Gázolaj árak631 FtBenzin árak615 FtEUR399.84 FtUSD369.41 FtCHF417.36 FtGBP476.42 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3317. hozzászólásra
Pedig a Cerriert könnyebb húzni, mint a hagyományos tárcsát, vagy nem? Szerintem könnyebb, 9,8-as 2 garnitúra gyűrűvel. Nálunk is vettek egy 9,4-es Rexiust, először a tárcsa után akarták akasztani, de mégsem, mert nehéz lett volna vele fordulni, így szántásra szólóban húzza a Steiger, de megfogja rendesen, v tárcsázás utánmeg vetést is hengereznek vele.
majdnem sok, a 820-ast már nem bírná és a vaderstadból nem engedek. a 6,2 v után van henger és az is terheli, amúgy nem szeretem csúcsra járatni a gépeimet, mert ki tudja meddig lesz nálam
Válasz #3314. hozzászólásra
Nem kicsi hozzá a 650-es Carrier? Errefele a 9,8-ast húzzák sokat tarlóhántásra, szántáselmunkálásra könnyű v. nehéz gyűrűshengerrel, vetésre szólóban. Egyébként a 7250-es Magnum is elviszi ugyanezt a kombinációt, de ekéből nálunk a csak 5-fejet húz, a Steiger meg 6-t. A V tárcsa kukoricaszárra jó, vagy vetésre alapművelésnek, nem dolgozik olyen szépen.
Válasz #3311. hozzászólásra
Tárcsázásra és lazításra én meghagynám a Steigert. Milyen tárcsád van 9,8-as X, vagy 7,2 V? Esetleg szántásra vennék egy másikat váltvaforgatós ekével.
Válasz #3309. hozzászólásra
Használtból pl. egy régi Magnumot 72/89-széria vagy egy Rába-Steigert ha csak talajra akarod és kardánozni sem akarsz. Újból CASE IH-t vennék, mondjuk a Magnum kisebb változatát.
Válasz #3252. hozzászólásra
Én úgy gondolom: a PRO arra utal hogy európai kivitelű, 97-ben még a sima 72-es volt az amerikai kivitelű, 98-tól már 89-es jelzéssel készültek az amerikai kivitelűek apróbb módosítással, a 72 PRO pedig az európai. Egyébként nagyon jó és tartós gépek ezek a MAGNUMok, bár nem tudnak annyit mint az új Magnum vagy a mai hasonló kategóriás gépek. Egyszerű,strababíró, nincs benne sok elektronika, és nem fogyaszt sokat. Nálunk van egy, már 11 éves, több mint 17 ezer üzemóra van benne, szinte csak talajon dolgozik, és még semmi fődarabja nem volt megbontva, csak kópóalkatrészeket kellett cserélni párat: szimmerig, hidraulikacső, fesz. szabályzó, vízszivattú.
Tavaly nyáron kedves német barátnémmal meg a fél müncheni egyetemmel száguldoztunk munchen körül egy mikrobusszal amikor mondta a csaj, hogy itt van a globalizáció egy ujabb áldozata és egy lerobbant gyárépületre mutatott. Én az autóból lekaptam mert mondta, hogy ez bizony egy hires német trakigyár volt valaha. Mikor hazaértem akkor láttam a képen, hogy ez bizony a Schlutter gyár volt. Kár érte.
15927 hozzászólás
Ezt skubizzátok meg:
https://pictures.valtra.com/kuvat/9663hq.jpg
Válasz #3325. hozzászólásra
na ez már nekem is gyanús !
Válasz #3323. hozzászólásra
Az a gyanús, ami nem gyanús...
Válasz #3323. hozzászólásra
vagy gyanúsított !!!
Válasz #3321. hozzászólásra
Itt mindenki gyanus!!!!!!!!!!!!
Válasz #3319. hozzászólásra
amúgy a cerriert nem biztos, hogy könnyebb húzni azért mert kis lapok vannak rajta
Válasz #3320. hozzászólásra
gyanús vagy nekem trakkis,tegyél már fel fényképet
Válasz #3319. hozzászólásra
nem ismerem. nekem eddig a v tárcsák és a cerrier jött be
Válasz #3318. hozzászólásra
Így kartam: Szerintem könnyebb a Carrier, mint a 9,8-as IH 2 garnitúra gyűrűvel.
Válasz #3317. hozzászólásra
Pedig a Cerriert könnyebb húzni, mint a hagyományos tárcsát, vagy nem? Szerintem könnyebb, 9,8-as 2 garnitúra gyűrűvel. Nálunk is vettek egy 9,4-es Rexiust, először a tárcsa után akarták akasztani, de mégsem, mert nehéz lett volna vele fordulni, így szántásra szólóban húzza a Steiger, de megfogja rendesen, v tárcsázás utánmeg vetést is hengereznek vele.
Válasz #3315. hozzászólásra
most a kuki tarlóba vetettem a búzát 1 cerrier és utánna a rapid és a biztonság kedvéért még kapott egy rexiust
Válasz #3315. hozzászólásra
majdnem sok, a 820-ast már nem bírná és a vaderstadból nem engedek. a 6,2 v után van henger és az is terheli, amúgy nem szeretem csúcsra járatni a gépeimet, mert ki tudja meddig lesz nálam
Válasz #3314. hozzászólásra
Nem kicsi hozzá a 650-es Carrier? Errefele a 9,8-ast húzzák sokat tarlóhántásra, szántáselmunkálásra könnyű v. nehéz gyűrűshengerrel, vetésre szólóban. Egyébként a 7250-es Magnum is elviszi ugyanezt a kombinációt, de ekéből nálunk a csak 5-fejet húz, a Steiger meg 6-t. A V tárcsa kukoricaszárra jó, vagy vetésre alapművelésnek, nem dolgozik olyen szépen.
Válasz #3312. hozzászólásra
6,2 v ih, 650 cerrier
Válasz #3312. hozzászólásra
Ja, én újból CASE-t vennék vagy John Deere-t.
Válasz #3311. hozzászólásra
Tárcsázásra és lazításra én meghagynám a Steigert. Milyen tárcsád van 9,8-as X, vagy 7,2 V? Esetleg szántásra vennék egy másikat váltvaforgatós ekével.
Válasz #3310. hozzászólásra
rábám van az helyett kellene szántani, tárcsázni, lazítani. ami szóba jöhetne: johni, case, massey
Válasz #3309. hozzászólásra
Használtból pl. egy régi Magnumot 72/89-széria vagy egy Rába-Steigert ha csak talajra akarod és kardánozni sem akarsz. Újból CASE IH-t vennék, mondjuk a Magnum kisebb változatát.
Válasz #3308. hozzászólásra
kösz. te milyen trakit javasolnál 220 le fölött
Válasz #3252. hozzászólásra
Én úgy gondolom: a PRO arra utal hogy európai kivitelű, 97-ben még a sima 72-es volt az amerikai kivitelű, 98-tól már 89-es jelzéssel készültek az amerikai kivitelűek apróbb módosítással, a 72 PRO pedig az európai. Egyébként nagyon jó és tartós gépek ezek a MAGNUMok, bár nem tudnak annyit mint az új Magnum vagy a mai hasonló kategóriás gépek. Egyszerű,strababíró, nincs benne sok elektronika, és nem fogyaszt sokat. Nálunk van egy, már 11 éves, több mint 17 ezer üzemóra van benne, szinte csak talajon dolgozik, és még semmi fődarabja nem volt megbontva, csak kópóalkatrészeket kellett cserélni párat: szimmerig, hidraulikacső, fesz. szabályzó, vízszivattú.
Válasz #3306. hozzászólásra
a valtrádról feltehetnél egy képet.
Válasz #3305. hozzászólásra
Adjon Isten Szép Jó Estét Nektek Is!
Válasz #3304. hozzászólásra
Jó estét valtrások és nem valtrások.
jó estét kívánok minden fórumozónak !
Válasz #3302. hozzászólásra
ha valakit érdekel. www.schlueterbilder.de van itt mindenféle tipus.
Válasz #3298. hozzászólásra
Tavaly nyáron kedves német barátnémmal meg a fél müncheni egyetemmel száguldoztunk munchen körül egy mikrobusszal amikor mondta a csaj, hogy itt van a globalizáció egy ujabb áldozata és egy lerobbant gyárépületre mutatott. Én az autóból lekaptam mert mondta, hogy ez bizony egy hires német trakigyár volt valaha. Mikor hazaértem akkor láttam a képen, hogy ez bizony a Schlutter gyár volt. Kár érte.
Válasz #3300. hozzászólásra
konedata.net
Válasz #3297. hozzászólásra
Mellikről vannak ezek a képek?
Válasz #3298. hozzászólásra
93-ban az öntödéjüket átvette a Schoenebeck AG.
Válasz #3297. hozzászólásra
jó elhiszem ,de lehet hogy a fendt-hez került a gyár
Válasz #3294. hozzászólásra
Nem hiszem mert a Xylon-ba 4 hengeres Man moci van ebbe a Schlüter-be meg 6
Válasz #3295. hozzászólásra
Akkor elbaxtak nálam 1 0-át!
Válasz #3293. hozzászólásra
Rosszul tudod mert 20911
Válasz #3291. hozzászólásra
fendt xylon kicsit átdolgiozva
Válasz #3292. hozzászólásra
A köbcenti meg 29911.
Én így tudom.
Válasz #3289. hozzászólásra
Azért én se vagyok olyan hülye mint aminek látszok
Válasz #3289. hozzászólásra
<---ez volt az
Válasz #3288. hozzászólásra
olyan lehetett mint most a Hürliman
Válasz #3288. hozzászólásra
A tököd!
Nekem mást mondtak az illetékesek.
Te honnét tod?
Válasz #3286. hozzászólásra
Nem igaz mert 95-ben mégvolt trakijuk!!!!
Válasz #3285. hozzászólásra
Very Mary???
Válasz #3278. hozzászólásra
91-ben bekakukkoltak!
jó éjt valtra klub lakói !
És ez elvileg tudja azt amit a xerion!
möghótt. bonyolult és drága traktorokat csinált. csak a fanatikus németek vették, meg a hollandok.
Globalizáció
Én tom!
Ja és V12 T
Válasz #3277. hozzászólásra
ma elkészült egy veterán traki a héten hozom az érte kapott MAN trakit
Válasz #3273. hozzászólásra
A Schlüternek az 500 lovas trakijába 21000cm3 MAN motor volt és 18 t. volt a tömege : Nem semmi . De mi lett evvel a márkával tudja valaki