Gázolaj árak633 FtBenzin árak617 FtEUR406.67 FtUSD379.36 FtCHF427.35 FtGBP486.62 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nos ami nekem nagyon érdekes az az, hogy az N és T CVT váltója nem a fendt váltó hanem teljesen saját fejlesztés és még komplexebb is mint a Fendt-é. A Valtra 2 helyett 4 sebességfokozatot használ és ezeken belül dolgozik a hidromotor. A hidromotor beszálitója is más mint a vario esetében. A versu-ban is alapjaiban ez a váltó van csak abban a 4 csoporton belül nem hidromotor van, hanem 5 power fokozat és ezen kivűl van még két mászófokozat is. Valamint ezen váltók esetében klön van választva a hidraulika és váltó olaj.
valami tuti műholdas terület mérőt kellene vennem mert a mai napon betelt a pohár nálam a bérmunka végzéssel.
van valakinek ilyen gépe ?
tapasztalt ?
bevált ?
információja ?
esetleg ismerősnél ?
Én szántásba nem húzom el a tárcsát csak 10-el.De napraforgót repcét 15-el elviszi.De írtam márt hogy szerintem 10-13-ig a megfelelő sebesség mert 5-el se lehet
azt meg senki nem kérdezte meg Pali mestertől, hogy milyen talaj amit művel. Nálunk a 90le-is elviszi a 3,3-at. még egy kicsit nagyobbat is. mondjuk a 15km/h az egy kicsit húzós sztem is. de elméletileg nálunk lehetséges. bár nem tom ki tud egy akármilyen gépben megmaradni a szántón ekkora tempónál. nem beszélve arról, h. a tárcsa munkája ilyen sebesség mellett egy nulla. elhajítja a földet 3 méterre.
most erre lehet h. újra kihúzom a gyufát valakinél, de szerintem nem olyan rossz vasak voltak azók a renault-k a maguk idejében. Környezetemben sok van belőle.
15927 hozzászólás
Válasz #3676. hozzászólásra
Na ez jó kérdés. Nekem van egy olyan érzésem, hogy még nincsenek teljesen kész.
Válasz #3675. hozzászólásra
kössz,és mikor lehet kiprobálni őket
Válasz #3674. hozzászólásra
Küldtem.
Válasz #3673. hozzászólásra
üdv szabi ma fogadták a kukoricát ,talán holnap is, a maiak elég jók voltak,kép érdekelne a vario váltóról tudnál küldeni?
Válasz #3672. hozzászólásra
Szia Fan. Na hogy ityeg?
Válasz #3669. hozzászólásra
Mia gond? ha van Pda-d segithetek rátölteni egy agretót
Válasz #3665. hozzászólásra
mert 4 kereke van?
Válasz #3668. hozzászólásra
Nos ami nekem nagyon érdekes az az, hogy az N és T CVT váltója nem a fendt váltó hanem teljesen saját fejlesztés és még komplexebb is mint a Fendt-é. A Valtra 2 helyett 4 sebességfokozatot használ és ezeken belül dolgozik a hidromotor. A hidromotor beszálitója is más mint a vario esetében. A versu-ban is alapjaiban ez a váltó van csak abban a 4 csoporton belül nem hidromotor van, hanem 5 power fokozat és ezen kivűl van még két mászófokozat is. Valamint ezen váltók esetében klön van választva a hidraulika és váltó olaj.
valami tuti műholdas terület mérőt kellene vennem mert a mai napon betelt a pohár nálam a bérmunka végzéssel.
van valakinek ilyen gépe ?
tapasztalt ?
bevált ?
információja ?
esetleg ismerősnél ?
Válasz #3663. hozzászólásra
Akkor mesélj Szabi, most már nem titkos!
Válasz #3666. hozzászólásra
Hát ezt a szép S-t így elcsúnyítani!
Mintha nekiment volna egy elefántnak!
Válasz #3657. hozzászólásra
Itt vagyunk.
Meg hasonlít a claas axionhoz is
Kiköpött fendt a valtra s
Válasz #3662. hozzászólásra
Hétfőtől feloldották a médiazárlatot és mindenhol megjelentek a cikkek.
ÚJ VALTRA KÉPEK: WWW.TREKKERWEB.NL
VALTRÁKRÓL KÉPEK.www1.trekkerweb.nl
VANNAK ÚJ KÉPEK A VADIUJ VALTRÁKRÓL:www1.trekkerweb.nl/templates/dispatcher.asp?page_id=25251373
Válasz #3657. hozzászólásra
Így még biztos nem arattál mi?
De majd fogsz!
Ha lesz 600-asod.
De tűz nélkül!
Sziasztok!
Hogy vagy Palika?
Mondj valami hülyeséget! De ne kicsit, hanem valami igazán nagyot ! :))
merre vagytok valtrások?
Válasz #3655. hozzászólásra
akkó rába..tunk megin
Válasz #3654. hozzászólásra
szervusztok, jó estét!
én úgy tudom, hogy ez jogszabályban van rendezve és ha jól emlékszem minden év okt. 1.-én érvényes árfolyam, ha jól emékszem
Válasz #3653. hozzászólásra
Ha földalapú támogatásnál azt az árfolyamot nézik,amikor az unió átutalta a pénzt a magyaroknak akkor megszívjuk!
Válasz #3652. hozzászólásra
de majd a födalapú
Válasz #3650. hozzászólásra
Sajnos nem,az árfolyam veszteséget is ránk vasalják!
Válasz #3647. hozzászólásra
hasogat a fejem este 30 éves osztálytalálkozonk volt pár páleszes és bikavéres üveg kiürült 4-kor értünk haza
Válasz #3647. hozzászólásra
miért?nálatok igen?
Felénk én nem esek ki a fülkéből.A renaultok jó gépek a valtra is jó.Csak szerintem már drága is.Érdemesebb jd-t venni
Én szántásba nem húzom el a tárcsát csak 10-el.De napraforgót repcét 15-el elviszi.De írtam márt hogy szerintem 10-13-ig a megfelelő sebesség mert 5-el se lehet
Válasz #3646. hozzászólásra
Szia Fan !Hogy vagy?
Kukorica árán érződik e a forint gyengülése felétek!
Válasz #3645. hozzászólásra
ja -ja csak a szürők
Válasz #3643. hozzászólásra
Sziaztok!
T-130-nál 105-áfa csak a csomag!
Válasz #3643. hozzászólásra
nem ócsó km-rel 240 körül de sokkal olcsobban megoldható
valtránál mibe kerül egy 1000-es szervizcsomag szürő olaj stb??????????
Válasz #3641. hozzászólásra
Palika a Valtra magátol megfordul a tábla végén,mit vagy oda a Claastol(rönótol)
Válasz #3640. hozzászólásra
na végigolvastam ,látom megjött okoska palika ,csak az apja el ne olvassa miket ir, mert többször nem tehetibe a seggét a grammerba
Válasz #3639. hozzászólásra
vagyok mi a probléma?
Hol vagy FAN?????????
Megjelent 2 cucc.
Ehhez mit szólsz????? :-))))))
Válasz #3637. hozzászólásra
Hát van pár amiben már kitudnám bírni.
1 szó mint 100, ez nem tárcsázós sebesség.
azt meg senki nem kérdezte meg Pali mestertől, hogy milyen talaj amit művel. Nálunk a 90le-is elviszi a 3,3-at. még egy kicsit nagyobbat is. mondjuk a 15km/h az egy kicsit húzós sztem is. de elméletileg nálunk lehetséges. bár nem tom ki tud egy akármilyen gépben megmaradni a szántón ekkora tempónál. nem beszélve arról, h. a tárcsa munkája ilyen sebesség mellett egy nulla. elhajítja a földet 3 méterre.
Válasz #3635. hozzászólásra
most erre lehet h. újra kihúzom a gyufát valakinél, de szerintem nem olyan rossz vasak voltak azók a renault-k a maguk idejében. Környezetemben sok van belőle.
Válasz #3590. hozzászólásra
Ember ébredj már fel. Te mit gondolsz mi még nem láttunk ilyen hulladék renaultot zöldre festve?
Géza 20 centi mélyen
Válasz #3631. hozzászólásra
leták.
én a 3 kése lazítót 7-el húzom és 20 liter/ha.
vett apád egy gázolajtemetőt!
Basszátok meg nem hazudok.Például én a 3 késes lazítót 50 cm mélyen 5-6-al tudom csak húzni.30 liter/hektár
Géza a claasnak rugózik a fülkéje.Ez nem nehéztárcsa asszem géderlaki középnehéz tárcsa
Válasz #3626. hozzászólásra
gabona után az elsőt annyival csináltam
a másodiknál már nem birtam seggel csak 10-el
Válasz #3628. hozzászólásra
ja
Válasz #3623. hozzászólásra
Ugye Palikára gondoltál???????????