Gázolaj árak631 FtBenzin árak615 FtEUR399.84 FtUSD369.41 FtCHF417.36 FtGBP476.42 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
szerintem meg a traki az járjon a szántón a teher autó meg szállítson, pedig nagy divatt a trakival való szállítás de ha a 4 gumit cserélni kell akkor szívhez kapnak és annyit fűznek hozzá hogy 2 ifa szerkót lehett ennyiért kapni manapsá. szori
Változatos a sorsuk. Pl. amikor jött az uj T akkor lehoztak 3 fullos előszériás modellt és vissza is vitték. A mostani N ami nálunk volt magyarországról került hozzánk majd 4 hónap után valahol moldvában került neki gazda.
Igen, kifogtak egy gyenge szériát, és egyszerre szállt el. A köpenygarit a michellin emberei végzik, de a rendeltetésszerő használat tág fogalom.
pl. az AgroBib köpenyek nem alkalmasak szállításra, tehát, ha az az aszfalton hagyod 2 nyár alatt a M csak megvonja a vállát, vagy jó esetben segít.
A valtra azt mondta, hogy a helyi Mischelin cserélje ki mert alig pár hónaposan szétmálott a gumi és már a repceszár is kiszurta. A helyi Mischelin kiment és fölvette a jegyzőkönyvet majd pár hétig semmi. Végül küldtek a finnek más gumikat.
na ez már gáz, mi van a garival ilyenkor?
úgy tudom, hogy a nívósabb abroncsoknál amig van futó felülett addi van gari. persze a rendeltetés szerű használat és ha jól láthatóan nem idegen tárgy okozta a problémát
Amelyik nem ment szét az birja rendesen. Én tulajdonképpen magára a Mischelinre haragszom mert nem akarta kicserélni. Ott állt bakon 2 vagy 3 traki és végül a valtra kellett kicsrélje a gumikat.
Olyan a jó ami nem kopik és rugózik. Egy hete olyan pocsék talajokon megyek, hogy zsibog mindenem már. Gondoltam, hogy leengedek a gumikból valamennyit, de akkor félek hogy kitöredeznének.
15927 hozzászólás
Válasz #3476. hozzászólásra
messze?
Válasz #3474. hozzászólásra
Somogy déli részéröl vagyok.
Válasz #3470. hozzászólásra
Holnap kereslek.
Válasz #3473. hozzászólásra
Androsovitsékról halottatok Somogytúron?
Trakkiis a hirdető száma30 9135957
Válasz #3471. hozzászólásra
és sokat jár aszfalton is.
Válasz #3469. hozzászólásra
A 700-on 8000 üó. van az agribban.
Válasz #3468. hozzászólásra
nem titok Mágocs 30 4897755
Válasz #3462. hozzászólásra
ez a traki 6000órás agribib van rajta
Válasz #3461. hozzászólásra
Hol érlek el .Megkeresnélek egy kis eszmecserére.
És sokat ragaszkodnak, iil. büszkélkednek az 50-es váltóval! ott lesz a 2 nyárból 1.
Válasz #3460. hozzászólásra
Azokat a T-ket itt mutatták be először Kecskemét mellet, ha jól tudom (kb 5 éve) . Arra emlékszem, hogy tényleg fullosak voltak.
Válasz #3438. hozzászólásra
nem találom az expressz.hu-n
Válasz #3456. hozzászólásra
Csak 300 utolsó darab.
Ezeket ugyan úgy meg kell venni.
Ja de ezek ki se mentek az aszfaltra még rendszámuk se volt.
Válasz #3455. hozzászólásra
szerintem meg a traki az járjon a szántón a teher autó meg szállítson, pedig nagy divatt a trakival való szállítás de ha a 4 gumit cserélni kell akkor szívhez kapnak és annyit fűznek hozzá hogy 2 ifa szerkót lehett ennyiért kapni manapsá. szori
Válasz #3459. hozzászólásra
akkor miért nem a Sutyort kerested?Én baranyai vagyok nállam megnézhetsz 3 gépet igaz A-s nincs de van egy 10 éves6400-as
Válasz #3456. hozzászólásra
Változatos a sorsuk. Pl. amikor jött az uj T akkor lehoztak 3 fullos előszériás modellt és vissza is vitték. A mostani N ami nálunk volt magyarországról került hozzánk majd 4 hónap után valahol moldvában került neki gazda.
Válasz #3454. hozzászólásra
Somogy.
Válasz #3453. hozzászólásra
Lehet,hogy megkéne kostolnom az idet,talán jobban menne az irás.
Válasz #3451. hozzászólásra
Pedig ez Trelleborg.
És az pedig.............!!!!!
Válasz #3453. hozzászólásra
A bemutatógépeket a képviselet adja el, vagy vándorolnak országról országra, majd vissza a finnekhez?
Válasz #3443. hozzászólásra
Igen, kifogtak egy gyenge szériát, és egyszerre szállt el. A köpenygarit a michellin emberei végzik, de a rendeltetésszerő használat tág fogalom.
pl. az AgroBib köpenyek nem alkalmasak szállításra, tehát, ha az az aszfalton hagyod 2 nyár alatt a M csak megvonja a vállát, vagy jó esetben segít.
Válasz #3450. hozzászólásra
Hol gazdálkodsz?
Válasz #3450. hozzászólásra
Mi van gyerekek megártott a pálesz.
Válasz #3449. hozzászólásra
Vetőgép csak a 300-as van akcióban?
Válasz #3447. hozzászólásra
ennyi . nincs miről odázni
Válasz #3444. hozzászólásra
Komolysn söt a havaromat is.
Válasz #3437. hozzászólásra
Holnap mond Attila. Ő a tud.
Válasz #3443. hozzászólásra
A valtra azt mondta, hogy a helyi Mischelin cserélje ki mert alig pár hónaposan szétmálott a gumi és már a repceszár is kiszurta. A helyi Mischelin kiment és fölvette a jegyzőkönyvet majd pár hétig semmi. Végül küldtek a finnek más gumikat.
Válasz #3445. hozzászólásra
mer olasz ,és ami olasz az szar
Válasz #3444. hozzászólásra
Volt itt valakinek egy 800-asa annak gond volt talán a TLT tengelyel. Ennyi rosszat hallottam róluk.
Válasz #3433. hozzászólásra
Mé nem jók a pirellik he??????????
Válasz #3442. hozzászólásra
Tényleg komolyan érdekel az A széria?Nekem volt az elődjéböl (465)14000órával adtam el 10 éve, és most is dicsérik
Válasz #3441. hozzászólásra
na ez már gáz, mi van a garival ilyenkor?
úgy tudom, hogy a nívósabb abroncsoknál amig van futó felülett addi van gari. persze a rendeltetés szerű használat és ha jól láthatóan nem idegen tárgy okozta a problémát
Válasz #3440. hozzászólásra
Szabi meggyözöbb vagy mint akereskedök.
Különben köszi a sök infot.Most már csak megkéne probálnom.
Válasz #3439. hozzászólásra
Amelyik nem ment szét az birja rendesen. Én tulajdonképpen magára a Mischelinre haragszom mert nem akarta kicserélni. Ott állt bakon 2 vagy 3 traki és végül a valtra kellett kicsrélje a gumikat.
Válasz #3437. hozzászólásra
Az A szériáról annyit, hogy itt van vagy 15 darab de egy kipuff szakadáson, egy gázolajcsó szakadáson kivül nem volt még gond velük.
Válasz #3435. hozzászólásra
És melyik bírja a strapát?
Mitől ment szét?
Válasz #3431. hozzászólásra
Képen jonak tünik ikerkerék 11 misi körül
Válasz #3422. hozzászólásra
Köszi .
Mongy valami jot,de legalább egy jo árat A sz.árol.
Válasz #3427. hozzászólásra
Olyan a jó ami nem kopik és rugózik. Egy hete olyan pocsék talajokon megyek, hogy zsibog mindenem már. Gondoltam, hogy leengedek a gumikból valamennyit, de akkor félek hogy kitöredeznének.
Válasz #3430. hozzászólásra
Már mondtam, hogy itt biza szarrá mállottak fél év alatt.
Válasz #3428. hozzászólásra
és mi a neve?
Válasz #3429. hozzászólásra
egy vacak pirelli
pedig a michelin-re megesküdnék
Válasz #3422. hozzászólásra
Esetleg nem tevagy Attila?
Válasz #3425. hozzászólásra
megnézem az expressz.hu-n rögtön hátha fen van, amúgy mit írtak róla, hogy látod.
a kuki pénzt tényleg átutalták ahogy kellett.
Mi van neked is az van az rómain?
Válasz #3428. hozzászólásra
mi? Miért?
Nálunk kiderült, hogy csak jobb van.