Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A kinézet mellett az első hajtásnak is illő összhangban lenni a hátsóval. Anno Csongrádon volt benn egy olyan gép, amelyiknél nem figyeltek a gumiválasztásra, és átalakította belsejét kicsit.
Ha radial es cm ben van megadva a szelessege vigyazni kell az oldalfal magassagara mert a torpe/60-as vagy /70-es gumik irto idetlenul tudnak kinezni. A 14.9 R 28 asnak legalabb egy 380/85 R 28 a megfeleloje.
Szia mi is hasonló cipőben járunk még az exponb szereztem egy jó ajánlatot Igaz taurus de az ára 77 ezer+afa Radial és le is szállítják. Nekünk a nagy Johnira kell. Ha érdekel a tel szám meg tudom adni. Ettől csak drágább ajánlatot sikerült kapnom
Az nem baj. Csak jó velősek legyenek! Haggyanak nyomot az emberekben. :-))))))))
És szigorúan nagyképű üzemmódban!
Én is ritkán írok. ( ha azt veszem h. minden 10 percben is küldhetnék be vlm. infót. :-DDD)
Mit csináltok imádkoztok?
Tavaly 5.23., volt 1 vetésem.
Gond nemigen volt belőle.
Már el volt téve a magbelövető a helyire. :-DD
Aztán mondom hogy hoppá!
Még van 1 sunyi kis parcella e!!! :-))))))))
Nálunk van egy csávó,aki rendszerint május végén jun elején veti a kukoricát.Tavalyelött voltak már csökezdemények rajta amikor lefagyott neki,és ez évek óta így megy nála.
Felénk simán megesik, hogy valaki május elején is vet kukit. És volt olyan aszályos év, hogy pont csak az ő későbbi virágzásakor volt kis eső, ami az áprilisiaknak már későn jött, és a májusi vetésből lett jó termés.
Nem kell a kombajnok alól sűrűn forogni a kocsiknak!Cég-képviselőkkel végignéztem a fajta-hibrid sorokat,ök is csak nagyokat hallgattak,megitták a kávéjukat és csendesen leléptek!
15927 hozzászólás
Válasz #9774. hozzászólásra
1.9misi SK 55 ezer ejro
Válasz #9774. hozzászólásra
ajróba!!!!!!! nem ismered a pénzedet?
meddig bírják ki a kukivetések eső nélkül?
( jólenne tudni mennyiért adja Fan a traktort, de nekem szlovák koronában kéne az ára, vajon mennyi lehet... :-))))))))))) )
Most láttam, hogy Karsainak is valmetja van!
http://beol.hu/lapokkepek/fileok/1000/1207_vagyon_karsai.pdf
Válasz #9768. hozzászólásra
Hívtam. Most 87 + áfa ezért házhoz is hozzák, az axiálnál meg 90+áfa. a taurus.
Válasz #9770. hozzászólásra
A kinézet mellett az első hajtásnak is illő összhangban lenni a hátsóval. Anno Csongrádon volt benn egy olyan gép, amelyiknél nem figyeltek a gumiválasztásra, és átalakította belsejét kicsit.
Fan, van érdeklődés? Neked a 130 is advance?
Válasz #9766. hozzászólásra
Ha radial es cm ben van megadva a szelessege vigyazni kell az oldalfal magassagara mert a torpe/60-as vagy /70-es gumik irto idetlenul tudnak kinezni. A 14.9 R 28 asnak legalabb egy 380/85 R 28 a megfeleloje.
Válasz #9768. hozzászólásra
Megkaptam, köszi.
Válasz #9767. hozzászólásra
Hali ment az email a megadott címre
Válasz #9766. hozzászólásra
Szia!
Persze kell a szám. Vagy ide írd, vagy a wital@freemail.hu -ra küld el légyszíves.
Válasz #9761. hozzászólásra
Szia mi is hasonló cipőben járunk még az exponb szereztem egy jó ajánlatot Igaz taurus de az ára 77 ezer+afa Radial és le is szállítják. Nekünk a nagy Johnira kell. Ha érdekel a tel szám meg tudom adni. Ettől csak drágább ajánlatot sikerült kapnom
Válasz #9764. hozzászólásra
Az nem baj. Csak jó velősek legyenek! Haggyanak nyomot az emberekben. :-))))))))
És szigorúan nagyképű üzemmódban!
Én is ritkán írok. ( ha azt veszem h. minden 10 percben is küldhetnék be vlm. infót. :-DDD)
Mit csináltok imádkoztok?
Válasz #9760. hozzászólásra
csak itt,de itt is már ritkán
Válasz #9762. hozzászólásra
Taurusra gondoltam.
Válasz #9761. hozzászólásra
Vlm. nagy márka is lehet vagy jó lesz vlm. mezei ócsóbb fajta is?
Sziasztok!
Hogy ityeg?
Vetőgépek elrakva?
Első gumit (14,9R28) milyen fajtát érdemes venni? Hol a legolcsóbb? Talajmunkára kell.
Te Fan,, szoktál hergelni máshol is vagy csak eme tájakon?
Válasz #9757. hozzászólásra
Á.
Eladni jó olcsóér!
Válasz #9755. hozzászólásra
Olyan van itt is!!!!
Lehet h. az itt=ott?????? :-))))))))))
Fekete a kombájn mikor vágják neki. :-))))
Válasz #9756. hozzászólásra
Silónak ?
Válasz #9754. hozzászólásra
Tavaly 5.23., volt 1 vetésem.
Gond nemigen volt belőle.
Már el volt téve a magbelövető a helyire. :-DD
Aztán mondom hogy hoppá!
Még van 1 sunyi kis parcella e!!! :-))))))))
Válasz #9754. hozzászólásra
Nálunk van egy csávó,aki rendszerint május végén jun elején veti a kukoricát.Tavalyelött voltak már csökezdemények rajta amikor lefagyott neki,és ez évek óta így megy nála.
Válasz #9750. hozzászólásra
Felénk simán megesik, hogy valaki május elején is vet kukit. És volt olyan aszályos év, hogy pont csak az ő későbbi virágzásakor volt kis eső, ami az áprilisiaknak már későn jött, és a májusi vetésből lett jó termés.
Válasz #9752. hozzászólásra
Még a víz sem maradna meg !
Válasz #9751. hozzászólásra
Ott akkor halat kell termelni.
Benne van a neviben is...
Válasz #9749. hozzászólásra
Kiskunhalas környékén a kalászosok nem termik meg a vetőmag súlyát ! És ez komoly !
Válasz #9748. hozzászólásra
Há me !
Legalább is erre felénk elképzelhetetlennek tartom.
Válasz #9745. hozzászólásra
Én meg lehet olyat fogok mikor már tárcsázza is ki május 1. -jén.
Majd lefigyelem a pókot...
Válasz #9747. hozzászólásra
Mi kockázat ?
Holnap kukoricát vetni?
Hámé??????
Válasz #9745. hozzászólásra
Az, szerintem, kisebb kockázat. Bár nem vagyok tavaszi kalászos szakértő.
Válasz #9744. hozzászólásra
Azon a vidéken ! Kizárt. Van optimizmusa az fix !
Válasz #9744. hozzászólásra
én meg olyat láttam aki pénteken vetette a tavaszi árpát
Válasz #9743. hozzászólásra
lehet ő jár a legjobban
Válasz #9738. hozzászólásra
Cegléden, akinél jártam, még ma vette a magot a vetéshez. (Kuki)
Válasz #9741. hozzászólásra
Még az is lehet, hogy a Duna azon szakaszán meg sem engedik.
Válasz #9740. hozzászólásra
sajnos igen
Válasz #9737. hozzászólásra
Ha nem vagy túl látó közelben.
Válasz #9738. hozzászólásra
Azért táblákat hagytak, nem ?
Válasz #9732. hozzászólásra
Nem kell a kombajnok alól sűrűn forogni a kocsiknak!Cég-képviselőkkel végignéztem a fajta-hibrid sorokat,ök is csak nagyokat hallgattak,megitták a kávéjukat és csendesen leléptek!
Válasz #9736. hozzászólásra
az elég?
gondoltam, hogy a szivattyú szívóját belelógatom a Dunába és mehet az ágyú
Válasz #9735. hozzászólásra
Ajjaj !
Válasz #9729. hozzászólásra
az öntözéshez milyen engedélyek kellenek?
Asszem az ide évben simán becsúszok 4 tonna alá átlagban, ilyen még nem volt. Tippem erre felénk 1,8-2,5 t/ha
Válasz #9730. hozzászólásra
Bóly-ban
Vannak törpe és féltörpe hibridek a vásárlásaink ellenére is. :-(((
Válasz #9723. hozzászólásra
Hartaiak meg nyomják éjjel-nappal, szélben-viharban.
Én csak este bírtam a szél miatt.
CSak semmi panaszkodás,Gráf agrárminiszterünk szerint jó gabonatermés várható,Ő mán csak "tudja" !
Válasz #9728. hozzászólásra
Csak át kell húzni a dobokat 50m-re,nem hagyom veszni!
Azt tapasztaltam,hogy az idén annyi becő van egy növényen,mint tavaly egy elágazáson!
Válasz #9723. hozzászólásra
Ez már nincs későn ?