Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR401.45 FtUSD383.29 FtCHF427.35 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ne is mond!
Idáig a térdem rendben volt, de tavasszal volt egy csúnya esésem az enduróval, ahol kicsavarodott a térdem, amit még most sem tudok annyira behajlítani mint a másikat!
El is adtam az endurót, majd lesz talán quad helyette! :)
Én is oda szeretnék inkább menni, még ha 3 napra is.
A Bucsini tábor út+szállás+ bérlet mindenestől 33.000 ft, ami nem egy nagy összeg 5+2 napra. Ennyiért Ausztriában talán bérletet adnak 5 napra.
Majd megtanulsz, csak menni kell. Lécet vettél már?
Nem láttam még a pályát de van pár kollégám Gyergyószentmiklós környékéről és megkérdem. Én ugy tudom, hogy elég kicsi a pálya de szép a környék arrafele. Ha emlékeim nem csalnak több pálya is van a környéken.
Akikkel voltunk utóbbi 2 évben síelni, azok most Erdélybe tervezik a sítábort, Bucsin - Bujdosó Székely Panzióba lenne a szállás, meg ott a síelés.
Nem sokat találtam a sípályáról de nagyon kicsinek néz ki.
Tudsz erről valamit? Van esetleg a közelben bagyobb sípálya is?
Hívd fel a valkon -t, régebben én is a forgalmazótól kértem segítséget. Ilyen jellegű témáról én nem írtam, de ha egyéb trakis, kombájnos dolgozat kell nyugodtan írj, lehet hogy tudok segíteni.
Szeretnék megkérni egy érdekes szívességet mindenkitől, mivel főiskolai hallgató vagyok, hogy egy beadandóval kapcsolatban kellene egy nagy teljesítményű szántóföldi Valtra traktornak a teljesítménye, motortérfogata stb paraméterei és annak sebességváltó hajtómű összeállitási rajza és az összes fogaskerekeknek a fogszámai.
Szinte mindenütt kerestem-bejártam ( könyvtár, könyvesbolt, Internet) de sehol nem találok ilyet .
Azt viszont hallottam hogy vmi alkatrész katalógusból lehet kinézni a rajzokat, ill mindenféle műszaki paramétereket is, de hol lehetséges ezt az alkatrész katalógust megtalálni?
-Vagy ha van vkinek esetleg egy nagy teljesítményű VALTRA traktornak mindenféle műszaki információja és egyben a rajza nagyon megköszönném. köszönöm előre is
Jó elnézést!
Én sose hallotam erről a traktormárkáról.
Csak a jodérről, meg a zetorról.
Felénk ilyenek szaladgálnak.
De azt tudom hogy a jondér az nagyon jó.
A fizetésekhez képest soha nem volt még olyan olcsó az autó Németországban, mint ezekben a napokban, 48 ezer euró helyett például akát 20 ezer euróért is odaadnak egy félig-meddig luxusminőségnek számító Mercedest, de az álomautót így sem viszik...
Negyvennyolcezer euró helyett 25 ezer, sőt 20 ezer euróért vásárolhat a polgár ma Németországban egy C-osztályba tartozó, félig-meddig luxus minőségnek számító Mercedest. Ez mindenféle alku nélkül is több mint 50 százalékos kedvezmény, és még igy sem tudják eladni ezen Mercedesek többségét. A német autókereskedők a jövő évben 15-20 százalékos forgalomvisszaeséssel számolnak, és a hivatalos prognózisok is arról szólnak, hogy a nagy német autógyárak a német egyesítés óta soha oly kevés új autót nem bocsátottak ki, mint a 2009-re tervezett mennyiség, tíz százalékkal kevesebbet, mint az idén.
15927 hozzászólás
Válasz #6023. hozzászólásra
hello
mióta korlátolt lettél már el se lehet érni
Válasz #6024. hozzászólásra
Tudja a franc. Nem vagyok nagy szagértő a témában
Válasz #6023. hozzászólásra
Halljuk!
Válasz #6021. hozzászólásra
Az tökéletes lesz neked.
Milyen keménységű?
Válasz #6020. hozzászólásra
Nagy enduro,nagy esés!
Térdhajlításra van jó gyógyszerem!
Válasz #6020. hozzászólásra
A Quaddal a nyakad lessz veszélyben.
Válasz #6018. hozzászólásra
Vettem 1.65-ös piskóta Fischer léceket.
Válasz #6019. hozzászólásra
Ne is mond!
Idáig a térdem rendben volt, de tavasszal volt egy csúnya esésem az enduróval, ahol kicsavarodott a térdem, amit még most sem tudok annyira behajlítani mint a másikat!
El is adtam az endurót, majd lesz talán quad helyette! :)
Válasz #6018. hozzászólásra
fizetsz azért, hogy eltörhesd a lábodat?
Válasz #6017. hozzászólásra
Én is oda szeretnék inkább menni, még ha 3 napra is.
A Bucsini tábor út+szállás+ bérlet mindenestől 33.000 ft, ami nem egy nagy összeg 5+2 napra. Ennyiért Ausztriában talán bérletet adnak 5 napra.
Majd megtanulsz, csak menni kell. Lécet vettél már?
Válasz #6016. hozzászólásra
Mi ausztriába kellene menjünk csak még mindig nem igazán tudok sielni.
Válasz #6015. hozzászólásra
Nem láttam még a pályát de van pár kollégám Gyergyószentmiklós környékéről és megkérdem. Én ugy tudom, hogy elég kicsi a pálya de szép a környék arrafele. Ha emlékeim nem csalnak több pálya is van a környéken.
Válasz #6014. hozzászólásra
Szia!
Akikkel voltunk utóbbi 2 évben síelni, azok most Erdélybe tervezik a sítábort, Bucsin - Bujdosó Székely Panzióba lenne a szállás, meg ott a síelés.
Nem sokat találtam a sípályáról de nagyon kicsinek néz ki.
Tudsz erről valamit? Van esetleg a közelben bagyobb sípálya is?
Válasz #6013. hozzászólásra
Szeva Misi. Hogy ityeg?
Válasz #6011. hozzászólásra
Hívd fel a valkon -t, régebben én is a forgalmazótól kértem segítséget. Ilyen jellegű témáról én nem írtam, de ha egyéb trakis, kombájnos dolgozat kell nyugodtan írj, lehet hogy tudok segíteni.
Válasz #6011. hozzászólásra
Itt egy elég szűkszavú katalógus.
http://www.valtra.com/extras/documents/040_kuvat_(pienenn_)_T1.pdf
Hellósztok!
Szeretnék megkérni egy érdekes szívességet mindenkitől, mivel főiskolai hallgató vagyok, hogy egy beadandóval kapcsolatban kellene egy nagy teljesítményű szántóföldi Valtra traktornak a teljesítménye, motortérfogata stb paraméterei és annak sebességváltó hajtómű összeállitási rajza és az összes fogaskerekeknek a fogszámai.
Szinte mindenütt kerestem-bejártam ( könyvtár, könyvesbolt, Internet) de sehol nem találok ilyet .
Azt viszont hallottam hogy vmi alkatrész katalógusból lehet kinézni a rajzokat, ill mindenféle műszaki paramétereket is, de hol lehetséges ezt az alkatrész katalógust megtalálni?
-Vagy ha van vkinek esetleg egy nagy teljesítményű VALTRA traktornak mindenféle műszaki információja és egyben a rajza nagyon megköszönném. köszönöm előre is
Válasz #6008. hozzászólásra
Az offtopik hamarosan tarol. Nemrég indítottam és lassan 3000-nél jár. Gyerünk Valtrások, legyetek férfiaK!!! :-)
Jó elnézést!
Én sose hallotam erről a traktormárkáról.
Csak a jodérről, meg a zetorról.
Felénk ilyenek szaladgálnak.
De azt tudom hogy a jondér az nagyon jó.
Válasz #6007. hozzászólásra
jó 5let
jó éjt !
(gondoltam ide írok, hogy szaporodjon)
Válasz #6005. hozzászólásra
soha ne legyen ennél rosszabb
Válasz #6004. hozzászólásra
Részvétem:))
Válasz #6003. hozzászólásra
pedig elég siralmasan adtam el 26-ért
Válasz #5999. hozzászólásra
Akkö te ezé lázadtál fel a "siralmas"szó hallatán.
Válasz #6000. hozzászólásra
nem biztos mert a dolcsi szépen lassan megy fölfele
Válasz #5995. hozzászólásra
akkor már egy csonka olimpia 6-os ban.
Válasz #5994. hozzászólásra
szegény arabok éhezni fognak
Válasz #5996. hozzászólásra
110
Válasz #5994. hozzászólásra
legalább az araboknak nem lesz miből atombombát csinálni
Válasz #5993. hozzászólásra
bayerische maschine !!! az már valami . remélem egy 5-ös
Válasz #5995. hozzászólásra
kuki átlag mennyi lett?
Válasz #5993. hozzászólásra
szerintem az is elég ....os
Moderálta: (3932) 2013-11-15 15:09:28
Válasz #5991. hozzászólásra
na ma olvastam, hogy a 25 dolláros ár nem elképzelhetetlen, ez volt reggel egy hírben, most este már a 20 dollárosra tippeltek
Válasz #5990. hozzászólásra
ez a fő érv,igy marad a Bömös
Válasz #5991. hozzászólásra
a búza ára is lesz vagy 15 forint
Válasz #5985. hozzászólásra
Én is ezt remélem.
A gázolaj is ingyen lesz nemsokára! :))
Válasz #5989. hozzászólásra
mert .....mercit nem veszünk
Moderálta: (3932) 2013-11-15 15:09:42
Válasz #5986. hozzászólásra
akkor miért vennék wv-t 20ért ha annyiért Mergát kapok
Válasz #5986. hozzászólásra
kit érdekel? ha tudok venni új mediont 15 millért
Válasz #5985. hozzászólásra
nem tervezek eladni semmit így ez hidegen hagy, de vennék fél áron egy két dolgot még
Válasz #5983. hozzászólásra
de ha a nagy merci ezt megteszi akkor csak idő kérdése a többi gyártó szerintem
Válasz #5984. hozzászólásra
csak arra is gondoljatok hogy a használtgépek ára is jelentősen csökken akkor
Válasz #5982. hozzászólásra
Hátha a trakik is olcsóbbak lesznek!
Válasz #5982. hozzászólásra
Csak a Merci image-ját(magyarul imázsát) elkurták a .....ok nálunk,veszel egyet és már cignynak néznek
Moderálta: (3932) 2013-11-15 15:09:57
még lehet, hogy autót kell venni a traki helyett ?
Válasz #5980. hozzászólásra
Ezt hallottam én is.
Én azt várom, hogy a többi autómárka is mikor kezdi el egyre olcsóbban adni az autóit.
Válasz #5978. hozzászólásra
meg van !!!:
A fizetésekhez képest soha nem volt még olyan olcsó az autó Németországban, mint ezekben a napokban, 48 ezer euró helyett például akát 20 ezer euróért is odaadnak egy félig-meddig luxusminőségnek számító Mercedest, de az álomautót így sem viszik...
Negyvennyolcezer euró helyett 25 ezer, sőt 20 ezer euróért vásárolhat a polgár ma Németországban egy C-osztályba tartozó, félig-meddig luxus minőségnek számító Mercedest. Ez mindenféle alku nélkül is több mint 50 százalékos kedvezmény, és még igy sem tudják eladni ezen Mercedesek többségét. A német autókereskedők a jövő évben 15-20 százalékos forgalomvisszaeséssel számolnak, és a hivatalos prognózisok is arról szólnak, hogy a nagy német autógyárak a német egyesítés óta soha oly kevés új autót nem bocsátottak ki, mint a 2009-re tervezett mennyiség, tíz százalékkal kevesebbet, mint az idén.
Válasz #5976. hozzászólásra
bocs nem 40000-ért hanem 20.000.-ért !!!!!!!!!!!!!!
Válasz #5976. hozzászólásra
azt nálunk már 35-ért elhozhattad