Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.55 FtUSD384.76 FtCHF428.82 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
szabi !
meg tudnád mondani nálatok mi az ára a zetor forterra 10641.21 tipusnak klímával stb fölszerelve pótsullyal de fronthidro nélkül euróban ?
csak össze akarom hasonlítani a magyar kereskedő áraival
előre is köszönöm
Ma beszéltem egy gazdával. A 100-150 kg-os sertés ára 80-100 ezer régi lej/kg élősulyban. Ez kb 540-670 Ft/kg mai nemzeti banki árfolyamonn. De ez inkább a kis tételekre igaz, vagyis ha valaki szeretne egy disznót karácsonyra. Nagyobb tételek esetén kisebb az ár.
Most olvasom,miket írtok.Ma ilyen nap van?Mindenki meglátja a tutit?(Vizio topik)
Ezt monírom,amióta itt vagyok és mindig baxogattatok érte.A végén meg igazam lesz...
azért,mert nincsen meg a tulaj.egy példa a sok közzül:volt egy darab föld,kiváltottam a tulajdoni lapot,és a tulajt a bejelentett lakcimén kerestem.mikor a telefonban kerestem az illetőt,azt mondták itt biztos nem lakik,mivel mi 1978 óta itt lakunk azóta itt ilyen nevű ember nem lakott.
meg van svájci tulaj is meg stb.
Szépen lassan visszatérünk a nagyparcellákhoz, és ha majd kevesebb ember kezében lesz a mezőgazdaság, akkor talán ők majd jobban be tudnak tartani a felvásárlóknak, meg a műtrágya és egyéb kereskedőknek.
Válasz #6397. hozzászólásra
szerintem se kell sok jóra számítani a közeljövőben,az is megfordult a fejemben,hogy a gyengébb területeket be sem vetem tavasszal,inkább a bankba kamatozzzon,minthogy 0-át hozzon a termelés!
Én szerintem a repce is a vesztesek között lesz ilyen olajár mellett.
Egyetértek veled amúgy. Én is úgy tervezem, hogy faterral bohóckodunk még egy jó pár évet, aztán roló le és vége. Addig is azt szeretném elérni, hogy amiket csinálunk, azt kényelmes, komfortos, jó gépekkel végezzük minél kevesebb idő alatt, hogy kevesebbet kelljen robotolni és több legyen a szabadidő.
valaki látja a jövőt?én jövöre katasztrófát jósolok a gabona 20000ft körül lesz a napraforgó 50000körül lehet itt akármilyen aszály, amit egyesek nagyon várnak ,nem lesz a terménynek ára
elmegyek nyugdijba (láttad a hab testem) és nyitok egy autó és gépszerelő műhelyt,az a szakmám és értek is hozzá ,az idei évem elég jól sikerűlt de nem látom a jövőt
nem volt állatom ,semmi száritót és magtárt akartunk oda csinálni belőle,de már semmi beruházás a mezőgazdasgba ,kezdek kiszállni az egészől szép lassan ,három gyerekem fel kell nevelni és utnak inditani őket,és még párszar év és agyilag és szellemileg leépülünk,hát inkább abbahagyjuk
15927 hozzászólás
Válasz #6426. hozzászólásra
szerintem magyarban is ennyi.
én sem értem.
Válasz #6425. hozzászólásra
Mit-e? Mit akar ez jelenteni?
Válasz #6419. hozzászólásra
Most lenne jó apafej ha nem magyarba vennéd.
Habár lehethogy..............??????????????????
Válasz #6423. hozzászólásra
kár hogy sohasem lesz itt annyi egy hektár közepes minőségű föld
Válasz #6403. hozzászólásra
annyiért pacra dobnám én is és a gépeket ajándékba adnám
különben meg én is arrafele tartok, hogy minimum müvelés
Válasz #6421. hozzászólásra
Szivesen
Válasz #6420. hozzászólásra
nagyon köszönöm az információt !!
Válasz #6419. hozzászólásra
34.000 + AFA körül van klimával és 500 kg-os pótsulyal.
Válasz #6418. hozzászólásra
szabi !
meg tudnád mondani nálatok mi az ára a zetor forterra 10641.21 tipusnak klímával stb fölszerelve pótsullyal de fronthidro nélkül euróban ?
csak össze akarom hasonlítani a magyar kereskedő áraival
előre is köszönöm
Válasz #6417. hozzászólásra
Ma beszéltem egy gazdával. A 100-150 kg-os sertés ára 80-100 ezer régi lej/kg élősulyban. Ez kb 540-670 Ft/kg mai nemzeti banki árfolyamonn. De ez inkább a kis tételekre igaz, vagyis ha valaki szeretne egy disznót karácsonyra. Nagyobb tételek esetén kisebb az ár.
Válasz #6398. hozzászólásra
valtrás szabi !
románban mennyi a hízó ára ? (sertés)
no meg a hízó bika !?
Válasz #6415. hozzászólásra
Ha más ötlet nincs, vegyük fix X-re.
Válasz #6414. hozzászólásra
És 6os?
Válasz #6413. hozzászólásra
nem lesz 5 ös találat.
Válasz #6412. hozzászólásra
Mik lesznek a jövő heti lottószámok?
Most olvasom,miket írtok.Ma ilyen nap van?Mindenki meglátja a tutit?(Vizio topik)
Ezt monírom,amióta itt vagyok és mindig baxogattatok érte.A végén meg igazam lesz...
Válasz #6410. hozzászólásra
műveli egy földbitorló,deha kiverem a karót,és bevetem nem szól egy szót sem.
Válasz #6409. hozzászólásra
És nem is műveli senki? Elbirtoklás nem játszik?
Válasz #6408. hozzászólásra
azért,mert nincsen meg a tulaj.egy példa a sok közzül:volt egy darab föld,kiváltottam a tulajdoni lapot,és a tulajt a bejelentett lakcimén kerestem.mikor a telefonban kerestem az illetőt,azt mondták itt biztos nem lakik,mivel mi 1978 óta itt lakunk azóta itt ilyen nevű ember nem lakott.
meg van svájci tulaj is meg stb.
Válasz #6406. hozzászólásra
Miért ingyen? Valami szigeten van? :)
Válasz #6403. hozzászólásra
Aztán csak fájni fog a fejed, hogy mit csinálj a pénzzel! :))
Válasz #6404. hozzászólásra
nem lesz,hanem van ingyenföld(legalábbis felénk).
Válasz #6404. hozzászólásra
Ja, a német és az osztrák gazdák...
Válasz #6401. hozzászólásra
Hm, ingyen, a levegő sem lesz talán.
Szépen lassan visszatérünk a nagyparcellákhoz, és ha majd kevesebb ember kezében lesz a mezőgazdaság, akkor talán ők majd jobban be tudnak tartani a felvásárlóknak, meg a műtrágya és egyéb kereskedőknek.
Válasz #6400. hozzászólásra
mi is vetettünk gabonát ,mert nehéz kiszállni ebből a mokuskerékből ,jövőre sok hitelünk lejár megvárjuk míg lesz egy heki 2 milla azt piacra vele
szerintem se kell sok jóra számítani a közeljövőben,az is megfordult a fejemben,hogy a gyengébb területeket be sem vetem tavasszal,inkább a bankba kamatozzzon,minthogy 0-át hozzon a termelés!
ha mindenki lehúzza a rolót akkor lesz ingyenföld a maradéknak.nemis rossz.
Én szerintem a repce is a vesztesek között lesz ilyen olajár mellett.
Egyetértek veled amúgy. Én is úgy tervezem, hogy faterral bohóckodunk még egy jó pár évet, aztán roló le és vége. Addig is azt szeretném elérni, hogy amiket csinálunk, azt kényelmes, komfortos, jó gépekkel végezzük minél kevesebb idő alatt, hogy kevesebbet kelljen robotolni és több legyen a szabadidő.
a remény hal meg utoljára,csak vetünk meg aratunk,és majd lesz valahogy .
Én se nagyon de bele is halnék ha életem végéig egy elegáns irodában kellene dolgoznom és nem ülhetnék néha fel egy traktorra.
valaki látja a jövőt?én jövöre katasztrófát jósolok a gabona 20000ft körül lesz a napraforgó 50000körül lehet itt akármilyen aszály, amit egyesek nagyon várnak ,nem lesz a terménynek ára
Válasz #6394. hozzászólásra
Na meg egy trakimúzeumot! :)
Válasz #6394. hozzászólásra
Van benne valami
Válasz #6393. hozzászólásra
elmegyek nyugdijba (láttad a hab testem) és nyitok egy autó és gépszerelő műhelyt,az a szakmám és értek is hozzá ,az idei évem elég jól sikerűlt de nem látom a jövőt
Válasz #6390. hozzászólásra
És mi lenne az alternativa? Mit csinálnál helyette?
Válasz #6391. hozzászólásra
nálunk is találtak
Válasz #6386. hozzászólásra
Itt most kitört a cirkusz a dioxinos hussal. Valami okos behozta irországból
Válasz #6386. hozzászólásra
nem volt állatom ,semmi száritót és magtárt akartunk oda csinálni belőle,de már semmi beruházás a mezőgazdasgba ,kezdek kiszállni az egészől szép lassan ,három gyerekem fel kell nevelni és utnak inditani őket,és még párszar év és agyilag és szellemileg leépülünk,hát inkább abbahagyjuk
Válasz #6388. hozzászólásra
A biza
Válasz #6385. hozzászólásra
Akkor csikorog a hó, meg összeragad az orr!
Válasz #6385. hozzászólásra
ammá valami
Sziasztok!
Fan, te mire használtad a telepet? Voltak jószágaid?
Válasz #6383. hozzászólásra
Ja és hideg van. Tegnap -18 ma -16 fok volt.
Válasz #6383. hozzászólásra
Szarakodunk itt a pályázatokkal. Egyik nap ilyen papir másik nap olyan papir. Tiszta ingyen cirkusz lett ez az uj pályázati forma a SAPARD-hoz képest
Válasz #6382. hozzászólásra
csavargással,ma pesten csellóztunk ,és ti?
Válasz #6381. hozzászólásra
Igen. Mostanában kevesebb volt az időm. Mivel töltitek időtöket ezekenn a téli napokonn?
Válasz #6380. hozzászólásra
hello szabi ,régen voltál
Válasz #6375. hozzászólásra
Jó estét mindenkinek. A lexi az jól hangzik
Válasz #6378. hozzászólásra
de hiszem ha látom
Válasz #6377. hozzászólásra
az jóóóóóóóóó !