Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak641 FtBenzin árak624 FtEUR401.12 FtUSD383.14 FtCHF427.35 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Florafil!!!
Ne kompromittálj itt engem!Ha nem tudsz valamit ,akkor írd be a googleba,mielőtt itt szégyenítesz.Én csak 8. éve tanulom a géptant,meg 20 éve szerelek,de a kockaagyú ,,gépészek" már villáskulccsal a kezükben bújtak ki az a.....
Szerintem meg a Padló vagy.
Eggyes kertészek nagy műértők de vannak ilyen ketteskék is akik nem annyira. Azt gondolják, hogy itt holmi futtbalhuligánok társalognak kedvenc csapatukról.
Árak még nincsenek, sok PR szöveg. Bayernál lesz némi vegyszer újítás, de addigra már takarékon voltam, :-( ...majd még utánanézek... Negyed kettőig ment a szöveg egy szünettel...
Előbogarásztam az egyik értesítőmet, nálam a referencia 146,9, az esedékességi 179,6, így a 33 ft árfolyamkülönbözetre +97 ezeret kell ráfizetnem a 700.000 törlesztőre.
Trakkis!
Azért ez a kérdés nem ilyen egyszerű, tekintve, az aktuális törlesztési időpontra számolják mindig az árfolyam különbözetet. Tehát más lesz a törlesztés most, mikor 171 Ft a CHF és más mondjuk márciusban, mikor mondjuk talán 165 lesz. Csak CHFben azonos az összeg.
ok. az hellyel-közel az, nincs közte 1,5 forint különbség és az is mínuszban, mert mikor megkötötte és mire lefolyósították ( 1 nap) erősödött a forint
ma volt egy ilyen fejtörési tel. beszélgetésem az ismerősömmel. Röviden a lényeg : szerződéskor ugye mindenki megkapja, hogy mikor mennyit kell törlesztenie a szerződéskori árfolyam szerint ( ez világos ) ez cca. 900 ezer lett volna és az új számítás szerint majdnem 1,4 milla. ez kibaxot sok, nem ? Azért még ekkorát nem bukott a forint.
15927 hozzászólás
Válasz #5975. hozzászólásra
akkor kertésznek üldözési mániája is van
tegnap hallgatom a nagy Kossuth rádiót és azt mondják, hogy a németeknél a 48000 eurós c-s mercit kp-re 40000-ért el lehet hozni és letudva az alku.
valaki erről hallott ?
a mezőg. iparban ez mikor lesz? traki, kombájn, munkagépek, eszközök stb...?
Válasz #5974. hozzászólásra
Nem tom hol lehet, de nem csinált semmi rosszat,az fix!
Mi van ,Paldoo-t megint eltiltották?
Florafil!!!
Ne kompromittálj itt engem!Ha nem tudsz valamit ,akkor írd be a googleba,mielőtt itt szégyenítesz.Én csak 8. éve tanulom a géptant,meg 20 éve szerelek,de a kockaagyú ,,gépészek" már villáskulccsal a kezükben bújtak ki az a.....
Szerintem meg a Padló vagy.
Válasz #5971. hozzászólásra
Helló Szabi ,hogy fogy a Valtra?
Válasz #5969. hozzászólásra
Valami döglött volt rajta.
Válasz #5968. hozzászólásra
Aszem 90 ig gyártották.
Jó elfelejtett elfekvő gépek lehetnek!
Válasz #5968. hozzászólásra
én nem olyan rég láttam egy 2007-es 50 ü.ó.-ás legnagyobb fergit bruttó 70.000-ért eur-ban, na annak mi baja lehetett ? kapott egy új motort ?
Válasz #5967. hozzászólásra
Árat nem irnak de azt mondják, hogy 91-es évjáratú bemutató gépek. 8 üzemórával
Válasz #5965. hozzászólásra
Bizti az.
Válasz #5964. hozzászólásra
Ugyan az.
Ilyen szín alatt állnak sorba és zöldek?
Válasz #5962. hozzászólásra
az lehet amit a multkor mutattam
Válasz #5962. hozzászólásra
Másold be csak az elejét 974285-ig és törüld ki az üres szóközt belőle.
Válasz #5961. hozzászólásra
Valamiért háromszor is beteszi a linket
Válasz #5961. hozzászólásra
?
Ein Fehler ist aufgetreten!
Válasz #5960. hozzászólásra
Na még egyszer
http://www1.traktorpool.de/suchen/detail.php?masch_id=974285#
Válasz #5959. hozzászólásra
Nem én. Itt vannak ni
http://www1.traktorpool.de/suchen/detail.php?masch_id=974285#
Válasz #5958. hozzászólásra
Ne viccelj már!
Miket???
Válasz #5957. hozzászólásra
Te Jani most láttam valahol, hogy bemutató(új) ZT-ket árulnak
Válasz #5949. hozzászólásra
Jó, h. nem már vizipólózók:)))
Válasz #5955. hozzászólásra
Eggyes kertészek nagy műértők de vannak ilyen ketteskék is akik nem annyira. Azt gondolják, hogy itt holmi futtbalhuligánok társalognak kedvenc csapatukról.
Válasz #5954. hozzászólásra
Kertészék nem értenek a trakikhoz.
Válasz #5949. hozzászólásra
Az futtballcsapat. Mi is lehetne más.
Válasz #5952. hozzászólásra
Árak még nincsenek, sok PR szöveg. Bayernál lesz némi vegyszer újítás, de addigra már takarékon voltam, :-( ...majd még utánanézek... Negyed kettőig ment a szöveg egy szünettel...
Válasz #5951. hozzászólásra
mi volt a lényeg(kaja)?
Válasz #5950. hozzászólásra
És a Claas Renault? :-)
Ne bánd, hogy nem jöttél el a tájékoztatóra.
Válasz #5946. hozzászólásra
Valmet volt 2000-ig utána lett valtra 1évig ment Valtra -Valmet néven
Válasz #5948. hozzászólásra
Még sosem hallotam róla.
Majnem aztat hittem, hogy futbólcsapat. ha-ha-ha
Válasz #5946. hozzászólásra
Traktor márkák. Rokonok.
Válasz #5929. hozzászólásra
Nézd a nickemet, te nagy megfejtő!
Mit jelen az, hogy valtra valmet?
Válasz #5926. hozzászólásra
Háááááát, .... nem mondhatnám.....
Válasz #5943. hozzászólásra
batka rossz a számitásod én 150 pluszt számoltam ki
Válasz #5942. hozzászólásra
Előbogarásztam az egyik értesítőmet, nálam a referencia 146,9, az esedékességi 179,6, így a 33 ft árfolyamkülönbözetre +97 ezeret kell ráfizetnem a 700.000 törlesztőre.
Válasz #5939. hozzászólásra
ez a 1,5 forint az anno volt szerződés kötési nap és a folyosítási nap (másnap) ott volt a 1,5 forint, nem most.
Válasz #5939. hozzászólásra
amikor vette 155 ft-on számolták most meg a 177,78-on és ezért sem nekem, sem neki, sem a könyvelőének nem áll össze a kép. a fiz. hat. idő dec 15.
Válasz #5938. hozzászólásra
még jó, hogy a trakit tavasszal 166-nál vettem. mikor fizettem az áfát, akkor nyertem, most vesztettem
Válasz #5936. hozzászólásra
1,5 ft árfolyam különbözetnél nem változhat másfélszeresére a visszafizetendő összeg.
Válasz #5937. hozzászólásra
Trakkis!
Azért ez a kérdés nem ilyen egyszerű, tekintve, az aktuális törlesztési időpontra számolják mindig az árfolyam különbözetet. Tehát más lesz a törlesztés most, mikor 171 Ft a CHF és más mondjuk márciusban, mikor mondjuk talán 165 lesz. Csak CHFben azonos az összeg.
Válasz #5935. hozzászólásra
ok. az hellyel-közel az, nincs közte 1,5 forint különbség és az is mínuszban, mert mikor megkötötte és mire lefolyósították ( 1 nap) erősödött a forint
Válasz #5931. hozzászólásra
ma volt egy ilyen fejtörési tel. beszélgetésem az ismerősömmel. Röviden a lényeg : szerződéskor ugye mindenki megkapja, hogy mikor mennyit kell törlesztenie a szerződéskori árfolyam szerint ( ez világos ) ez cca. 900 ezer lett volna és az új számítás szerint majdnem 1,4 milla. ez kibaxot sok, nem ? Azért még ekkorát nem bukott a forint.
Válasz #5934. hozzászólásra
A folyósításkori árfolyam,ha jól tudom.
Válasz #5931. hozzászólásra
a referencia árfolyam az a szerződéskori árfolyam ?
Válasz #5932. hozzászólásra
hát úgy mondom neked hogy+ 10 %-al emelkedett a havi részlet
Válasz #5930. hozzászólásra
az kamat vagy az árfolyam különböztet ?
Pl.: 177,78 Ft / chf
Válasz #5928. hozzászólásra
az attól függ mekkora volt a referencia árfolyam és melyik napra van időzítve a törlesztés.
Válasz #5928. hozzászólásra
+ 10% lett a kamat
Válasz #5927. hozzászólásra
akinek nem inge nem veszi magára
Jó estét mindenkinek !
Kinek mennyivel számolta a bank az aktuális hitel törlesztését svájci franknál ?