Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.23 FtUSD385.36 FtCHF429.18 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mindkettőt azzal szemben érvényesítheted, akitől vásároltál, ne keverd már a dolgokat. De a lényeg azon a rizikón van, ami a valójában látatlanul megvásárolt géppel járhat. Ha jól értettem, fotók alapján, előre fizetted. Ez az ésszerűtlen rizikó! Az esetleges szavatossági vagy garanciális igény érvényesítése csak hab a tortán! De ne érts félre, azt kívánom, legyen szerencséd! Csak ez a vásárlás szerintem már túl van a bátorságon.
Szerintem meg őrültség! Ha bejött, akkor szépen hangzik, de elég egyszer ekkorát bukni! Szavatosság, vagy garancia értékesítése meg ebben az esetben felérhet egy kisebb traktor árával, ha sikerül egyáltalán.
NEM KELL SEMMILYEN KÖZBEESŐ CÉG
CSAK JÓ FUVAROS A PÉNZT MEG SZÁMLA ALAPJÁN UTALOD AZT 3-4 NAP MÚLVA HOZZÁK A TRAKTORT
FUVAR2-3 NAP OSZT KÉSZ
LEJÁRSZ VELE AZTÁN TOLD NEKI
DE MOST MÁR MEG FOGNAK RÁM HARAGUDNI HOGY EZEKET NETEN TOVÁBBADOM
hidd el Én már pár gépet behoztam, ez a szabály. amúgy ha olyan mint az ezüst a pool-on akkor rendben. ha nem alkudtál az kár. nagy átlagban -5 % az biztos, de ha egy helyről hoztátok a két gépet akkor másabb az alku.
azért bakker, hogy ha kint vagy mindent lefényképez rajta ami mozdítható, nehogy mire vissza mégy érte már hiányos legyen. vili ????????????????????????
amúgy erősen gondolkodom, hogy kilibbenek körbenézni egy két ismerőssel, hogy nagyobb legyen az alku. átlagban ha 1,5 millával olcsóbb és ezt egy hét járásból megkeresi az ember akkor sosem volt ilyen keresete. a trére 3-4 be tud hozni egyszerre és osztódik a fuvar is, így max. 150 rugó a fuvar. csak a támogatást kell megnézni, hogy ilyenkor mi van .
15927 hozzászólás
Válasz #6725. hozzászólásra
Mi van?!!!
Ez az oldal azért is van, hogy véleményeket is leírjunk! Ráadásul, ha jobban figyelsz, nem is rossz szándékkal írtam!
Válasz #6724. hozzászólásra
Mindkettőt azzal szemben érvényesítheted, akitől vásároltál, ne keverd már a dolgokat. De a lényeg azon a rizikón van, ami a valójában látatlanul megvásárolt géppel járhat. Ha jól értettem, fotók alapján, előre fizetted. Ez az ésszerűtlen rizikó! Az esetleges szavatossági vagy garanciális igény érvényesítése csak hab a tortán! De ne érts félre, azt kívánom, legyen szerencséd! Csak ez a vásárlás szerintem már túl van a bátorságon.
AMÚGY, AZÉRT VAN EZ AZ OLDAL,HOGY A SAJÁT TAPASZTALATOD OSSZD MEG, SEGÍTSD A MÁSIKAT ,NEM AZÉRT, HOGY VISSZAHÚZD!!!!!!!
BOCS.
Válasz #6723. hozzászólásra
GARANCIA, KERESKEDŐÉ, SZAVATOSSÁG GYÁRÉ ERRŐL ENNYIT.
MÁR RÉG ROSSZ HA NEKED GARANCIÁT KELL ÉRVÉNYESÍTENED MR. KERESKEDŐ....
Válasz #6715. hozzászólásra
Szerintem meg őrültség! Ha bejött, akkor szépen hangzik, de elég egyszer ekkorát bukni! Szavatosság, vagy garancia értékesítése meg ebben az esetben felérhet egy kisebb traktor árával, ha sikerül egyáltalán.
T131 VÉKONY GUMIVAL ENNYIÉRT
Válasz #6719. hozzászólásra
Itthon mennyi lett volna ilyen felszereltséggel?
Válasz #6719. hozzászólásra
Ki és miért haragudna meg?
Válasz #6717. hozzászólásra
NEM KELL SEMMILYEN KÖZBEESŐ CÉG
CSAK JÓ FUVAROS A PÉNZT MEG SZÁMLA ALAPJÁN UTALOD AZT 3-4 NAP MÚLVA HOZZÁK A TRAKTORT
FUVAR2-3 NAP OSZT KÉSZ
LEJÁRSZ VELE AZTÁN TOLD NEKI
DE MOST MÁR MEG FOGNAK RÁM HARAGUDNI HOGY EZEKET NETEN TOVÁBBADOM
Jó éjt !
(látom mindenki eltűnt)
Válasz #6716. hozzászólásra
azért Én maradok a szememnél. az a kis út megéri.
talán az euro land-al csináltad ?
Válasz #6715. hozzászólásra
MINDEN VISSZAKÖVETHETŐ MANAPSÁG, KIVÉVE A KUKI LOPÁS
Válasz #6714. hozzászólásra
bátor, veri-veri bátor.
Válasz #6713. hozzászólásra
HA EZ MEGNYUGTAT NEM CSAK ÉN
Válasz #6711. hozzászólásra
ha jól értelmezem akkor te úgy fizetted ki előre a gépet, hogy csak nem is láttad élőben ?
Válasz #6710. hozzászólásra
hidd el Én már pár gépet behoztam, ez a szabály. amúgy ha olyan mint az ezüst a pool-on akkor rendben. ha nem alkudtál az kár. nagy átlagban -5 % az biztos, de ha egy helyről hoztátok a két gépet akkor másabb az alku.
Válasz #6708. hozzászólásra
A SZÁMLÁN MEG AZ E-MAILBAN LE VAN IRVA MINDEN
UTÁNNA MIKOR MEGJÖN
PLUSSZBA JÖN FAX TARTALMA, NEM PUBL.
06203107873
Válasz #6708. hozzászólásra
OLYAN NINCS HOGY NINCS RAJTA.
NEM KELL KIMENNED ŐK MAJD KÜLDENEK MINDENT
A FUVAROSSAL MEG SZERZŐDÉS
Válasz #6707. hozzászólásra
BORDÓT VETTÜK MEG R42 GUMIST
AZ MÁR CSAK AZÉRT VAN FENN MERT FENNRAGADT
NEM VETTÉK LE
Válasz #6706. hozzászólásra
azért bakker, hogy ha kint vagy mindent lefényképez rajta ami mozdítható, nehogy mire vissza mégy érte már hiányos legyen. vili ????????????????????????
Válasz #6705. hozzászólásra
ezüst ?
Válasz #6704. hozzászólásra
MINEK KELL A FÉNYKÉPEZŐ???
MIKOR MINDENT ELKÜLD NETEN MEG TELEFONON???????
Válasz #6703. hozzászólásra
63
Válasz #6702. hozzászólásra
alap szabály : fényképezőgép legyen nálad !!!!!!!
Válasz #6702. hozzászólásra
Most akkor nem osztrákból van?
Én is arra emlékeztem.
Mi az ára?
Válasz #6701. hozzászólásra
AZ OSZTÁKOKNÁL EGY-KÉTEZER EURÓVAL OLCSÓBB A NÉMET MEG NAGYOBB A KÉSZLET.
MEG A NÉMET KICSIT BECSÜLETESEBB VOLT
Válasz #6699. hozzászólásra
Ma annyi osztrák hirdetést megnéztem, hogy már nem voltam benne biztos.
EURÓPÁN BELŰL BÁRMIT LESZÁLÍTANAK MAX. 1000EURÓÉRT....
TEGNAP ESTE NEM IRTAM VOLNA LE HOGY NÉMETEKTŐL HOZTUK????????
Válasz #6697. hozzászólásra
Most bekavarodtunk.
Te németből vetted a 151-et mag a barátod 121 -ét?
Válasz #6695. hozzászólásra
MI NEM ONNAN HOZTUK????????
Válasz #6694. hozzászólásra
ÉN A SAJÁTOT IRTAM.
CSAK EZT HOZTÁK
Válasz #6690. hozzászólásra
De ez németből?
Viszfuvar volt?
Válasz #6688. hozzászólásra
NEM VOLT MI KI SE MENTÜNK MERT REPCSI ÚT STB KÖNNYEN 1000 EURÓ, AZT MAX ENGED ANNYIT AKKOR MINEK???????
az a traki amit írtam, vagy nem ?
alku ?
mennyit hoztak egyszerre ?
melyik cég ?
Válasz #6689. hozzászólásra
ha már kimegyek JD 7930, 6330
Válasz #6687. hozzászólásra
FUVAR 750 EURO
Válasz #6687. hozzászólásra
Te mit vennél?
Válasz #6686. hozzászólásra
ez az ?
alku volt ?
Válasz #6683. hozzászólásra
amúgy erősen gondolkodom, hogy kilibbenek körbenézni egy két ismerőssel, hogy nagyobb legyen az alku. átlagban ha 1,5 millával olcsóbb és ezt egy hét járásból megkeresi az ember akkor sosem volt ilyen keresete. a trére 3-4 be tud hozni egyszerre és osztódik a fuvar is, így max. 150 rugó a fuvar. csak a támogatást kell megnézni, hogy ilyenkor mi van .
Válasz #6684. hozzászólásra
ÉS AZ ROSSZ ÁR?????
Válasz #6683. hozzászólásra
kettős pötty után a neved !
Válasz #6682. hozzászólásra
Gyártó: Valtra
tí: T 151 Hi Eco Power
Baujahr: 2008
Bruttopreis: 75.000 EUR
nettoár: 63.025 EUR
Válasz #6667. hozzászólásra
Köszi a segítséget!