Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az advance egy felszereltségi szint semmi köze a hídhoz váltóhoz,de hívj fel megbeszéljük,ja és a 8150,ben is az a váltó,sőt az én 6400-asomban is az van ,sajnos 160-ló felett vigyázni kell vele
Szevasztok!
Egyszerűbb lett volna T191, de mások szerint az Advence-okkal baj van. Valkontól vettem, ők is szervizelték, a gyári olajat tették az első hídba.
De én már nem a hiba okát keresem, hanem olyan embereket, akiknek valamilyen problémájuk volt, van a gépükkel. Van még egy 8150-esem, 2002-es, annak még semmi baja nem volt, az valóban egy jó gép.
Olajat a hídba milyet használsz, mikor cseréled, a valkontól vetted?
Régebben a csongrádi szervizesek még azt ajánlották, hogy a hídba ne univerzálisat, hanem 80-90-es hajtóművet tegyünk, és inkább kicsit sűrűbben cseréljük az előírtnál, ill. a bolygóba nem 1000üó-ként, hanem 500-ként legyen a csere.
Miből látod azt, hogy "nagyon értek a gépekhez"?
Amúgy csak az a gondunk, hogy valtrás létedre egy nem létező t195-ős gép után érdeklődsz.
Amúgy ha csak simán beírtad volna, hogy t191-es tulajokat keresel, többre mentél volna. Sőt mi több, igen-igen elképzelhető, hogy ez a híd más, akár régebbi széria alatt is van és ők is tudnak neked segíteni.
V.Misi látom,te nagyon értesz a gépekhez, képzeld van egy igen szar VALTRA T 191 A Típusú gépem! Így már megfelel? Én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy az országban van-e olyan gép még a mienken kívül,ami nem igazán jó. Nem negatív reklámot akarok csinálni, de már elég abból, hogy mindenhol jó a traki csak nálunk nem. Pedig tudomásom szerint van jó pár gazda, akiknél hasonló probléma volt, van, mint nálunk. Én úgy gondoltam, ezekkel az emberekkel valahogy kapcsolatba lépnék ezen a fórumon keresztül. De nem, két okoskodó emberkével hozott össze a sors!
Akkor meg a betöltő nyílásba tegyél egy tank szűrőt.
Pár 100 Ft nem kell tölcsérrel kínlódni, mindig ott lesz ha kell és gyorsan lehet tankolni. KÉP
Sajnos a retekkel nem fog menni a nyugati sem. Sőt az még hamarabb megáll mint a ruszki. Az új gépek nem nagyon komálják már a kannás anyagot...
Erre mondják, hogy nincs rossz gép csak rossz kezelő.
Kösszmán!! Nincs arra idő hogy tolcsérrel öntögessük a gázolajt ,a száját odateszed a tankbeöntö szájához a kannát meg fejre baszod hírtelen had igyon a kicsike!!!
Én onnan hogy a cimboráim ott dolgoztak egy darabig.(Hegesztés-csőszerelés) Így láttak-hallottak egy s mást ! Még a paksi balhét is előbb el mondták mint ahogy be jelentette a kormány anno !( 1 hetet csúszótt a bejelentés)
Hallottam olyat, hogy Dunántúlon az omv az osztrák gázolajat adja, Dunán innen meg a molosat, persze a saját adalékával.
Hogy ennek mennyi a valóságalapja azt nem tudom.
Így már mi is jártunk még a kis50essel.
Mire kiderült hogy egy eltévedt meggymag volt a bűnös!!
Persze ez akkor derült ki mikor már leszedtük a tankot!
Azóta ketyeg mint a svájci óra!
meglátom még fiuk hogy mi lesz,kellene már egy traki nekem,pont ma szoptam az mtzvel egész nap a gázolajrendszerével elmentem fáért összesen menni kellet kb10 km-ert de szerintem sokat mondtam ha nem 20szor állt meg alattam akkor egyszer sem elegem van már belőle,nem ez az első hogy cserben hagyott
ez még a régebbi fajta,de a hidr elosztó nem is az alján,hanem oldalt a váltóházon van,RZ-zett és nem kell ahoz hidraulika és befejezte meg hazajött visitó szivattyúval
valami napraforgószár levert egy vezetéket(mert alul van egy hidr vezérlő),és fütyülő szivattyúval hazajött 40km-röl,utána tavasszal nem akarta emelni a Maximát
Ha már elmégy Tét-re megnézni ,onnan már Ártánd vagy 40km,és elmégy megnézed azt is.Viszont azt Magyar honban forgalomba kell helyezni ami elég macerás dolog,.
15927 hozzászólás
Válasz #14526. hozzászólásra
mikori a hirdetés
Válasz #14525. hozzászólásra
Kár!
Válasz #14523. hozzászólásra
Én ugy tudom ez már el lett adva tavalyelött,de minden megtörténhet,ez qrva jó ár mai szinten
Válasz #14523. hozzászólásra
Bár a légfékről nem ír, de jó felszerelt gép, ráadásul advance. Szerintem ez nagyon jó árban van, kb. ennyiért t121-t hirdetett a valkon.
Vélemény a traktorról(t180)? Az árát megéri-e?
http://www.haszongepjarmu.hu/mezogazdasagi-gep/traktor/valtra-t180-2007-traktor-elado-76671.html
Válasz #14521. hozzászólásra
2 fajtával ,jöttek,de ez mindegy,hogy advance vagy hájtec,nem tudom hogy a 10csavaros ipari elsőtengelyben is van-e 2 fajta
Válasz #14520. hozzászólásra
Nem 2 fajta híddal jöttek ki? (dana meg carraro)
Válasz #14519. hozzászólásra
Az advance egy felszereltségi szint semmi köze a hídhoz váltóhoz,de hívj fel megbeszéljük,ja és a 8150,ben is az a váltó,sőt az én 6400-asomban is az van ,sajnos 160-ló felett vigyázni kell vele
Szevasztok!
Egyszerűbb lett volna T191, de mások szerint az Advence-okkal baj van. Valkontól vettem, ők is szervizelték, a gyári olajat tették az első hídba.
De én már nem a hiba okát keresem, hanem olyan embereket, akiknek valamilyen problémájuk volt, van a gépükkel. Van még egy 8150-esem, 2002-es, annak még semmi baja nem volt, az valóban egy jó gép.
Válasz #14514. hozzászólásra
Olajat a hídba milyet használsz, mikor cseréled, a valkontól vetted?
Régebben a csongrádi szervizesek még azt ajánlották, hogy a hídba ne univerzálisat, hanem 80-90-es hajtóművet tegyünk, és inkább kicsit sűrűbben cseréljük az előírtnál, ill. a bolygóba nem 1000üó-ként, hanem 500-ként legyen a csere.
Miből látod azt, hogy "nagyon értek a gépekhez"?
Amúgy csak az a gondunk, hogy valtrás létedre egy nem létező t195-ős gép után érdeklődsz.
Amúgy ha csak simán beírtad volna, hogy t191-es tulajokat keresel, többre mentél volna. Sőt mi több, igen-igen elképzelhető, hogy ez a híd más, akár régebbi széria alatt is van és ők is tudnak neked segíteni.
Nyomjál már egy fotót arról a xar valtráról had lássunk már egy olyat is.Milyen híd van alatta ,,carraro???
Nem okoskodtam,hivj fel és beszélünk,holnap bármikor
V.Misi látom,te nagyon értesz a gépekhez, képzeld van egy igen szar VALTRA T 191 A Típusú gépem! Így már megfelel? Én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy az országban van-e olyan gép még a mienken kívül,ami nem igazán jó. Nem negatív reklámot akarok csinálni, de már elég abból, hogy mindenhol jó a traki csak nálunk nem. Pedig tudomásom szerint van jó pár gazda, akiknél hasonló probléma volt, van, mint nálunk. Én úgy gondoltam, ezekkel az emberekkel valahogy kapcsolatba lépnék ezen a fórumon keresztül. De nem, két okoskodó emberkével hozott össze a sors!
Válasz #14512. hozzászólásra
Onnan néztem, hogy van, vagy volt 191-se.
Válasz #14511. hozzászólásra
katt a nevére ,valamiről tud
Válasz #14510. hozzászólásra
Szerintem csak hülyít, sőt mi több, még valtrája sincs.
Ha tényleg lenne egy 191-se akkor tudná, hogy nincs 195-ös.
Válasz #14509. hozzászólásra
talán 191 advance , olyan van,mi lett a váltóval
195 A (Advenc)
Válasz #14507. hozzászólásra
195a??? milyen az
Szavasztok!
Olyan Valtrásokat keresek,akiknek T 195 A típusú gépük van, és volt már bajuk mellső híddal,váltóval.
Válasz #14504. hozzászólásra
Akkor meg a betöltő nyílásba tegyél egy tank szűrőt.
Pár 100 Ft nem kell tölcsérrel kínlódni, mindig ott lesz ha kell és gyorsan lehet tankolni.
KÉP
Sajnos a retekkel nem fog menni a nyugati sem. Sőt az még hamarabb megáll mint a ruszki. Az új gépek nem nagyon komálják már a kannás anyagot...
Erre mondják, hogy nincs rossz gép csak rossz kezelő.
Válasz #14504. hozzászólásra Legyen úgy! Az biztos jobb megoldás.
Kösszmán!! Nincs arra idő hogy tolcsérrel öntögessük a gázolajt ,a száját odateszed a tankbeöntö szájához a kannát meg fejre baszod hírtelen had igyon a kicsike!!!
Válasz #14495. hozzászólásra Ezt úgy lehet elkerülni hogy szűrős tölcsérrel kell a gázolajat beleönteni és lehetőleg állandóan tele legyen a tank.
Válasz #14499. hozzászólásra
Én onnan hogy a cimboráim ott dolgoztak egy darabig.(Hegesztés-csőszerelés) Így láttak-hallottak egy s mást ! Még a paksi balhét is előbb el mondták mint ahogy be jelentette a kormány anno !( 1 hetet csúszótt a bejelentés)
Dunán túlra is felesbe hozzák csúcsidőben.Amikor nincs akkora hajtás akkor osztrákoznak inkább.Legalábbis nekünk a kamionos ezt mondta.
Van neki, de inkább a nyugat-dunántúl egy részére igaz. Pusztán azért, mert azokhoz a kutakhoz a Schwechat-i finomító közelebb van, mint a MOL-os.
Válasz #14498. hozzászólásra
Hallottam olyat, hogy Dunántúlon az omv az osztrák gázolajat adja, Dunán innen meg a molosat, persze a saját adalékával.
Hogy ennek mennyi a valóságalapja azt nem tudom.
Válasz #14496. hozzászólásra
Krisztál adagoló is megragadt a jó dízeltől.
Válasz #14495. hozzászólásra
Így már mi is jártunk még a kis50essel.
Mire kiderült hogy egy eltévedt meggymag volt a bűnös!!
Persze ez akkor derült ki mikor már leszedtük a tankot!
Azóta ketyeg mint a svájci óra!
Válasz #14495. hozzászólásra
Ha szutykos a diesel ,a valtra is meg áll.
meglátom még fiuk hogy mi lesz,kellene már egy traki nekem,pont ma szoptam az mtzvel egész nap a gázolajrendszerével elmentem fáért összesen menni kellet kb10 km-ert de szerintem sokat mondtam ha nem 20szor állt meg alattam akkor egyszer sem elegem van már belőle,nem ez az első hogy cserben hagyott
Válasz #14491. hozzászólásra
Amivel dolgozni kell, csak olyant amivel dolgoztatni.
Válasz #14480. hozzászólásra
A kutyákat kell jan 1-től.
Válasz #14491. hozzászólásra
hóhányót
Válasz #14490. hozzászólásra
Milyen hótolót nem szabad a portára hozni Fancsibácsi?
Válasz #14489. hozzászólásra
ez még a régebbi fajta,de a hidr elosztó nem is az alján,hanem oldalt a váltóházon van,RZ-zett és nem kell ahoz hidraulika és befejezte meg hazajött visitó szivattyúval
Válasz #14488. hozzászólásra
Nem értem ,hogy hogy csinálhat ilyet ,mert az enyém 4-es kazán lemezzel le van fedve alul.Tök sima az egész alja.
Válasz #14487. hozzászólásra
Nekünk így egy szimeringet bökött ki a szotyiszár.Ahol kijön az elsőhajtás kardánjaa váltótól.
Válasz #14484. hozzászólásra
valami napraforgószár levert egy vezetéket(mert alul van egy hidr vezérlő),és fütyülő szivattyúval hazajött 40km-röl,utána tavasszal nem akarta emelni a Maximát
Válasz #14485. hozzászólásra
és kipótolta a hiányt egy kis vízzel...
Válasz #14484. hozzászólásra
Esetleg kevés olajjal járt.
Válasz #14481. hozzászólásra
Mit csinált a traktoros a szivatyunak?
Válasz #14479. hozzászólásra
Ha már elmégy Tét-re megnézni ,onnan már Ártánd vagy 40km,és elmégy megnézed azt is.Viszont azt Magyar honban forgalomba kell helyezni ami elég macerás dolog,.
Válasz #14481. hozzászólásra
poén ként írtam a chippelést.Adagoló tekergetés nem hangzott volna olyan szépen..Meg tovább tart leírni
Válasz #14480. hozzászólásra
full mechanikus,de lehet csavarni azt is
Válasz #14478. hozzászólásra
de lehet hogy megchippelték
Válasz #14475. hozzászólásra Ok de akkor is többet ér mit a másik persze ha kb egyforma állapotú.
Válasz #14473. hozzászólásra
ja és 6300 csak 85ló kicsit lódít a nepper