Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR401.28 FtUSD383.44 FtCHF426.62 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egyik ismerősöm műtrágyát hozott bérbe egy kisteherautóval. A kocsin 3 tonna volt, megállította a katasztrófavédelem, és 2 órán át cumiztatták, és csak azért nem lett 2 milla a bünti, mert tűzoltó a srác.
Az ok az volt, hogy csak max. 1 tonnát lehetne vinni, afölött már ilyen-olyan papírok, engedélyek szükségesek.
nyert egy hanszórót, 800 kp mert lefoglalták az autót rakottan, és addig nem adtk mig nincs kifizetve a lé ,hát a ku..va annyukba abba akartam hagyni mindent
én személyautoba rönó "buzi" vagyok most nyuzom a 7-edik uj rönót és egyedül a 2,2 dci-s Espace-val volt komoly gondom, ezért nem vettem a navarrát mert abban is aza motor van felfurva ,meg 1,5 misi akülömbség
Bár én csak egyszer ültem terepjáróban, de csalódtam benne, azt hittem hogy jó nagy hely lesz benne. Legalábbis a partner, berlingo, kangoo -hoz képest kényelmetlen volt.
Az én "rönóm" is ennyit eszik csak benzinben! Nagyon sajnálom eladni mert 2004-es és van benne 26ezer km. Nagyon kényelmes de nekem is a család miatt kellene. A nagyobb fiam és a az asszony beleszerelmesedett az l200-ba, de nekem a navara jobban bejön! Csak azzal ilyezgetnek ,hogy a nissanban "rönós" dci-s motor van.
az élet kemény dolgokra képes de tuléljük,nem is dicsekedtem kéthete megfogta a VPOP a Scaniát a sofőr rosszul irta meg a korongot saccoljatok mennyit fizettem
85000 van benne ,eddig semmi gond, fogyasztás 7,5-8 liter, pedig 46-os lábam van ,először furcsa volt az üléshelyzet ,de már megszoktam ,a hátsóüléseken is nagy a hely nem ugy mint a többi márkánál
15927 hozzászólás
Válasz #6175. hozzászólásra
hullanak a fuvarozócégek, már nem keresleti piac van sofőrfronton
Válasz #6173. hozzászólásra
Köszi a segítséget!
Válasz #6172. hozzászólásra
nem is keveset keresnek,mondom én
Válasz #6169. hozzászólásra
visszaolvastam, bocs. de ez nálam valahogy kimaradt, mert hát olvasok folyamatosan de ez új volt.
Válasz #6170. hozzászólásra
a mostani árakat nem tudom de akkor az intense+ 5,9 volt a navarra meg 7,2
Válasz #6171. hozzászólásra
miért, eddig kapott fizetést?
Válasz #6168. hozzászólásra
Büntetésként a mostani bérért fog dolgozni még legalább két évig! :)
mazda bt50 gt (legfelszereltebb)4.7
mitsu l200 intense + 5.2
navara 4.85(bőrön és aut. váltón kívül fullos)
toyota sr 5.4
Válasz #6164. hozzászólásra
irtam hogy nyertél
Válasz #6159. hozzászólásra
nincs szándékomban
Válasz #6162. hozzászólásra
majd klónozza magát
Válasz #6162. hozzászólásra
valahogy ugy érzem hogy jobban ment a dolog mikor egyedül csináltuk a dolgokat az öreggel ,csak most lassan én vagyok az öreg
Válasz #6163. hozzászólásra
megy a pénzbehajtás ezerrel.
Válasz #6156. hozzászólásra
mi van a tippelési eredménnyel ?
Válasz #6150. hozzászólásra
Egyik ismerősöm műtrágyát hozott bérbe egy kisteherautóval. A kocsin 3 tonna volt, megállította a katasztrófavédelem, és 2 órán át cumiztatták, és csak azért nem lett 2 milla a bünti, mert tűzoltó a srác.
Az ok az volt, hogy csak max. 1 tonnát lehetne vinni, afölött már ilyen-olyan papírok, engedélyek szükségesek.
Lassan mind lekopik Te!
Muszáj lesz neked is traktorozni WAZZZZEEE!!!
Válasz #6157. hozzászólásra
Azoknak príma váltójuk van!!!!
ha megunja a levonást, lelécel
levonod?
Válasz #6155. hozzászólásra
belföldes "régi" gépeket szeretik megállítani
vót egy 206os pözsóm, na annak se egyes se rükverc, hú de utáltam
Válasz #6153. hozzászólásra
ha elzavarom ,hogy vonom le a zsét
Válasz #6152. hozzászólásra
99
Válasz #6151. hozzászólásra
egy család, a mostani meganunkba 2000dci nissan motor van 160 paci kurva jó és keveset eszik
és meg van még a sofőr?
hanyas évj. scania?
Válasz #6149. hozzászólásra
család bocs
Válasz #6143. hozzászólásra
nyert egy hanszórót, 800 kp mert lefoglalták az autót rakottan, és addig nem adtk mig nincs kifizetve a lé ,hát a ku..va annyukba abba akartam hagyni mindent
Válasz #6144. hozzászólásra
rönó nissan egy csalás
Válasz #6141. hozzászólásra
Havernak nem volt beírva a dátum a toy. hiace menetlevelében és 50 volt a baj.
navarat neeeeeeeeeeee !!!!! van kb 5 az ismeretségemben de mindegyik szidja.
jó az l 200, meg nekem a totya hilux-a jön be
én személyautoba rönó "buzi" vagyok most nyuzom a 7-edik uj rönót és egyedül a 2,2 dci-s Espace-val volt komoly gondom, ezért nem vettem a navarrát mert abban is aza motor van felfurva ,meg 1,5 misi akülömbség
Bár én csak egyszer ültem terepjáróban, de csalódtam benne, azt hittem hogy jó nagy hely lesz benne. Legalábbis a partner, berlingo, kangoo -hoz képest kényelmetlen volt.
Válasz #6132. hozzászólásra
Az én "rönóm" is ennyit eszik csak benzinben! Nagyon sajnálom eladni mert 2004-es és van benne 26ezer km. Nagyon kényelmes de nekem is a család miatt kellene. A nagyobb fiam és a az asszony beleszerelmesedett az l200-ba, de nekem a navara jobban bejön! Csak azzal ilyezgetnek ,hogy a nissanban "rönós" dci-s motor van.
cca.: 700-1000 e huf
200
Válasz #6138. hozzászólásra
az élet kemény dolgokra képes de tuléljük,nem is dicsekedtem kéthete megfogta a VPOP a Scaniát a sofőr rosszul irta meg a korongot saccoljatok mennyit fizettem
Válasz #6139. hozzászólásra
Honnan is ismerős ez nekem...?
Válasz #6137. hozzászólásra
Ő a főnököm:-))
Válasz #6136. hozzászólásra
azért, ha bekavart volna valaki nem vigyorognál ennyire :-))))))))))))
kotlót is te pénzeled!:-))
Válasz #6135. hozzászólásra
az én nevemet hordják ez a lényeg:-)))
Válasz #6134. hozzászólásra
és tied mind 3 vagy csak úgy gondolod? :-))
Válasz #6133. hozzászólásra
köszönöm
Válasz #6132. hozzászólásra
grat a 3 gyerekhez
Válasz #6130. hozzászólásra
mert3 gyerekem van ,és a belső nagysága fogott meg,és a fogyasztás,igaz ez később derült ki,mert az elsők között vettük
Válasz #6129. hozzászólásra
a plató csak az áfa miatt van
Válasz #6128. hozzászólásra
Megnézted a többi platóst is? Miért a l200 mellet döntöttél?
Válasz #6128. hozzászólásra
hány malac fér a platójára?
Válasz #6125. hozzászólásra
85000 van benne ,eddig semmi gond, fogyasztás 7,5-8 liter, pedig 46-os lábam van ,először furcsa volt az üléshelyzet ,de már megszoktam ,a hátsóüléseken is nagy a hely nem ugy mint a többi márkánál