Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.9 FtUSD390.02 FtCHF426.44 FtGBP483.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #828. hozzászólásra
megmondom öszintén nekemis ezvan de markolozni nem markolozok tárcsázni szoktam megszántani én jo kötötön dolgozok ezért tobbet fogyaszt mint amit hallotam de halomásbol az ideális hektáronként szántásnál 20-25lén az enyémenis porlasztot cseréltem ajánlom ha régiek árbansem nagy 1600ft /db
szerintem elsöbb levegöszürö olaj csere porlasztocsucs ellenörzés és probáldki munkaközben mérdmeg hogy menyit fogyaszt persze függ a talajtol de viszonyitani utánamár lehet
jó estét mindenkinek most regisztráltam,és azt szeretném megkérdezni töletek hogy nem rég vettem egy 50 mtzt és a fogysztáson szeretnék valamenyit javitani.Kaptam a géphez egy felujitott adagolot is meg plusz néhány dolgot.És szeretném megnézetni valami igazi szakival nem tudtok valami helyet ahová el lehetne vinni beméretni ebben a témában még nincs tul sok gyakorlatom. Válaszokat elöre is köszi.
Meg az is igaz, hogy máshol ahol biodízelt csinálnak és ráraknak egy csomó áfát még így is olcsóbb, mint a kőolajból nyert dízel.
Ha 120-ért vennének repcét és annak a 30%-ból nyernének olajat, akkor 400 forintba jönne ki egy liter olaj. A maradék mellékanyag, meg tüzelőnek vagy takarmánynak mehetne és az állná a préselési energia értékét is.
Lehetne arról beszélni, hogy hogyan csökkenthető az energiafelhasználás? Gépfajták, technológia, stb... ami a szakmába vág? Van egy topic: AKTUÁLIS POLITIKA: A G R Á R P O L I T I K A I F Ó R U M! Ott még talán elmegy az agrárpolitikáról szóló dühöngés, de már ott is inkább személyeskedés, meg köpködés sértegetés megy. Ne essetek egymásnak a politikából kifolyólag! Az legyen a politikusok játéka! Nem jó ez az oszd meg és uralkodj!
Most olvastam én is bele a cikkbe, de szerintem értelmetlen az egész? Miért pont az a kis ország támadná meg? Meg mikor beismerik, hogy nekik is van, akkor miért paráznak ennyire, hogy a másiknak is lesz? Meg minek uszitgatja itt az USA-t, mikor Irakból már kivonultak?
Most hogy Iránt elszigetelnék a kőolaj is drágább lesz a világon.
Nem hiába mondták nagyszüleimnek is az 56-os fogolytáborból, vízért kikísért foglyok a tanyasi kútnál, hogy megkérik őket, hogy a "politikával sohase foglalkozzanak", mert mindig csak a baj van vele.
Te ennyire ö...r vagy, mikor volt már 150ft!!! Na ezért tart itt ez az ország mert mint te 2006-ig sokan voltatok!!! Te és a haverjaid meg sem érdemlik hogy ebben az országban éljetek, nem akasz véletlenül kivándorolni valahova ebből az országból, tudod ezt mondta a te gyurma fe..d is nekünk régebben!!!! Inkább 10 jobbikos maradjon itt mint 1 komcsi!!!
Az a baj hogy a mi magyarok elvesztettük azt amitől féltek tőlünk,egy birka nép lettünk akivel mindent meg csinálhatnak!!
Hallgassátok sok szeretettel az egyik kedvenc együttesemtől ezt a számot.
5531 hozzászólás
amugy meg vegyél vissza a töltéséből és nem eszik annyit meg nem füstöl,persze csak ésszel.
Válasz #829. hozzászólásra
na ez a nagy hülyesség,kötött talajon az ötvenes benyalja a 30-at simán-még többet is.
megmondom öszintén nekemis ezvan de markolozni nem markolozok tárcsázni szoktam megszántani én jo kötötön dolgozok ezért tobbet fogyaszt mint amit hallotam de halomásbol az ideális hektáronként szántásnál 20-25lén az enyémenis porlasztot cseréltem ajánlom ha régiek árbansem nagy 1600ft /db
Válasz #827. hozzászólásra
Kb mennyi volna a normális fogyasztás?Nekem csak tárcsázni kell meg egy unhz markólt hajtani+ 4 tonnás magyar potkocsit huzgálni ilyen hobby téma.
Válasz #826. hozzászólásra
szerintem elsöbb levegöszürö olaj csere porlasztocsucs ellenörzés és probáldki munkaközben mérdmeg hogy menyit fogyaszt persze függ a talajtol de viszonyitani utánamár lehet
jó estét mindenkinek most regisztráltam,és azt szeretném megkérdezni töletek hogy nem rég vettem egy 50 mtzt és a fogysztáson szeretnék valamenyit javitani.Kaptam a géphez egy felujitott adagolot is meg plusz néhány dolgot.És szeretném megnézetni valami igazi szakival nem tudtok valami helyet ahová el lehetne vinni beméretni ebben a témában még nincs tul sok gyakorlatom. Válaszokat elöre is köszi.
Válasz #823. hozzászólásra
debrecenben mindenhol ennyi
Válasz #822. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Az baráti. Szeretik a pénztárcájukat.
Én most úgy voltam, hogy lesz még drágább szóval bespájzoltam. Az őszig ki is tart majd.
Válasz #822. hozzászólásra
A benzinkutast szidd szerintem.A tulajt.
Válasz #821. hozzászólásra
na ezt nem értem ezek a mocskos görények ne is annyival viszik le mint amennyit mondanak,nálunk most igy 440 és tegnap 445 volt.
Válasz #820. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Elméletileg 8-al ment lejjebb.
Most hoztam Fehérvárról 428 volt.
mennyivel vitték le a gázolajat mert ez a szemét mol ma csak néggyel vitte le.
Meg az is igaz, hogy máshol ahol biodízelt csinálnak és ráraknak egy csomó áfát még így is olcsóbb, mint a kőolajból nyert dízel.
Ha 120-ért vennének repcét és annak a 30%-ból nyernének olajat, akkor 400 forintba jönne ki egy liter olaj. A maradék mellékanyag, meg tüzelőnek vagy takarmánynak mehetne és az állná a préselési energia értékét is.
Válasz #816. hozzászólásra
az is igaz mondjuk..
Válasz #816. hozzászólásra
Még többet is,hiszen 90 ft visszajár/liter.
Válasz #814. hozzászólásra
ha kapsz 1 mázsáért br 15000ft-ot akkor abbol vehetsz 30-35liter gázolajat kijön 1 mázsábol annyi? na meg a NAv(vpop)se tököl a milliós birsággal
Válasz #812. hozzászólásra
csak jobban jársz,ha eladod a naprát,és veszel rajta gázolajat.Mi ezen túl vagyunk.
Válasz #813. hozzászólásra
aha de csak használt étolajjal mentem vele.
Válasz #812. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Megy rendesen vele, fele fele????? Akkor te sokat takarítassz meg, a gázolaj szálát meg veszed???
amugy én akarok most venni egy növényolaj prést fele olaj fele gázolaj és mehet a gép.én már igy járok évek óta.
Válasz #810. hozzászólásra
nem az itt a baj hanem a gondolkodással van ba pár embernek,van aki szinte élvezi ezt a XXXXXXXXX helyzetet.
Moderálta: (575) 2012-01-30 11:36:19
Lehetne arról beszélni, hogy hogyan csökkenthető az energiafelhasználás? Gépfajták, technológia, stb... ami a szakmába vág? Van egy topic: AKTUÁLIS POLITIKA: A G R Á R P O L I T I K A I F Ó R U M! Ott még talán elmegy az agrárpolitikáról szóló dühöngés, de már ott is inkább személyeskedés, meg köpködés sértegetés megy. Ne essetek egymásnak a politikából kifolyólag! Az legyen a politikusok játéka! Nem jó ez az oszd meg és uralkodj!
Válasz #797. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Tudod köcsög dumára köcsög válasz
Válasz #790. hozzászólásra
Tyú ha,na már itt se a spórolásról van szó![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz #789. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
"Most nem tudom, hogy mit csináltak megint, de ha nézitek 300 forint alatt vagyunk. Csak így tovább!"
Benyaltak az IMF-nek.
Mellénk állt egy pár ország.
Válasz #803. hozzászólásra
Most olvastam én is bele a cikkbe, de szerintem értelmetlen az egész? Miért pont az a kis ország támadná meg? Meg mikor beismerik, hogy nekik is van, akkor miért paráznak ennyire, hogy a másiknak is lesz? Meg minek uszitgatja itt az USA-t, mikor Irakból már kivonultak?
Most hogy Iránt elszigetelnék a kőolaj is drágább lesz a világon.
Köszönöm uram, nálam is elszakad a cérna néha de azért nem a rokonait szidom, és nem trágár szavalkal!!![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
Pihentetek!!
Válasz #799. hozzászólásra
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Hú bakker beletaláltam!! Erről beszélt 1 ismerősöm már november végén hogy ott lebeg a háború veszélye!!
Jól van fiúk nyugodjatok le.
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Nem hiába mondták nagyszüleimnek is az 56-os fogolytáborból, vízért kikísért foglyok a tanyasi kútnál, hogy megkérik őket, hogy a "politikával sohase foglalkozzanak", mert mindig csak a baj van vele.
Válasz #800. hozzászólásra
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Te is tudod, mégis ezt mondtad rá.... A trágár beszéd nem vezet sehova, de a ferdítés sem.
Claastra nem tartozik közéjük!
Na sanyika ezt a faszit is töröljed 1 hónapra, vagy nem mered megtenni??? Csak azt meritek törölni aki a komcsikat szidja???![smile offtopic](/oldforum/images/smiles/offtopic.gif)
![smile offtopic](/oldforum/images/smiles/offtopic.gif)
Válasz #795. hozzászólásra
Kép innen:
link
Veled ellentétben próbálok minél jobban elszigetelődni a politikától, már amennyire lehet.
is-is (remélem jól írtam, ha nem akkor szánom-bánom...)
Úgy látom, a topik átkeresztelhető "Dünöngő"-re....![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Moderálási elveink miatt törölve.
BNC (4849)
2012-01-29 22:35:09
Válasz #791. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Ez jó karikatúra, aki a hóna alatt tartja azt az "izét" az hasonlít egy ország vezérére!! Netán ezt a karikatúrát nagyon jobbos újságból szedted ki???
Válasz #793. hozzászólásra
Hogyne mentené, hát b...s komcsi!!!Ez jellemző rájuk!!
Válasz #792. hozzászólásra
![smile censored](/oldforum/images/smiles/censored.gif)
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Te mented a bőröd a többit meg lex.r.d? Szép taktika, de hasznos.
Válasz #791. hozzászólásra
én elviselem hogy vikinek dirigálnak,nekem ne fájjon
![k](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120129213712_karikatura_copy.jpg)
De nem mindig, mindenkinek dirigálhatnak, vagy mégis?
Válasz #789. hozzászólásra
a qrva ....>k ,jön a duma mingyá,de a nagyképű pökhendiség az oka
Moderálta: (3932) 2013-11-13 11:44:01
Azt egyikőtök sem írta, hogy fél év alatt 50 forinttal kértek többet az Euróért.
Ennyivel drágábbnak is kellett lennie az üzemanyagnak.
Most nem tudom, hogy mit csináltak megint, de ha nézitek 300 forint alatt vagyunk. Csak így tovább!
Válasz #785. hozzászólásra
A 300 és a 450 Ft közötti különbségre gondolt, nevezetesen, hogy a 150 Ft-nyi emelésből telik lefelé engedni 5 Ft-ot.
Persze ezt csak az olvassa ki, aki nem gyűlölködve fordul a másik felé, és még helyet is hagy a másiknak e jobb sorsra érdemes kis országban.
Válasz #782. hozzászólásra
Nesze neked Youtube!
"A következő tartalmat a YouTube közössége durvának vagy kifogásolhatónak ítélte. Megtekintését a nézők belátására bízzuk. "
Válasz #785. hozzászólásra
tanulj meg olvasni,amit irt számot annyival emelkedett mióta a narancsosok vannak,röhej a szövegértésed inkább maradj csendben mert csak égeted magad
Válasz #784. hozzászólásra
Nem arra, hanem hogy a 150 volt a gázolaj!! Lehet engedni a mostani 440-ből
Válasz #783. hozzászólásra
Lehet arra gondolt, hogy 150 körül van az előállítási költsége, nem?
Válasz #777. hozzászólásra
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Te ennyire ö...r vagy, mikor volt már 150ft!!! Na ezért tart itt ez az ország mert mint te 2006-ig sokan voltatok!!! Te és a haverjaid meg sem érdemlik hogy ebben az országban éljetek, nem akasz véletlenül kivándorolni valahova ebből az országból, tudod ezt mondta a te gyurma fe..d is nekünk régebben!!!! Inkább 10 jobbikos maradjon itt mint 1 komcsi!!!
Válasz #781. hozzászólásra
Az a baj hogy a mi magyarok elvesztettük azt amitől féltek tőlünk,egy birka nép lettünk akivel mindent meg csinálhatnak!!
Hallgassátok sok szeretettel az egyik kedvenc együttesemtől ezt a számot.