Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.9 FtUSD390.02 FtCHF426.44 FtGBP483.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #9158. hozzászólásra
Máskép egy jotraktorvolna a Váltra T170-es, jómotor jóváltó és a JD4650-nél kevesebbetis fogyaszt, de enél boszantóbb semi nincs mint amikor egy elektronikai kütyü tejesen megbénitt egy jó gépet tepedig ottálsz a mezőközepén és telefonálsz a segitség után. Majd egy 30-éves UTB vonszol (legalább köd vagy éjszakalettvolna).
Majd ha eltelik pár ősz akor kérdezd a kolegédat. Nálunk ez volt a zelső Váltra a faluban amikor megjelent a félfalu hanyatvolt esve, majd amikor apum bevonszolta az agrolux eke mega főldben maradt a kor az egész falu röhögte.
Válasz #9148. hozzászólásra
Hát ez neki ezutal pénzbenm került de e gy kicsit ciki. Azon gondolkodik, hogy tuladna rajta. Azelőtt négyével németből vet egy JD4650-est tejesen felujitva fuvarral együtt 16000euroba került de megéri ami istennek Váltrájavan az egészet!
Valami elektronika az összel szántás közben ugymegált, hogy az agrolux 5-ös ekét a földbenkelett hagyni apum vontatabe egy UTB U651-el demivela motor nem ment a hidrosztatikus kormánymü miat szinte alig lehetett valamit kormányozni. Tiznap mulva jöttek a szerelők rácsatlakoztatak egy csomó kütyüt megegy laptopot valamit álitgatak és kész. Majd aztmondták hogy még lehet, hogy lessz ijen mert ez többi T tipusnál is töbször előfordult.
15927 hozzászólás
Válasz #9176. hozzászólásra
Szia Feri!
Írtam neked a répcére pár okosságot.
Válasz #9174. hozzászólásra
Két testvér,ZOLI és GÁBOR mindketten viszik az ODYSYST!
Válasz #9173. hozzászólásra
üdv mindenkinek!
Feri!
Használod már az mg navigátort?
Válasz #9173. hozzászólásra
Ő Zoltán
Válasz #9172. hozzászólásra
Szia Fan!
Hernek Gáborra gondoltam!
Válasz #9171. hozzászólásra
Én nem hivtalak:-))
Válasz #9170. hozzászólásra
Szia Misi!
Láttam,hivott is pénteken a HGábor,mondtam neki,hogy nem aktuális!
Válasz #9169. hozzászólásra
Szia!
Láttad az odisys honlapját??
Jó estét valtrások!
Válasz #9159. hozzászólásra
Hát hogy neked milyen igazad van, még most olvasom.
jo estét van valaki?
Válasz #9165. hozzászólásra
tegnap beszéltem vele telefonon. nem tudom, hogy mennyire publikus és nem akarok visszaélni a bizalmával. majd ő beszámol
Válasz #9164. hozzászólásra
ajjaj !
tán valamit vett ?
beletettem az utal a bogarat....
Válasz #9163. hozzászólásra
nagy
és Anglia
Válasz #9162. hozzászólásra
teljesen felcsigáztál !
nagy esemény ?
Válasz #9161. hozzászólásra
majd Feri elmondja :-))))
Válasz #9160. hozzászólásra
valami történt ?
Feri!
Tudsz aludni?
Válasz #9158. hozzászólásra
Máskép egy jotraktorvolna a Váltra T170-es, jómotor jóváltó és a JD4650-nél kevesebbetis fogyaszt, de enél boszantóbb semi nincs mint amikor egy elektronikai kütyü tejesen megbénitt egy jó gépet tepedig ottálsz a mezőközepén és telefonálsz a segitség után. Majd egy 30-éves UTB vonszol (legalább köd vagy éjszakalettvolna).
Válasz #9153. hozzászólásra
Én is így gondoltam.
Válasz #9151. hozzászólásra
Ez ujdonság ugy hogy majd szerintem jövőre, nem sok területet csinál .
Válasz #9155. hozzászólásra
A rapid marad!4m-re nem adnak utvonalengedélyt
Válasz #9154. hozzászólásra
úgy érzem nemsokára a rapid is piacra kerül, mert a nagy valtrához már 4 méteres kellene
Válasz #9152. hozzászólásra
Főleg,ha a landit is piacra dobom!
Válasz #9150. hozzászólásra
Majd ha eltelik pár ősz akor kérdezd a kolegédat. Nálunk ez volt a zelső Váltra a faluban amikor megjelent a félfalu hanyatvolt esve, majd amikor apum bevonszolta az agrolux eke mega főldben maradt a kor az egész falu röhögte.
Válasz #9151. hozzászólásra
az axial meg fog haragudni rád! nem lesz több ebéd és italjegy :-))))
Válasz #9150. hozzászólásra
A t-széria irányába szeretnék fejleszteni,azért kérdezem!
Válasz #9143. hozzászólásra
Nincs vele semmi gond, az egyik kolegáé az ősszel vette.
Válasz #9148. hozzászólásra
Hát ez neki ezutal pénzbenm került de e gy kicsit ciki. Azon gondolkodik, hogy tuladna rajta. Azelőtt négyével németből vet egy JD4650-est tejesen felujitva fuvarral együtt 16000euroba került de megéri ami istennek Váltrájavan az egészet!
Válasz #9147. hozzászólásra
hát bocs de ez egyszerüen szopás azért igy kialakítani 1 elektronikát
Válasz #9146. hozzászólásra
Valami elektronika az összel szántás közben ugymegált, hogy az agrolux 5-ös ekét a földbenkelett hagyni apum vontatabe egy UTB U651-el demivela motor nem ment a hidrosztatikus kormánymü miat szinte alig lehetett valamit kormányozni. Tiznap mulva jöttek a szerelők rácsatlakoztatak egy csomó kütyüt megegy laptopot valamit álitgatak és kész. Majd aztmondták hogy még lehet, hogy lessz ijen mert ez többi T tipusnál is töbször előfordult.
Válasz #9145. hozzászólásra
Mi volt a gond vele?
Válasz #9144. hozzászólásra
Nagybátyám vett tőlük egy Váltra T170-est de gond van az elektronikával. Ha igyhalad félárbocra eresztheti a megfakult Váltra lobogókat őis.
Válasz #9141. hozzászólásra
mivel én baranyai vagyok ,nem vagyunk üzleti kapcsolatban ,de baráti viszonyban vagyunk
Válasz #9142. hozzászólásra
Ez miyen váltra és mivan vele?
Itt is van egy.
Válasz #9140. hozzászólásra
Ismerem, mit vásároltál tőle vagy mit akart rádsózni?
Válasz #9139. hozzászólásra
Ismerjük ,te is?
Válasz #9138. hozzászólásra
Te honnat ismered?
Válasz #9137. hozzászólásra
A Valtra dealer
Válasz #9131. hozzászólásra
Nem értem miez a Darvas úr?
Válasz #9134. hozzászólásra
nehéz fogas simitó,9m-es
Válasz #9132. hozzászólásra
régóta nem volt
Válasz #9133. hozzászólásra
mivel zárod?
Válasz #9127. hozzászólásra
ma végeztünk a szórással és a szántással is a homokon,holnaptol talajzárás
Válasz #9131. hozzászólásra
tuti hogy az :-)))
Válasz #9125. hozzászólásra
Darvas ur?
Válasz #9126. hozzászólásra
Itt meg végre nem esett 2 napja! Majd nyáron fordítva lesz!
Válasz #9126. hozzászólásra
én is ,sajna kezdődik
Válasz #9125. hozzászólásra
jó :)