Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Claaastra #15361. hozzászólásáraÍrtad régebben hogy külföldről bontóbol lehet alkatrészt rendelni. A 8550-es dana első hídnak a bolygólyát szétszedtem egy szimering csere miatt és sajnos elég jol meg van darálva a kis fogaskerék amin a kardán behajt , meg a belső fogazású fogaskerék , érdekes módon a 3 kis bolygo keréken nem látszik sérülés, ezeket kéne bótolni valahonnan ocsóért. Vagy ha valaki tud valami jó beszerzési lehetőséget szívesen fogadom. Bódiékat meg a láng kaposvárt kérdrztem de még nem jött válasz nem mondtak árat.
Válasz rsándor #15368. hozzászólásáraAkkor szerintem csak az ékszíj lehetett mert nagy gáz adásával lefele mozdult a fordulat szám és nyiszorgott is mint amikor a klíma szíj laza.Amúgy 750-en ált alapdol .és lefele mozdult,most megszünt de majd viselve válik el .
Válasz Diesel Tibor #15366. hozzászólásáraHa az ékszíj laza, akkor indítás után hiába adsz gázt a fordulatszám mérő 500 környékén marad és csak ha az akksi magáhoztér utána fogja mutatni a rendes fordulatszámot!!
Válasz Claaastra #15363. hozzászólásáraMa megmozgattam a vezetékeket a generátoron + húztam az ékszíjon ,,a probléma meg szűnt ,csak hát nem tudom mitől javult meg mert ezt egyszerre csináltam ....de végül is totál mindegy
Válasz Diesel Tibor #15360. hozzászólásáraGenerátor adja a jelet,éán multhéten tettem a kicsire (6400) másik szíjtárcsát mert eltört ,és nagyobb az átmérője,kevesebbet mér
Valtrások,,,,,,, a T160-as fordulatszám mérő honnan kapja a jelet,,,,,generátor???vagy van valahol jeladó,,,,,néha leesik a fordulatszám mérő órán 750-re de a motor jár vagy 1500-al,viszont egy idő után újra jól működik.
Válasz Valmi #15357. hozzászólásáraHa a tengelykapcsoló pedálja le van kapcsolva (a d06 digitális bemenet aktív), a jel a tengelykapcsolóról
A pedál helyzetérzékelő B16 0,5 V (DC) nagyobb vagy kisebb, mint a kaliberű
(A feszültségértéknek egy másodpercen belül meg kell haladnia a megengedett határértéket). Jelölje be
Az S9 pedál végálláskapcsolójának beállítása a vizsgálati üzemmód segítségével állítsa be, ha
szükséges. Mérje meg és kalibrálja a B16 helyzetérzékelőt. Ha a hiba-
Ars a motorindításhoz kapcsolódva, biztosítsa a helyes indítást: nyomja először a
A tengelykapcsoló pedált, majd indítsa el a motort. Ellenőrizze az akkumulátor állapotát és töltse fel
(A feszültség túl alacsony lehet).
Tisztelt Kollégák! Valtra Valmet 8550 HI traktorom "A315" hibakódot jelez.
Tudja valaki, hogy ez mit jelent? Sajnos a könyvében nincs feltüntetve.
Előre is köszönöm! Üdv.
Válasz gafo.kelemen #15352. hozzászólásáraJövő héten gondoltam szétkapni, mert úgyis van még rajta egy-két másik dolog is. Megtalálható ez az üzemeltetői kézikönyv a neten?
Ha valakit érdekel a 31 -es és a 32 -es hibakód az alsó erőszabályzó csapszeg hiba, vagy vezeték szakadás vagy teljesen rossz . Az egyik a jobb a másik a bal oldali.
Válasz Roli74 #15342. hozzászólásáraPedig egyszerű a válasz. Te is leírtad. Hibakódot jelez. Az egyszerübb valtrákban így jelzik a hibakódokat. Nem kell mást tenned, mint megszámolod a felvillanásokat és meg is van a hibakód.
Válasz gafo.kelemen #15164. hozzászólásáraHello olvasgatom a üzemeltetői kézikönyvet és az erőátvitelhez ezeket írja :Kiegyészítő felszerelések. TLT 21 HORNYÚ, TLT 20 HORNYÚ,TLT 6 HORNYÚ,TLT 8 HORNYÚ, EURÓ ZÁR (H4 SEBESSÉGFOKOZATOT ZÁRJA). Nem ez lehet a te problémád? Hogy ez egy gyári /opcio/?????? És hogy ezért teszi üresbe????
Válasz Claaastra #15335. hozzászólásáraOlyant szeretnék ami hosszabb tengelytáv, meg robusztusabb azért nézte azt.Ez nem!De majd a Deutzos topikban folytatjuk.
Válasz Claaastra #15332. hozzászólásáraDe zz vizes, elárulom neked a kombájnom az léghűtéses, 160Leturbó, s nem melegszik túl a 38fokban sem. De már tárgytalan mert elkelt.
15927 hozzászólás
Válasz Claastra. #15376. hozzászólásáraezt találtam a méleim között,ha neked is ez az ipari híd van bennehttps://mail.google.com/mail/u/0/#sent/15134cb03d8e80c7?projector=1
Válasz rsandor #15373. hozzászólásáraa kiskerék a scuklóstengely vége? mi a hídszám 740?
Válasz rsandor #15373. hozzászólásáraleemac.nl imélben érdeklődhetsz,de elsőhídhoz van jó áron új alkatrész a powered.hu-n érdeklődj Kelemen Gábornál
Válasz rsandor #15373. hozzászólásáraOlvass vissza egy kicsit, tavaly nyáron párat belinkeltem és volt ilyenről szó.
Válasz Claaastra #15361. hozzászólásáraÍrtad régebben hogy külföldről bontóbol lehet alkatrészt rendelni. A 8550-es dana első hídnak a bolygólyát szétszedtem egy szimering csere miatt és sajnos elég jol meg van darálva a kis fogaskerék amin a kardán behajt , meg a belső fogazású fogaskerék , érdekes módon a 3 kis bolygo keréken nem látszik sérülés, ezeket kéne bótolni valahonnan ocsóért. Vagy ha valaki tud valami jó beszerzési lehetőséget szívesen fogadom. Bódiékat meg a láng kaposvárt kérdrztem de még nem jött válasz nem mondtak árat.
Válasz gafo.kelemen #15371. hozzászólásáraÉn bodiéktol vettem kb 4 pénz ha jol emléxem.
Válasz rsándor #15337. hozzászólásáraHello! A neten megtalálható ez az üzemeltetői kézikönyv? Mert amikor megvettem a gépet, azt nem kaptam hozzá.
Válasz rsándor #15368. hozzászólásáraAkkor szerintem csak az ékszíj lehetett mert nagy gáz adásával lefele mozdult a fordulat szám és nyiszorgott is mint amikor a klíma szíj laza.Amúgy 750-en ált alapdol .és lefele mozdult,most megszünt de majd viselve válik el .![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz T180. #15367. hozzászólásáraEzen lehet húzni 2db 17-es kulcs kell mert le van kontrázva.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz Diesel Tibor #15366. hozzászólásáraHa az ékszíj laza, akkor indítás után hiába adsz gázt a fordulatszám mérő 500 környékén marad és csak ha az akksi magáhoztér utána fogja mutatni a rendes fordulatszámot!!
Válasz Diesel Tibor #15366. hozzászólásárabasszus nem is lehet húzni az ékszíjon,autómata(mármint a mieink)
Válasz Claaastra #15363. hozzászólásáraMa megmozgattam a vezetékeket a generátoron + húztam az ékszíjon ,,a probléma meg szűnt ,csak hát nem tudom mitől javult meg mert ezt egyszerre csináltam ....de végül is totál mindegy![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz Claaastra #15363. hozzászólásáraLe bontanám de most éjjel nappal bálázok,de ha ESIK EGY KIS ESŐ akkor bontok mert ma is előjött aztán elmúlt.![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz Diesel Tibor #15360. hozzászólásáraNekem a toló sarut kellett megcsiszolni és összenyomni fordulatszám mérő hibánál 1000 meg 2500 között himbálózott.
Válasz Diesel Tibor #15362. hozzászólásáraszerintem vidd el villanyászhoz a generátort,főleg ha Iskra van rajta nézze át mert lehet kezdődő töltésprobléma
Válasz Claaastra #15361. hozzászólásáraAkkor érintkezési gond van
Válasz Diesel Tibor #15360. hozzászólásáraGenerátor adja a jelet,éán multhéten tettem a kicsire (6400) másik szíjtárcsát mert eltört ,és nagyobb az átmérője,kevesebbet mér
Valtrások,,,,,,, a T160-as fordulatszám mérő honnan kapja a jelet,,,,,generátor???vagy van valahol jeladó,,,,,néha leesik a fordulatszám mérő órán 750-re de a motor jár vagy 1500-al,viszont egy idő után újra jól működik.![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz Valmi #15357. hozzászólásáraHa a tengelykapcsoló pedálja le van kapcsolva (a d06 digitális bemenet aktív), a jel a tengelykapcsolóról
A pedál helyzetérzékelő B16 0,5 V (DC) nagyobb vagy kisebb, mint a kaliberű
(A feszültségértéknek egy másodpercen belül meg kell haladnia a megengedett határértéket). Jelölje be
Az S9 pedál végálláskapcsolójának beállítása a vizsgálati üzemmód segítségével állítsa be, ha
szükséges. Mérje meg és kalibrálja a B16 helyzetérzékelőt. Ha a hiba-
Ars a motorindításhoz kapcsolódva, biztosítsa a helyes indítást: nyomja először a
A tengelykapcsoló pedált, majd indítsa el a motort. Ellenőrizze az akkumulátor állapotát és töltse fel
(A feszültség túl alacsony lehet).
Válasz Valmi #15357. hozzászólásárahttps://www.bobcatmanualonline.com/manual/VALTRA%20VALMET%206350%20TRACTOR%20Service%20Repair%20Manual.pdf
Már csak le kell fordítani.
Tisztelt Kollégák! Valtra Valmet 8550 HI traktorom "A315" hibakódot jelez.
Tudja valaki, hogy ez mit jelent? Sajnos a könyvében nincs feltüntetve.
Előre is köszönöm! Üdv.
Válasz VMisi #15355. hozzászólásáramost azt kaptam gyorsan ,a kicsihez(6400)kellett,2 nap alatt megvolt december elején
Válasz Claaastra #15354. hozzászólásáraAz utángyártottat szoktad venni? Hogy vagy azoknak a minőségével megelégedve? Melyik belga cég gyártja azokat?
Válasz VMisi #15351. hozzászólásáraláng kaposvártol rendeltem,de felujítókésletet,mert ha szét van kapva akkor csapágy is cserés
Válasz gafo.kelemen #15352. hozzászólásáraJövő héten gondoltam szétkapni, mert úgyis van még rajta egy-két másik dolog is. Megtalálható ez az üzemeltetői kézikönyv a neten?
Válasz rsándor #15337. hozzászólásáraHello! Ezalatt Te úgy érted, hogy ezek szerint lehet, hogy nem is tudjuk ezt kiiktatni?
Egy vízpumpa tömszelence itthon 11.500 +fa, külföldön meg 15 euróért, meg 10 fontért látom!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Nem igaz, hogy nincs ezeknek konkurenciájuk!
Szoktatok külföldről rendelni? Honnan érne ide 1-2 napon belül?
Ha valakit érdekel a 31 -es és a 32 -es hibakód az alsó erőszabályzó csapszeg hiba, vagy vezeték szakadás vagy teljesen rossz . Az egyik a jobb a másik a bal oldali.
Válasz Claaastra #15346. hozzászólására Igen, azért írtam mert a kód leolvasása mit sem ér táblázat nélkül, egyébként 31 és 32 rosszul írtam az előbbiben.
Válasz rsándor #15345. hozzászólásáraHa van hibakód, nézd meg a táblázatban. Bár nekem mintha ugy rémlik, hogy három számjegyüek a kódok.
Válasz Claaastra #15346. hozzászólásáraA lámpavillogás ugyanolyan kódókat jelöl mintha kiirná. Kódos táblázatból kinézni és kész.
Válasz rsándor #15345. hozzászólásáramert mi sem tudhatunk mindent,a kibakód táblázatunk megvan,de a pittyegős kódókról nincs információnk
Válasz traktorajtóhajtogató #15344. hozzászólásáraAz enyém 32-es és 33-as hibakódot ír még sincs meg a válasz.
Válasz Roli74 #15342. hozzászólásáraPedig egyszerű a válasz. Te is leírtad. Hibakódot jelez. Az egyszerübb valtrákban így jelzik a hibakódokat. Nem kell mást tenned, mint megszámolod a felvillanásokat és meg is van a hibakód.
Válasz Roli74 #15342. hozzászólására Meg van már mi a hibás???
Sziasztok..
Következő lenne a kérdésem...
A trakiba (6650 hi-tech) villog a diagnózis lámpa.
Piros kis lámpa és felette van egy nyitott könyv ikon.. Hibakód lehet, szerintem..
Villan kettőt, szünet , hármat, és kezdi előröl...
Köszönöm esetleges segítségetek...
maga a tartó meg van,abba a komplett patenthúzó kellene,csak arra gondoltam hátha valaki tud valami elfekvővel szolgálni
Válasz Claaastra #15339. hozzászólásáraamúgy 150-200ba lenne,de bontót tudok ajánlani hollandban korrektek
Válasz gadorosi-se #15338. hozzászólásáraegyszerű trükk ,Mtz-é félórás munkával raszerelhető,a 3.pont felfogására
Üdv mindenkinek! Engem SISU Valmet 8400-as hoz pótkocsi vonófej érdekelne aki tud segíteni valamilyen formában azt megköszönném![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz gafo.kelemen #15164. hozzászólásáraHello olvasgatom a üzemeltetői kézikönyvet és az erőátvitelhez ezeket írja :Kiegyészítő felszerelések. TLT 21 HORNYÚ, TLT 20 HORNYÚ,TLT 6 HORNYÚ,TLT 8 HORNYÚ, EURÓ ZÁR (H4 SEBESSÉGFOKOZATOT ZÁRJA). Nem ez lehet a te problémád? Hogy ez egy gyári /opcio/?????? És hogy ezért teszi üresbe????
Válasz Claaastra #15335. hozzászólásáraOlyant szeretnék ami hosszabb tengelytáv, meg robusztusabb azért nézte azt.Ez nem!De majd a Deutzos topikban folytatjuk.
Válasz Czanik Sanyi #15334. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-felett/deutz-fahr-agrotron-150-mk3/h_6721855?ref=f0a5b053
Válasz Claaastra #15332. hozzászólásáraDe zz vizes, elárulom neked a kombájnom az léghűtéses, 160Leturbó, s nem melegszik túl a 38fokban sem. De már tárgytalan mert elkelt.
Válasz ATIS78 #15331. hozzászólásáraNem, egy nagyobb kellene a talajokhoz!
Válasz Czanik Sanyi #15330. hozzászólásáramert nem éri a szél(ha léghűtéses)itt volt 3 lambó,same a 6hengeresek mindíg ragadtak terheléskor,mind megszabadultak tőle
Válasz Czanik Sanyi #15328. hozzászólásáraezüstnyíl??? kiábrándultál az r-2 ből??
Válasz Claaastra #15329. hozzászólásáraMiért ragadna??![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz Czanik Sanyi #15328. hozzászólásáracsak ne lenne az a fránya 5-6.henger ami mindíg (sokszor)megragad
Válasz Dns8 #15322. hozzászólásáraNekem jó lett volna....... év és az ára is,