Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ne igyál még előre a medve bőrére! 2007be júniusig gyönyörűek voltak a kukoricák, utána jött a felsülés, nálunk legalábbis.Van már valami pályázati nyomtatvány?mi is akarunk traktorra pályázni, lehet a 35%ra esély még az nem tisztázott. kitések nyomulnak 5820-al 40000euroért ,claast mf-t megnézzük még. Azt nemtudod hogy a 5445ösbe van e olyan aminek normális a motorházteteje?
ma esett 10 mm, úgyhogy visszatért az életkedvem. nekiállok pályázni. lesz itt minden új. eke, rövidtárcsa, vetőgép, kasza, redsodró stb. a jövőhéten kezdem a tárgyalásokat.
nem nagyon érdeklődtek utána 4-en hivtak 2-en megnézték ,tetszett nekik,de pénzt kell szerezniük még hozzá,az axiál felmérte a gépeket, jövő héten ülünk le tárgyalni
sajnos nem ilyenre gondoltam
korszerübb vetőgépet keresek. olyat, hogy mikor megveszem ne rögtön a következő vetőgépre gondoljak.
jelenleg van spanyol tárcsás 3 méteres, csak kicsi a magtartálya és csak 3 méteres. ősszel nagyon kell nyomni és valami haladósabb kell.
néztem sulky-t, amazone-t, vogel-t
Na... Kaptam egy ígéretet , hogy még ma küld nekem fotót róla , és én meg majd feldobom ha megjön... Az ir.ár: 600ezer , de szerintem alkudni lehet. Azt tudom hogy fel újították(tárcsák,csapágyak,stb) és simán munkára fogható. Azt mondják könnyű húzni , egy mtz is simán viszi...
15927 hozzászólás
Válasz #10026. hozzászólásra
ne igyál még előre a medve bőrére! 2007be júniusig gyönyörűek voltak a kukoricák, utána jött a felsülés, nálunk legalábbis.Van már valami pályázati nyomtatvány?mi is akarunk traktorra pályázni, lehet a 35%ra esély még az nem tisztázott. kitések nyomulnak 5820-al 40000euroért ,claast mf-t megnézzük még. Azt nemtudod hogy a 5445ösbe van e olyan aminek normális a motorházteteje?
Válasz #10024. hozzászólásra
ma esett 10 mm, úgyhogy visszatért az életkedvem. nekiállok pályázni. lesz itt minden új. eke, rövidtárcsa, vetőgép, kasza, redsodró stb. a jövőhéten kezdem a tárgyalásokat.
Válasz #10024. hozzászólásra
Mi is törjük rajta a fejünket.
Válasz #10023. hozzászólásra
szia ,remélem összejön most hogy lesz támogatás
Válasz #10022. hozzászólásra
Szia Fan!
Új kombájn, most hogy talán lesz valami plussz pénz is rá?
Válasz #10021. hozzászólásra
nem nagyon érdeklődtek utána 4-en hivtak 2-en megnézték ,tetszett nekik,de pénzt kell szerezniük még hozzá,az axiál felmérte a gépeket, jövő héten ülünk le tárgyalni
Válasz #10015. hozzászólásra
Traktor kell vlkinek?
Vagy becseréled kaszagépre?
Válasz #10016. hozzászólásra
Akkor ott buliztál te is?
Válasz #10018. hozzászólásra
nagy bizony
aki egy héttel elöbb vetett, annak a térdig érő kukija furulyázik. az enyém nem tudom meddig bírja még
Válasz #10017. hozzászólásra
szia Géza!
Mi a helyzet? Nagy gáz van?
Válasz #10015. hozzászólásra
engem viszont nagyon
Válasz #10014. hozzászólásra
ugyan Misikém!
3500 emberből csak egy szerény paraszt vagyok,az egész faluról szól a rác-pünkösd!
Válasz #10011. hozzászólásra
Hali Géza nem akarom elkiabálni a dolgokat az idén nem minket sujt nagyon,csak kissé
Válasz #10012. hozzászólásra
Ma volt a rádióban a hírekben Dusnok, nem rólad szólt? :)
Sziasztok!
Mit csináltok ilyenkor?
Irigylem azokat akiknek nincs kaszálni valójuk! :)
Válasz #10011. hozzászólásra
Sziasztok!
Dusnokon 13mm eset idáig.Ennyi két hónap alatt esett összesen!Berúgás beütemezve!
szerintem Dusnokon és Mágocson annyi eső volt mostanában, hogy holt részegek a Valtrás fiúk
Válasz #10000. hozzászólásra
ez igy nem volt fer
Válasz #10008. hozzászólásra
sajnos nem ilyenre gondoltam
korszerübb vetőgépet keresek. olyat, hogy mikor megveszem ne rögtön a következő vetőgépre gondoljak.
jelenleg van spanyol tárcsás 3 méteres, csak kicsi a magtartálya és csak 3 méteres. ősszel nagyon kell nyomni és valami haladósabb kell.
néztem sulky-t, amazone-t, vogel-t
a nagy álom a rapid, amilyen Ferinek van
Válasz #9980. hozzászólásra
Nem mondtál véleményt a vetőgépről... Gondolom nem érdekel akkor ?
Válasz #10005. hozzászólásra
A gépházba írd!
Válasz #10005. hozzászólásra
Hát igen.
Azok a régi szép idők.
Fasza volt megélni olyanokat is. :-)))))
Válasz #10004. hozzászólásra
régi időkben tudtuk a napi és össz beszólások számát
Válasz #10000. hozzászólásra
Célozzuk meg a 100000St!
Vagy a milliót????
Válasz #10001. hozzászólásra
persze
ÁÁÁÁ így nem ér!!! Én is épp az előbb gondoltam erre , de gondoltam nem "fair"!
Válasz #9995. hozzászólásra
Szól6?
Válasz #9999. hozzászólásra
10000
Válasz #9998. hozzászólásra
2
Válasz #9997. hozzászólásra
3
Válasz #9996. hozzászólásra
4
Válasz #9995. hozzászólásra
5
Válasz #9994. hozzászólásra
6
Válasz #9993. hozzászólásra
7
Válasz #9992. hozzászólásra
8
Válasz #9991. hozzászólásra
hogy jol porozzon
Válasz #9990. hozzászólásra
Homokra? Minek?
Válasz #9988. hozzászólásra
vagy a 10 misis rapid
Válasz #9988. hozzászólásra
Hát azt ő tudja . De van itt eladó kapcsolt IH is...
Válasz #9983. hozzászólásra
Gézának nem jó.
( neki a bőrének a felszíne alatt is pénz van, neki kötelező min. 7 millásat venni ! )
Válasz #9986. hozzászólásra
De hát nem lehet eladni rozsdásan tán... Ha valaki megveszi és hazaviszi , mit mond rá az asszony???
Válasz #9985. hozzászólásra
A festés már eleve 1 rossz pontja. :-)))))))))
Válasz #9984. hozzászólásra
szépen le van festve
Válasz #9983. hozzászólásra
Attól függ KINEK és persze h. MIRE.
Válasz #9982. hozzászólásra
aha , és akkor ez most jó...?
Válasz #9978. hozzászólásra
Ájjéé!
Hát ez beza SEX!
Válasz #9980. hozzászólásra
a nevemre kattintasz , baloldalt fotóalbum és abban megtalálod , holnap még lesz 2 kép .
Válasz #9979. hozzászólásra
és hol van a galériád?
Válasz #9977. hozzászólásra
FENT VAN A KÉP!!! A SAJÁT GALÉRIÁMBA TETTEM ,MERT SEGG VAGYOK ÉS NEM TOM A TOPICPA HOGY KELL.
Válasz #9977. hozzászólásra
Na... Kaptam egy ígéretet , hogy még ma küld nekem fotót róla , és én meg majd feldobom ha megjön... Az ir.ár: 600ezer , de szerintem alkudni lehet. Azt tudom hogy fel újították(tárcsák,csapágyak,stb) és simán munkára fogható. Azt mondják könnyű húzni , egy mtz is simán viszi...