Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
S.O.S. A segítségetekre volna szükségem...
Találtam itt a hírdetések között egy Valtra 6650 gépet. (Iregszemcse)
A véleményeteket kérném!!
Esetleg ha valaki ismeri az eladót, vagy a gép régebbi tulajdonosát,
mondjon már valamit róla. Én már megnéztem a gépet minden működik rajta, csont száraz a teljes motortér. Mondjuk az üza.mérő nem működik de
az orvosolható.. A vázban van a tank, és ez is aggaszt kicsit....
Ezt a gépet gondolnám kezdésre az 55 hektárhoz...
MINDEN INFÓ NAGYON JÓ ÉS KÖSZÖNÖM.................
13 éve ezeket használjuk, és tökéletes. A kampós csatlakozó miatt egy kicsit ki kellett köszörülni a vonólap két füléből, hogy többet tudjon billegni, de ha sima fix golyós, akkor így is jó.
Ilyen itt is van, és a legjobb, hogy a föld teteje meg tiszta cserepes, csak úgy rángatja a gépet a borona, majd hupp már süllyedek is.
Miért nem húzod kicsit rövidebb kötéllel és a vonólapon kóglin. Ilyenkor ki tudnád emelni az elejét, jó talajon meg leengedni amennyire kell.
Hát igen, jogos a felmerült kérdés!!!
És ezért jó ez a fórum, mert amit esetleg egyik nem vesz észre azt a másik meglátja...
Pontosabban láttam a kerék súlyokat, de ebben az összefüggésben nem ugrott be...
Köszönöm hozzászólásod.....
Ha könnyű munkát végzett akkor miért van majdnem fullra felsúlyozva? (elején, első és hátsó kerékben). Így a tömege kb 5800 kg!
Amúgy jó gép, ilyen van, ilyen paraméterekkel, idáig csak talajmunkát végzett és semmi gond nem volt vele. Csak jót tudok mondani róla.
Köszönöm a segítséged,az idén lett volna tervbe egy nyugati csühögö.De ahogy alakul az idöjárás,igencsak elmarad.Hezitálok,hogy vagy egy új kis 110-120le nyugati,vagy egy 10év forma IH 170maxum.A szántás miatt.De egyre inkább hajlok,hogy befizetek egy újabbra,rémítö,amiket müvelnek az öreg kiglancolt megtekert órájú gépekkel a kupecek.Nekem tettszik a valtra is meg a Zetor is!Nemcsak Jd van a világon,s ha jó ár érték arány miért ne!Egygazdás megbecsült gép lenne mint az Új Mtz nekem,az is szépen megy.De egy ilyen kis nyugati meg olyan mint egy álom.Ha már akuális lesz ténylegesen a vásár lehet szavadon foglak.Mert nem egy évre venném.Elöre is köszönöm!
Megy műszakira holnap a kicsi(6400-as) átnéztük,kell egy szelepfedéltömítés és egy belső gömbcsap a kormányhoz ,felhívtam a céget ma itt a cucc ,árat nem kérdeztem ,ha több infó kell a 18éves valmet-valtra tapasztalatrol személyesen adok infót, híyj fel
Mik a hibák? Akár Varta,akár Zetor engem érdekel!Ha csak kis jelado meg hókuszpókusz,az túró.Csak ne essen szét a váltó,ne keljen a szervíznek fizetni milliókat,a munka meg áll.Meg induljon be a hidegbe is. Legfontosabb ne keljen szerelni,kütyüzni,a normál szervizen felül.A valtra finn gép ugye?A Sisu diesel pedig nagyon jó motor.Ja meg legyen hozzá alkatrész/nem 1motort értek/azonnal,mert a JD bizony napokig vacakol.Láttam már olyat,hogy tologatták napoki ide oda,mert nem jött meg a cucc a gép meg útbavolt,a 20éves Mtz meg termelte a a Joni árát a kirakatba....
Egyetértek veled! Ennyi üóránál nem kell így kinézni az első guminak, főleg, hogy se orrsúly, se első keréksúly sincs a gépen. Túl pöpec, hogy igaz legyen!
Az első gumi kb 6-8000 üórát bír, ha ez a második akkor kb 10.000 van benne, ahhoz meg túl szép belülről, igaz egy új ülés meg egy kis spray csodákra képes!
Válasz #14586. hozzászólásra
én se akarok senkire semit rásózni, nem vagyok gépárusító. Csak az ekonómiai oldalát próbálom felmutatni. Teljesítménykategórián belül én szerintem mindig jobb megvenni egy új gépet egy 8 éveshez képest ami csak 10 százalékkal kerül többe mint az öreg, és ha sikerül a pájázat akkor az új még olcsób is. Garancia van az újra, a Zetornál 2 év, ami a használtnál nincsen, és természetesen a használt gép elöélete kérdéses hogy mien mesével jön ki a nepper.
Válasz #14585. hozzászólásra ÉN HASZNÁLT VALTRÁT KERESTEM 6000 SZÉRIÁT TÖBB KERESKEDÉST IS FELHÍVTAM LEGTÖBBEN AZT MONDTÁK HOGY A 6000-ES EL AZ A BAJ HOGY NINCS ELADÓ. HASONLÓ LÓERŐS ÉVJÁRATU JD NH MEG DÖGIVEL.
Elromlik az is,De én még senkire nem tukmáltam,ha látsz egy olyan írásom akkor,odaadom ingyé neked,hogy miért van kevés ,mert nem vagytok mégfelnőve hozzá
Válasz #14581. hozzászólásra
még a szentül védelmezett Valtrád is elromolhat. Minden ami dolgozik kopik is, és idövel elromolhat. Csak egy valamit nem értek: ha olyan szuper traktor mint aminek tartod, miért marad le az eladott darabszám mint a borravaló?
A skodánál bejött a nyugati minőség a VW-nel,a zetornál nincs javulás maradt a szoci minőség,igaz abban az időben a cseh gépek voltak a legjobbak,arra a 45 hektárra nagyon is jó a zetor,de nem kell meglepődni ha ez-ez elbaxodik
Jópofa a Valtra.Egy jármüelektronikával foglalkozó ismerösöm ajánlja.Miszerint jó az elektronikája,vagy egy alap JD.Nekem tettszik a Zetor 140hsx igaz lehetne 6hengeres,de 12M +áfa ára és a belseje is igényes.Az ár értékaránya jó valamint Új Gép nincs óratekerés,meg lesni,hogy esetleg mi fog meghibásodni.Tettszik benne az,hogy van egy nagy váltókar begyilkolom a helyére,s nincs tili toli szopatlak elektronika.Szerintem ez a keleti szöveg olyan,mint a Skoda auto.Lehet hogy szép egy új oktávia,de sokan mégis sznobizmusból 'Csak egy skoda'.Nem lehet,hogy ez megy a zetorra is.Szerintem az én 45ha szántómra jó lenne.Mint egy hozok én majd neked faxa ócskagépet németböl jól leszedve szöveg.Új Valtra 120-150le Mi pénz, Mik a vélemények?Normál egygazdás használatnál biztos elmüködik.
15927 hozzászólás
Üdv Mindenkinek....
S.O.S. A segítségetekre volna szükségem...
Találtam itt a hírdetések között egy Valtra 6650 gépet. (Iregszemcse)
A véleményeteket kérném!!
Esetleg ha valaki ismeri az eladót, vagy a gép régebbi tulajdonosát,
mondjon már valamit róla. Én már megnéztem a gépet minden működik rajta, csont száraz a teljes motortér. Mondjuk az üza.mérő nem működik de
az orvosolható.. A vázban van a tank, és ez is aggaszt kicsit....
Ezt a gépet gondolnám kezdésre az 55 hektárhoz...
MINDEN INFÓ NAGYON JÓ ÉS KÖSZÖNÖM.................
Válasz #14624. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Akkor veszek egy ilyen jumz vonó lapot.
Válasz #14618. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Legalább most nem potyára mosod a gépet!
Válasz #14623. hozzászólásra
13 éve ezeket használjuk, és tökéletes. A kampós csatlakozó miatt egy kicsit ki kellett köszörülni a vonólap két füléből, hogy többet tudjon billegni, de ha sima fix golyós, akkor így is jó.
Válasz #14622. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
És ez jó hozzá??
Válasz #14621. hozzászólásra
Íme:
http://webshop.keletagro.hu/jumz-vonopad-egyenes_id1872
Válasz #14620. hozzászólásra
Vonó lapról jó lenne de nincs hozzá még ,majd ha lesz.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Lentről szoktam húzni,de most nem lehetett mert nagyon vegyes a föld halmazállapota
Ilyen itt is van, és a legjobb, hogy a föld teteje meg tiszta cserepes, csak úgy rángatja a gépet a borona, majd hupp már süllyedek is.
Miért nem húzod kicsit rövidebb kötéllel és a vonólapon kóglin. Ilyenkor ki tudnád emelni az elejét, jó talajon meg leengedni amennyire kell.
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
A borona előtt sín van keresztberakva??
Válasz #14616. hozzászólásra
jó gyerek.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Lehet,hogy messziről ismered a csávót
Válasz #14615. hozzászólásra
Faca kerekeket szereztél
Válasz #14614. hozzászólásra
Megint felkerültem a gumik![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #14610. hozzászólásra
Azért egy Kuhn Maximához kicsit fel kell súlyozni,meg a műtrágyaszóróhoz is ami rajta van
Válasz #14611. hozzászólásra
A másik oldalról nézve meg elég sokat érnek azok a súlyok.
Válasz #14610. hozzászólásra
Hát igen, jogos a felmerült kérdés!!!
És ezért jó ez a fórum, mert amit esetleg egyik nem vesz észre azt a másik meglátja...
Pontosabban láttam a kerék súlyokat, de ebben az összefüggésben nem ugrott be...
Köszönöm hozzászólásod.....
Válasz #14609. hozzászólásra
Ha könnyű munkát végzett akkor miért van majdnem fullra felsúlyozva? (elején, első és hátsó kerékben). Így a tömege kb 5800 kg!
Amúgy jó gép, ilyen van, ilyen paraméterekkel, idáig csak talajmunkát végzett és semmi gond nem volt vele. Csak jót tudok mondani róla.
Esetleg erről, vagy erről a típusról valaki valamit?
7000Üó.van benne és állítólag csak könnyű munkákat végzett..
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3739175/Valtra-6650.html
Köszönöm...
Válasz #14607. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Haver is ezt mondta anno...nyert is
kaptam is csak (akár hogy nézem azóta is a trakit hozta kulcstartó formájában)
Válasz #14606. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
egy traktorral..
Válasz #14605. hozzászólásra
![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
Válasz #14603. hozzászólásra
Személyesen viszem...
Válasz #14602. hozzászólásra
befó tolni
Válasz #14596. hozzászólásra
És a balaton szeletemmel mi lesz????
Válasz #14601. hozzászólásra
Most mindenki elrohant bepótolni..
Válasz #14599. hozzászólásra
ejjjj desokan rosszul járnátok e--- hehehheheee
Válasz #14597. hozzászólásra
Valamikor itt árulták Csongrádon azt akartam venni, de azután csak Zetor lett.
Válasz #14598. hozzászólásra
nem ..száradjon le akinek ma nem volt...
az semmi
az nem nőhiány
akkor már vegyél egy traktort.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Ha már úgy is nyersz ,,
Válasz #14595. hozzászólásra
de most mit csinálnék, ülnék benne nézném az esőt,
majd a hétvégén nyerek, s hozom az új Lamborghinit, a Nitrót.![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Teljes mértékben traktor hiányom van,
Válasz #14593. hozzászólásra
hát ki másnak.![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Neked neked,,
Válasz #14592. hozzászólásra
Köszönöm a segítséged,az idén lett volna tervbe egy nyugati csühögö.De ahogy alakul az idöjárás,igencsak elmarad.Hezitálok,hogy vagy egy új kis 110-120le nyugati,vagy egy 10év forma IH 170maxum.A szántás miatt.De egyre inkább hajlok,hogy befizetek egy újabbra,rémítö,amiket müvelnek az öreg kiglancolt megtekert órájú gépekkel a kupecek.Nekem tettszik a valtra is meg a Zetor is!Nemcsak Jd van a világon,s ha jó ár érték arány miért ne!Egygazdás megbecsült gép lenne mint az Új Mtz nekem,az is szépen megy.De egy ilyen kis nyugati meg olyan mint egy álom.Ha már akuális lesz ténylegesen a vásár lehet szavadon foglak.Mert nem egy évre venném.Elöre is köszönöm!
Válasz #14550. hozzászólásra
tetszik már nekem minden csak az idő nem.![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Ha nekem írtad akkor teszik,
Válasz #14591. hozzászólásra
Megy műszakira holnap a kicsi(6400-as) átnéztük,kell egy szelepfedéltömítés és egy belső gömbcsap a kormányhoz ,felhívtam a céget ma itt a cucc ,árat nem kérdeztem ,ha több infó kell a 18éves valmet-valtra tapasztalatrol személyesen adok infót, híyj fel
Mik a hibák? Akár Varta,akár Zetor engem érdekel!Ha csak kis jelado meg hókuszpókusz,az túró.Csak ne essen szét a váltó,ne keljen a szervíznek fizetni milliókat,a munka meg áll.Meg induljon be a hidegbe is. Legfontosabb ne keljen szerelni,kütyüzni,a normál szervizen felül.A valtra finn gép ugye?A Sisu diesel pedig nagyon jó motor.Ja meg legyen hozzá alkatrész/nem 1motort értek/azonnal,mert a JD bizony napokig vacakol.Láttam már olyat,hogy tologatták napoki ide oda,mert nem jött meg a cucc a gép meg útbavolt,a 20éves Mtz meg termelte a a Joni árát a kirakatba....
Válasz #14569. hozzászólásra
Egyetértek veled! Ennyi üóránál nem kell így kinézni az első guminak, főleg, hogy se orrsúly, se első keréksúly sincs a gépen. Túl pöpec, hogy igaz legyen!
Az első gumi kb 6-8000 üórát bír, ha ez a második akkor kb 10.000 van benne, ahhoz meg túl szép belülről, igaz egy új ülés meg egy kis spray csodákra képes!
Ja és tényleg hiányzik az alsó húzó is!
Válasz #14588. hozzászólásra
De nem okoskodok be a Zetor oldalra Valtrával,a saját oldalon meg persze hogy kiállok érte,12 miskáért meg van valtra is
Válasz #14586. hozzászólásra
én se akarok senkire semit rásózni, nem vagyok gépárusító. Csak az ekonómiai oldalát próbálom felmutatni. Teljesítménykategórián belül én szerintem mindig jobb megvenni egy új gépet egy 8 éveshez képest ami csak 10 százalékkal kerül többe mint az öreg, és ha sikerül a pájázat akkor az új még olcsób is. Garancia van az újra, a Zetornál 2 év, ami a használtnál nincsen, és természetesen a használt gép elöélete kérdéses hogy mien mesével jön ki a nepper.
Válasz #14585. hozzászólásra ÉN HASZNÁLT VALTRÁT KERESTEM 6000 SZÉRIÁT TÖBB KERESKEDÉST IS FELHÍVTAM LEGTÖBBEN AZT MONDTÁK HOGY A 6000-ES EL AZ A BAJ HOGY NINCS ELADÓ. HASONLÓ LÓERŐS ÉVJÁRATU JD NH MEG DÖGIVEL.
Válasz #14585. hozzászólásra
Elromlik az is,De én még senkire nem tukmáltam,ha látsz egy olyan írásom akkor,odaadom ingyé neked,hogy miért van kevés ,mert nem vagytok mégfelnőve hozzá
még a szentül védelmezett Valtrád is elromolhat. Minden ami dolgozik kopik is, és idövel elromolhat. Csak egy valamit nem értek: ha olyan szuper traktor mint aminek tartod, miért marad le az eladott darabszám mint a borravaló?
Válasz #14583. hozzászólásra
Jól hallottad.
http://www.agroinform.com/gepkereskedok/1002185/Zetor-Zetor-Forterra-HSX-140.html
Válasz #14582. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Én is így hallottam
Válasz #14580. hozzászólásra
16m az, 54310 eu.
Válasz #14580. hozzászólásra
A skodánál bejött a nyugati minőség a VW-nel,a zetornál nincs javulás maradt a szoci minőség,igaz abban az időben a cseh gépek voltak a legjobbak,arra a 45 hektárra nagyon is jó a zetor,de nem kell meglepődni ha ez-ez elbaxodik
Jópofa a Valtra.Egy jármüelektronikával foglalkozó ismerösöm ajánlja.Miszerint jó az elektronikája,vagy egy alap JD.Nekem tettszik a Zetor 140hsx igaz lehetne 6hengeres,de 12M +áfa ára és a belseje is igényes.Az ár értékaránya jó valamint Új Gép nincs óratekerés,meg lesni,hogy esetleg mi fog meghibásodni.Tettszik benne az,hogy van egy nagy váltókar begyilkolom a helyére,s nincs tili toli szopatlak elektronika.Szerintem ez a keleti szöveg olyan,mint a Skoda auto.Lehet hogy szép egy új oktávia,de sokan mégis sznobizmusból 'Csak egy skoda'.Nem lehet,hogy ez megy a zetorra is.Szerintem az én 45ha szántómra jó lenne.Mint egy hozok én majd neked faxa ócskagépet németböl jól leszedve szöveg.Új Valtra 120-150le Mi pénz, Mik a vélemények?Normál egygazdás használatnál biztos elmüködik.
Válasz #14578. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
igen jóbeszillü
Zetor keleti
minőség nyugati
ár meg neveséges ........... -en alacsony