Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak642 FtBenzin árak625 FtEUR403.55 FtUSD388.8 FtCHF430.48 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A pick-up hitch = az a hidraulikusan emelhető vonóhorog, ami az MTZ -n és a Zetoron ALAPFELSZERELÉS, minden más nyugati gyártónál pedig vagy 350-400 ezer a felára. Mi Mo.-n nagyjából csak a T088 trágyaszóróhoz tudjuk használni esetleg még egytengelyes pótokhoz.
-))))
Nagy vagy kertész. Csak igy tovább. Mosd le ezt a sok kötekedőt. Ja és sikerült én is befabrikáljak életemben előszőr egy mosoly jelt vagy minek hivják ezt.
Válasz #4606. hozzászólásra
Ha nem tudsz rólam semmit,akkor még újabb vagy ,mint én.Nekem is fent volt a fényképem úgy,mint most neked.:o)))
Volt pont ilyen gidám nekem is,de az nem volt mutáns,mert csak egy fogsora volt,abban is összesen 2 darab.:o)A lányomnak meg most van ilyen szép fogszabályzója.
Azon kívűl nem tudom,mi a bajod-hacsak nem Te vagy a jancsibohóc-,Paldoo azért mérsékeltebb,mert ismeri a történet előéletét is.Nekem meg azzal állítod ki a bizonyítványt magadról,meg mindenki más is,hogy az ilyen piszkálódók miatt nem emelsz szót.Én nem szemétkedtem senkivel,meg Josey sem,meg mittudomén ki sem és mégis itt szemétkedett a 2-3 figura.A jószágot is kiselejtezzük ha nincs gulyakészsége.
A k..anyádozás,meg egyéb szemétkedés után elég nagy BÁRÁNY (hogy finom legyek) vagy tényleg ha hagynád magadat,meg a családodat és eltűrnéd ,hogy minden ok nélkül akárkik mocskoljanak.
A kutyát se érdekli ,hogy válaszolsz-e,vagy sem.Az viszont szomorú,ha tényleg ilyen pampula vagy és mást minősítesz azért ,mert nem tűri,ha gyalázzák a becsületében.Inkább beállsz a jellemtelenek mögé.EZ AZ IGAZI BIZONYÍTVÁNY,NEM AZ HA KINYITOM A POFÁMAT GERINCESEN.
Ha szépen megkérsz megkörmöllek:DDDD(Bocs,de ezt nem tudtam kihagyni.)
Paldoo!
Nekem a 20 sor pillanatok alatt meg van,pedig most jövök a káposztaszedésből.Más fórumokon oldalakat írunk a többiekkel.(pl ahol a közgazdaságtant is megvitatjuk:o))
Én nem tudok rólad semmit, de amiket most ide beírogattál, azzal mindjárt ki is állítottad előttem a saját szegénységi bizonyítványodat. Szánalmas alak vagy. Nyugodtan válaszolhatsz, nem fogok reagálni.
Válasz #4601. hozzászólásra
Te Kertész énis megnéztem,de Murányi János Janix néven csak eggy traktór látszik az IWIWen.És honnan tudod hogy többet nemjön a fórumra?amúgymeg,nemakarom védeni semmi okomrá,de nemolyan buta gyerek az a janix ahogy állítd!Szerintem keni a traktór témát,és itt ez a lényeg!A természete meg, olyan amilyen,eggyikünk sem szentt,és azért vanmégitt eggy pár kutya természetű űrge.
Válasz #4600. hozzászólásra
Megnézted?Ha igen,akkor láthatod,hogy nem másról van szó,de lehet,hogy az apja is ír a nevén.
Egyébként én nyolcadikos koromban már többet tudtam a mezőgazdaságról,mint amit itt Janix összességében is beírt,az összes topikra.Nyolcadikosan Hajdú megyében mezőgazdász versenyen második lettem és 1 hétig,vagy 10 napig a gödöllői agráregyetemen voltam tanulmányi táborban.
Különben meg bánja a fene,mert eddig sem vettem emberszámba,meg ezután sem fogom kpistivel együtt.
Na!
Egy hü...vel kevesebb ezen a fórumon,de lehet,hogy álnéven megint elkezdi:DDDDDDDDDDDDDDDD
KÖVETKEZŐ KÖCSÖG?
Hé bihor!!Szép kis barátod van.:DDD(szellemileg hozzád való:DDDDDDDDDDDDDDDDD )
15927 hozzászólás
Válasz #4626. hozzászólásra
Ez a magyar megfelelője a pick-up hitch-nek vagy igy mondják helyesen annak a valaminek amit én itt körülirtam?
Válasz #4625. hozzászólásra
hasi kampó (magyarul)
Válasz #4623. hozzászólásra
Nem az alsó vonólap? Szereintem az.
Válasz #4618. hozzászólásra
Misi a tieden is van
A pick-up hitch = az a hidraulikusan emelhető vonóhorog, ami az MTZ -n és a Zetoron ALAPFELSZERELÉS, minden más nyugati gyártónál pedig vagy 350-400 ezer a felára. Mi Mo.-n nagyjából csak a T088 trágyaszóróhoz tudjuk használni esetleg még egytengelyes pótokhoz.
nem olyan mint a kocsikon a v horog ? trakin is látam má olyat.
Válasz #4620. hozzászólásra
Jó estét
üdv mindenkinek
Szia Misi. Az egy vontatóféle csak most hirtelen nem tudom melyik.
Válasz #4615. hozzászólásra
Sziasztok!
Mi az a Pick-up hitch ?
Válasz #4615. hozzászólásra
Pedig már a regisztrációm töröltetését is kértem.:o))Hogy örültek volna neki a bacteriofagok.:o))
CSászárt koronázunk???
Válasz #4613. hozzászólásra
És én örvendek, hogy visszatértél. Asszem most itt az ideje a közgázas értekezéseknek is.
VALTRA - ezt azért, hogy ne legyek OFF
Válasz #4613. hozzászólásra
-))))
Nagy vagy kertész. Csak igy tovább. Mosd le ezt a sok kötekedőt. Ja és sikerült én is befabrikáljak életemben előszőr egy mosoly jelt vagy minek hivják ezt.
Ha nem tudsz rólam semmit,akkor még újabb vagy ,mint én.Nekem is fent volt a fényképem úgy,mint most neked.:o)))
Volt pont ilyen gidám nekem is,de az nem volt mutáns,mert csak egy fogsora volt,abban is összesen 2 darab.:o)A lányomnak meg most van ilyen szép fogszabályzója.
Azon kívűl nem tudom,mi a bajod-hacsak nem Te vagy a jancsibohóc-,Paldoo azért mérsékeltebb,mert ismeri a történet előéletét is.Nekem meg azzal állítod ki a bizonyítványt magadról,meg mindenki más is,hogy az ilyen piszkálódók miatt nem emelsz szót.Én nem szemétkedtem senkivel,meg Josey sem,meg mittudomén ki sem és mégis itt szemétkedett a 2-3 figura.A jószágot is kiselejtezzük ha nincs gulyakészsége.
A k..anyádozás,meg egyéb szemétkedés után elég nagy BÁRÁNY (hogy finom legyek) vagy tényleg ha hagynád magadat,meg a családodat és eltűrnéd ,hogy minden ok nélkül akárkik mocskoljanak.
A kutyát se érdekli ,hogy válaszolsz-e,vagy sem.Az viszont szomorú,ha tényleg ilyen pampula vagy és mást minősítesz azért ,mert nem tűri,ha gyalázzák a becsületében.Inkább beállsz a jellemtelenek mögé.EZ AZ IGAZI BIZONYÍTVÁNY,NEM AZ HA KINYITOM A POFÁMAT GERINCESEN.
Ha szépen megkérsz megkörmöllek:DDDD(Bocs,de ezt nem tudtam kihagyni.)
Paldoo!
Nekem a 20 sor pillanatok alatt meg van,pedig most jövök a káposztaszedésből.Más fórumokon oldalakat írunk a többiekkel.(pl ahol a közgazdaságtant is megvitatjuk:o))
Válasz #4611. hozzászólásra
OKKÉS!!!
Fölfogva.
Akkor Valtrázz.
Válasz #4610. hozzászólásra
A #4606. hozzászólásban elmondtam, amit akartam. Tovább nem offolok. Ő meg ezek után azt és annyit írhat, amennyit akar, nem foglalkozom vele.
Válasz #4609. hozzászólásra
Pedig ha mondom!
Tapasztalat! :-))
Jön majd vagy 20 sor!
Igaz kertész? :-))))
Válasz #4608. hozzászólásra
Ugyan már...!
Pedig facolni foxxx!!! :-)))))))))
Sztem. Te vagy az Jani! :-)))))))
Neked meg vajon mi nem tetszhet????
Hmm hmm?
Nem is tom.:-))
Pedig ez csak lájtos volt! :-)))))))
Én nem tudok rólad semmit, de amiket most ide beírogattál, azzal mindjárt ki is állítottad előttem a saját szegénységi bizonyítványodat. Szánalmas alak vagy. Nyugodtan válaszolhatsz, nem fogok reagálni.
Mondjuk ezt se kellett volna. :-))
Válasz #4597. hozzászólásra
Néztem ám ott is.
Válasz #4602. hozzászólásra
He- heeeej!
Ez rohadtul tetszik! :-))))))
Te Kertész énis megnéztem,de Murányi János Janix néven csak eggy traktór látszik az IWIWen.És honnan tudod hogy többet nemjön a fórumra?amúgymeg,nemakarom védeni semmi okomrá,de nemolyan buta gyerek az a janix ahogy állítd!Szerintem keni a traktór témát,és itt ez a lényeg!A természete meg, olyan amilyen,eggyikünk sem szentt,és azért vanmégitt eggy pár kutya természetű űrge.
Válasz #4600. hozzászólásra
Megnézted?Ha igen,akkor láthatod,hogy nem másról van szó,de lehet,hogy az apja is ír a nevén.
Egyébként én nyolcadikos koromban már többet tudtam a mezőgazdaságról,mint amit itt Janix összességében is beírt,az összes topikra.Nyolcadikosan Hajdú megyében mezőgazdász versenyen második lettem és 1 hétig,vagy 10 napig a gödöllői agráregyetemen voltam tanulmányi táborban.
Különben meg bánja a fene,mert eddig sem vettem emberszámba,meg ezután sem fogom kpistivel együtt.
Válasz #4598. hozzászólásra
sztem mellélőttél vagy nem?
Na!
Egy hü...vel kevesebb ezen a fórumon,de lehet,hogy álnéven megint elkezdi:DDDDDDDDDDDDDDDD
KÖVETKEZŐ KÖCSÖG?
Hé bihor!!Szép kis barátod van.:DDD(szellemileg hozzád való:DDDDDDDDDDDDDDDDD )
Murányi János:
http://www.iwiw.hu/pages/user/user data.jsp?userID=9936473
A NAGY JANIX :DDDDDDDDD
Válasz #4596. hozzászólásra
http://www.man-schlepper.de/frameset.htm
Itt nézhetsz utánna a Man tipusoknak
Válasz #4595. hozzászólásra
AS440-es. Talán.
De az meg nem 56-60.
Válasz #4594. hozzászólásra
na én is húzok ,jó éjt
jó éjt! mek aludni, mert röggöl 5-kor köllene kelljek
Válasz #4592. hozzászólásra
igaz, de ennek van homlokrakodója
Válasz #4591. hozzászólásra
az elöbbi inkább
Válasz #4590. hozzászólásra
<--- ez meg egy homlokrakodós változat
Válasz #4589. hozzászólásra
Vágom h. nem kicsi. :-))))))
Csak betettem mert fasza nagy.
Joseyé kb. a AS 325-ös lesz.
Válasz #4586. hozzászólásra
ezen látszik hogy hathengeres a miénk 4 ,a csóka mondta hogy 40
Válasz #4585. hozzászólásra
ez lesz ,ha hazahozzuk a héten megirom a tipusát amugy belgiumbol származik és gyári homlokrakós
Válasz #4584. hozzászólásra
És tuti 40 lovas?
Válasz #4584. hozzászólásra
Ez 130 ló waze!!!
Válasz #4583. hozzászólásra
<--- ez egy laprugós MAN Ackermann
Válasz #4583. hozzászólásra
ilyesmi kabin és elsőhajtás nélkül
Válasz #4582. hozzászólásra
Kabinos?
Válasz #4579. hozzászólásra
a dömper témában van emil cimem küldhetnétek képet