Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak641 FtBenzin árak624 FtEUR400.96 FtUSD382.12 FtCHF427.17 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #5572. hozzászólásra
a fogy... pontosan nem mérte kb 12-15/ha,napi 15 ha gab..fügöen,hiba nélkül vagzam vele végig a gab.. szezont,egyszerü mint az 514-s,csak könnyebb vele dolgozni légk,szecskázo,226 le motor csak az áruk huzos
Nincsenek olyan munkagépek amik igényelnének ilyen komolyabb külső hidraulika vezérlést. A joystikot leginkább csak tárcsázás közben, meg szántáskor eke forgatásra használnám, arra meg megteszi a hagyományos kar is, ráadásul kevesebb is a hibalehetőség.
A mászót én is csak időnként ráakasztáskor használom. Viszont a csoportok közt az átfedést mindig. Nem mindegy, hogy M 2/3 vagy M 4/1.
Dombos részeken hogyan lehet 1900-as fordulaton dolgozni? Hiszen én a síkságon berakom egy olyan fokozatba amin kipörög a motor 2200 -ig, majd visszaveszem a gázt 1900 -ra. Időnként megpadlózom ellenörzésképp.
Mert sokkal több a cucc benne. A mászófokozatot(LL) mondjuk jó hogy kivették az N-eknél mert a legtöbben nem nagyon használják és ha mégis valami 2-300 euróért lehet kérni. A T-knél továbra is széria.
Most már 3 éve nincsenek igazi telek nálunk. Kb 5 éve volt -36 fok és kimentünk beinditani a dáciát de nem tudtuk üresbe tenni mert megkötött az olaj na az volt a fasza.
Igen a 100 ló körüliek. Az is számit néha, hogy ki árulja őket mert ha van egy jó csapat mint pl MfPistié akkor MF-et vesznek inkább mint azonos árban egyebet mert nem biznak annyira egy nyakkendős szagértőben. De persze az ár is fontos.
15927 hozzászólás
Válasz #5576. hozzászólásra
40-60 q
IKR-net
12,5+ fa
1100 cs üo
Válasz #5574. hozzászólásra
mekkora volt a gabonatermés?
hol vetted a gépet?
valahol már írtad, mennyi is volt?
Válasz #5573. hozzászólásra
hello Feri. sajnos siettünk és nem volt rád időm, de bepótóljuk
Válasz #5572. hozzászólásra
a fogy... pontosan nem mérte kb 12-15/ha,napi 15 ha gab..fügöen,hiba nélkül vagzam vele végig a gab.. szezont,egyszerü mint az 514-s,csak könnyebb vele dolgozni légk,szecskázo,226 le motor csak az áruk huzos
Válasz #5560. hozzászólásra
Szia Misi!
670üó-val 2006 04 havi 11 miil+fa hitech teljes súllyal:
Milyennek láttad a t-120t?
Válasz #5571. hozzászólásra
akkor mesélj róla!
Válasz #5570. hozzászólásra
Szevasztok!
Géza a TC-56 ossal arattam az idén ,de már irtam nagyon egyszerü masina,
Válasz #5568. hozzászólásra
hali mindenkinek!
Fan Mester!
mit tudsz a tc 56 -ról
megbizhatóság, fogyasztás stb.
Válasz #5568. hozzászólásra
4600, és a tulaj 9,5 -re tartja, de egyik valmetes cég sem számítja be annyiért szerintem, ezért próbálják meg eladni a gazdának.
Amúgy felajánlották, hogy kb - fél milla ha kiszerelik a twintrackot.
Válasz #5567. hozzászólásra
üdv mindenkinek ,hány üzemórás és mennyiért
Válasz #5565. hozzászólásra
Az elektronika miatt lenne több gond?
Válasz #5565. hozzászólásra
Nekem is szimpatikusabb lenne egy kb 2000 üórás hitech, felsúlyozva, és ha lehet hídrugózással. :)
Válasz #5564. hozzászólásra
Mondjuk én is inkább a Hitech-et venném de ha ez van akkor ezt kell megvenni. Állitólag több a gond az advance-kel.
Válasz #5563. hozzászólásra
Nincsenek olyan munkagépek amik igényelnének ilyen komolyabb külső hidraulika vezérlést. A joystikot leginkább csak tárcsázás közben, meg szántáskor eke forgatásra használnám, arra meg megteszi a hagyományos kar is, ráadásul kevesebb is a hibalehetőség.
Válasz #5562. hozzászólásra
Mi bonyolult? A joystick mozgatása?
Válasz #5561. hozzászólásra
Igen, advance -féle felszereltséggel, de nekem elsőre nem jött be az elektrohidraulikus külső vezérlés. Túl bonyolultnak tűnik.
Válasz #5560. hozzászólásra
Ezt a twintrac-ost?
Sziasztok!
Feri, mennyi üó-val vetted te a 130 -at, milyen évjérat, felszereltség, mennyire tartották?
Ma megnéztük a t120-at, viszonyítani akarom.
Válasz #5558. hozzászólásra
CSak... :-))
Válasz #5556. hozzászólásra
Cs betű?
Minek lett volna????
Válasz #5555. hozzászólásra
Hát ha már így beköszöntél akkor neked is aggyisten.
Válasz #5554. hozzászólásra
Nem volt CS az autódon?
Szeva Paldoo
Válasz #5553. hozzászólásra
De azám!
Azok legalább csinálnak jó képeket.
Lehet találni jókat.
Válasz #5552. hozzászólásra
ejnye már megint CZ-s oldal:-)))
Válasz #5551. hozzászólásra
Krone színek.
Vannak magnumok is...
Válasz #5550. hozzászólásra
Mi ez a hormonzavaros öszvér!
Válasz #5546. hozzászólásra
Ilyet még nem láttá mi?
Válasz #5548. hozzászólásra
Ami késik nem múlik, esetleg csak nyúlik.
Válasz #5547. hozzászólásra
akkor vegyél valtrát
Válasz #5546. hozzászólásra
Hát azt baxxák meg!
Nekem se kéne.
Válasz #5545. hozzászólásra
Igen azt,egy új puma esetében!
Válasz #5538. hozzászólásra
Hát igen.
Melliket?
16-osat?
Válasz #5540. hozzászólásra
A mászót én is csak időnként ráakasztáskor használom. Viszont a csoportok közt az átfedést mindig. Nem mindegy, hogy M 2/3 vagy M 4/1.
Dombos részeken hogyan lehet 1900-as fordulaton dolgozni? Hiszen én a síkságon berakom egy olyan fokozatba amin kipörög a motor 2200 -ig, majd visszaveszem a gázt 1900 -ra. Időnként megpadlózom ellenörzésképp.
Válasz #5539. hozzászólásra
Szuper.
Válasz #5538. hozzászólásra
Talán a legjobb fokozatelosztása ennek a váltónak van. A felező az felező de ma már nem nagyon használják költségtakarékosságból.
Válasz #5531. hozzászólásra
Arra. Martincseknek hívják.
Válasz #5536. hozzászólásra
Mert sokkal több a cucc benne. A mászófokozatot(LL) mondjuk jó hogy kivették az N-eknél mert a legtöbben nem nagyon használják és ha mégis valami 2-300 euróért lehet kérni. A T-knél továbra is széria.
néztétek elértük a 100000.-dik hozzászólást
Válasz #5535. hozzászólásra
A jó kihasználhatóság miatt kell a 36 fokozat!
Teszteltünk egy új casét kevés volt benne a sebbeség fokozat,nagyok voltak az ugrások-nem vált be!
Válasz #5532. hozzászólásra
ez a világpiac ,ott a kukorica is más árba megy,de mi az elq..rt magyarországon vagyunk
Válasz #5535. hozzászólásra
Egy sima kétállású váltó miért drágább mint plussz 2 power?
Válasz #5530. hozzászólásra
Igen az LL, M, H. Ma már ritkánn taláni ilyen bonyolult váltókat ahol van felező is es power is.
Válasz #5529. hozzászólásra
Engem egyáltalán nem érdekel a háttér. Nem azért veszek meg egy márkát hogy javítsam, hanem hogy dolgozzak vele.
Válasz #5527. hozzászólásra
Most már 3 éve nincsenek igazi telek nálunk. Kb 5 éve volt -36 fok és kimentünk beinditani a dáciát de nem tudtuk üresbe tenni mert megkötött az olaj na az volt a fasza.
Válasz #5513. hozzászólásra
http://www.mno.hu/portal/599387
olvasd el !!!!!!!!!!!
Válasz #5528. hozzászólásra
Ha ezt a bosch-ra írtad, akkor igen, oda vittem. Ti ne vigyétek!
Válasz #5525. hozzászólásra
Milyen felező? A H és az M -re gondolsz? - ami nemrég harmadoló volt? :)
Válasz #5524. hozzászólásra
Igen a 100 ló körüliek. Az is számit néha, hogy ki árulja őket mert ha van egy jó csapat mint pl MfPistié akkor MF-et vesznek inkább mint azonos árban egyebet mert nem biznak annyira egy nyakkendős szagértőben. De persze az ár is fontos.
Válasz #5464. hozzászólásra
A berényin? Arról, még jót nemhallottam.