak számolni, saját magukat csapják be csak észre sem veszik... El kell menni és megkérdezni mennyibe kerül egy kombájn, meg hozzátenni, hogy mennyi a fenntartása, és visszaosztani, hogy akkor mennyit is kell azzal aratni, hogy az ember kitermelje meglegyen valami haszna is, ha már beleteszi a pénzt, időt, munkát, energiát.
Sokan nem számolnak, csak annyit néznek, hogy itt van a gép az udvaron úgyis, magamét levágom, aztán van még egy kis időm, had keresen... Csak az ilyen "bérmunkát" nem lehet összehasonlítani azzal, mint amikor valaki ezt nagy volumenben és célirányosan csinálja.
Ez kb olyan, mint amikor kérsz egy ajánlatot a térkövezésre, és megmondja, hogy a kocsifelhajtódat 450e-ért csinálják meg... aztán áthívod a józsit a munkahelyedről, mert az ügyes gyerek, adsz neki két sört, két napra egy 20-ast meg főztök egy slambucit miközben megcsináljátok... olcsóbb is, kész is van, nem is biztos hogy rosszabb, de attól még nem lesz a térkövezés ára 2 sör meg egy húszas...
Válasz .Feco. #2735. hozzászólásáraEzt milyen gabona árral gondolod aratáskor? 9ezernél nem akkora hiba. 5ezernél szárazsággal meg ha akkor is tiltja a kivitelt akkor ára sem.lesz? Ez a nagy kérdés.
Válasz MrPoke #2731. hozzászólásáraÚgy legyen! Majd térjünk vissza május 15 utánra! Ha Putyin e hónapban beveszi Ukrajnát akkor lehet csillapodik a hiszti a nagyvilágban és csökkenhet az olaj ára is majd!
5531 hozzászólás
Válasz #bandi #2802. hozzászólásáraEbbe csak az a poén, hogy reggel fél 7-kor ott fejt le a tanker, én meg mellette tankolnék. Értem én, hogy nehezen jön a logisztika miatt, de legalább a traktorba ne akarjon már 10 litert adni...
Válasz Gumóka #2801. hozzászólásáraOtt szokott ez lenni ahol csak párszáz van az alján, aztán ennyit adnak, hogy mindenki boldoguljon valamennyire.
Válasz Erdőjaro #2798. hozzászólásáraEgyszerűen hülyék. Hozzám is odajött a kutas kiscsaj, én csak annyit kértem, hívja fel a főnökét... Lett is 1 0-val több.
Válasz máris szomszéd #2789. hozzászólásáraSzomszéd város mol kútjától hoztam most száz liter gázolajat műanyag kannában. Ennyit adnak csak, benzin az most nincs nekik.
Amelyik benzinkút nem ad traktorba is,csak 10litert,az törvényt sért?
Üdv!
Ez az Üzemanyag fogyasztás / gázolaj- és benzináremelés topic!
NEM AZ OFF TOPIC!!!
Kérlek benneteket hogy ne politizáljatok ebbe a topicba se arra van az off topic!
Köszönöm szépen :)
Modi
Válasz Gandhy #2794. hozzászólásáraEgy pár nap és szerintem rendesen lesz nafta! A külföldi kamionosok kevertek be de rendesen én azt gondolom!
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-13 09:46:02
Válasz máris szomszéd #2789. hozzászólásáraSzombathelyen lefutott a proli reality, már nincsenek sorok, viszont van gázolaj, tegnap tankoltam
viszont először be kell menni a shop-ba igényegyeztetésre, majd tankolsz és vissza a számláért, ezt a nagynyomású fejen, a polgári az 100 literig a szokásos, de nem áll meg, neked kell kilőni, én tegnap ezt nem tudva túlfutottam 30 literrel, de nem volt belőle gond
én a civil fejen tankoltam, a többit a kutas mondta
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-14 08:02:37
Válasz máris szomszéd #2789. hozzászólásáraItt már van. Kell még pár nap, hogy utolérjék magukat.
Válasz máris szomszéd #2789. hozzászólásáraKb az lesz, hogy akinek kell, fel kell íratkoznia, és amikor lesz, akkor felvenni az anyagot. Nincs vita
Kicsit gázolajozzunk is. Itt és a szomszéd falukban nincs semennyi a kutakon már pár napja,és még így lesz pár napig.
A helyi gazdaboltosnak úgy kellett kérni a telepi diesel targoncába.
Máshol?
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-13 09:44:31
Válasz medikus #2716. hozzászólásáraMost sincs, ha rendelek közel két hét mire kapok, eddig másnap jött.
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-13 09:44:14
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-13 09:43:56
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-13 09:43:38
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-13 09:43:18
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-13 09:42:58
Válasz .Richard. #2778. hozzászólásáraminden április 4-ig tart, bármilye színű kormány is lesz, mindenféle árstopnak vége lesz, mint a botnak, az is nagy csoda lesz ha addig kibírja... utána átcsapunk egy hiperinflációs spirálba és hátszéllel csúszunk a kizsírozott szakadékba lefelé...
A választás nem arról szól, hogy ránk omlik-e 12 év hazugsága, hanem hogy a most regnáló kormány tagjai megússzák-e börtön nélkül...
Ha nyernek akkor meg, de a gazdasági visszaesés miatt 2 hónappal később mindenki az utcán lesz. Ha a másik oldal nyer és nem váltja valóra amit ígér, akkor is meg, de akkor 3 hét múlva lesz mindenki az utcán... bármi lesz is, borítékolom, hogy xar lesz...
Válasz .Richard. #2779. hozzászólásáraHova a balkon ládádba kísérletnek???
Válasz Ares 826 #2775. hozzászólásáraMert már el van vetve.
Válasz .Feco. #2760. hozzászólásáraMindegy milyen kormány lesz? Ez az árstop most nagy divat. Mi van ha a kutasok mellett most a gazdákat stoppolják mivel eladhatatlan a 2ezer ftos kenyér. Nyáron muszáj eladni nincs akkora raktá r ahol tárolni lehessen igy arra pont aktuális. Az a baj most nem lehet alapul venni semmit. Holnap ha a fű kék akkor holnaptol az.
Válasz Ares 826 #2775. hozzászólásáraTavalyit kell bevinni.
Válasz jozef19 #2770. hozzászólásáraTudom miről beszélsz, ismerem én is azokat a 80-as éveket! Nem egy egyszerű világ volt az sem!
Válasz barazdabetyar. #2772. hozzászólásáraHát az nagy baromság volt, az a kötés! Minek kötsz előre ilyen korán mond már meg?????
Válasz barazdabetyar. #2772. hozzászólásáraén már most jelentenék vis majort a helyedben a megemelkedett költségek, logisztikai nehézségekre és aszályra hivatkozva...
Forintban kár jósolgatni mert az nagyon ingázó Euró kell vagy dollár az közelebb lesz a való sághoz meg az aszály
Válasz .Feco. #2760. hozzászólásáraKukorica már le van kötve,6-ossal kezdődik.
Válasz A.I. #2766. hozzászólásáraItt is gyüszüvel mérik az esöt..
Válasz Ares 826 #2759. hozzászólásáraAki a 80-as években volt katona annak ismerös a"szopatnak anyám stop",az biztos,hogy az orosz szembeszált a gengszterekkel,azok meg elég csendben vannak.Ez nem háború,csak tisztogatás..
Válasz MrPoke #2765. hozzászólásáramire mindent összeszámolsz (tényleg mindent, nem gázolaj, meg bérek, aztán cső) kb épp felé csúszol a kétszámjegyű résznek... abból nehéz évente duplázni...
Válasz 5465 #2767. hozzászólásáraHelyesen: árképzésre
Válasz Bárány #2747. hozzászólásáraNem akarok tippeket adni Hernádi úrnak árképzése (), de én is 35 körülire saccolom.
De leginkább a szárazság aggaszt…
Válasz jozef19 #2763. hozzászólásáraValahogyan majd lesz!
Ahogy mondják, úgy még soha nem volt, hogy ne lett volna valahogy!
Egyébként itt a legtöbb helyen nem "benga" hanem eső gondok vannak, lesznek!
(Ez már egy másik topik...)
Válasz .Feco. #2760. hozzászólásáraÉrdekes haszonkulccsal számolsz. Amiket itt leírsz akkor évente meg kellene duplázódnod a gazdaságodnak. Lehet meg kellene vizsgálnod, hol úszik el a pénz.
Szerintem a jelenlegi árakkal nagyobb a jövedelem mint 2 éve. Csak legyen végre eső, mert már az a kérdés jelenleg, hogy lesz-e mit aratni.
Válasz A.I. #2761. hozzászólásáraCsak van egy kicsi baj,összel itt a következö hullám,akkor megint döglenek..
Válasz .Feco. #2758. hozzászólásáraBocsesz ezen már rég tú lvagyok94 -ben már saját kombájnom volt,de a német tavaly 380 juró.val számolt..
Válasz jozef19 #2753. hozzászólásáraAz
Válasz .Richard. #2757. hozzászólásáraegyessel kezdődik itt minden már a nyáron... mondjuk a repce meg a napra meg 3-assal...
Válasz jozef19 #2756. hozzászólásáraHát az is lehet a hogy kicsit elhúzza a háborúzást hogy az "okos nyugati vezetők és nép" hisztériázzon bepánikoljon! Ő most ezzel szopatja a nyugatot vissza az embargók miatt szerintem! A haverom szokta mondani a "szopatás az társas játék csak nem mindegy hogy a cerka melyik végén ki van" hát igaza van szerintem!
Válasz jozef19 #2754. hozzászólásáramindig vannak ilyen vállalkozások akik nem tudnak számolni, saját magukat csapják be csak észre sem veszik... El kell menni és megkérdezni mennyibe kerül egy kombájn, meg hozzátenni, hogy mennyi a fenntartása, és visszaosztani, hogy akkor mennyit is kell azzal aratni, hogy az ember kitermelje meglegyen valami haszna is, ha már beleteszi a pénzt, időt, munkát, energiát.
Sokan nem számolnak, csak annyit néznek, hogy itt van a gép az udvaron úgyis, magamét levágom, aztán van még egy kis időm, had keresen... Csak az ilyen "bérmunkát" nem lehet összehasonlítani azzal, mint amikor valaki ezt nagy volumenben és célirányosan csinálja.
Ez kb olyan, mint amikor kérsz egy ajánlatot a térkövezésre, és megmondja, hogy a kocsifelhajtódat 450e-ért csinálják meg... aztán áthívod a józsit a munkahelyedről, mert az ügyes gyerek, adsz neki két sört, két napra egy 20-ast meg főztök egy slambucit miközben megcsináljátok... olcsóbb is, kész is van, nem is biztos hogy rosszabb, de attól még nem lesz a térkövezés ára 2 sör meg egy húszas...
Válasz .Feco. #2735. hozzászólásáraEzt milyen gabona árral gondolod aratáskor? 9ezernél nem akkora hiba. 5ezernél szárazsággal meg ha akkor is tiltja a kivitelt akkor ára sem.lesz? Ez a nagy kérdés.
Válasz Ares 826 #2755. hozzászólásáraCsak a náci drogos zsoldosoktól tisztitja meg,unalomüzésként,ami nem háború,csak hadmüvelet..
Válasz MrPoke #2731. hozzászólásáraÚgy legyen! Majd térjünk vissza május 15 utánra! Ha Putyin e hónapban beveszi Ukrajnát akkor lehet csillapodik a hiszti a nagyvilágban és csökkenhet az olaj ára is majd!
Válasz .Feco. #2740. hozzászólásáraItt meg 18 volt ohne nafta,ez teljesen zöld,levegövel megy..
Válasz A.I. #2743. hozzászólásáraA baj az,hogy döglenek a nyulaink..
Válasz barazdabetyar. #2749. hozzászólásáraJó megoldás!
Válasz MrPoke #2738. hozzászólásáraNem vagyok egy tözsde cápa,de azért egy kicsit képben vagyok.