Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.23 FtUSD385.36 FtCHF429.18 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #6572. hozzászólásra
volt aki magtárnak ,valaki disznótelepnek és volt aki maradt volna a marhánl de azt mondta szerezzek 150-200ha földet mellé akkor azonnal megveszi és volt aki fedett gokart pályává és szabadidő központtá akakítaná
Nálunk most panaszkodott valaki, hogy egy marha telepet akart eladni és a vásárló hirtelen csak a felét akarta megadni az árának a válságra hivatkozva.
Ácsi ácsi. A 0%-os hozam nem azt jelenti, hogy ingyen adják a kincstárjegyeket hanem azt, hogy annyiért adják, amennyiért kibocsátották őket és nincs rajta semmi hasznuk csak 0-ba jönnek ki. De ez még mindig jobb mintha minuszba kerülnének ezért adják el.
nekem elég
mondom is mindenkinek, hogy az új is pont olyan szar mint az enyém csak más a motortető, hátul egyel több pár csatit kell kerülgetni és érzékenyebb a motorja
100Le oszt kész?
Nem elég?
Menj el,próbáld ki.
Aztán meg mongy valamit!
Kb 1267-szer leírtam itt:a prosi,csak reklám anyag.A barázdában nem a prosi húzza az ekét,hanem a traktor.Tessék megnézni,és aztán megvenni amelyik bejön.
Ennyi.
Bocs Géza!
Mfpisti!
az új 5455-re miért 100 le van írva, a honlapodon?
a cimborák engem zaklatnak állandóan infóért.
jó lenne ha fel tennétek a gépekről mindenféle adatokat.
az egyik teljesen bele van már buzúlva az új dizánjba
Ba.....a zannyát füszerezzük is!Keverjél egy Mfpistis keveréket!
Van egy szakács barátom adtam neki 3zsák erös czöves paprikát,abból olyan erös pistit kevert,hogy minden étkezésnél ott van az asztalon!Küldök neked egy üveg kóstólót!A két katára!
Felkészültél? - Nyolc rémisztő gurujóslat 2009-re
2008.12.13 16:19
A Fortune magazin nyolc, éles véleménnyel rendelkező piaci szakembert kérdezett meg, hogy mi következhet be az USA-ban 2009-ben. Ezek alapján súlyos helyzetekre kell felkészüljön az Egyesült Államok, de az egész világ is: a Dow tőzsdeindex 4000 pontig szakadhat (pénteki záróértéke: 8630), élelmiszerhiány jöhet, az amerikai államkötvények piacán pedig buborék alakul ki.
kerestem ehhez a topickot, de nem találom sehol:
D
Döbbenet! - Ingyen van a pénz Amerikában
2008.12.10 08:28
A hétfői három hónapos amerikai kincstárjegy-aukció szinte zéró hozama (0.005%) után kedden az egy hónapos kincstárjegyek 0%-on (!) keltek el az Egyesült Államokban, hatalmas érdeklődés mellett. A befektetők egyszerűen garanciát akarnak kapni arra, hogy teljes egészében visszakapják a pénzüket a jelenlegi bizalmi válságban. A zéró hozam mellett a kincstárjegyek és a készpénz gyakorlatilag egymás tökéletes helyettesítői lettek.
15927 hozzászólás
Válasz #6575. hozzászólásra
Lehet, hogy neked kellene gokartpályát, vagy plázát csinálni belőle!
Nemrég hirdette valaki, hogy min. 5000 férőhelyes sertéstelepet venne.
Válasz #6573. hozzászólásra
Jól köszi. Nagy a mozgás de még nincs kész pályázat
Válasz #6572. hozzászólásra
volt aki magtárnak ,valaki disznótelepnek és volt aki maradt volna a marhánl de azt mondta szerezzek 150-200ha földet mellé akkor azonnal megveszi és volt aki fedett gokart pályává és szabadidő központtá akakítaná
Válasz #6569. hozzászólásra
Voltál Győzike koncerten? :)) Most mutatja a tv, hogy felétek turnézott!
Válasz #6568. hozzászólásra
Szia Szabi!
Hogy s min?
tettek mar le a 141-re projektet? es a 142-re?
Válasz #6570. hozzászólásra
Milyen tervekkel vennék meg az emberek? Mezőgazdasági jelleggel vagy valami teljesen mással?
Válasz #6568. hozzászólásra
Helló!
Melegszik már a idő?
Válasz #6567. hozzászólásra
nem ért ide senki,de hivtak még vagy tizen
Nálunk most panaszkodott valaki, hogy egy marha telepet akart eladni és a vásárló hirtelen csak a felét akarta megadni az árának a válságra hivatkozva.
Jó estét
Válasz #6566. hozzászólásra
Szia!
Voltak megnézni a telepet?
Üdv mindenkinek
Válasz #6564. hozzászólásra
hello
jó estét valtrások és nem valtrások!
Válasz #6562. hozzászólásra
van, a bikákkal etetem, még az ősszel hozták, úgy szept. elején 30 Ft /kg.
a szóját be kell szereznem valahonnan. beszélek egy két kamionossal, hátha tudnak címet, valamelyik kikötőből, vagy esetleg lenne e +
Válasz #6557. hozzászólásra
veszed a pogácsát vagy van?
a fiatal sertés gyomra nehezen emészti, de nagy korban már adagolható
Válasz #6557. hozzászólásra
17% szója, 2% ebből a premixből, a többi gabona
Válasz #6558. hozzászólásra
fölélte a vagyont
Válasz #6558. hozzászólásra
most ilyenem van
Válasz #6556. hozzászólásra
miért nincs avatarod ?
Válasz #6556. hozzászólásra
ok.
te miből rakod össze a takarmányt ? mik az arányok.
a szotyi pogácsa jó lenne ?
Válasz #6555. hozzászólásra
a honlapon nincs fent
ezek vannak, de a szám amit írtál nem találom.
Minipig
Medipig
Maxipig
Sertés komplett premixek
Intenzív sertés
Sertés
Válasz #6553. hozzászólásra
találtam :
www.agp.hu
Válasz #6551. hozzászólásra
kösz.
interneten fent vannak ?
Sziasztok!
Hol bújkáltok?
Válasz #6547. hozzászólásra
baszakszik a szkennelem úgyhogy ideírom a lényeget
AGP Magyarország KFT.
Kondor István szaktanácsadó
06305841298
komplett premix PKF 1343
bekeverés 2-1,5%
Lysin 15%
Metioin 2,5%
Metioin-Cisztin 2,5%
Threoin 3%
megmondod milyen gabonád van és kapsz bekeverési receptúrát
Válasz #6549. hozzászólásra
Az lenne ám a szép! Ingyen adnak valamit, majd jó pénzért visszaveszik! :)))))
Fan, voltak megnézni a telepet?
Válasz #6534. hozzászólásra
Ácsi ácsi. A 0%-os hozam nem azt jelenti, hogy ingyen adják a kincstárjegyeket hanem azt, hogy annyiért adják, amennyiért kibocsátották őket és nincs rajta semmi hasznuk csak 0-ba jönnek ki. De ez még mindig jobb mintha minuszba kerülnének ezért adják el.
Na, mentem.
Jó Éjt !
Válasz #6546. hozzászólásra
itt van :
trakkeress@citromail.hu
Válasz #6543. hozzászólásra
holnap meg lesz
nyomj egy emailt és megbróbálom szkennelni és átküldöm
Jó éjt mindenkinek!
Válasz #6542. hozzászólásra
kb ennyi.
Meg drágább,oszt kész
Válasz #6542. hozzászólásra
malacok ?
papír előkerült ?
Válasz #6541. hozzászólásra
nekem elég
mondom is mindenkinek, hogy az új is pont olyan szar mint az enyém csak más a motortető, hátul egyel több pár csatit kell kerülgetni és érzékenyebb a motorja
Válasz #6539. hozzászólásra
100Le oszt kész?
Nem elég?
Menj el,próbáld ki.
Aztán meg mongy valamit!
Kb 1267-szer leírtam itt:a prosi,csak reklám anyag.A barázdában nem a prosi húzza az ekét,hanem a traktor.Tessék megnézni,és aztán megvenni amelyik bejön.
Ennyi.
Bocs Géza!
Válasz #6537. hozzászólásra
Várjuk sok szeretettel!
Mert a gyári,már "egyre satnyább":-)))
Válasz #6533. hozzászólásra
Mfpisti!
az új 5455-re miért 100 le van írva, a honlapodon?
a cimborák engem zaklatnak állandóan infóért.
jó lenne ha fel tennétek a gépekről mindenféle adatokat.
az egyik teljesen bele van már buzúlva az új dizánjba
Válasz #6535. hozzászólásra
Üdv
Válasz #6533. hozzászólásra
Ba.....a zannyát füszerezzük is!Keverjél egy Mfpistis keveréket!
Van egy szakács barátom adtam neki 3zsák erös czöves paprikát,abból olyan erös pistit kevert,hogy minden étkezésnél ott van az asztalon!Küldök neked egy üveg kóstólót!A két katára!
Felkészültél? - Nyolc rémisztő gurujóslat 2009-re
2008.12.13 16:19
A Fortune magazin nyolc, éles véleménnyel rendelkező piaci szakembert kérdezett meg, hogy mi következhet be az USA-ban 2009-ben. Ezek alapján súlyos helyzetekre kell felkészüljön az Egyesült Államok, de az egész világ is: a Dow tőzsdeindex 4000 pontig szakadhat (pénteki záróértéke: 8630), élelmiszerhiány jöhet, az amerikai államkötvények piacán pedig buborék alakul ki.
üdv.mindenkinek
kerestem ehhez a topickot, de nem találom sehol:
D
Döbbenet! - Ingyen van a pénz Amerikában
2008.12.10 08:28
A hétfői három hónapos amerikai kincstárjegy-aukció szinte zéró hozama (0.005%) után kedden az egy hónapos kincstárjegyek 0%-on (!) keltek el az Egyesült Államokban, hatalmas érdeklődés mellett. A befektetők egyszerűen garanciát akarnak kapni arra, hogy teljes egészében visszakapják a pénzüket a jelenlegi bizalmi válságban. A zéró hozam mellett a kincstárjegyek és a készpénz gyakorlatilag egymás tökéletes helyettesítői lettek.
Válasz #6532. hozzászólásra
:-)))))
Meg egy kis erős Pista:-))))
Válasz #6531. hozzászólásra
Az még belefér!-----az étkezésnél-----máshol már az is rizikós!!!!
Válasz #6530. hozzászólásra
Hagyma?
Válasz #6529. hozzászólásra
Köszi!
Megkenjük a zsíroskenyeret,utánna lehúzzuk a késéllel róla a lényeget,jó meg paprikázzuk sózzuk és aggy neki!
Válasz #6528. hozzászólásra
danke.....mondták a partizánok!
Éved jó lett?
Válasz #6525. hozzászólásra
Dehogy haragszom! Örülök neki! Aki most 150le felett traktort ad el az fasza gyerek!