Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak641 FtBenzin árak624 FtEUR399.84 FtUSD381.39 FtCHF426.26 FtGBP482.63 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ami szerintem még sokat dob az áron a valtráknál az a felező. Olcsóbb lenne betenni még egy két power fokozatot és kivenni a felezőt. Persze igy sokkal jobban eloszlanak a fokozatok de drágább.
Küldött róla képeket, de nem tudom még melyikre esik majd a választás. Csak 2 rostája van, az is drótszövet, nem lehet a szelet állítani.. Elküldöm a képeket.
Én a claastól sokat várok majd a jövőben. Kicsit még tanulnak, figyelnek és előbb-utóbb jó trakit fognak ők is csinálni. Főleg ha sisu motorral szerelnék!:)
Melyik Fergi olcsó? Az 5000-est ne vegyük bele mert ősöreg konstrukció és elég aprócska is a 120-as motornak. Valtrából is csak a kissebb N-ek drágák a többi még türhető.
Nem! Várom az évvégi szokásos kibaszósdit a támogatások fizetésével!Ezen múlik a döntés meg 4000g kukorica eledhatóságán!Egyébként a mascuson korrigált ár van a t-131 re 16,5 miller!
Na de a lényeg, hogy valami ammonium vegyületet(magyarán pisit) kell adagolni a gázolajhoz azért, hogy meglegyen a TIER 4. Legalábbis az angol előadásból ezt értettük meg.
Az uj csoda Sisu motor kb 500 lóval a fedélzeten. Ha egyáltalán van valami a diszes blokkban mert én még soha nem hallottam 7 hengeres mociról. Ilyenkor mindig az a klasszikus sztori jut eszembe amikor kiállitották a 30 as évek legmodernebb lagonda autóját egy csoda francia voissin résvezérléses motorral és a nép hasra vágodott a csodálkozástól de aztán kiderült, hogy üres volt a blok. Nem volt benne semmi.
15927 hozzászólás
Válasz #5526. hozzászólásra
Az -21c foknál megfagy és baszik kifolyni az üvegből!
Válasz #5523. hozzászólásra
inkább jéger májsztert
Válasz #5522. hozzászólásra
Ami szerintem még sokat dob az áron a valtráknál az a felező. Olcsóbb lenne betenni még egy két power fokozatot és kivenni a felezőt. Persze igy sokkal jobban eloszlanak a fokozatok de drágább.
Válasz #5520. hozzászólásra
Nem értek a fergikhez, de van ott a 100 lótól a 200 fölöttiig. Igaz főleg a 100 lovas. Az az 5000-es?
Válasz #5518. hozzászólásra
Vigyetek jéger gatyát,meg sok rakiját!
Válasz #5520. hozzászólásra
mondjuk kétharmada az A és N árilag sajnos képbe nem kerül a gazdáknál
Válasz #5518. hozzászólásra
Ezt mondták. Bár ahogy a mostanában az időjárás alakul az is lehet, hogy + 21 lessz. Ki tudja?
Válasz #5510. hozzászólásra
De fogadjunk, hogy több mint fele a kicsi 5000-es.
Válasz #5517. hozzászólásra
na ez már egy másik kérdés, ha egy szem sem teremne akkor is elég lenne az idei termés
Szabi tényleg -21 lesz ,akkor odafagyunk
Válasz #5515. hozzászólásra
marad az ideiből jövöre elég a tavalyiból is 1 millka maradt
Válasz #5512. hozzászólásra
Küldött róla képeket, de nem tudom még melyikre esik majd a választás. Csak 2 rostája van, az is drótszövet, nem lehet a szelet állítani.. Elküldöm a képeket.
Válasz #5513. hozzászólásra
megkockáztatom, hogy bebukik egy milla alá a vetés területe
Válasz #5508. hozzászólásra
Elég baj ez,most látszik,hogy jövöre aratáskor tárolási gondok lesznek!
nálunk is zöldül rendesen a határ
Válasz #5510. hozzászólásra
Szia Misi!
Voltál megnézni a szelelőt?
Válasz #5509. hozzászólásra
Itt békésben akig-alig van már kuki. Repce viszont egyre több.
Válasz #5507. hozzászólásra
Itt felénk is nagyon megszaporodott a fergik száma.
nekem pl. több mint a duplája az ideinek
aki merő az a nyerő!
Válasz #5504. hozzászólásra
de szerintem marha kevés kuki vetés lesz, az országot járva rengeteg az őszi vetés
Válasz #5502. hozzászólásra
én nem tudom, de viszik őket mint a cukrot
Válasz #5505. hozzászólásra
Isten nem ver bottal aki sokat kéri megkapja elöbb utóbb, csak Baranyát kerülje el nagy ívben végre már.
Válasz #5498. hozzászólásra
Na má ő is kezdi, felejtsétek már el ezt a csúnya szót ,mert aki sokat emlegeti még nála üt be
Válasz #5499. hozzászólásra
nem lesz aszály, ezt most megsúgom
Válasz #5497. hozzászólásra
Én a claastól sokat várok majd a jövőben. Kicsit még tanulnak, figyelnek és előbb-utóbb jó trakit fognak ők is csinálni. Főleg ha sisu motorral szerelnék!:)
Melyik Fergi olcsó? Az 5000-est ne vegyük bele mert ősöreg konstrukció és elég aprócska is a 120-as motornak. Valtrából is csak a kissebb N-ek drágák a többi még türhető.
az se olcsó
Válasz #5499. hozzászólásra
jó estét mindenkinek !
hajrá jővő évi aszály, drukkolunk !
Válasz #5495. hozzászólásra
harmad részét eladtam,kétharmad részét pedig a jövő évi aszály után!
Válasz #5494. hozzászólásra
A Fergik lesznek a nyerők,ők miért tudnak ócsóbban traktort adni?
Válasz #5494. hozzászólásra
de a Claas traki a legjobb a világon
Válasz #5493. hozzászólásra
Ez igaz. Ahol idáig nem lett elterjedve, ott már nem is fog.
Válasz #5488. hozzászólásra
bánod már, hogy nem szerződtél a kukira?
Válasz #5493. hozzászólásra
Ne idegeskedj a többiek is emelnek. Pl a Claas most emelt 10 %-nál is többet.
Válasz #5491. hozzászólásra
Ha áremelés lesz ,nem is adnak el sok Valtrát sajnos ,már igy is a legdrágábbak közé tartozott
Válasz #5491. hozzászólásra
Ezt mire alapozzák! Ez a traktor lassan egy éve le lett gyártva!Árfolyam ingadozás bejátszhat!
Annyit azért tudni kell, hogy Januártól kb 5 % áremelés várható.
Azt láttam én is! Először azt gondoltam, hogy a bruttó árat írták ki, de neeem!
Válasz #5487. hozzászólásra
Ja az igaz, hogy valtra az nincs benne de van rally a javából. Amikor még Group B-s gépek orditottak a pályákonn.
Válasz #5485. hozzászólásra
Nem! Várom az évvégi szokásos kibaszósdit a támogatások fizetésével!Ezen múlik a döntés meg 4000g kukorica eledhatóságán!Egyébként a mascuson korrigált ár van a t-131 re 16,5 miller!
Válasz #5486. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=R65pZz9rrM8
Válasz #5483. hozzászólásra
Majd utánaszimatolok mindjárt...
Válasz #5469. hozzászólásra
Feri, a t131-el mi újság? lemondtál róla?
Válasz #5482. hozzászólásra
Ha már gyártanak 3 meg 5 hengeres motort, akkor most pont ilyen következik! :))
Válasz #5481. hozzászólásra
Na de a lényeg, hogy valami ammonium vegyületet(magyarán pisit) kell adagolni a gázolajhoz azért, hogy meglegyen a TIER 4. Legalábbis az angol előadásból ezt értettük meg.
Válasz #5478. hozzászólásra
Az uj csoda Sisu motor kb 500 lóval a fedélzeten. Ha egyáltalán van valami a diszes blokkban mert én még soha nem hallottam 7 hengeres mociról. Ilyenkor mindig az a klasszikus sztori jut eszembe amikor kiállitották a 30 as évek legmodernebb lagonda autóját egy csoda francia voissin résvezérléses motorral és a nép hasra vágodott a csodálkozástól de aztán kiderült, hogy üres volt a blok. Nem volt benne semmi.
Válasz #5479. hozzászólásra
Nana!
Válasz #5476. hozzászólásra
Engem nem kell tesztelni, mindig mondom...
De ám legyen. :-))))
E3 - 3 e betűs szó rövidítése...
SCR- szel. kat. red. ...
Üdv mindenkinek,mi a 7 hengeres?
Válasz #5475. hozzászólásra
Pina ! :)