Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.09 FtUSD387 FtCHF423.73 FtGBP481.7 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ja ja ,,de alapjáraton megint kiírja meg meg is áll a gardán.,,,1000fordulaton működik,ezért gondoltam,hogy valahol állítani kellene utána.Nem tudom ,hogy esetleg ha rá csatlakoznának leptoppal lehet ne-e valahogy vagy valahol létezik-e egy csavar amin utána lehetne tekerni.
Most, hogy be lett fogva a gép egy hiba már elő is jött rajta. Mégpedig a kardán kuplungja nem emel ki mindig, jobban mondva autómatizálta magát. A trágyaszórót húzta teli kocsival, és egyszer csak gondolt egyet, és elkezdte lehordani a trágyát az út közepére. Még szerencse, hogy ahol az 540 és az 1000-es fordulat között lehet kapcsolni, ott van üres állás is. Aztán most csak úgy tudtam használni, hogy le kellett állítanom, be kellett tenni 540-be, akkor még nem forgatja a kardánt amikor elindítom sem ha le van terhelve, majd ráengedem a kapcsolót, aztán a munka végén meg amikor ki akarom kapcsolni vagy kikapcsol, és pár perc múlva elindul megint, vagy ki se kapcsol, és megint a sebességváltóját kell üresbe raknom. Mi lehet a gondja, és mekkora meló megcsinálni, érdemes ezért széjjelszedni most a szezon közepén?
Szóltak hogy van kint egy Valtra 8100 eladó,elsö tulaj 120LE 17 éves,8000ó klima fronthidraulika+ 8x gumizva 650x38 és 18,4x38 a hátsó...
Érdemes hazahozni vagy felejtös...
Válasz #14729. hozzászólásra
2 valmet van a szomszédban,de ezen kívül 50 km-es körzetben semmi!Ja az egyik valtra,a másik meg egy olyan kisgép mint ami a hirdetésben van.!
15927 hozzászólás
Buta paraszt
Nem tudom elképzelni.
bocs frontkaszát használ hátul
szerintem ő hátrafele kaszál
3db,,, 2króne egy rk-4-es újonnan.de miért is?
Válasz #14772. hozzászólásra
Nem csak tipizált, de a színre is figyelt.
ja vesz 10 mtz-t
Válasz #14764. hozzászólásra
Lecseréli traktorokra................
hány kaszád is van Tibi bácsi
Minden esetre jól be volt gépesítve valtrából, de minek kellett mindbe hátsó kormány?
vagy három kétbalkezes
Egy vagy inkább három balkezes faszi
Szerintem kaszás ,bálázós
HM..ez itt van hozzám közel.
A hátsó kormányzás miatt vannak a bal karfán a kezelőelemek itt ?
Mit dolgozhatott (legalább) 3 ilyen géppel?
Válasz #14762. hozzászólásra
Akkor ne menj alapjáraton,nincs állítócsavar,lamella csere,valószínűleg,de mi még nem jártunk hasonlóan,46-11es oldal
Válasz #14761. hozzászólásra
Ja ja ,,de alapjáraton megint kiírja meg meg is áll a gardán.,,,1000fordulaton működik,ezért gondoltam,hogy valahol állítani kellene utána.Nem tudom ,hogy esetleg ha rá csatlakoznának leptoppal lehet ne-e valahogy vagy valahol létezik-e egy csavar amin utána lehetne tekerni.
Válasz #14760. hozzászólásra
Indítsd ujra azt írja
Probléma van ,,a valtra kiírta ,hogy L419 hibakód ,,,,,alapjáraton csúszik a gardán lamella.
Hol lehet rajta állítani? és hogy egyáltalán lehet-e??
Üdv....
Valtra 6650, tárcsázás árpa alá...
2x19 ha=330liter nafta...
Lehet erre panaszkodni?????
Válasz #14755. hozzászólásra
Mit nem mondasz....(.nincs)....
Válasz #14756. hozzászólásra
Ennyibe számolja be a kereskedö,ja ezt is mondta a súlyelosztása nagyon jó...
Válasz #14754. hozzászólásra
Nem is bírja más gép sem,ha megnézed a súlyelosztását a motor az elsőhidon ,mi is szántunk esőben,a többiek már rég kiálltak
Válasz #14753. hozzászólásra
Bocsesz,de nem akartam hogy mindenki értse,odakint nincs forint...
Válasz #14752. hozzászólásra
A német nagyon dicséri,van egy ilyen LE-ös Fendje,de az nem viszi úgy az ekét szerinte...
Válasz #14752. hozzászólásra
Félre érthető meg van itt minden ,ott ropi(azt sem tudom mennyit ér) volt írva, ki minek veszi , jó volna helyesen millió vagy euro...
Válasz #14751. hozzászólásra
13e juro az nem rossz
Válasz #14750. hozzászólásra
120 le 13-ért ha jól olvastam persze,használtam az nem egy jó üzlet szerintem.
Válasz #14749. hozzászólásra
Mi a probléma...
Válasz #14747. hozzászólásra
Annyi órával, meg azzal a Le-vel?
Válasz #14746. hozzászólásra
vedd le az úton a kardánt hogy ne bírja hajtani a szórót
Válasz #14745. hozzászólásra
Itt felénk még mindig a donzsir a traktor,ijyet nem is ismerik.13 ropi + fuvar lenne...
Most, hogy be lett fogva a gép egy hiba már elő is jött rajta. Mégpedig a kardán kuplungja nem emel ki mindig, jobban mondva autómatizálta magát. A trágyaszórót húzta teli kocsival, és egyszer csak gondolt egyet, és elkezdte lehordani a trágyát az út közepére. Még szerencse, hogy ahol az 540 és az 1000-es fordulat között lehet kapcsolni, ott van üres állás is. Aztán most csak úgy tudtam használni, hogy le kellett állítanom, be kellett tenni 540-be, akkor még nem forgatja a kardánt amikor elindítom sem ha le van terhelve, majd ráengedem a kapcsolót, aztán a munka végén meg amikor ki akarom kapcsolni vagy kikapcsol, és pár perc múlva elindul megint, vagy ki se kapcsol, és megint a sebességváltóját kell üresbe raknom. Mi lehet a gondja, és mekkora meló megcsinálni, érdemes ezért széjjelszedni most a szezon közepén?
Válasz #14744. hozzászólásra
mindent érdemes ha jó az ára
Szóltak hogy van kint egy Valtra 8100 eladó,elsö tulaj 120LE 17 éves,8000ó klima fronthidraulika+ 8x gumizva 650x38 és 18,4x38 a hátsó...
Érdemes hazahozni vagy felejtös...
Válasz #14742. hozzászólásra
Akkor megpróbálok Króne rendsodrót venni mögé, Valtrához mégiscsak Króne dukál. A Környéken is van egy 140 lovas, az is Króne bálázót húz.
Válasz #14740. hozzászólásra
Ezt mondom...............................Figyeld meg valtra és króne egy hónap és nincs fenn,,persze akadnak itt is kivételek ,,DE nagyon ritkán.
Válasz #14719. hozzászólásra
egy húszonéves mtz 82-ért is már 2,5-3-at kérnek,aztán 1milió volt az uj ára
Válasz #14722. hozzászólásra
Hát már megint igazad van, már le is vették állítólag a hirdetést. Elmentem, megnéztem, minden pöpec rajta, úgyhogy 3millát nekem is megér.
Válasz #14738. hozzászólásra
Válasz #14736. hozzászólásra
Nekem van egy 5000üó-s és egy 6000üó-s mtz-ém és még egyiknek sem bontottam a mociját kivéve porlasztó csúcs.
Válasz #14736. hozzászólásra
Avagy ruszki JD.
Válasz #14734. hozzászólásra
Madeinusa.
Válasz #14732. hozzászólásra
Válasz #14732. hozzászólásra
Az milyen???Kinai??
Válasz #14731. hozzászólásra
Az ,,,,de régiekben is az van, viszont a legújabbakban akár lehet bármi is mert nem vagyok annyira toppon.
Válasz #14731. hozzászólásra
Belarus!
Az új valtrákban mijen motor van?sisu?
2 valmet van a szomszédban,de ezen kívül 50 km-es körzetben semmi!Ja az egyik valtra,a másik meg egy olyan kisgép mint ami a hirdetésben van.!
Válasz #14727. hozzászólásra
Azért a valtra olyan mint a króne bálázó ,,,nincs sokáig a hirdetésen.